Cum se îmbracă pentru o nuntă medievală sau renascentistă

Pansamentul pentru o nunta medievala poate fi foarte dificil. Majoritatea persoanelor care aleg să aibă nunta lor în stiluri medievale sunt cei care au o mulțime de interes în re-adoptarea medievală. Aceasta înseamnă că îmbrăcămintea va fi probabil o calitate extrem de plăcută și va face.

Pași

  1. Imagine intitulată rochie pentru o nuntă medievală sau renascentistă Pasul 1
1. Cereți mirelui și mirelui ce perioadă și naționalitate de costuming se duc și cât de stricte sunt. Medievală poate fi orice de la 900 (house și rochii libere) la 1600 (corsete înalte de gât și fuste de cercuri). Dacă vă aflați într-o rochie Elizabethan și toți ceilalți sunt tunici de bază și pantaloni de bază, va arăta prost.
  • Imagine intitulată rochie pentru o nuntă medievală sau renascentistă Pasul 2
    2. Odată ce constatați ce fel de perioadă de costum aveți nevoie, faceți o mică cercetare. Aflați dacă va fi mai ieftin să faceți acest lucru (dacă aveți abilitățile pentru asta) sau mai ieftin pentru ao cumpăra online.
  • Imagine intitulată rochie pentru o nuntă medievală sau renascentistă Pasul 3
    3. Dacă faceți costuming pentru tine și familia ta, uitați-vă în modele care vă vor lăsa să faceți o îmbrăcăminte din aceeași cârpă. Apoi puteți cumpăra în vrac, mai ieftin. De asemenea, veți putea să vă lăsați familia cu ușurință în mulțime, în ciuda îmbrăcămintei ciudate pe care nu sunteți obișnuiți.
  • Imagine intitulată rochie pentru o nuntă medievală sau renascentistă Pasul 4
    4. Uită-te la îmbrăcăminte din acea perioadă și regiune și alegeți ceva ce vă purtați confortabil. Un bărbat care urăște noțiunea de purtare va fi jenată și inconfortabilă pentru întreaga nuntă. O femeie care nu ar arăta niciodată clivajul ei nu ar trebui să poarte un corset.
  • Imagine intitulată rochie pentru o nuntă medievală sau renascentistă Pasul 5
    5. Dacă achiziționați, discutați cu vânzătorii online și explicați ce căutați. Oferiți-le să le puneți în legătură cu oricine altcineva merge la nuntă - adesea pentru o comandă mare, vă vor lăsa să obțineți lucruri la o rată mai mică.
  • Imagine intitulată rochie pentru o nuntă medievală sau renascentistă Pasul 6
    6. Vânați în jurul valorii de prețuri bune. Dacă menționați unui furnizor că un alt loc este dispus să facă o afacere în vrac, ați putea obține rate mai bune - dar nu * nu se află la ei. O mulțime de acei oameni lucrează împreună la aceleași târguri și au relații bune prietenoase.
  • Imagine intitulată rochie pentru o nuntă medievală sau renascentistă Pasul 7
    7. Dacă sunteți în măsură să obțineți un costum decent la un preț decent de la cineva online, le recomandăți altora mergând la nuntă, chiar dacă nu au făcut parte din ordinea inițială "în vrac". Cu cât mai mulți oameni îmbrăcați de aceeași companie, cu atât mai mult va arăta nunta - și cu atât mai puțin veți ieși.
  • Imagine intitulată rochie pentru o nuntă medievală sau renascentistă Pasul 8
    8. Odată ce aveți costumul dvs., căutați articole online despre cum să îl purtați. Bărbați: Nu vă puneți în cămașă, curea o centură peste ea. Și purtați centura sub burtă, dacă aveți o burtă. Arată doar prostie când cineva încearcă să brâzii în intestinul lor cu o curea de piele. Ar trebui să meargă în cazul în care banda de pantaloni merge. Cereți pe cineva care face o re-enternalizare medievală sau un prieten care este un buff de istorie pentru a vă ajuta să încercați îmbrăcămintea. Unele lucruri care arată ca și cum merg ușor. Corsets dantelă în spate, centurile se înfășoară de două ori, iar bărbații arata foarte prost dacă se pun în cămașa lor, din moment ce cămașa are un fund rău.
  • Imagine intitulată rochie pentru o nuntă medievală sau renascentistă Pasul 9
    9. Uită-te în mod rezonabil dacă poți purta costumul din mașină sau dacă ar trebui să schimbi. Aflați dacă locația are undeva unde puteți schimba sau, în cel mai rău caz, purtați unele costum și puneți pe piesele pe care nu le puteți purta în mașină (Corset, centură etc.) Odată ce ajungeți acolo.
  • Imagine intitulată rochie pentru o nuntă medievală sau renascentistă Pasul 10
    10. Purtați pantofi confortabili. Una dintre cele mai bune părți ale îmbrăcămintei medievale este că poți purta pantaloni liberi sau fuste care ascunde pantofii tăi și îmbrăcăminte medievală nu a avut niciodată tocuri înalte până la epoca victoriană. Nu, în niciun caz, purtați o rochie tradițională cu tocuri. Veți fi foarte echilibrați, mai probabil să cădeți și să arătați ridicol.
  • Imagine intitulată rochie pentru o nuntă medievală sau renascentistă Pasul 11
    11. Au o schimbare de îmbrăcăminte când pleci. Până la sfârșitul zilei, ați putea fi ușurați să puneți o pereche de blugi și un pulover. Fiind blocat în ceva ce nu sunteți obișnuit să purtați ar putea fi frustrant sau chiar jenant dacă sunteți tras sau trebuie să vă opriți pentru mâncare. Oamenii care poartă acel fel de îmbrăcăminte tot timpul pentru târguri sau re-encete sunt folosite pentru a fi priviți la amuzant în cei 7-eleven, dar ar putea fi destul de umilitor dacă nu sunteți.
  • Imagine intitulată rochie pentru o nuntă medievală sau renascentistă Pasul 12
    12. Păstrați costumul dvs. dacă vă place - va face un costum ușor de Halloween! Altfel, vindeți-l pe Etsy sau Ebay. Puteți face un ban decent înapoi în investiția dvs. în acest fel și dacă aveți un set de costume de familie, ați putea chiar să ajutați o altă familie să meargă la o nuntă!
  • sfaturi

    Dacă aveți nevoie să vă înșelați fustele sau să vă simțiți ca și cum ați purta o îmbrăcăminte prea mică, aruncați o fustă lungă de sub rochie. Mai ales în timpul iernii, straturi adaugă căldură.
  • Purtați doar machiaj ușor. Puține perioade medievale răsfățate în machiaj, cu excepția celor mai înalte clase.
  • Puteți găsi adesea un garbper ieftin pe eBay sau Etsy, dar asigurați-vă că ați efectuat cercetarea și discutați cu oamenii despre cum să îl purtați corect. În cinci sute de ani, am putut vedea pe cineva care crede că ne purtăm tricourile înapoi. Ar fi o greșeală onestă dacă nu aveau dovezi fotografice.
  • Rochii medievale precum tunica, Gambeson (pentru bărbați) și rochii lungi în special pentru femei vor fi o idee perfectă indiferent dacă participați la un festival de nuntă sau medieval, în orice caz că va arăta bine.
  • Avertizări

    Femei: Niciodată, purtați vreodată un corset fără nici o cămașă dedesubt. Este cam ca să purtați o jachetă de cădere și să fiți goală sub ea. Arăți ca și cum ați purta lenjerie și la cei care fac o re-adoptare medievală, se pare incredibil de trashy și gauche.
  • Dacă sunteți femeie și nu ați purtat niciodată un corset sau corsetă, evitați-i. Ele nu sunt confortabile mai mult de o oră sau două când începeți să le purtați și puteți provoca deteriorarea coastelor și burta dacă nu construiți treptat cât timp petreceți într-una. Ele sunt, de asemenea, foarte greu de purtat corect.
  • Nu vă puteți cumpăra costumul la un magazin de costume, cum ar fi costumele de la Saucy sau uzura sexy pirat. Veți arăta ca un stripper lângă oamenii care poartă îmbrăcăminte medievală clasică.
  • Comunicați cu mireasa (sau servitoare de onoare) despre ceea ce tu / familia ta intenționează să poarte. Dacă nu poartă alb, dar, în schimb, purtați verde deschis, costumele dvs. ar putea fi rapid.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Pantofi plat
    • O centură și o pungă pentru a merge pe ea (cea mai mare uzură medievală nu are buzunare)
    • Un fan dacă este vara, o mantie în timpul iernii
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar