Cum să te îmbraci

Dressing-ul este o oportunitate de a fi creativi, a face o impresie bună, stimulează încrederea dvs. și să vă prezentați în mod intenționat lumii.În timp ce moda este o metodă de auto-exprimare, cantitatea enormă de opțiuni de îmbrăcăminte poate face o provocare să știe exact când și unde să poarte ce.Acest ghid vă va duce prin modul de intensificare a calității și a formalității aspectului dvs. în raport cu ceea ce ați purta în mod normal.

Pași

Metoda 1 din 5:
Permițând ocaziei să vă dicteze stilul de rochie
  1. Imagine intitulată Dress Up Pasul 1
1. Evaluați evenimentul. În funcție de eveniment, codul de îmbrăcăminte va varia dacă acesta este declarat explicit sau nu. Te duci la o nuntă, petrecere de cocktail, petrecere de cină, înmormântare, interviu de angajare, club de noapte, teatru, prima dată, prânz / brunch sau o gală formală? Onorați codul de îmbrăcăminte și lăsați ocazia să dicteze formalitatea dulapului dvs.
  • Imagine intitulată Dress Up Pasul 2
    2. Imbraca-te potrivit. Având o etichetă de îmbrăcăminte bună vă va permite să arătați grozav și să vă simțiți confortabil. Nu faceți greșeala de a purta tinuta greșită pentru această ocazie, cum ar fi purtarea unei rochii de bile la un cocktail sau dezvăluind haine într-o cultură conservatoare. Trebuie să știți și culorile tale. De exemplu, nu este potrivit să poarte alb la o nuntă sau haine de culoare deschisă la o înmormântare.
  • Există, de asemenea, o diferență între hainele în timpul zilei și hainele de seară. Pentru această zi, este mai bine să purtați culori ușoare, machiaj natural, bijuterii minime și tocuri mici până la medie. Pe timp de noapte, puteți merge mai formal și alegeți culori mai întunecate, machiaj mai greu, tocuri înalte și accesorii glitzier.
  • Imagine intitulată Dress Up Pasul 3
    3. Flatter Forma și purtați cele mai bune culori. Înțelegeți tipul corpului dvs. și alegeți haine cu proporții care vă jucau cele mai bune active. Purtați o culoare specială care arată grozav cu pielea sau părul. Dressing în haine care arata fantastic specific pe tine te poate pune pe jocul "A".
  • De asemenea, poate fi util să vă gândiți la vârsta dvs. atunci când îmbrăcați astfel încât să puteți alege hainele care vă plac cel mai bine corpul așa cum este în prezent. De exemplu, s-ar putea să aflați că diferite tăieturi și materiale vă plac mai mult în anii patruzeci decât stilurile pe care le-ați purtat în 20 de ani.
  • Imagine intitulată Dress Up Pasul 4
    4. Purtați îmbrăcăminte elegantă, dar confortabilă, la o primă dată. Adesea, ceea ce arată bine nu este confortabil și ceea ce este confortabil nu este elegant. Cheia este de a petrece timpul alegerea costumului potrivit care îndeplinește ambele criterii. Dacă așteptați până în ultimul minut, sunteți capabil să aruncați nimic și apoi să regretați purtând acei pantaloni mâncărime sau pantofi insuportabili! Amintiți-vă că nu numai că doriți să arătați bine cealaltă persoană, dar doriți să vă simțiți încrezători. Modul de a face acest lucru este de a purta un costum care vă arată personalitatea, dar că nu trebuie să vă gândiți când ați pus-o.
  • Păstrați-l casual pentru o dată în timpul zilei și îmbrăcați-o în seara.
  • Evitați să purtați ceva care este politic sau ofensator.
  • Imagine intitulată Dress Up Pasul 5
    5. Angajează îngrijire bună. Dressing up nu este doar despre alegerea costumului potrivit. De asemenea, luați în considerare igiena, părul, pielea și machiajul. Împingeți-vă bine - creați o coafură măgulitoare și aplicați cu atenție unele machiaj. Nu aveți nevoie să treceți peste mirele în funcție de formalitatea ocaziei.
  • Imagine intitulată Dress Up Pasul 6
    6. Amintiți-vă mai puțin este mai mult. Pentru a crea un aspect elegant, alegeți o singură caracteristică pe care doriți să o accentuați și păstrați restul de aspect simplu. Cu machiajul dvs., jucați-vă ochii sau buzele, dar nu și ambele. Dacă începeți cu o mică rochie neagră, încercați să adăugați un accesoriu de declarație ca un ambreiaj fantezist sau un colier cu ochi. Scopul este de a nu copleși aspectul, ci de a avea fiecare element să completeze celălalt.
  • Metoda 2 din 5:
    Mergând la o nuntă ca oaspete (femei)
    1. Imagine intitulată Dress Up Pasul 7
    1. Citiți cu atenție invitația de nuntă. Este cheia dvs. pentru a vă îmbraci în mod corespunzător în această zi specială. Nunțile, în inima lor, sunt ocazii grave și adesea au loc într-o casă de închinare. Dacă există vreun moment să urmați un cod de îmbrăcăminte, acesta este acesta! Îmbrăcămintea dvs. ar trebui să fie potrivită, conservatoare și respectuoasă. Dacă invitația nu precizează un stil specific de rochie, urmați pasul "Dressy Casual" sau "Semi-formal" de mai jos sau întrebați pe cineva din partea de nuntă - de obicei știu luni în avans.
    • Împreună cu invitația, baza îmbrăcămintei dvs. în sezon, locație și vreme. Timpul este, de asemenea, important. Nunțile seara sunt, de obicei, mai formale decât ceremoniile de zi.
    • Dacă nu cunoașteți cuplul (poate că mergeți la data unui prieten sau a unui membru al familiei din Betrothed), este posibil să doriți să sunați la locul de desfășurare și să vedeți ce rochie este potrivită. Luați în considerare ambalarea câtorva accesorii pentru a vă îmbrăca sau a vă îmbrăca în jos costumul.
  • Imagine intitulată Dress Up Pasul 8
    2. Urmați regulile tradiționale atunci când vine vorba de culoare. Evitați purtarea albă, alb-negru sau aceeași culoare ca și domnișoarele de onoare. Chiar dacă mireasa nu poartă alb, evitați încă această culoare. Este în regulă, totuși, să purtați un costum model cu alb amestecat în. Tradiția afirmă, de asemenea, că oaspeții nu ar trebui să poarte negru. Cu toate acestea, nu mai este luat în considerare în afara limitelor decât dacă este specificată în mod specific la invitație.
  • Nu purtați totuși negru, dacă este o vară, o nuntă în aer liber organizată în timpul zilei. Ați putea privi din loc, ca să nu mai vorbim de factorul de căldură.
  • Imagine intitulată Dress Up Pasul 9
    3. Baza-ți accesoriile pe formalitatea ocaziei. Păstrați colierele ciudate, inelele de cocktail și cerceii pentru o ceremonie de seară și piese mai puțin dramatice pentru o nuntă în timpul zilei. Pentru sacul tău, o pungă de ambreiaj este o alegere minunată pentru majoritatea nunților. Dacă doriți ca mâinile să fie libere, totuși, o pungă cu o curea elegantă a lanțului arată prea mare.
  • Imagine intitulată Dress Up Pasul 10
    4. Glam-o în cazul în care invitația spune "Tie White Tie."A considerat cea mai formală (cred că bilele de caritate, evenimentele regale și premiile Academiei), sunteți limitat la ceea ce ar trebui sau nu ar trebui să purtați. Pentru această ocazie ultra-chic, sunteți de așteptat să purtați o rochie de minciună formală, cu mănuși albe, fie cu aceeași culoare ca și rochia. Potriviți rochia dvs. cu machiaj plin de farmec, bijuterii cele mai bune și o coafură elegantă, dacă este posibil. Pantofii trebuie să se potrivească cu rochia.
  • Mănușile sunt opționale.
  • Imagine intitulată Dress Up Pasul 11
    5. Purtați îmbrăcăminte formală dacă invitația spune "cravată neagră."A luat în considerare următorul stil de nuntă, puteți purta o rochie de seară de la podea, fie o rochie de cocktail în stil formal. O rochie de cocktail de linie în metal sau cu umflarea bogată este o alegere bună.
  • Imagine intitulată Dress Up Pasul 12
    6. Rochie pentru a impresiona, dar și pentru elementele dacă invitația spune "Plaja formală."Această invitație sugerează o nuntă elegantă pe plajă, astfel încât încă îmbrăcăminte. Dar păstrați factorii externi în minte. O lungime de ceai (3 până la 4 inci deasupra gleznei) sau o lungime genunchi, elegantă de soare - o fustă de îmbrăcăminte și bluză - sau o rochie cu sandale plate cu aderență este potrivită. Părul și machiajul pot fi zilnice și naturale.
  • Ca regulă generală, îmbrăcămintea de scăldat nu ar trebui să fie purtată, chiar și sub costum, cu excepția cazului în care invitația menționează în mod specific.
  • Imagine intitulată Dress Up Pasul 13
    7. Găsiți un mediu fericit între Casual și formal dacă invitația spune "Dressy Casual" sau "semi-formală."Pentru o ceremonie de seară, alegerile bune sunt o fustă lungă, de îmbrăcăminte, cu o bluză elegantă sau o rochie de cocktail (chiar deasupra sau la genunchi), de preferință făcută într-o țesătură bogată, cum ar fi mătase, satin sau sifon cu margele. Pentru o ceremonie de zi, o sundresie clasică este perfectă. Salvați culorile întunecate pentru o nuntă de seară și culori mai ușoare / țesături pentru o ceremonie de zi.
  • Își asumă afacerea casual dacă invitația spune "Casual."De obicei, casual înseamnă doar despre ceva merge. Cu toate acestea, cu excepția cazului în care se afirmă pe invitație, topurile rezervoarelor, pantaloni scurți și blugi nu sunt adecvate.
  • Metoda 3 din 5:
    Mergând la o nuntă ca oaspete (bărbați)
    1. Imagine intitulată Dress Up Pasul 14
    1. Citiți cu atenție invitația de nuntă. Este cheia dvs. pentru a vă îmbraci în mod corespunzător în această zi specială. Nunțile, în inima lor, sunt ocazii grave și adesea au loc într-o casă de închinare. Dacă există vreun moment să urmați un cod de îmbrăcăminte, acesta este acesta! Îmbrăcămintea dvs. ar trebui să fie potrivită, conservatoare și respectuoasă. Dacă invitația nu precizează un stil specific de rochie, urmați pasul "Dressy Casual" sau "Semi-formal" de mai jos sau întrebați pe cineva din partea de nuntă - de obicei știu luni în avans.
    • Împreună cu invitația, baza îmbrăcămintei dvs. în sezon, locație și vreme. Timpul ceremoniei este, de asemenea, important. Nunțile seara au adesea un cod de îmbrăcăminte mai formal decât un eveniment de zi.
    • Dacă nu cunoașteți cuplul (poate că mergeți la data unui prieten sau a unui membru al familiei din Betrothed), este posibil să doriți să sunați la locul de desfășurare și să vedeți ce rochie este potrivită. Luați în considerare ambalarea câtorva accesorii pentru a vă îmbrăca sau a vă îmbrăca în jos costumul.
  • Imagine intitulată Dress Up Pasul 15
    2. Rochie în îmbrăcăminte ultra-formală dacă invitația spune: "Tie alb."A considerat cea mai formală (cred că bilele de caritate, evenimentele regale și premiile Academiei), sunteți limitat la ceea ce ar trebui sau nu ar trebui să purtați. Codul de îmbrăcăminte Codul de îmbrăcăminte - pique alb, tricoul formal - Bowtie albă Pique - Piloți de potrivire albă - mănuși gri sau alb, pompe negre, operă (pantofi fără laces).
  • Imagine intitulată Dress Up Pasul 16
    3. Purtați îmbrăcăminte formală dacă invitația spune "cravată neagră."A considerat următoarea rochie cea mai formală, vă așteptați să purtați un tuxedo. De asemenea, ar trebui să purtați o cămașă albă, oficială, Black Bowtie, Vest Negru sau Cummerbund, Suspendari și Pantofi din piele de brevet. Dacă este în timpul verii, pantalonii negri Tuxedo cu o jachetă de cină albă sunt, de asemenea, bine.
  • Vor fi întotdeauna câțiva oaspeți care interpretează greșit invitația de a însemna pur și simplu "formală" și se vor îmbrăca în orice simț. O gazdă plină de bucurie va înțelege. În termeni tehnici, totuși, un tuxedo este cea mai bună alegere pentru evenimente negre de cravată.
  • Dacă invitația spune că "cravată neagră opțională, cea mai sigură alegere este încă un tuxedo. Gazdele au formulat-o în acest fel pentru că nu vor să excludă pe cei care nu își pot permite unul. Deci, dacă nu puteți, atunci un costum și cravată întunecată este bine.
  • Imagine intitulată Dress Up Pasul 17
    4. Rochie pentru a impresiona, dar și pentru elementele dacă invitația spune "Plaja formală."Acest lucru sugerează o nuntă elegantă pe plajă, astfel încât încă îmbrăcăminte frumos. Dar ia în considerare factorii externi. Un costum de vară împerecheat cu o cămașă de lenjerie (fără legătură), Khakis sau pantaloni de lenjerie, iar sandalele sunt doar dreptate pentru acest tip de nuntă.
  • Ca regulă generală, îmbrăcămintea de scăldat nu trebuie purtată, chiar și sub un ansamblu, cu excepția cazului în care invitația specifică în mod specific.
  • Imagine intitulată Dress Up Pasul 18
    5. Găsiți un mediu fericit între Casual și formal dacă invitația spune "Dressy Casual" sau "semi-formală."Un costum frumos, cu o cravată, întuneric sau lumină în funcție de timpul zilei, ar fi o alegere excelentă. Purtați culori mai întunecate, mai multe formale pentru o nuntă de seară. Optați pentru țesături și culori mai ușoare pentru o fete de zi.
  • Imagine intitulată Dress Up Pasul 19
    6. Du-te cu afaceri casual dacă invitația spune "casual."De obicei, casual înseamnă doar despre ceva merge. Cu toate acestea, topurile rezervoarelor, pantaloni scurți și blugi nu sunt, probabil, adecvate decât dacă invitația specifică în mod specific. Pantalonii de rochie asociată cu o cămașă de polo sau buton-jos sunt selecții bune.
  • Metoda 4 din 5:
    Participarea la o conferință de afaceri (femei)
    1. Imagine intitulată Dress Up Pasul 20
    1. Să-și asume îmbrăcămintea casual, cu excepția cazului în care se spune altfel. Cele mai multe conferințe au adoptat un stil corporativ, casual de rochie, care oferă o varietate de alegeri de garderobă. Cu toate acestea, unele limitări se aplică încă pentru ambele sexe. Asigurați-vă că îmbrăcămintea dvs. este făcută din materiale de calitate, este apăsată, curată și în stare excelentă. Pantofii trebuie să fie curați, nu purtați și lustruiți. Deși accesoriile dvs. pot avea o atingere de fler, păstrați-le limitată și conservatoare.
    • De asemenea, țineți cont de codurile și standardele industriei dvs., timpul zilei, localizării și scopului.
    • Acoperiți orice tatuaje și piercinguri.
    • Pantofii atletici nu sunt de obicei adecvați.
  • Imagine intitulată Dress Up Pasul 21
    2. Purtați culori de afaceri sau alte culori care vă potrivesc. Dacă doriți să o jucați în siguranță, optați pentru albastru marin, negru, maro sau gri, care sunt cunoscute culori de afaceri. Se potrivesc cu mâneci lungi, butoane, colorate solide (de obicei albastru sau alb) sau tricouri. Nu trebuie să purtați culori de afaceri, totuși. În schimb, alegeți culorile pe care le cunoașteți sunt plăcute personal. De fapt, puteți găsi culori de purtare diferite de norma atrage oamenii la tine!
  • Evitați culorile și modelele puternice.
  • Pentru evenimente în aer liber sau mai casual, cămăși polo sunt o alegere bună.
  • Împachetați câteva blazere pentru aer condiționat inevitabil.
  • Aduceți un cost oficial doar în caz.
  • Imagine intitulată Dress Up Pasul 22
    3. Optați pentru pantaloni crescuți sau fuste personalizate din țesături clare. Păstrați hemlinul fustelor chiar sub genunchi și nu mai mult de doi centimetri deasupra ei. Fustele pot avea fante în spate, dar nu ar trebui să vă dezvăluie picioarele. Nu lăsați lenjeria și alunecare. Evitați îmbrăcămintea prea bagată sau strânsă. Păstrați clivajul și midrifidele acoperite, chiar și în afara evenimentelor de conferință.
  • Evitați să purtați blugi într-un cadru casual de afaceri.
  • Imagine intitulată Dress Up Pasul 23
    4. Selectați piesele clasice, nu la modă. Purtați un ceas de mână elegant, din piele. Arată minunat când vă odihniți brațul pe masa de bord! Combinați pantaloni inteligenți sau o fustă de creion cu o jachetă bine montată. Purtați pantofi de culoare neutru cu toc înalt,. Tocurile confortabile vă salvează spatele și un pantof deschis se potrivește cu ușurință de alte culori din dulapul dvs.
  • Imagine intitulată Dress Up Pasul 24
    5. Ieșiți într-un mod care vă evidențiază dvs. și afacerea dvs. Rămâi în stilul de afaceri de afaceri casual de rochie, dar adăugați atingeri unice care vă fac cine sunteți. Purtați accesorii interesante, dar elegante. În loc de vârfuri cu mâneci lungi, mergeți cu mâneci de ¾. Luați în considerare nu purtați pulovere negre sau cardigan. Ambele tind să fie suprasolicitate la conferințe. Nu trebuie să arătați ca toți ceilalți, și este o afacere inteligentă să vă folosiți vocea vizuală în avantajul dvs!
  • Potrivirea corectă atrage toată atenția corectă și te face să arăți ca și cum ai fi în partea de sus a profesiei tale.
  • Metoda 5 din 5:
    Participarea la o conferință de afaceri (bărbați)
    1. Imagine intitulată Dress Up Pasul 25
    1. Să-și asume îmbrăcămintea casual, cu excepția cazului în care se spune altfel. Cele mai multe conferințe au adoptat un stil corporativ, casual de rochie, care oferă o varietate de alegeri de garderobă. Cu toate acestea, unele limitări se aplică încă pentru ambele sexe. Asigurați-vă că îmbrăcămintea dvs. este făcută din materiale de calitate, este apăsată, curată și în stare excelentă. Pantofii trebuie să fie curați, nu purtați și lustruiți. Deși accesoriile dvs. pot avea o atingere de fler, păstrați-le limitată și conservatoare.
    • De asemenea, țineți cont de codurile și standardele industriei dvs., timpul zilei, localizării și scopului.
    • Acoperiți orice tatuaje și piercinguri.
    • Pantofii atletici nu sunt de obicei adecvați.
  • Imagine intitulată Dress Up Pasul 26
    2. Aduceți câteva jachete sportive. Din punct de vedere tehnic, nu sunt necesare pentru afaceri casual, dar sunt una dintre cele mai bune modalități de a arăta profesionale. Fie că este vorba de o cămașă de polo cu Khakis sau pantaloni de rochii cu o cămașă buton-jos, purtând o jachetă sport vă va oferi cu siguranță o privire mai clară. De asemenea, este mai bine să fiți suprasolicitați decât subdestimați la o conferință.
  • Imagine intitulată Dress Up Pasul 27
    3. Purtați mâneci lungi, butoane, tricouri colate. Deoarece o cravată nu este necesară pentru afaceri casual, asigurați-vă că sunt clare, de înaltă calitate și să rămână pe cont propriu fără egalitate. Asigurați-vă că le-ați împușcat. Luați în considerare cămășile albe. Ei merg cu cea mai mare parte totul și sunt cei mai dressii.
  • Pentru evenimente în aer liber sau mai casual, cămăși polo sunt o alegere bună.
  • Imagine intitulată Dress Up Pasul 28
    4. Alegeți pantaloni realizați cu țesături de calitate. Lână înclinată, khaki, bumbac sau gabardină sunt alegeri minunate. Khakis ar trebui să aibă un front plat, nu chinurile rupte pe care le vedeți pe plajă. Lungimea pantalonului ar trebui să ajungă la vârful pantofului sau să fie mai mult. Purtați pantofi conservatori, piele, loafers sau cizme gleznă. Nu uitați șosetele de rochie și o centură!
  • Imagine intitulată Dress Up Pasul 29
    5. Selectați culori de afaceri sau alte culori care se potrivesc. Dacă doriți să o jucați în siguranță, optați pentru albastru marin, negru, maro sau gri, care sunt cunoscute culori de afaceri. Se potrivesc cu mâneci lungi, butoane, colorate solide (de obicei albastru sau alb) sau tricouri. Nu trebuie să purtați culori de afaceri, totuși. În schimb, alegeți culorile pe care le cunoașteți sunt plăcute personal. De fapt, puteți găsi culori de purtare diferite de norma atrage oamenii la tine!
  • Dacă aveți ochii luminoși, atunci o cămașă ușoară roz, buton-jos poate arăta bine pe tine. Pentru ochii întunecați, o verde pământească ar putea fi o alegere bună. Cele mai importante lucruri, totuși, nu trebuie să poarte nimic nu sunteți confortabil sau care sunt prea înalți!
  • Imagine intitulată Dress Up Pasul 30
    6. Du-te cu obiecte clasice, nu la modă. Purtați un ceas de mână elegant, din piele. Arată minunat când vă odihniți brațul pe masa de bord! Combinați pantalonii inteligenți cu o jachetă bine fixată. Alegeți bucăți care sunt de lungă durată, se potrivesc bine și sunt lipsite de timp, înseamnă modele și desene care nu ies niciodată în stil.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar