Cum să prindeți elevii înșelătoare

Cheatingul academic și plagiatul au crescut dramatic, deoarece elevii se luptă să țină pasul cu așteptările și cerințele părinților sau școlii, cerințele ajutorului financiar, programele de lucru și așa mai departe. În plus, apariția noilor tehnologii o face mult mai ușoară pentru studenții să trișeze decât oricând. Descoperirea necinstelor academice depinde de conștientizarea dvs. a sălii de clasă, a interacțiunilor studenților unul cu celălalt și alte strategii.

Pași

Metoda 1 din 8:
Pregătirea pentru a monitoriza un examen
  1. Imagine intitulată Catch Elevilor Cheating Pasul 1
1. Fi întotdeauna în controlul clasei. Fiind vigilent în sala de clasă este cel mai bun mod de a prinde elevii înșelătoare și de a preveni înșelăciunea să se întâmple în primul rând. Precizați așteptările dvs. la începutul clasei și înainte de examen sau de testare.
  • Asigurați-vă că elevii dvs. cunosc sancțiunile pentru necinstirea academică.
  • Imagine intitulată Catch Elevii Cheating Pasul 2
    2. Aranjați mediul de testare. Aranjați birouri în cameră pentru a răspândi elevii dacă este posibil. Alternativ, alocați locurile studenților, astfel încât să nu stau la biroul lor obișnuit. Elevii nu vor putea să stea lângă un prieten cu care ar putea să planifice să trișeze.
  • Cereți elevilor să stocheze rucsacuri, cărți sau lianți sub scaunele lor.
  • Imagine intitulată capturarea elevilor înșelătoare Pasul 3
    3. Utilizați mai mulți proctori. Dacă mediul dvs. de testare este un spațiu mare, cum ar fi un auditoriu, luați în considerare faptul că aveți un asistent sau doi vă ajută să monitorizați elevii în timpul examenului. Acești indivizi pot plânge în jurul camerei și pot acoperi mai mult teren decât o singură persoană.
  • Imagine intitulată captura elevilor înșelătoare Pasul 4
    4. Salut studenții în timp ce vin în clasă. Uită-te la fiecare student ca el sau ea vine prin ușă și spune salut. Păstrați un ochi asupra elevilor care arată nervos sau nervos.
  • Priviți la brațele, mâinile și pălăriile pentru a vă asigura că nu există note scrise în aceste zone.Să fie atenți la studenții care își trag în mod constant mânecile lungi în jos pentru a acoperi mai multe brațe.
  • Rețineți că mulți studenți sunt nerăbdători când vin într-un examen. Nu presupuneți în mod automat că cineva care arată nervos va trișa. Cu toate acestea, nu poate face rău să păstreze un ochi mai apropiat de studenții menționați.
  • În plus, nu presupuneți că un student care nu pare îngrijorat nu va înșela. Unii studenți au înșelat de mai multe ori și au devenit adepți la metodele lor, astfel încât acestea pot fi mai încrezătoare în ceea ce privește testul.
  • Metoda 2 din 8:
    Căutați studenții înșelători în timpul unui examen
    1. Imagine intitulată captura elevilor înșelătoare Pasul 5
    1. Fi vigilent în setările auditoriului. Dacă clasa dvs. se află într-un auditoriu mare sau în clasă, poate fi foarte ușor ca elevii să se uite la lucrările de testare ale vecinilor lor. Dacă există suficient spațiu, elevii se află în spațiu, astfel încât să existe locuri goale între elevi.
    • Monitorizați cu atenție studenții, mergând în jurul sălii de clasă pe tot parcursul examenului.
    • Utilizați cel puțin două versiuni diferite ale examenului, astfel încât elevii care stau alături unul de celălalt nu au aceeași versiune.Acest lucru se poate face mai simplu prin schimbarea ordinului întrebărilor. De exemplu, spuneți că aveți 8 locuri, scaunele 1, 3, 5 și 7 obține versiunea 1. Scaune 2, 4, 6 și 8 Get Version 2.
  • Imagine intitulată Catch Elevii Cheating Pasul 6
    2. Monitorizați cu atenție studenții în timpul testelor sau examenelor. Păstrați-vă ochii asupra studenților pentru întregul examen sau testare. Urmăriți semnele de înșelăciune. Cineva ar putea privi în sus la tavan, pretinzând că a făcut un răspuns, dar într-adevăr încearcă să vadă hârtia unui coleg de clasă. Alții ar putea privi în mod constant la poală, fie că încearcă să-și vadă notele care se lovesc din geantă, fie la telefonul lor în poala lor.
  • Imagine intitulată Catch Elevii Cheating Pasul 7
    3. Nu lăsați un elev să vă distragă atenția. Un student ar putea veni în fața clasei cu o întrebare, care vă va atrage atenția de la monitorizarea clasei dvs. Acest lucru îi oferă celorlalți studenți câteva momente să treacă note, să se uite la telefoanele lor sau să se angajeze altfel în comportamentul înșelătorilor.
  • Imagine intitulată captura elevilor înșelătoare Pasul 8
    4. Feriți-vă de studenți care trimit semnale. Dacă observați că un student tuse în mod continuu, atingând banca sau piciorul lor sau șoptirea și există un model suspect la aceste acțiuni, ele pot fi înșelătoare. Urmăriți elevii din apropiere care completează răspunsurile la momentul unor astfel de semnale.
  • Elevii ar putea avea semne diferite pentru răspunsuri diferite - de exemplu, pe un test de alegere multiplă, dacă răspunsul este a, ei ar putea să-și atingă creionul. Dacă răspunsul este b, ei ar putea să-și amestece testul în jurul lor și așa mai departe.
  • Mulți oameni își ating picioarele sau fidgetul când sunt nervoase, iar un elev de tuse sau mirosi ar fi luat o răceală, așa că nu-și asume imediat astfel de acțiuni înseamnă că un student îi ajută pe alții să trișeze.
  • Imagine intitulată captura elevilor înșelătoare Pasul 9
    5. Nu permiteți nici o șoaptă în timpul unui examen sau test. Șoptinirea unui alt student este, de obicei, un semn destul de clar că cineva este înșelător sau încearcă să trișeze. Spuneți elevilor că nu există nici o discuție permisă în timpul examenului sau testului.
  • Imagine intitulată Catch Elevii Cheating Pasul 10
    6. Urmăriți elevii care scriu scrisori mari pe examenele lor. Pe un test de alegere multiplă, unii studenți ar putea scrie o scrisoare mare a (sau indiferent de răspuns) lângă o întrebare, astfel încât răspunsul lor să fie ușor de citit din punctul de vedere al unui alt student. Puteți preveni acest lucru dacă utilizați diferite versiuni ale testului, de exemplu și faceți întrebări 4 și 5 multiple alegere pe un test și întrebări 2 și 3 opțiuni multiple pe cealaltă versiune.
  • Imagine intitulată Catch Elevilor Cheating Pasul 11
    7. Căutați scrierea pe corpul elevului. Una dintre cele mai îndelungate metode de înșelăciune este de a scrie răspunsuri pe mâna sau brațul unui elev, între degete sau pe o altă parte a corpului.
  • Mulți studenți sunt destul de pricepuți despre această strategie, aducând șervețele alcoolice pentru a elimina cerneala Penului de pe pielea lor înainte de a se transforma în testul lor.
  • Unii studenți ar putea încerca să scrie note pe picioarele lor. Ei vor purta apoi pantaloni, pantaloni scurți sau o fustă de o anumită lungime care acoperă scrisul, dar pot fi înclinate în sus pentru a dezvălui notele. Profesorii ar trebui să fie atenți la provocarea unui student care scrie pe picioarele lor - un student ar putea cita hărțuirea sexuală dacă vă uitați la picioarele lui.
  • Căutați scrisul pe îmbrăcăminte. Mulți studenți vor purta pălării la un examen sau la un test și vor scrie note despre factura pălării. Cereți elevilor să elimine pălării sau să le transforme în jur pentru a vă împrăștia încercările de a-și citi notele. Alte articole de îmbrăcăminte sunt adesea folosite în înșelăciune, cum ar fi eșarfe, pulovere, haine, ochelari de soare și așa mai departe.
  • Imagine intitulată capturarea elevilor înșelătoare Pasul 12
    8. Căutați note stocate în sau pe obiecte. Unii studenți folosesc benzi de cauciuc pentru a stoca note. Ei vor întinde banda de cauciuc și vor scrie note, astfel încât acestea sunt doar abia lizibile. Când banda de cauciuc este neîntreruptă, va arăta că are linii negre pe ea. În timpul unui examen sau test, elevul se va întinde și nu se va distruge trupa de cauciuc pentru a obține răspunsurile.
  • Alți studenți au fost cunoscuți pentru a scrie note pe bucăți foarte mici de hârtie și le stochează la un stilou cu un corp clar.
  • Imagine intitulată capturarea elevilor înșelătoare Pasul 13
    9. Să fie atenți la studenții care folosesc baia în timpul unui examen sau test. Un student poate cere să părăsească clasa să folosească baie. Această persoană ar putea folosi acel moment pentru a verifica telefonul pentru note sau pentru a arăta altfel note. Înainte de a permite unui student să meargă la baie, să-l părăsească pe telefonul său în camera de testare (asigurați-vă că vedeți cu ochii voștri că a rămas în cameră).
  • Unii studenți trișează prin plantarea notelor în băi înainte de un test, apoi vizitarea băii în timpul testului pentru a le privi. Au un asistent didactic verificați băile din apropiere pentru note suspecte la fel cum începe testul.
  • Metoda 3 din 8:
    Vizionarea utilizării tehnologiei studenților în timpul unui examen sau a unui test
    1. Imagine intitulată Catch Elevii Cheating Pasul 14
    1. Stabiliți o politică fără telefon. Telefoanele mobile sunt capabile să stocheze o mulțime de informații ușor accesibile utilizatorului. Ele pot fi, de asemenea, greu de monitorizat. Să stabilească o politică care să ateste că telefoanele mobile nu sunt permise în sala de clasă. Să aplice strict politica, astfel încât elevii să nu fie tentați să folosească această metodă.
  • Imagine intitulată Catch Elevilor Cheating Pasul 15
    2. Fi vigilent cu calculatoare. Multe calculatoare, în special cele mai avansate, sunt ușor de programat. Elevii pot stoca formule și ecuații care le permit să trișeze examenele sau testele. Monitorizați cu atenție utilizarea calculatoarelor sau interzicerea utilizării cu totul.
  • O altă opțiune este să întrebați departamentul dvs. să cumpere calculatoare simple care pot fi utilizate pentru examene sau teste. În acest fel, elevii nu vor trebui să-și aducă propriile lor.
  • Dacă este prohibitiv costisitor să cumpărați calculatoare pentru studenți, puteți instrui elevii să-și elibereze calculatoarele și să verifice dacă au făcut acest lucru.
  • Imagine intitulată capturarea elevilor înșelătoare Pasul 16
    3. Interzice căștile și mugurii urechii în timpul clasei. Unii studenți ar putea încărca un fișier audio de a citi note și să asculte acest lucru în timpul unui examen sau test. Urmăriți iPod-urile, playerele MP3 sau alte dispozitive care ar putea fi utilizate pentru a transmite informații.
  • Un truc comun este de a pune un ureche prin manșonul unei cămașă de jachetă / cu mâneci lungi și de a ține-o la ureche.
  • Imagine intitulată Catch Elevii Cheating Pasul 17
    4. Utilizați un dispozitiv de detectare a telefonului mobil mic. Acest dispozitiv este de obicei suficient de mic pentru a se potrivi discret în buzunar și va vibra când detectează orice utilizare celulară din apropiere.
  • Unele detectoare de telefon mobil sunt suficient de sensibile pentru a permite profesorilor să meargă în jurul clasei și să identifice utilizarea activă a telefonului mobil bazat pe proximitate.
  • Acest lucru poate indica fals pozitive, deoarece unele aplicații utilizează în mod activ datele.
  • Metoda 4 din 8:
    Prindeți elevii care au înșelat sarcini scrise
    1. Imagine intitulată Catch Elevii Cheating Pasul 18
    1. Cunoașteți stilurile de scris ale studenților. Ca profesor, probabil că veți putea recunoaște stilul de scriere al elevului. Urmăriți modificările în stare de scriere, tonul și calitatea generală. Încredere în instinctul tău atunci când citești munca studenților. Dacă ceva pare inautentic, probabil este.
    • Căutați online pentru pasaje suspecte de pe hârtia elevului dvs. De multe ori, veți găsi exact același pasaj în Wikipedia sau alt site web.
  • Imagine intitulată Catch Elevii Înșeală Pasul 19
    2. Utilizați un checker anti-plagiat. Există mai multe programe care vor detecta plagiatul în activitatea scrisă prin compararea hârtiei cu alte lucrări din baza de date și pe Internet. Cereți elevilor să trimită lucrări la programele online, cum ar fi Turnitina.com sau sigură.
  • Imagine intitulată Catch Elevii Cheating Pasul 20
    3. Invitați elevul în biroul dvs. pentru a discuta despre lucrare. Lucrarea unui student, scris excelent și elocvent, vă poate ridica suspiciunile dacă acel student nu efectuează de obicei atât de bine în clasă. Invitați elevul dvs. să viziteze orele de birou pentru a vorbi despre hârtie. Dacă elevul a scris lucrarea, el / ea ar trebui să poată vorbi inteligent cu privire la subiect. Dacă nu a scris-o, probabil va fi discuția mai puțin încrezătoare a subiectului. Totuși, nu aveți o dovadă de înșelăciune, dar studentul ar putea recunoaște că sunteți conștient de schema lor și înapoi.
  • Mulți studenți cumpără ziare din "Mills de hârtie" sau "Essay Mills", care sunt site-uri web și alte servicii care vând eseuri pentru o taxă. Dacă hârtia elevului dvs. este fenomenală, ar fi putut cumpăra eseul de la unul dintre aceste servicii. Este greu de demonstrat acest lucru, totuși, deci continuați cu prudență.
  • Metoda 5 din 8:
    Observând studenții în afara clasei
    1. Imagine intitulată capturarea elevilor înșelând pasul 21
    1. Ascultați conversațiile de hol. Elevii vorbesc, în general, cu prietenii lor despre teste și chiar despre răspunsurile la teste.
    • De exemplu, păstrați un ochi asupra studenților care vă părăsesc prima clasă după un test sau un examen. Dacă aceștia merg puțin cu un student de a doua perioadă, aceștia pot împărtăși răspunsuri sau trecând foi de cheat.
  • Imagine intitulată capturarea elevilor înșelătoare Pasul 22
    2. Înscrieți-vă pentru grupul de clasă socială de clasă sub un nume asumat. Unii studenți vor crea un grup privat pe Facebook sau Google pentru clasă, folosindu-l pentru a schimba note. Dacă clasa este suficient de mare, ați putea să vă înscrieți pentru grupul care prezintă un elev, folosind un nume asumat.
  • Unele sisteme de gestionare a cursurilor, cum ar fi tabla, au o opțiune de a lăsa elevii să se trimită reciproc fără instructorul care să vadă e-mailurile. Schimbați preferințele astfel încât să vedeți și e-mailurile pe care elevii le trimit prin sistem.
  • Imagine intitulată capturarea elevilor înșurubând pasul 23
    3. Fiți precauți cu studenții preferați. Adesea, elevii s-ar putea preface că sunt interesați de clasă, vizitându-vă în orele de lucru și angajarea cu materialul de clasă. Acești studenți ar putea să te urăști, ca să nu-i bănuiți că le-ai înșelat pentru că le percepeți ca fiind studenți buni.
  • Imagine intitulată Catch Elevii Cheating Pasul 24
    4. Protejați spațiile fizice și digitale. Nu permiteți elevilor să fie în clasă când nu sunteți acolo. Blocați dulapurile de depozitare și sertarele de birou pentru a împiedica studenții să se uite la teste, misiuni sau examene și să urmărească acest comportament atunci când vă aflați și în clasă.
  • Creați și memorați parolele complexe pentru calculatorul și jurnalul de carte de calitate nu scrieți aceste informații pe hârtie.
  • Metoda 6 din 8:
    Capturarea studenților înșelătoare în cursurile online
    1. Imagine intitulată Catch Elevii Cheating Pasul 25
    1. Anunțați politicile academice necinstite pentru cursurile online. Pentru mulți studenți, mediul de curs online poate fi mai puțin clar în ceea ce privește ceea ce constituie o diferență academică. Asigurați-vă că stabiliți politici de necinstite academice pentru studenții dvs. și oferă exemple clare despre ceea ce constituie înșelarea într-o clasă online.
  • Imagine intitulată capturarea elevilor înșelătoare Pasul 26
    2. Încercați monitorizarea webcamului. Unele cursuri online vor solicita ca elevii să utilizeze un webcam atunci când fac un examen sau un test. Acest lucru asigură că persoana potrivită ia testul sau examenul și că elevii nu colaborează unul cu celălalt la un examen sau un test. Acest lucru ar putea reduce, de asemenea, șansa de a înșela.
  • Imagine intitulată capturarea elevilor înșelătoare Pasul 27
    3. Încercați urmărirea semnăturii. Urmărirea semnăturii este o altă modalitate de a monitoriza participarea online a cursului. Acest lucru necesită un student să-și verifice identitatea cu identificarea fotografiilor și modelul său unic de tastare.
  • Imagine intitulată capturarea elevilor înșurubând pasul 28
    4. Administrați examenele sau testele la centrele de testare. Unele cursuri online ar putea cere elevilor să ia examene sau teste într-un centru de testare, astfel încât acestea să fie monitorizate și restricționate de la înșelăciune.
  • Imagine intitulată captura elevilor înșelătoare Pasul 29
    5. Utilizați un checker anti-plagiat. Există mai multe programe care vor detecta plagiatul în activitatea scrisă prin compararea hârtiei cu alte lucrări din baza de date și pe Internet. Cereți elevilor să trimită lucrări la programele online, cum ar fi Turnitina.com sau sigură.
  • Metoda 7 din 8:
    Confruntarea cu studenții
    1. Imagine intitulată capturarea elevilor înșurubând pasul 30
    1. Au dovada înșelăciunii. Poate fi dificil să se ofere dovezi concrete de înșelăciune, dar este important să vă asigurați că aveți dovezi înainte de a face orice afirmații.
    • Dacă ați găsit plagiatul în lucrarea elevului dvs., încercați să localizați pasajul original prin căutarea online.
    • Fotocopie un eșantion aleatoriu de examene, teste sau misiuni majore înainte de a le întoarce elevilor. O ispită comună pentru trișori depune un examen modificat pentru o reîncărcare, mai ales dacă sunt aproape și doresc să fie mutate într-o limită de grad.
  • Imagine intitulată captura elevilor înșelând pasul 31
    2. Confiscați note, ghiduri de studiu sau alte materiale. Dacă prindeți un student folosind note, ghiduri de studiu sau alte materiale pentru a înșela un test sau examen, adunați-le imediat ce îl descoperiți. Faceți acest lucru discret pentru a nu vă întrerupeți pe alți studenți.
  • Imagine intitulată Catch Elevii Cheating Pasul 32
    3. Cereți unui student să reproducă răspunsurile de testare în biroul dvs. Când bănuiți că cineva de înșelăciune, îl confruntați după examen sau testare. Dacă nu se apropie de înșelăciune, cereți-i să reproducă răspunsurile pentru examen sau testare. Dacă el / ea nu poate face acest lucru, el / ea ar fi înșelat.
  • Imagine intitulată capturarea elevilor înșelătoare Pasul 33
    4. Fiți familiarizați cu politicile de necinstite ale școlii dvs. Verificați cu școala dvs. înainte de a aplica penalități pentru înșelăciune. A face acest lucru fără a urma proceduri stabilite vă poate pune în pericol acțiunea legală.
  • Metoda 8 din 8:
    Schimbarea evaluărilor
    1. Imagine intitulată Catch Elevii Cheating Pasul 34
    1. Creați două sau mai multe versiuni ale examenului. Pentru a împiedica studenții să se uite la lucrările celorlalți în timpul unui examen, creați două versiuni ale testului. Treceți-le astfel încât primul student din rând să testeze a, următorul student are test b, al treilea student a testat a, și așa mai departe.
    • Alternativ, utilizați aceeași versiune a examenului sau a testului, dar fotocopiați-le pe hârtie colorată diferită și spuneți elevilor că există două versiuni. Cu toate acestea, arătați-le testele (nu lăsați elevii să vadă întrebările) și să le pună în fața lor (pe o pagină goală).
    • Nu utilizați metode de codare a culorilor dacă vreun elev vor căuta pe alții cu aceeași culoare.
    • Nu etichetați versiunea examenului pe test. Acest lucru va facilita ca elevii să găsească cine are aceeași versiune.
  • Imagine intitulată Catch Elevii Cheating Pasul 35
    2. Cereți contururi și proiecte brute. Elevii ar putea încerca să descărca întregii eseuri sau lucrări de cercetare de pe Internet sau ar putea avea prieteni care au finalizat misiunea într-un termen diferit. Dacă cereți contururi și proiecte brute ale lucrărilor lor, vor trebui să-și demonstreze procesul de scriere, ceea ce ajută la reducerea unui plagiat și înșelăciune.
  • Imagine intitulată capturarea elevilor înșelătoare Pasul 36
    3. Permiteți elevilor să aducă o foaie de cheat. Înșelați înșelăciunea în muguri, permițându-le să trișească, cel puțin prin aducerea unei plăci de scufundare a cărții de indexare la examen. Acest lucru nu poate elimina în întregime înșelăciune, dar probabil va reduce unele înșelăciune. Rețineți că atunci când utilizați această metodă, trebuie să monitorizați elevii dvs. brusc, deoarece două sau mai multe carduri index pot fi deghizate ca unul, iar studenții pot schimba carduri cu informații diferite despre acestea.
  • Imagine intitulată capturarea elevilor înșeală Pasul 37
    4. Proiectați sarcini de colaborare. Elevii preferă adesea să facă proiecte orientate spre echipă și alte sarcini, colaborarea între ele, în loc să lucreze individual. Dacă sarcinile dvs. subliniază colaborarea, elevii pot fi mai puțin predispuși la înșelăciune.
  • Imaginea intitulată Știți dacă prietena dvs. vă înșeală pasul 1
    5. Schimbați evaluările pentru a accentua stăpânirea subiectului. Mulți studenți susțin că ei înșeală pentru că se îngrijorează de gradul lor. Învățarea subiectului este îngrijorarea mai mică. Dacă subliniați că stăpânirea subiectului este partea importantă, nu gradul, elevii pot fi mai puțin înclinați să trișeze.
  • Portofoliile sunt adesea o modalitate bună pentru ca elevii să demonstreze stăpânirea, deoarece pot arăta cum au înțeles concepte și s-au îmbunătățit în timp.
  • sfaturi

    Comparați răspunsurile studenților. Dacă oamenii stau lângă celălalt au exact același lucru gresit răspunsuri, pot fi înșelătoare. Cu toate acestea, acest lucru nu este rezistent și ar trebui luat în considerare numai atunci când apare în mai multe cazuri și / sau împreună cu alte comportamente suspecte. Este adesea cel mai bun pentru a oferi studenților beneficiul de îndoială prima dată, apoi așteptați să vedeți dacă acest comportament se întâmplă din nou.
  • Ochii unii oameni dau departe. Mișcarea constantă și în roamingul ochilor ar putea fi să se concentreze mai bine pe hârtia de examinare a cuiva. Fidgeting ar putea fi, de asemenea, așa cum ar putea încerca să nu fie prinși de un invigilator. S-ar putea poziționa diferit și frecvent.
  • Învățați studenților despre limba academică la începutul termenului.
  • Nu presupuneți doar că cineva este înșelător pentru că se uită în jurul camerei. Unii studenți fac acest lucru pentru a-și colecta gândurile.
  • Au un climat de îngrijire în clasă. Cunoașteți fiecare student după nume, dacă este fezabil și cunoașteți interesele lor. Unele studii au arătat că, dacă elevii se simt ca și profesorul care îi pasă de ei, vor fi mai investiți în clasă și nu vor fi la fel de probabil să trișeze.
  • Avertizări

    Nu bănuiți imediat elevii de înșelăciune. Unii studenți devin nervoși și bătăi când iau un examen.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar