Cum de a alege flori pentru ziua nunții tale

O nuntă tocmai nu ar fi aceeași fără flori - dar care sunt cea mai bună alegere pentru ziua dvs. specială? Cu nenumărate stiluri și combinații, poate fi o provocare pentru a vă restrânge opțiunile. Să nu vă faceți griji! Suntem aici pentru a răspunde la toate întrebările frecvente, astfel încât să vă puteți pregăti pentru ziua dvs. mare.

Pași

Întrebarea 1 din 8:
Ce tipuri de flori ar trebui să aleg pentru nunta mea?
  1. Imagine intitulată Alegeți flori pentru ziua dvs. de nuntă Pasul 1
1. Alegeți flori care sunt în sezon în jurul nunții dvs. Florile în afara sezonului pot fi scumpe și pot rack bugetul de flori. Să nu vă faceți griji - există o mulțime de opțiuni sezoniere de a alege de la acest lucru va fi mult mai bun pe portofel.
  • De exemplu, ați putea adăuga mame, flori de paie sau crizanteme la un buchet pentru o nuntă de toamnă.
  • Lisianthus, Veronica, trandafirii, gypsophila și alstroemeria sunt disponibile pe tot parcursul anului și ar putea fi o opțiune bună pentru un buchet de nuntă de iarnă.
  • Penoniile, hortensii, anemonii și trandafirii de grădină sunt toate opțiunile minunate pentru o nuntă de primăvară. Sunt, de asemenea, alegeri excelente pentru o nuntă de vară!
  • Imagine intitulată Alegeți flori pentru ziua dvs. de nuntă Pasul 2
    2. Alegeți flori care corespund locului de nuntă și temă. Nunta ta va fi modernă și elegantă, sau rustică și fermecătoare? Încercați să alegeți flori care adaugă la această temă în timp ce vă deplasați bine cu locul dvs. de desfășurare.
  • De exemplu, un buchet de flori sălbatice ar simți în afara locului într-o sală de bal, dar ar arăta grozav într-o nuntă în aer liber și rustică.
  • O centrală de orhidee albă se va potrivi mai bine într-un hotel sau o sală de bal decât un pavilion în aer liber.
  • Imagine intitulată Alegeți flori pentru ziua dvs. de nuntă Pasul 3
    3. Selectați flori care vin în mai multe culori pentru a vă oferi o cameră de wiggle. Mame, garoafe, crini, dahlias, si alte flori vin in multe culori diferite si sunt mari flori de luat in considerare daca aveti deja o schema de culori de nunta. Trandafiri, lalele, bujori, hortensii, anemone, și lisianthus flori sunt, de asemenea, crescute într-o mare varietate de culori.
  • Întrebarea 2 din 8:
    Florile de nunta au sensuri speciale?
    1. Imagine intitulată Alegeți flori pentru ziua nunții dvs. Pasul 4
    1. Florile de nunta reprezintă o mulțime de sentimente diferite. Unele flori, cum ar fi anemone, reprezintă "așteptări", în timp ce alte flori, cum ar fi Calla Lilies, înseamnă "frumusețe magnifică."Alegeți câteva semnificații de flori pe care le reziliați cu adevărat - aceasta este o modalitate excelentă de a vă lua buchetele la nivelul următor!
    • Respirația copilului reprezintă nevinovăția, în timp ce flori de porumb reprezintă prosperitatea și prietenia.
    • Daffodilurile reprezintă fericirea, iar Dahlia reprezintă un angajament veșnic.
    • Gardenias simbolizează puritatea și bucuria, în timp ce irisi înseamnă credință și înțelepciune.
    • Orhideele reprezintă Frumoasa Floarea-soarelui reprezintă loialitatea și adorațiile și penii înseamnă fericire, dragoste și ambiție.
    • Culoarea unei flori își poate schimba uneori semnificația. Roșii roșii înseamnă "dragoste", în timp ce trandafirii roz reprezintă "eleganța" și "Grace."
    Întrebarea 3 din 8:
    Care culori ar trebui să fie florile mele?
    1. Imagine intitulată Alegeți flori pentru ziua de nuntă Pasul 5
    1. Alegeți flori care corespund schemei de culori ale nunții. Florile tale nu trebuie să se potrivească exact cu invitațiile și decorațiile dvs., dar ar trebui să completeze frumos schema de culori. Fier din schema de culori a nunții dvs. mai întâi și apoi să vă așezați culorile de flori.
    • Cu toate combinațiile de buchet de flori, alegerea celor mai bune flori de nunta se poate simti cam coplesitoare. Nu vă faceți griji - luați-o doar un pas la un moment dat!
    • Emerald și Ruby-Yellow și Blush-verde și Ivory - și albastru și aur sunt doar câteva combinații de culori care funcționează bine în orice sezon. Dacă doriți, puteți alege, de asemenea, o schemă de culori bazată pe sezon atunci când vă țineți nunta.
    • Culori neutre, cum ar fi alb, blush și smântână, pot adăuga o atingere frumoasă, minimalistă la buchetul dvs.
    Întrebarea 4 din 8:
    Ce ar trebui să fie bugetul de flori pentru nunta mea?
    1. Imagine intitulată Alegeți flori pentru ziua dvs. de nuntă Pasul 6
    1. Dedicați 8% din bugetul total de nuntă la flori. Bugetul dvs. total de flori ar trebui să includă buchetul de mireasă, buchetele de domnișoare, coruri, boutonnières și orice alte flori pentru ceremonie și recepție. Descrieți mai întâi bugetul complet de nuntă și lăsați deoparte 8% din total pentru flori.
    • Dacă bugetul dvs. de nuntă a fost de 10.000 de dolari, ați renunțat la 800 de dolari pentru flori de nuntă.
    Întrebarea 5 din 8:
    Cum aleg un buchet de nunta?
    1. Imagine intitulată Alegeți flori pentru ziua de nuntă Pasul 7
    1. Alegeți flori care se potrivesc cu culoarea și stilul rochiei dvs. de nuntă. Alegeți rochia de nuntă perfectă În primul rând - acest lucru vă va ajuta cu adevărat să vă restrângeți opțiunile. În mod ideal, alegeți un buchet mai mic decât talia ta, astfel încât florile se amestecă fără probleme cu rochia ta.
    • De exemplu, dacă rochia de nuntă are o mulțime de materiale de-a lungul spatelui, ați putea alege un buchet mai mare pentru ao echilibra.
    • Dacă rochia de nuntă are modele florale sau modele, ați putea alege un buchet subtil care nu arată prea ocupat cu rochia ta.
    • Dacă rochia dvs. are o talie subțire, ați putea alege un buchet mai mic în loc de unul mai mare, cel mai mare, care vă depășește rochia.
  • Imagine intitulată Alegeți flori pentru ziua de nuntă Pasul 8
    2. Selectați un buchet ușor de ținut. Alegeți un buchet care se simte confortabil să dețină și nu este prea răsturnat. În timp ce purtați rochia, țineți buchetul în mâna 1, lăsându-l ușor sub șold. Nu țineți buchetul cu rochie - în schimb, țineți-l în fața rochiei dvs., astfel încât forma dvs. de rochie este ușor de văzut.
  • Întrebarea 6 din 8:
    Pot să-mi fac propriile flori pentru nunta mea?
    1. Imagine intitulată Alegeți flori pentru ziua dvs. de nuntă Pasul 6
    1. Da, cu siguranță poți. Există o mulțime de modalități ușoare și inteligente de a vă pune împreună propriile aranjamente fără ajutorul unui florar. S-ar putea să creați centrele de masă cu suculente sau să legeți 6 flori mici împreună pentru a vă face propriul boutonnière - alegerea este a ta!
    • Puteți reutiliza buchetele de domnișoare de onoare ca centre de masă odată ce ceremonia sa terminat.
    • S-ar putea să faceți un buchet luxuriante, cu buget, cu flori sălbatice și verdeață.
    • O lumânare simplă a coroanei și a stâlpului fac o masă excelentă.
    Întrebarea 7 din 8:
    Cum fac un buchet de nunta din flori proaspete?
    1. Imagine intitulată Alegeți flori pentru ziua de nuntă Pasul 7
    1. Prune și tăiați florile, astfel încât totul arată uniform. Trageți sau tăiați orice spini și frunze suplimentare, împreună cu orice petale deteriorate. Apoi, puneți-vă florile într-o găleată de apă. În timp ce sunt scufundate, tăiați tulpinile la un unghi, îndepărtând partea de jos 2 în (5.1 cm) din fiecare tulpină. Păstrați flori tăiate într-o găleată de apă rece până când sunteți pe punctul de a le aranja.
    • Un buchet de mireasă ar trebui să aibă în jur de 30-60 de flori, în timp ce un buchet de domnise de domnise are nevoie doar de 20-40.
  • 2. Asamblați florile în straturi pentru a vă construi buchetul. Formează o formă pătrată cu 4 flori - acest lucru servește ca centru al buchetului. Apoi, stratificați florile suplimentare într-o formă de cupolă în jurul celor 4 flori centrale.
  • 3. Asigurați buchetul cu benzi de cauciuc sau bandă florală. Legați tulpinile împreună aproximativ 3 până la 4 în (7.6 până la 10.2 cm) sub flori de flori. Apoi, glisați benzi de cauciuc suplimentare sau bandă în jos pe restul buchetului, astfel încât florile să rămână în poziție. Pentru un aspect uniform, tăiați fundul tulpinilor, deci sunt de 7 până la 8 în (18 până la 20 cm). Odată ce ați terminat, legați o panglică în jurul tulpinilor.
  • Întrebarea 8 din 8:
    Care sunt unele alternative la flori de nunta?
    1. Imagine intitulată Alegeți flori pentru ziua de nuntă Pasul 8
    1. Pene, umbrele și blănurile sunt toate alternativele minunate. Un ambreiaj elegant, broderie, baloane sau lanternă sunt alte opțiuni simple și elegante de luat în considerare. Mai presus de toate, alegeți un accesoriu care se potrivește cu tema nunții.
    • Pentru o nuntă în aer liber, ați putea purta un felinar pe culoar.
    • Pentru o nuntă elegantă, modernă, un ambreiaj ar putea fi o alternativă chică la un buchet.
    • Flori de hârtie, pomanderii și cutiile de flori sunt, de asemenea, alternative excelente.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Păstrați locul de nuntă în minte atunci când vă alegeți florile. Dacă nunta dvs. este ținută într-un parc sau grădină, este posibil să nu aveți nevoie de multe flori.
  • Depozitați buchetele în frigider până în ziua mare. În acest fel, vor rămâne frumos și proaspăt!
  • Nu există opțiuni corecte sau greșite atunci când selectați flori pentru nunta dvs. - este propria dvs. alegere personală. Ceea ce contează cel mai mult este alegerea de flori care se încadrează în tema și bugetul dvs.
  • Avertizări

    Verificați cu prietenii, rudele și petrecerea de nuntă pentru a vedea dacă au o alergie la polen. Unele flori, cum ar fi floarea-soarelui, au mai multe polen și pot declanșa o reacție.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar