Cum să recunoști unui profesor pe care l-ai înșelat

Cheatingul poate avea efecte de lungă durată asupra educației dvs. Obținerea de înșelăciune poate avea consecințe academice dramatice, inclusiv expulzarea potențială. Dacă ați înșelat o misiune sau testați și vă simțiți vinovați de el, veniți curat profesorului dvs. poate fi o alternativă mai bună decât așteptați să vă prindeți.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătiți-vă să recunoașteți că înșelăciunea
  1. Imaginea intitulată admite unui profesor pe care tu
1. Aflați cum școala dvs. definește înșelăciune. Multe școli au coduri academice de conduită care prezintă politici specifice privind înșelăciunea. Unele politici academice separă înșelarea unui test de plagiat. Înainte de admiterea la nedreptate academică de orice fel, definiți acțiunile dvs. și căutați consecințele potențiale.
  • Cheatingul este de obicei definit ca copierea sau partajarea răspunsurilor, utilizând informații ascunse în timpul unui examen sau trimiterea aceleiași atribuții pentru mai multe clase.
  • Plagiatul este, în general, considerat a fi folosind materiale create de o altă persoană fără permisiune sau citare. Unele școli au o poziție mai dificilă pe plagiat și o pot defini chiar și ca parafrazând punctul de vedere al unei alte persoane ca al tău.
  • Imaginea intitulată admite unui profesor pe care tu
    2. Determina dovezile împotriva dvs. Chiar dacă v-ați înclinat să negeți acuzațiile, va fi dificil dacă un profesor vă vă vadă copierea răspunsurilor sau utilizarea materialelor ascunse în timpul unui examen. Dacă un profesor are doar o suspiciune că te-ai angajat în nedreptate academică, s-ar putea să fii înclinat să refuze afirmațiile. Cu toate acestea, cel mai bine este să recunoașteți la greșelile dvs.
  • Imaginea intitulată admite unui profesor pe care tu
    3. Au o singură poveste. Acesta va apărea suspect dacă spuneți diferiți profesori sau autorități școlare variate variate ale povestii dvs. Decideți ce veți spune și lipiți cu el. Acest lucru vă va face să apară mai credibil. De exemplu, dacă spuneți profesorului dvs. pe care l-ați înșelat pentru că nu ați studiat, nu vă va ajuta cazul să-i spuneți directorului pe care l-ați înșelat, deoarece profesorul este un elev dur. Nu minti niciodata!
  • Imaginea intitulată admite unui profesor pe care tu
    4. Programați o întâlnire cu profesorul dvs. Creați un timp pentru a avea o întâlnire unu-la-o singură întâlnire cu profesorul dvs. pentru a discuta despre afirmațiile înșelătoare. Dacă profesorul vă suspectează deja că ați înșelat, poate doriți să spuneți că întâlnirea este în mod specific despre înșelăciunea în avans. Ai putea spune: "Ar fi posibil să vă întâlniți cu dvs. cândva în această săptămână? Aș dori să discut o chestiune importantă despre abordarea mea la ultimul test cu tine."
  • Imaginea intitulată admite unui profesor pe care tu
    5. Pregătiți-vă pentru întâlnire. Treceți dovezile pe care școala o are împotriva dvs. și de a lucra câteva puncte cheie de spus, cum ar fi modul în care intenționați să avansezi de la incident. Aflați cât mai mult posibil despre codul de conduită academic la școala dvs. și consecințele potențiale ale acțiunilor dvs. Multe școli vor avea un protocol scris că vă puteți consulta să aflați despre consecințe.
  • Imaginea intitulată admite unui profesor pe care tu
    6. Întrebați despre drepturile dvs. Puteți face acest lucru prin întrebarea profesorului dvs. direct sau citiți codul de conduită al școlii dvs. Unele școli au consecințe foarte grave pentru înșelăciune și plagiat, inclusiv suspendarea sau expulzarea. În majoritatea cazurilor, va trebui să fie o audiere înainte de a putea fi suspendată mai mult de 10 zile sau expulzată.
  • Partea 2 din 3:
    Mărturisind să trișeze
    1. Imaginea intitulată admite unui profesor pe care tu
    1. Depinde până la acțiunile dvs. Nu încercați să evitați problema dacă ați înșelat și profesorul dvs. vă va prinde deoarece probabil că nu vă va împiedica să intrați în necazuri. În schimb, explicați de ce ați înșelat. Fii clar despre ce ai făcut acea alegere. De exemplu, dacă nu ați avut timp să studiați sau nu ați putut înțelege materialul, fiți direct în legătură cu aceasta. Poți spune ceva, "Am făcut alegerea de a înșela pentru că nu am avut timp să studiez, care a fost în eroare. Data viitoare, îmi voi da mai mult timp să mă pregătesc în mod corespunzător."
    • Să fie clar despre ce atribuire sau testare pe care ați înșelat-o. Dacă a fost doar pe o singură sarcină, veți dori să clarificați că nu ați înșelat alte sarcini. Fiți conștienți de faptul că profesorul dvs. va dori, probabil, să revizuiască munca dvs. anterioară sau să vă mențină mai aproape de munca viitoare pentru a vă asigura că înșelăciunea este cu adevărat un incident unic.
  • Imaginea intitulată admite unui profesor pe care tu
    2. Întreabă pentru ajutor. Dacă ați înșelat pentru că ați luptat în clasă, spuneți profesorului că aveți nevoie de ajutor suplimentar la subiect. Să fie specifice despre elementele materialelor de curs pe care nu le înțelegeți. Acestea pot fi capabile să recomande un tutore sau câteva resurse suplimentare.
  • Ai putea spune: "Nu sunt sigur că înțeleg cum să măsoară suprafața. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care am înșelat testul. Știi despre orice tutori care ar putea să mă ajute să înțeleg acest subiect?"
  • Imaginea intitulată admite unui profesor pe care tu
    3. Cereți un credit suplimentar. Dacă ați primit un grad de eșec pentru a înșela un test sau alocare, cereți o misiune de machiaj sau o muncă de credit suplimentară pentru a începe să vă salvați gradul. Profesorul dvs. ar putea să vă dea o misiune de make-up sau să faceți mai multe probleme decât alți studenți, astfel încât să puteți prinde.
  • Imaginea intitulată admite unui profesor pe care tu
    4. Afișați remușcări. Fiind apologetic poate diminua consecințele și pedeapsa din înșelăciune, dar va trebui să fiți autentici. Va trebui să faceți responsabilitatea personală pentru a trece de la incident. Spune-i profesorului tău că înșelăciunea era în afara caracterului pentru tine și nu ceva ce intenționați să faceți din nou în viitor. Deși veți fi probabil pedepsiți pentru înșelăciune sau plagiat, fiind remușcă poate ajuta la minimizarea efectelor de durată la reputația dvs. academică.
  • Ai putea spune: "Îmi pare foarte rău că am inselat testul de saptamana trecuta. Înțeleg că aceasta a fost o greșeală și că acțiunile mele au consecințe pe care voi avea nevoie pentru a face față. În același timp, vreau, de asemenea, să vă liniștesc că acesta a fost un incident unic și nu se va mai întâmpla din nou."
  • Partea 3 din 3:
    Care se ocupă de consecințe
    1. Imaginea intitulată admite unui profesor pe care tu
    1. Se confruntă cu pedeapsa. Acceptați orice pedeapsă este. Poate fi suspendare, detenție sau un grad de eșec asupra testului sau alocării.
    • Nu argumentați. Încercarea de a vă vorbi de la pedeapsă probabil nu va face o diferență și profesorul dvs. poate adăuga. Argumentarea va afecta demonstrarea remușcării acțiunilor dvs.
    • Rămâneți pozitiv. Păstrați-vă capul în timp ce vă serviți pedeapsa. Tratați-l ca o experiență de învățare și treceți mai departe. Acesta va arăta, de asemenea, profesorii dvs. sunteți serios în ceea ce privește recuperarea de la incident și nu intenționați să triim în viitor.
  • Imaginea intitulată admite unui profesor pe care tu
    2. Faceți un plan pentru a vă deplasa în trecut. Colaborați-vă cu profesorul dvs. pentru a obține un credit suplimentar sau pentru a compensa notele de eșec.
  • Produce o muncă de calitate. Oricare ar fi cesiunea suplimentară, studiați și concentrați-vă pentru a vă transforma într-o sarcină de calitate. Lucrați cât mai curând posibil. Acest lucru vă poate ajuta să vă salvați gradul în clasă.
  • Imaginea intitulată admite unui profesor pe care tu
    3. Gândiți-vă de ce ați înșelat. Un mod important de a Să se ocupe de a fi prins înșelat într-un test este de a determina de ce ai făcut-o. Acest lucru va necesita o auto-reflecție. Să ia în considerare dacă ați funcționat scurt la timp sau nu ați înțeles materialul. Știind că acest lucru vă poate ajuta să evitați aceeași situație în viitor.
  • Imaginea intitulată admite unui profesor pe care tu
    4. Invata din propriile greseli. După identificarea cauzei pentru înșelăciunea sau plagiatul, reflectați asupra acesteia. Dacă a fost din lipsa de a studia, lucrează mai mult sau a vedea un tutore în viitor. Dacă nu v-ați lăsat suficient timp pentru a vă pregăti pentru o misiune, programați timp pentru a lucra mai departe în avans.
  • sfaturi

    Fii puternic. Toată lumea face greșeli și încercați să corectați a ta.
  • Profesorul tău ar putea să gândească mai puțin de tine pentru înșelăciune, dar poți să-ți poți câștiga încrederea înapoi dacă ești un student bun.
  • Asigurați-vă că acceptați consecințele.
  • Încercați să nu lăsați lacune în conversația profesorului să spună ceva înainte de a termina. Este important să vă întâlniți mai întâi în povestea dvs.
  • Chiar și după ce pedeapsa a fost decisă, spuneți că vă pare foarte rău din nou și că veți aborda rădăcina înșelăciunii.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar