Cum să devii un succes

În timp ce nu există un singur secret pentru succes, oamenii de succes au multe trăsături și obiceiuri în comun unul cu celălalt.Emulând obiceiurile oamenilor de succes și teoretizarea modului de a fi mai productivi în viața voastră, vă poate ajuta să deveniți un succes în ceea ce urmăriți.

Pași

Partea 1 din 3:
Atingerea succesului prin viață sănătoasă
  1. Imaginea intitulată deveni un succes Pasul 1
1
Trezeste-te devreme. U.S. Părinte fondator și om de afaceri de succes Ben Franklin a spus "Devreme la culcare și devreme să se ridice, face un bărbat sănătos, bogat și înțelept." Cercetările au arătat că ridicarea devreme vă face mai conștiincioasă și îmbunătățește rezolvarea problemelor, asigurându-vă, de asemenea, obțineți cel mai mult din fiecare oră a zilei. Unele tactici care vă pot ajuta să vă ridicați în mod constant mai devreme sunt:
  • Organizați serile pentru a merge la culcare la o oră rezonabilă (care include terminarea utilizării electronicii cu o oră înainte de culcare).
  • Nu loviți butonul de amânare.În schimb, puneți ceasul de alarmă sau dispozitivul de sincronizare pe o masă de-a lungul camerei de unde dormiți, forțându-vă să vă ridicați cu alarma se stinge.
  • Imaginea intitulată deveni un succes Pasul 2
    2. Exercițiu. Oamenii de succes înțeleg că fiind în cele mai bune mijloace de îngrijire a corpului lor, ceea ce include exerciții regulate pentru a obține următoarele beneficii:
  • Reduce depresia
  • Îmbunătățește nivelurile de energie și luptă împotriva oboselii.
  • Îmbunătățește răspunsurile imune și previne boala.
  • Învață disciplina și dedicarea obiectivelor.
  • Dacă nu aveți timp pentru un program de antrenament dedicat, faceți mici modificări, cum ar fi luarea scărilor sau mersul pe jos, spre deosebire de a conduce la o locație din apropiere, pentru a contribui la un stil de viață sănătos.
  • Imaginea intitulată Deveniți un succes Pasul 3
    3
    Hrăniți sănătatea emoțională și mintală. Cercetările arată că o bază de sănătate emoțională este crucială pentru încrederea generală, care este o componentă cheie a întreprinderilor profesionale de succes. Cu alte cuvinte: succesul nu creează oameni fericiți - oameni fericiți creează succes. Mai jos sunt câteva sugestii pentru cum să se ocupe de fericirea dvs. și să creeze succes:
  • Angajament: În acest context, angajamentul înseamnă o atitudine de răsturnare implicată, în ciuda provocărilor și a rezervelor.Aceasta înseamnă refuzul de a fi izolat în îndoială de sine și, în schimb, folosind dezamăgiri ca o forță motrice în spatele eforturilor actuale și viitoare.
  • Control: Controlul înseamnă refuzul de a fi neputincios.Aceasta înseamnă sarcini de îmbrățișare și lupta corespunzătoare, încercând să influențeze rezultatele, spre deosebire de pur și simplu, să se întâmple rezultate.
  • Provocare: provocarea reflectă o atitudine indiabilă de vizionare a cazurilor de stres, fie pozitive sau negative, ca furaje pentru învățare și în evoluție.
  • Partea 2 din 3:
    Atingerea succesului ca proces mental
    1. Imaginea intitulată deveni un succes Pasul 4
    1
    Vizualizați un plan. Ia timp pentru a complota în cursul fiecărei zile.Mai mult decât construirea listei, vizualizați de fapt pașii pe care îi veți lua pentru a completa proiecte și sarcini importante. Cercetările au arătat că activitățile de vizualizare sporește viteza și succesul finalizării sarcinilor, ceea ce înseamnă că atunci când vizualizați planul dvs., sunteți în stare să obțineți mai mult în fiecare zi.Mai jos sunt sugerate modalități de a valorifica vizualizarea pentru succes:
    • Concentrați-vă mintea asupra atributelor personale, va trebui să aveți succes. Indiferent dacă sunteți președintele unei bănci sau al unei școli PTA, există atribute că toți oamenii de succes împărtășesc.Ascultarea, învățarea, comunicarea, delegarea, organizarea, doar pentru a numi câteva, și tipurile de abilități pe care oamenii de succes le posedă.
    • Imaginați-vă ce succes va arăta.Vă străduiți să fiți un designer de interior de succes sau un părinte de locuit la domiciliu?În ambele cazuri, este important să vizualizați ce succes va arăta pentru tine, până la detalii ca ceea ce veți purta și cine va fi prezent.
    • Utilizați afirmațiile. Viziunea corespunde afirmațiilor verbale și scrise.De exemplu, dacă doriți să fiți un jucător de golf de succes, închideți-vă ochii și repetați-vă "Mă pot vedea pe verde.Sunt confortabil și încrezător și pregătit să leagăn.Când am lovit mingea, merge exact unde vreau.Se aterizează pe verde, 2 lovituri înainte de par."
  • Imaginea intitulată deveni un succes Pasul 5
    2. Știți de ce doriți ca lucrurile pe care le doriți.O parte din succes este conștiința de sine și parte a conștiinței de sine înțelege motivele care vă conduc dorințele și comportamentele.
  • Aceasta necesită identificarea obiectivelor dvs., ceea ce este câștigat prin realizarea acestora și modul în care aceste realizări influențează pozitiv viața dvs. De exemplu, dacă doriți o promovare la locul de muncă, întrebați-vă de ce.Este pentru mai mulți bani sau o realizare personală mai mare? Este pentru că încercați să impresionați pe altcineva?
  • Gândindu-vă reflexiv despre orientarea obiectivului, puteți chiar să vă găsiți re-evaluați nevoile dvs. și luați decizii mai inteligente.Astfel, dacă vă dați seama de motivul pentru care doriți o promovare nu corespunde, cu persoana, va trebui să deveniți pentru a obține, re-luați în considerare prioritățile dvs. și căutați modalități de a menține fericirea personală în timp ce îndeplinesc încă succesul.
  • Imaginea intitulată deveni un succes Pasul 6
    3. Re-prioritiza. Scrieți un buget de timp care descrie ceea ce ați făcut și cât timp a fost necesar pentru săptămâna trecută. Luați o privire tare la locul în care vă petreceți timpul și efortul.Aceasta include timpul petrecut în curs de dezvoltare relații personale și profesionale, care pot juca un rol important în succes.
  • Întrebați-vă dacă ceea ce vă întoarceți din timpul dvs. de investiții garantează efortul pe care l-ați pus. De exemplu, rămâne treaz noaptea vorbind cu prietena ta, ajutându-vă să fiți mai productivi la locul de muncă pe care îl bucurați?Funcționează 40 de ore pe săptămână, ca un asistent al profesorului, îndeplinirea dorinței dvs. personale de a ajuta copiii și de a face lumea mai bună?
  • Ajustați așteptările și cum să le îndeplinească. Întrebați-vă ce sarcini și responsabilități vă oferă cea mai mare satisfacție generală și le scrieți în jos.Acum, uitați-vă la lista dvs. și întrebați-vă ce obstacole veți întâlni să vă atingeți obiectivele.Sunt aceste obstacole lucruri pe care le-ați creat sau sunt provocări care vă vor face o persoană mai bună?Sunt oricare dintre aceste obstacole lucruri pe care le puteți elimina de pe calea dvs. pentru a vă apropia mai mult de succes?
  • Imaginea intitulată deveni un succes Pasul 7
    4. Îmbrățișați-vă pasiunea. O capcană la succes urmărește un scop, deoarece a adus succesul altcuiva, ignorând propria ta pasiune.Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să acționați impulsiv, dar înseamnă să jucați la punctele forte și să învățați cum să vă folosiți creativitatea și entuziasmul.
  • Munca buna randamente bune salarii. În loc să vizați locuri de muncă deoarece plătesc bine, în schimb, vizează slujbe pentru care aveți entuziasm și că puteți excela în.Excelența în orice domeniu va aduce recompense financiare.
  • Sunteți produsul. Când oamenii investesc într-o companie, este rar deoarece produsul pe care îl vând este indispensabil.Mai degrabă, persoana de la conducerea conducerii proiectului are viziune și inspiră încrederea.Când îți îmbrățișezi pasiunea, evidențiați caracteristicile cheie ale personajului și abilităților care vă fac minunate.Oamenii răspund la acest lucru și vor crede în tine.
  • Fă-o pentru că nu poți să o faci.Gândiți-vă la ceea ce vă face să doriți să vă treziți dimineața. Este rolul dvs. la locul de muncă, rolul dvs. ca părinte, hobby-ul la care aveți tind în seara?Căutați modalități de a vă căsători cu ceea ce vă inspiră la o abilitate sau un produs comercial și să vă inventați propriul succes.
  • Imaginea intitulată deveni un succes Pasul 8
    5. Învață să tolerați disconfortul și recompensa de întârziere. Puterea mentală înseamnă că nu are emoții. Înseamnă a fi conștienți de emoțiile pe care le aveți, dar fiind suficient de puternice pentru a le gestiona în fața disconfortului inevitabil.
  • Fi motivat. Aveți anxietate în jurul unor noi oameni? Sunteți plictisit de sarcină accerală care este esențială pentru succesul unui proiect mai mare. În loc să spui "Aș vrea ca nu trebuia să fac [x]," Spune, "Pot trece prin asta" sau "Doar luați-o într-o zi la un moment dat."
  • Începeți mici. Astăzi refuzați să vizionați televiziunea până după ce ați făcut feluri de mâncare. Un an de acum, refuzați să renunțați la alergarea în timpul milei 14 a unui maraton. Formarea pentru succes nu este un deget-snap.Este vorba despre menținerea standardelor și a obiceiurilor bune în timp și în toate aspectele vieții.
  • Imaginea intitulată deveni un succes Pasul 9
    6. Reflectați asupra progresului dvs. În același mod în care este important să aveți un plan, este la fel de important să faceți un pas înapoi și să reflectați asupra a ceea ce ați realizat și ce rămâne încă de făcut.
  • Faceți un pas înapoi o dată pe săptămână sau o dată pe lună pentru a reflecta asupra a ceea ce este și nu funcționează pentru dvs.
  • Tine un jurnal. Unele activități, cum ar fi jurnalizarea, păstrarea listei sau utilizarea unui calendar sau a unui consiliu de viziune, ajută la reflectarea și urmărirea calea spre succes.
  • Amintiți-vă că reflecția nu este ușoară. Întregul punct de a reflecta pe drumul dvs. spre succes nu este să vă bateți pe spate, ci să evaluați critic dacă vă întâlniți cu privire la etapele dvs. Dacă nu, acest lucru poate necesita ajustări ale planului original sau o revizuire întreagă a ceea ce ați crezut inițial că veți face.
  • Începând deasupra nu este o pierdere. Dacă, după reflecție, vă dați seama că sunteți pe o cale greșită, este timpul să vizualizați o nouă direcție. Faceți stocul de ceea ce ați învățat și dați seama cum să vă treceți departe de calea pe care o aveți la cineva pe care aliați mai strâns cu ambițiile și talentele tale.
  • Partea 3 din 3:
    Adoptarea obiceiurilor de succes
    1. Imaginea denumită devenind un succes Pasul 10
    1. Aflați din eșec. Oamenii de succes nu se naște - sunt făcuți prin experiențe de viață acumulate și care include riscul, precum și eșecul. În timp ce acționarea impulsiv nu este recomandată, luarea riscurilor calculate pot plăti pe termen lung.Chiar dacă nu reușiți la tot ceea ce întreprindeți, studiați eșecul și învățarea de la aceasta este o caracteristică cheie a tuturor oamenilor de succes.
    • Steve Jobs a fost concediat de la Apple în 1985 în mare parte pentru că a fost greu de lucrat. Cu toate acestea, el sa întors la 12 ani mai târziu și a transformat compania de atunci, într-un succes, pentru că a devenit un lider mai bun.
  • Imaginea intitulată deveni un succes Pasul 11
    2
    Fi proactiv, nu reactive. Cercetarea a legat succesul personal cu proactivitatea.Prin urmare, în loc să aștepți ocazia de a vă găsi, gândiți-vă la modalități de a vă îmbunătăți viața și cariera și de a acționa mai devreme decât mai târziu.Mai jos sunt unele tactici pentru a deveni mai proactiv: tehnicile utile de brainstorming includ frewriting, realizarea listelor și cartografiere.
  • Anticipați ce obstacole vă vor confrunta și cum să le abordăm. Legate de abilități cum ar fi vizualizarea este prezicerea.Când vom proiecta în mod realist o cale spre succes, în mod necesar, proiectăm și capcanele de-a lungul căii.
  • Preveniți obstacolele care pot fi evitate.Deși nu toate obstacolele sunt evitate, mulți pot fi eludate prin pregătirea, finanțarea și instruirea în avans.
  • Apreciați calendarul. Cercetările arată că, este important ca luarea de măsuri, este învață cand.Acționați prea curând pe ceva ce nu vă familiarizați, puteți să vă uitați nepregătiți sau prost.Acționați prea târziu și este posibil să nu obțineți ocazia să vă folosiți abilitățile și să demonstrați conducerea.
  • Imaginea intitulată deveni un Succes Pasul 12
    3. Înconjurați-vă cu oameni de succes. Succesul nu se întâmplă într-un vid.Fiecare persoană de succes are o listă lungă de prieteni, profesori, mentori, colaboratori etc. care le-au asistat de-a lungul drumului.
  • Uită-te la oameni pe care îi ai deja în viața ta care sunt talentați, pozitivi, de susținere, motivați și informați. Petreceți timpul de învățare de la ei și colaborarea când este posibil.
  • Stagii, seminarii și umbrirea de locuri de muncă sunt alte modalități excelente de a interacționa cu oamenii de succes și de a învăța de la ei.
  • Poate că scopul tău cade în afara cursei de șobolan și căutați modalități de a avea succes ca părinte sau profesor.Regula este încă aceeași.Găsiți acei oameni care au succes și pe care îl admirați. Petreceți timp cu ei și aflați ce le face să bifeze.Emulați obiceiurile bune pentru a vă susține propriile ambiții.
  • Imaginea intitulată deveni un Succes Pasul 13
    4. Îngrijirea relațiilor puternice și pozitive. Încercați să îmbunătățiți livrarea unui produs sau a unui serviciu unui client?Căutați mentorat de la alți profesioniști mai mulți? Căutați să vă îmbunătățiți abilitățile ca un ciclist competitiv? Fie că se gândește logistic sau personal, încurajarea relațiilor puternice este o parte integrantă a succesului, indiferent de câmpul de joc. Următoarele tactici vă pot ajuta să crească aceste relații în moduri productive:
  • Creșteți-vă rețeaua personală. În timp ce fiecare antreprenor știe că un brand puternic și prezența socială a mass-mediei este cheia succesului profesional, acestea nu iau locul întâlnirilor personale, care sunt cea mai comună sursă de oportunitate și creștere.
  • Încurajați relațiile în afara aspirațiilor dvs. grave. Gândiți-vă la viața dvs. personală ca practică pentru gestionarea oamenilor în contexte profesionale sau de angajare.Când nu ascultați nevoile familiei sau nu sunteți un prieten loial, aceste relații nu reușesc să prospere.De asemenea, este important să căutați oportunități de a dezvolta relații cu noii prieteni, deci luați în considerare să vă alăturați unui club sau să participați la o întâlnire de hobby.
  • Imaginea intitulată deveni un succes Pasul 14
    5. Puneți întrebări și ascultați mai mult decât vorbiți. Solicitarea întrebărilor este o modalitate excelentă de a nu fi doar o parte a conversațiilor importante, dar crește cunoștințele dvs. și vă sporește likacii, deoarece îi oferă altora posibilitatea de a împărtăși.
  • Ascultarea celorlalți vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a beneficia de expertiza lor și de a utiliza ceea ce înveți față de sarcinile viitoare.
  • Imaginea intitulată deveni un succes Pasul 15
    6. Asume responsabilitatea. Când externalizați vina pentru acțiunile dvs., luați, de asemenea, capacitatea de a lua credit pentru succesul dvs.
  • Nu dați vina de eșecuri pe forțele exterioare. În schimb, analizați ceea ce ați făcut și cum, data viitoare, ați putea face mai bine.Amintiți-vă că numai tu decideți dacă reușești sau eșuați.
  • Imaginea intitulată deveni un succes Pasul 16
    7. Să adere la standarde înalte. Oamenii de succes sunt motivați intens și posedă o etică puternică de lucru.
  • Aplicați-vă pe deplin la fiecare sarcină pe care o întreprindeți.Depășește așteptările colaboratorilor și supraveghetorilor. Nu accepta "adecvat" dar, în schimb, lucrează întotdeauna spre îmbunătățire și progresează dincolo de ceea ce este necesar.
  • Cum nu mai fiu frică de succes?

    Urmăriți acest videocgrad premium pentru a viziona acest sfaturi video premium de la un expert în industrie în acest videoclip premium

    Amy WongAmy WongLedership & Coach Transformațional
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar