Cum să cumpărați o rochie de mireasă

Ești angajat, data este rezervată, iar locul de desfășurare este ales. Este timpul să cumpărați o rochie de mireasă! Aceasta va fi una dintre cele mai memorabile părți ale planificării dvs. de nuntă, deci luați-vă timpul. Veți dori să vă bucurați de stiluri de cercetare, găsiți cele mai bune locuri de cumpărături și de a încerca pe rochii până când veți găsi "cel" - toate petrecând acest lucru minunat cu prietenii și familia.

Pași

Partea 1 din 3:
Planificați căutarea
  1. Imagine intitulată Cumpărați o rochie de nuntă Pasul 1
1. Dă-ți mult timp. Pentru a evita sentimentul s-au grabit, începeți procesul de cumpărături cât mai curând posibil. Majoritatea experților recomandă începerea cu aproximativ opt luni înainte de ziua nunții. Rochiile durează de obicei trei până la șase luni pentru a ajunge după ce sunt comandate. Veți avea nevoie de timp suplimentar pentru a avea rochia montată și ajustată.
  • Imagine intitulată Cumpărați o rochie de nuntă Pasul 2
    2. Setați bugetul. Costul rochiei de nuntă poate varia foarte mult. Obțineți o idee despre bugetul dvs. și stabiliți două niveluri de preț: unul pentru prețul dorit și unul pentru maximul dvs. absolut. Acest lucru vă oferă un scop de a fotografia, oferind în același timp unele libere dacă vă îndrăgostiți de o rochie mai scumpă.
  • Păstrați costul modificărilor în minte. Asistenții din boutique-ul demnitar vă pot ajuta, de obicei, să estimați cât de mult va costa ajustările dorite.
  • Accesorii și încălțăminte ar trebui, de asemenea, să fie luate în considerare în bugetul dvs. Puteți împrumuta adesea bijuterii și accesorii de păr, dar este o idee bună să vă bucurați de bugetul dvs. doar în cazul în care aveți nevoie pentru a cumpăra singuri aceste elemente.
  • Imagine intitulată Cumpărați o rochie de nuntă Pasul 3
    3
    Concentrați-vă pe stilurile pe care le cunoașteți munca pentru dvs. Utilizați aceste cunoștințe pentru a restrânge căutarea pentru rochia perfectă. Cea mai bună rochie de nunta stil va fi adesea tipul de rochie pe care o cunoașteți Flatters Figura dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați o rochie de nuntă Pasul 4
    4. Explorați stiluri suplimentare. Există mii de stiluri de rochie de nunta, deci încercați să vă restrângeți căutarea înainte de a merge la magazin. Cumpărați niște reviste de nunta, explorați blogurile Pinterest și nunta, încercați să căutați imagini care vă plac online. Luați în considerare realizarea unui scrapbook sau a unei borduri de tot ceea ce vă atrage.
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea unui magazin de rochii
    1. Imagine intitulată Cumpărați o rochie de nuntă Pasul 5
    1. Cercetați-vă magazinele locale. Aflați unde sunt toate magazinele de îmbrăcăminte locale și cercetați stilurile, gama de prețuri și calitatea. Citiți recenzii și comparați-le, luând în ceea ce spun ceilalți despre rochii și servicii.
    • Saloanele de mireasă sunt, de obicei, cea mai scumpă opțiune, dar oferă consultanți de nunți personali care vă pot ajuta să găsiți rochia potrivită. În plus, puteți încerca rochii pentru a vedea cum se uită pe tine, nu doar într-o imagine. Saloanele au, de obicei, cotei la fața locului pentru a face orice modificări de care aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Cumpărați o rochie de nuntă Pasul 6
    2. Cumpărați rochia online. Există mai multe puncte de îmbrăcăminte de nuntă bune online, cum ar fi cele mai bune prețuri de nuntă, rochii de mireasa preudicate și o dată miercuri, precum și opțiuni de revânzare, cum ar fi eBay și Craigslist. Aceste surse vă permit să achiziționați o rochie nouă sau aproape nouă la o reducere abruptă la un magazin local cu servicii complete.
  • Asigurați-vă că aveți măsurători exacte. Deoarece dimensiunea rochiei de nuntă poate varia semnificativ, veți dori să comparați măsurătorile dvs. reale cu cele enumerate pentru rochie.
  • Poate dura atâta timp cât de a primi o rochie de la un site online, așa cum face de la un boutique de cărămidă și mortar, așa că nu așteptați pentru ultimul minut.
  • Verificați politicile de returnare înainte de cumpărare. Toate vânzările sunt definitive la multe puncte de vânzare online, dar unele ar putea să vă permită să returnați rochiile nelegale și nealterate într-un anumit număr de zile. Cei care sunt vânduți pe eBay sau Craigslist sunt rareori returnabile.
  • Utilizați opțiuni de plată securizate. Din păcate, internetul este plin de site-uri înșelătoare. Trebuie să fii atent.
  • Imagine intitulată Cumpărați o rochie de nuntă Pasul 7
    3. Uită-te la magazinele de expediere. Un compromis bun între un magazin de servicii complete și o priză online este un magazin local de expediere. Inventarul se schimbă adesea, deci întrebați proprietarul magazinului să vă informeze când vin rochii noi.
  • Imagine intitulată Cumpărați o rochie de nuntă Pasul 8
    4. Luați în considerare Vintage și alte rochii netradiționale. O rochie de nunta nu are nevoie sa provoaca dintr-un magazin de nunta si nu are nevoie sa arate ca o rochie de mireasa traditionala. Multe magazine de vintage, buticuri și chiar magazine departament de transport care pot fi folosite cu ușurință pentru o nuntă, dar sunt la fel de unice ca tine și nu purtați o etichetă de preț de nuntă.
  • Imagine intitulată Cumpărați o rochie de nuntă Pasul 9
    5
    Au o îmbrăcăminte personalizată făcută. Prețul unei rochii personalizate poate fi surprinzător de rezonabil. Verificați online pentru a găsi cotei care se specializează în rochii de nuntă, apoi verificați comentariile lor. Ei vor avea modele pe care le puteți alege sau puteți aduce o imagine a unei rochii pentru ca ele să se reproducă.
  • Asigurați-vă că obțineți un citat de preț ferm. Nu doriți să fiți surprinși de costul când vine vorba de plata facturii. Puteți păstra adesea costul în jos prin furnizarea de materiale proprii dintr-un magazin de evacuare a țesăturii.
  • Imagine intitulată Cumpărați o rochie de nuntă Pasul 10
    6. Uită-te la opțiunile de închiriere. Închirierea de îmbrăcăminte de nuntă nu este doar pentru mirele mai mult. Puteți găsi mai multe opțiuni de închiriere online. Închiriați pista și împrumutul Magnolia sunt două dintre cele mai populare site-uri. Aceste servicii nu permit modificări, astfel încât această opțiune funcționează cel mai bine dacă rochii off-the-rack se potrivesc de obicei bine.
  • Unele magazine tradiționale de rochii de nuntă încep să profite de tendința de închiriere. Întrebați-vă la magazinele locale pentru a vedea dacă oferă acest serviciu.
  • Imagine intitulată Cumpărați o rochie de nuntă Pasul 11
    7. Împrumuta o rochie. Aveți un prieten care sa căsătorit într-o rochie pe care o iubiți? Întrebați dacă îl puteți împrumuta. Ați fi surprins cât de des sunt fericiți prietenii să-și împrumute rochia și să vadă că obțineți o uzură suplimentară.
  • Dacă tu și cel mai bun prieten al tău aveți aceeași dimensiune și aveți același gust, luați în considerare împărtășirea costurilor rochiei de nuntă perfectă. Puteți ajunge amândoi purtând o rochie mai bună decât ați putea permite pe cont propriu.
  • Partea 3 din 3:
    Mergând la cumpărături de îmbrăcăminte
    1. Imagine intitulată Cumpărați o rochie de nuntă Pasul 12
    1. Alegeți o zi pentru a merge la cumpărături. Asigurați-vă că faceți o întâlnire. Ajungeți la timp și respectați timpul de întâlnire.
  • Imagine intitulată Cumpărați o rochie de nuntă Pasul 13
    2. Alegeți cine va merge cu dvs. Cereți salonului de mireasă dacă există o limită a numărului de ajutoare pe care le puteți aduce. La minimum, miresele își aduc, de obicei, mama sau servitoarele lor de onoare.
  • Alegeți cine luați cu voi cu înțelepciune. Vrei să vă asigurați că apreciați opinia lor și știți că vă privesc. Încercați să nu aduceți prea mulți prieteni. Nu vreți atât de multe opinii că este imposibil să luați o decizie.
  • Imagine intitulată Cumpărați o rochie de nuntă Pasul 14
    3. Obțineți ajutor pentru a alege o rochie online. Shopping Online nu înseamnă că trebuie să renunți la petrecerea de cumpărături tradițională "."Ia-ți domnișoarele de onoare pentru după-amiaza să se uite la alegerile pe care le-ai marcat online. Oferiți șampanie și gustări.
  • Dacă comandați de la o priză online care permite întoarcerea, puteți comanda mai multe rochii și aveți mama și domiciliul dvs. de onoare să vă ajute să alegeți care să păstrați una.
  • Ia-ți prietenii la fitinguri îmbrăcăminte personalizate. Dacă ați decis să aveți îmbrăcămintea dvs. îmbrăcată, puteți include prietenii dvs. prin aducerea la fitinguri.
  • Nu vă împiedicați dimensiunile. Rochii de nunta rulează adesea diferit decât rochia ta de zi cu zi. Cumpărați o rochie care vă se potrivește acum, chiar dacă credeți că veți pierde în greutate. Puteți modifica întotdeauna o rochie pentru a se potrivi dacă coborâți o dimensiune sau două după ziua nunții.
  • Imagine intitulată Cumpărați o rochie de nuntă Pasul 15
    4. Fii deschis la idei noi. Discutați cu asistenții magazinului despre ceea ce doriți în rochie și bugetul dvs. și lăsați-i să facă sugestii. S-ar putea să ajungeți plăcut surprins de ceea ce scot!
  • Nu comite prea devreme. O mulțime de magazine oferă o reducere dacă cumpărați acea zi. Dacă nu vă place cu adevărat rochia și nu doriți să vă uitați la altceva, nu cădeți pentru presiune.
  • Imagine intitulată Cumpărați o rochie de nuntă Pasul 16
    5. Nu lăsați detaliile minore pe rochia să vă țină înapoi. Există o mulțime de spațiu pentru a juca cu design-ul odată ce ați comandat rochia voastră. Cele mai multe croitoresse sunt capabile să facă ajustări, cum ar fi adăugarea de curele, îndepărtarea curelelor, scurtarea rochiei și realizarea altor modificări pentru a face rochia perfectă.
  • Pe măsură ce încercați pe fiecare rochie, întrebați contribuția asistentului pe ce poate și nu se poate face cu designul de rochie. Mulți dintre ei au experiența de a vă spune ce poate fi ajustată și ce nu poate.
  • Dacă rochia de eșantion - rochia pe care încercați să o căutați "celui" - vă se potrivește bine, întrebați dacă puteți cumpăra acea rochie specifică la o reducere. Saloanele de mireasă vor vinde rochiile de probă la reduceri semnificative la sfârșitul fiecărui sezon, dar sunt adesea dispuși să vândă unul la fața locului dacă întrebați. Asigurați-vă că ați verificat uzura și ruperea, cum ar fi butoanele libere sau hemul rupt.
  • sfaturi

    Gândiți-vă la accesorii. S-ar putea să nu cumpărați încă accesorii, dar doriți să le păstrați în minte în timp ce alegeți un stil de rochie. Decideți dacă doriți un văl, deoarece acest lucru poate afecta cât de mult din umerii / gâtului dvs. doriți să arătați. Luați în considerare încălțămintea, flori, cercei, colier și alte accesorii care ar putea afecta stilul de rochie pe care o alegeți.
  • Nu uitați să lăsați timp pentru fitinguri. Prima potrivire este de obicei programată timp de șase până la opt săptămâni înainte de ziua nunții. O a doua montare este de obicei de aproximativ o lună înainte de data. Dacă aveți nevoie de oa treia montare, programați-o cu o săptămână înainte de ziua nunții.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar