Cum de a diagnostica tulburarea de comportament

Discul de comportament (CD) este diagnosticat atunci când un copil sau un adolescent prezintă un comportament care încalcă drepturile altor persoane sau care încalcă serios normele sociale. Doar un profesionist de sănătate mintală poate diagnostica tulburările psihice, cum ar fi tulburarea de comportament. Dacă bănuiți că un copil în viața voastră are tulburare de comportament, faceți o programare cu un terapeut pentru un diagnostic oficial și să înființeze tratament.

Pași

Partea 1 din 4:
Vizionând un comportament agresiv
  1. Imagine intitulată Diagnosticul de comportament Tulburare Pasul 1
1. Urmăriți comportamentele de agresiune. Un copil diagnosticat cu tulburare de comportament poate bully, amenință sau intimidează pe alții. Această persoană poate să se angajeze sau să inițieze lupte fizice. Pentru copilul cu CD, el sau ea poate "să crească" din cauza dăunătorilor altor persoane.
  • Gândiți-vă la modul în care acest copil tratează colegii și / sau frații. Are adesea lupte sau folosește amenințări? Este violența folosită ca mijloc de a obține ceea ce vrea el sau ea?
  • Imagine intitulată Tulburarea de conduită a diagnosticului Pasul 2
    2. Întrebați dacă copilul a folosit vreodată o armă. Cei cu CD pot escalada comportamente violente sau agresive. Ei pot folosi o armă într-un act de agresiune care poate provoca vătămări grave unei alte persoane. Exemple de arme includ o cărămidă, bat, sticlă spartă, cuțit, pistol sau orice alt element care ar putea fi periculos.
  • Atunci când situațiile au fost violente, a folosit copilul sau adolescentul o armă? Ce fel de armă? El sau ea folosește adesea o armă pentru a amenința o altă persoană?
  • Imagine intitulată Tulburarea de conduită a diagnosticului Pasul 3
    3. Observați cruzimea oamenilor sau a animalelor. Acest copil poate fi deosebit de crud față de oameni și animale. Acest lucru poate include face lucruri foarte rele pentru alți copii sau membrilor familiei. Copilul poate prinde insecte și animale și poate efectua "experimente" bolnave pe ele sau să găsească modalități de a le ucide (cum ar fi îndepărtarea picioarelor păianjenului, tăierea centipedelor în jumătate, arzând blana de pe un animal, lovind animale mici cu arme BB, etc.).
  • Observați că copilul sau adolescentul fiind fascinat de cruzime? El sau ea se bucură de rănirea oamenilor sau a animalelor?
  • Rețineți că un exemplu de cruzime față de insecte nu ar trebui să fie un motiv de îngrijorare. De exemplu, turnarea sarei pe o lovitură sau folosind o lupă pe furnici pentru a vedea ce se va întâmpla nu este ceva de îngrijorat. Trebuie doar să fii preocupat dacă comportamentul crud este în curs de desfășurare.
  • Imagine cu denumirea tulburării de conduită a diagnosticului Pasul 4
    4. Luați în considerare dacă există o istorie a furtului. Rețineți că persoanele cu CD pot fura. Acest lucru poate include muggerea, smulgerea pungă, extorcarea și jaful armat.
  • Observi că copilul sau adolescentul se întorc acasă cu obiecte care nu sunt ale sale? Când au fost întrebat despre ei, el sau ea evită subiectul sau se întâlnește ca fiind suspecte? El sau ea pare să se bucure de vizionarea oamenilor răspund în frică?
  • Imagine cu denumirea tulburării de conduită a diagnosticului Pasul 5
    5. Rețineți orice activitate sexuală forțată. Un copil sau un adolescent cu CD-ul poate forța pe alții în activitate sexuală. Acest lucru poate include forțarea pe cineva să efectueze un act sexual sau să facă ceva de natură sexuală despre care persoana nu vrea să o facă. O persoană cu CD poate amenința sau a forța pe cineva fizic și / sau cu cuvinte în a face ceva de natură sexuală.
  • Au existat rapoarte referitoare la activitatea sexuală a copilului sau a adolescentului? Este sistemul juridic implicat?
  • Partea 2 din 4:
    Vizionarea unui comportament distructiv
    1. Imagine cu denumirea tulburării de conduită a diagnosticului Pasul 6
    1. Urmăriți comportamentele de pornire a incendiilor. Este posibil să existe o fascinație cu foc și / sau distrugere. Dacă copilul stabilește incendii, intenția este de a provoca vătămări grave sau deteriorări. El sau ea poate pune foc la case, hale, școală sau alte clădiri.
  • Imagine cu denumirea tulburării de conduită a diagnosticului Pasul 7
    2. Fi alertă pentru distrugere la proprietate. În afara focului, copilul sau adolescentul pot distruge în mod deliberat proprietatea. Acest lucru poate include furarea lucrurilor din peluzele sau curțile oamenilor, ruperea ferestrelor sau ușilor sau modificarea unei clădiri sau a unei proprietăți într-un mod distructiv.
  • Copilul sau adolescentul se pot rupe într-o casă, o mașină sau o proprietate. Individul poate viza pe cineva sau poate efectua actul la întâmplare. Motivația pauzei poate să nu fie clară.
  • Imagine intitulată Tulburarea de conduită a diagnosticului Pasul 8
    3. Luați în considerare dorințele de a fugi de acasă. Unii copii sau adolescenți cu CD fug de acasă peste noapte sau pentru mai multe zile. Copilul poate alerga la casa unui prieten sau poate fi un autobuz și călătoriți. El sau ea se poate întâlni cu cineva de pe Internet și călătorește cu acea persoană.
  • Copilul vorbește despre părăsirea casei sau despre întâlnirea pe cineva care trăiește departe? Monitorizați activitatea internetului copilului și notați orice indicație că el sau ea intenționează să se întâlnească cu cineva.
  • Imagine cu denumirea tulburării de conduită a diagnosticului Pasul 9
    4. Urmăriți trupele școlare. Începând cu vârsta de 13 ani, copilul poate fi truant de la școală. El sau ea poate sări peste școală cu totul sau pleacă de la amiază. Copilul sau adolescentul pot spune că au participat la școală, dar autoritățile școlare pot spune că copilul a fost omorât sau a fost văzut părăsind proprietatea școlii.
  • Imagine cu denumirea tulburării de conduită a diagnosticului Pasul 10
    5. Notă Stai târziu. Copilul sau adolescentul poate sta târziu dincolo de momentele părintești sau de oraș. Acest tip de comportament are loc înainte de vârsta de 13 ani. Copilul poate părăsi casa și nu-i spune părinților, să fie la casa unui alt prieten sau să rătăcească pe străzi.
  • Copilul pleacă fără să-i spună părinților locația lui? Este neclar în cazul în care copilul merge?
  • Partea 3 din 4:
    Obținerea opiniei unui profesionist
    1. Imagine cu denumirea tulburării de conduită a diagnosticului Pasul 11
    1. Raportați problemele în mai multe situații. Un profesionist de sănătate mintală va întreba când sunt prezente simptome. Simptomele vor determina o afectare semnificativă în mediile sociale, academice, ocupaționale și acasă. Simptomele pot diferi în mediul înconjurător, totuși, efectele acestor deficiențe pot influența foarte mult capacitatea copilului de a funcționa și de a reuși cu colegii, la domiciliu sau academic.
    • Gândiți-vă la modul în care copilul acționează și acasă și la școală. Ce au spus profesorii despre comportamentul său? Să comunice aceste probleme profesioniste.
  • Imagine cu denumirea tulburării de conduită a diagnosticului Pasul 12
    2. Reflectă când a început simptomul. Este important să știți când au început probleme și să comunice acest lucru cu profesioniștii. Cu tulburare de comportament, debutul tipic are loc în timpul copilăriei sau adolescenței. Pentru a specifica debutul copilăriei, copilul trebuie să prezinte unul sau mai multe simptome înainte de vârsta de 10 ani. În debutul adolescentului, adolescenții nu prezintă simptome înainte de vârsta de 10 ani.
  • Când ați observat primele semne de tulburare de conduită? Care au fost primele semne de probleme și când au început?
  • Imagine intitulată tulburări de comportament de diagnosticare Pasul 13
    3. Discutați angajamentul social problematic. Dacă copilul afișează un model negativ consistent de funcționare emoțională și socială, acest lucru poate fi discutat cu profesorul pentru diagnosticare. Unele probleme sociale comune asociate cu tulburarea de comportament includ:
  • Lipsa de vinovăție sau remușcare: Individul prezintă o lipsă de îngrijorare pentru comportamentele sale și consecințele negative ale acestora. Persoana nu poate arăta nici o remușcare decât dacă este prinsă în act, iar remușcarea poate fi forțată sau să apară falsă.
  • Chemarea, lipsa de empatie: Persoana poate ignora sau lipsa de îngrijorare pentru sentimentele altor persoane. El sau ea poate fi văzută ca frig sau nepăsător față de ceilalți. Dacă copilul provoacă rău unei alte ființe, el sau ea poate fi mai preocupat de consecințe decât prejudiciul cauzat de altul, chiar dacă acțiunile au provocat un rău substanțial altora.
  • Nici o preocupare pentru performanță: Această persoană nu poate să aibă grijă de performanța sa la locul de muncă, la școală sau în alte medii. Chiar și atunci când așteptările sunt clare, individul nu poate depune eforturi pentru a funcționa bine sau a vina pe alții pentru lipsa de performanță.
  • Afectarea superficială: Copilul sau adolescentul nu poate arăta prea multe emoții. Dacă este afișată emoția, se poate întâlni ca fiind superficială, nesincer sau superficială. Persoana poate folosi emoții ca manipulare și poate să transforme emoțiile pe și să se potrivească situațiilor.
  • Imagine intitulată Tulburarea de conduită a diagnosticului Pasul 14
    4. Indică severitatea. Când un profesionist determină tulburarea de comportament, se preciză severitatea simptomelor. Simptomele pot fi ușoare, moderate sau severe. Un diagnostic blând înseamnă că copilul prezintă puține probleme care cauzează un rău relativ minor al altora. Un diagnostic moderat înseamnă că simptomele sunt prezente, dar nu sunt destul de extreme ca un diagnostic sever și, deasupra unui diagnosticare ușoară. Acest lucru poate include furtul fără a se confrunta cu victima sau vandalismul. Un diagnostic sever înseamnă că există multe probleme în plus față de cele necesare pentru a face un diagnostic. Simptomele cauzează un rău considerabil altora, cum ar fi sexul forțat, cruzimea fizică, utilizarea unei arme.
  • Gândiți-vă la impactul pe care îl are copilul asupra altor persoane și pe sine. Cât de mult la aceste comportamente influențează sinele și alții?
  • Imagine intitulată Tulburarea de conduită a diagnosticului Pasul 15
    5. Recunoașteți și tratați consumul de droguri. Nu este neobișnuit ca copiii sau adolescenții cu CD să aibă un anumit grad de utilizare a drogurilor co-apariție. În acest caz, este important să aduceți consumul de droguri la profesioniștii de tratare (cum ar fi un terapeut sau psihiatru). Mai ales dacă copilul sau adolescentul primește tratament psihologic, este important să se trateze mai întâi utilizarea substanței înainte de tratarea simptomelor comportamentului.
  • Pentru unii copii, folosind droguri poate fi o scăpare din experiența durerii din interiorul că el sau ea se poate tem de față.
  • Pentru mai multe informații, consultați modul de găsire a tratamentului abuzului de substanțe.
  • Imagine cu denumirea tulburării de conduită a diagnosticului Pasul 16
    6. Exclude tulburarea de personalitate antisocială. Dacă individul are peste 18 ani, profesionistul va exclude prezența tulburării de personalitate antisocială. De asemenea, dacă individul se apropie de vârsta de 18 ani, vezi dacă simptomele se potrivesc mai clar în simptome de tulburare de personalitate antisocială. Copiii cu tulburare de comportament pot continua să se potrivească cu un diagnostic de tulburare de personalitate antisocială ca adulți.
  • Pentru mai multe informații, verificați Cum să recunoașteți pe cineva cu tulburare de personalitate antisocială.
  • Partea 4 din 4:
    Înțelegerea diagnosticului
    1. Imagine cu denumirea tulburării de conduită a diagnosticului Pasul 17
    1. Întreabă întrebări. Când discutați diagnosticul cu un profesionist de sănătate mintală, asigurați-vă că puneți întrebări astfel încât să puteți înțelege diagnosticul cât mai bine posibil. Puteți întreba despre modul de urmărire a tratamentului, ce pași puteți lua pentru a asigura siguranța copilului și modul în care puteți ajuta copilul să aibă un prognostic mai bun.
    • Următorul pas după diagnosticare include obținerea tratamentului. Distanța de comportament nu va dispărea singură și necesită terapie.
    • Tratamentul include adesea o combinație de terapie cognitiv-comportament (CBT) și educație și formare parentală. Un terapeut specializat în comportament tulburarea se va aborda adesea problema holistic, ceea ce înseamnă că el sau ea poate aduna informații din școli, colegi, comunitate și sistemul juridic să înțeleagă cel mai bine problemele copilului și cum să le îmbunătățească.
    • Pentru mai multe informații, verificați cum să tratați tulburarea de comportament.
  • Imagine cu denumirea tulburării de conduită a diagnosticului Pasul 18
    2. Evitați vina părinților sau a copiilor. După primirea unui diagnostic de tulburare de comportament, părinții pot simți că au lăsat copilul în jos sau nu au fost "destul de buni". De asemenea, părinții se pot simți la sfârșitul frânghiilor lor în manipularea comportamentului copilului, simțindu-se în cele din urmă fără speranță sau neajutorată în tratarea copilului. Părinții pot da vina pe copil pentru comportamentul rău sau pot respinge copilul. În timp ce având un copil cu CD este dificil, este important să eliminați vina și să găsiți modalități mai bune de a face față situațiilor dificile.
  • Părinții pot juca un rol în tratament prin învățarea prin modelare sau rol de rol cu ​​un terapeut. Abilități, cum ar fi cum să monitorizeze mai eficient comportamentul copilului și să supravegheze copilul lor, pot fi învățați.
  • Imagine cu denumirea tulburării de conduită a diagnosticului Pasul 19
    3. Abordează alte condiții psihologice. Adesea, un copil cu CD-ul poate avea și alte probleme de sănătate mintală, inclusiv tulburări de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD) și tulburări de stres post-traumatic (PTSD). PTSD se poate dezvolta ca urmare a martorilor sau a experimentării violenței în casă, care poate avea un impact durabil și dăunător asupra copilului. Unii copii cu CD pot prezenta depresie gravă și / sau anxietate, ceea ce poate face ca copilul să se simtă agitat sau iritabil. Tratamentul eficient pentru tulburarea de comportament include tratarea oricărei alte condiții psihologice existente în terapie.
  • Recunoașteți că experiența emoțională a copilului nu este plăcută și că având CD și alte tulburări pot fi dureroase. În timp ce comportamentul copilului poate fi frustrant, amintiți-vă că copilul are un timp greu, chiar și atunci când poate părea că copilul nu-i pasă.
  • Pentru mai multe informații, verificați cum să tratați PTSD și cum să tratați ADHD.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar