Cum să devii membru al bisericii metodiste unite

Biserica metodistă unită (UMC) este una dintre denominațiile creștine mai mari cu sediul în Statele Unite, precum și o denumire metodistă majoră care participă la Consiliul Metodist Mondial. Considerată o credință care este ferm întemeiată în elementele esențiale ale gândirii și tradiției creștine tradiționale, denominația permite, de asemenea, locului membrilor să vină la concluzii proprii cu privire la o serie de probleme. Congregațiile metodiste unite invită adesea pe alții să facă parte din mișcarea lor, permițând ca membrii UMC să fie atinsă la o serie de niveluri diferite.

Pași

Partea 1 din 2:
Organizarea de a deveni membru
  1. Imaginea intitulată deveni un membru al Bisericii Metodiste United Pasul 1
1. Participați la servicii. Găsiți congregații metodiste în zona dvs. și frecventați serviciile bisericești la fiecare. Se angajează cu alți participanți și membri și întrebați despre experiențele lor cu Biserica. Decideți care dintre ele îndeplinește cel mai bine ceea ce căutați.
  • Imaginea intitulată deveni un membru al Bisericii Unite Metodistă Pasul 2
    2. Vorbi cu pastorul. Întrebați dacă biserica lor oferă programe specifice concepute pentru membrii potențiali care încearcă să se alăture. Dacă nu, întrebați despre procesul de congregație pentru aderarea la Biserică.
  • Imaginea intitulată Deveniți membru al Bisericii Metodiste United Pasul 3
    3. Înțelegeți ce înseamnă să fii membru. Întrebați despre ceea ce se va aștepta de la dvs. Cel puțin, se așteaptă să:
  • Participă atât la serviciile regulate, cât și la activitățile suplimentare.
  • Susțineți Biserica din punct de vedere financiar.
  • Serviți misiunea Bisericii la nivel local, regional și / sau la nivel mondial.
  • Trăiți viața în funcție de un angajament față de Hristos.
  • Imaginea intitulată deveni un membru al Bisericii Unite Metodistă Pasul 4
    4. Decide cu privire la un nivel de membru. Vorbiți cu pastorul cu privire la nivelul de angajament pe care intenționați să-l angajați la congregație. Decide între a fi membru cu drepturi depline, un afiliat, un asociat sau un membru pregătitoare.
  • Membrii compleți Alăturați-vă unei noi congregații pe măsură permanent, cu privilegii depline de vot și cu abilitatea de a candida pentru birourile bisericești care nu sunt deținute de clergie.
  • Membrii afiliați să se alăture unei noi congregații temporar, menținând în același timp aderarea la o altă congregație metodistă. Acestea pot vota cu privire la emisiunile care efectuează biserica metodistă unită în ansamblu, dar nu pe probleme care să efect exclusiv noul lor congregație temporară. Pentru a deveni afiliat, oferiți pastorului numele și informațiile de contact ale congregației dvs. permanente pentru notificarea noii dvs. afiliere.
  • Membrii asociați Alăturați-vă unui nou congregație temporară, menținând în același timp aderarea la o altă denominație creștină. Ei nu pot vota problemele legate de noua lor congregație, nici la biserica metodistă unită ca un întreg. Pentru a deveni un asociat, oferiți pastorului numele și informațiile de contact ale bisericii dvs. permanente pentru notificarea noii dvs. asociații.
  • Membrii pregătitori sunt copii botezați sub vârsta de 18 ani care încă așteaptă confirmarea în cadrul credinței metodiste. În timp ce adulții sunt bineveniți să se alăture imediat UMC imediat după primirea botezului, există o întârziere pentru copii, astfel încât aceștia să aibă timp să se maturizeze și să absoarbă ce înseamnă să fii membru și apoi să-și alinieze propria lor minte despre mutarea înainte. Copiii încep, în general, să ia cursuri pentru a se pregăti pentru confirmare în jurul vârstei de 12 ani sau mai mult. Vorbește cu pastorul despre participarea la cursuri.
  • Imaginea intitulată deveni membru al Bisericii Metodă United Pasul 5
    5. Discutați botezul. Pentru a se alătura UMC la orice nivel de membru, trebuie să fi fost botezat în cadrul credinței creștine. Informați pastorul dacă ați fost deja botezați, deoarece UMC acceptă baptisme efectuate de alte congregații metodiste, precum și alte denominațiuni creștine, astfel încât acestea nu vor cere să o repetați în nici un caz.
  • Dacă ați fost deja botezat de o altă biserică creștină, arătați pastorului un certificat, fie un alt număr de botez sau să contactați acea biserică și să le cereți să vă trimită dovadă.
  • Dacă nu ați fost niciodată botezat, pastorul va face acest lucru în timpul serviciului în care deveniți membru. Discutați despre opțiunile dvs. în prealabil. UMC folosește trei metode de botez: stropirea apei peste cap, turnând apă peste cap sau imersând întregul corp. Stropirea este cea mai frecventă, dar dacă preferați o metodă peste ceilalți, lăsați pastorul să știe.
  • Imaginea intitulată Deveniți membru al Bisericii Metodă United Pasul 6
    6. Alegeți când să deveniți membru. Deși cele mai multe, dacă nu toate serviciile vor include o oportunitate pentru noii membri să se alăture bisericii, să vorbească cu pastorul înainte de timp pentru a vă asigura că toate condițiile prealabile au fost îndeplinite și pot fi făcute, de exemplu, dacă pastorul botează de obicei oamenii prin stropire apă, dar alegeți să fiți complet imersați, ar trebui, probabil, aranjamentele să fie făcute în avans. Decideți cu pastorul într-un serviciu de duminică pentru a accepta calitatea de membru.
  • Partea 2 din 2:
    Devenind un membru
    1. Imaginea intitulată Deveniți membru al Bisericii Unite Metodistă Pasul 7
    1. Participați la un serviciu de duminică. Așteptați ca congregația să cânte imnul răspunsului în timpul serviciului. Când pastorul invită noii membri potențiali să se alăture Bisericii, să vă prezinte.
  • Imaginea denumită deveni membru al Bisericii Metodiste United Pasul 8
    2. Acceptați botezul. Dacă nu ați fost niciodată botezați înainte, permiteți-vă să fiți acum. Dacă ați fost deja botezați și prezentați dovezi, săriți acest pas.
  • Imaginea denumită devine membru al Bisericii Metodiste United Pasul 9
    3. Mărturisiți credința. Afirmă acceptarea dvs. a lui Isus Hristos și angajamentul dvs. față de Biserica metodistă unită. Răspundeți la următoarele întrebări afirmative atunci când sunt solicitate de pastor:
  • "Ca membru al Bisericii Universale a lui Hristos, veți fi loiali lui Hristos prin biserica metodistă unită și faceți totul în puterea voastră de a-și consolida ministerele?"
  • "Ca membru al acestei congregații, veți participa cu credincioșie la ministerele sale de rugăciunile dvs., prezența voastră, darurile dvs., serviciul dvs. și martorul vostru?"
  • Image denumită deveni membru al Bisericii Metodiste United Pasul 10
    4. Faceți cunoștință cu noua dvs. congregație. Alăturați-vă pastorului la sfârșitul serviciului pentru a vă saluta pe colegii voștri ca membru cu drepturi depline al Bisericii.
  • sfaturi

    Cu o excepție rară, botezurile efectuate de orice organism creștin care acceptă credințele găsite în crezurile creștine tradiționale sunt considerate valabile de UMC. Botezurile efectuate sub auspiciile organismelor creștine care dețin diferite interpretări ale credințelor referitoare la Trinitate și alte doctrine-cheie nu pot fi considerate valabile, cerând ca individul să fie botezat de Clergy UMC ca parte a procesului de a deveni membru.
  • Copiii botezați ai membrilor compleți sunt primiți automat ca membri pregătitori.
  • Copiii membrilor care nu au fost botezați sunt incluși în ruloul circumscripției bisericii.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar