Cum să faci vânzări de succes

Apelurile de vânzări și, în special, apelurile la rece, pot fi o experiență stresantă pentru orice vânzător, chiar și cei care au făcut-o de ani de zile. Cu toate acestea, a face apeluri reușite care atrag clienților noi și convingerile vechi să revină este o abilitate absolut crucială. Acest lucru necesită pregătire, persistență și, mai ales, cantități substanțiale de practică. Cu o pregătire adecvată, oricine poate fi pe drumul lor de a deveni un expert în vânzări.

Pași

Partea 1 din 3:
Crearea unui mediu productiv
  1. Imaginea intitulată face succesul de vânzări telefonice Pasul 1
1. Să fie concentrat înainte de a începe să sunați. Puneți toate informațiile dvs., inclusiv un script dacă aveți unul, în fața dvs. într-un mod curat și organizat. Citiți-l înainte de a începe - timpul petrecut în învățare Ce este în el va plăti când puteți răspunde cu ușurință și rapid. Asigurați-vă că mediul dvs. imediat este lipsit de distragere a atenției și că sunteți confortabil în scaunul dvs.
  • Unii oameni constată că sunt mai confortabil pentru a face apeluri de vânzări în timp ce stau în picioare. Dacă alegeți să stați, asigurați-vă că scaunul dvs. este confortabil și ergonomic.
  • Luați în considerare plasarea de mementouri pentru dvs. în jurul spațiului de lucru, ca o notă care spune "Concentrați-vă pe client" sau "Nu e vorba de mine." Acest lucru vă poate ajuta să vă reamintească obiectivele dvs. în timpul apelului.
  • Imaginea intitulată face succesul de vânzări telefonice Pasul 2
    2. PSYCHE. Găsiți ceea ce funcționează cel mai bine pentru dvs. pentru a vă ajuta să vă construiți convingerea că puteți reuși cât mai multe apeluri posibil. Poate că puteți folosi o mantra, repetând peste și peste cuvinte "Vindem, Vindem, Vindem." Sau poate aveți nevoie de calm total și du-te doar la acel loc în care vă puteți acasa la încrederea dvs. Poate că puteți juca un joc cu dvs. și să vă prefaceți că soarta lumii depinde de atingerea obiectivelor de vânzări.
  • Încercați să vizualizați modul în care doriți destinatarii apelurilor dvs. să vă audă și să vă imaginați. Să lucreze pentru a trăi până la acest scop. Încercați să cultivați încrederea, încrederea și inteligența în vocea voastră.
  • Vă poate ajuta să emândiți un model de model al dvs. atunci când faceți apeluri. Adică încercați să luați încrederea unei personalități celebre sau a unui lider de afaceri, în special pe cei care sunt convingătoare și mereu răcoritoare.
  • Imaginea intitulată face succesul de vânzări telefonice Pasul 3
    3. Păstrați-vă proaspătă. Păstrați apă sau băuturi energizante la distanță. În acest fel, veți putea să vă păstrați vocea în formă mare, chiar dacă faceți o mulțime de discuții. În plus, ar trebui să luați pauze în mod regulat pentru a vă menține mintea și vocea proaspătă.
  • Imaginea intitulată face succesul de vânzări telefonice Pasul 4
    4. Creați un concurs de grup. În echipa dvs., pregătiți o diagramă care observă cine a făcut cele mai multe apeluri (sau vânzări). Toată lumea poate cip în unele bani, iar câștigătorul primește bilete de film, o noapte la pub, orice. Dacă supervizorul sau managerul se poate încadra în ceva suplimentar, cum ar fi o noapte din oraș, ar fi un stimulent uriaș. Vorbiți cu șeful dvs. despre posibilitatea posibilității.
  • Încercați să vă creați propriile ținte pentru dvs., chiar dacă nu există nici un concurs de grup. Setați acest obiectiv deasupra și dincolo de orice goluri pe care compania le-a stabilit pentru dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Făcând pasul tău
    1. Imaginea intitulată face succesul de vânzări telefonice Pasul 5
    1. Au un salut standard, profesional. Mai degrabă decât spune "Buna ziua" sau imediat pornind pe teren, începeți apelul prin salutul destinatarului profesional. Utilizați numele destinatarilor în salutul dvs., încercând să rămână cât mai formal posibil. De exemplu, încercați "Bună dimineața / seara, domnule./D-na./Domnișoară. ____." După aceea, introduceți imediat după nume și introduceți-vă afacerea dvs.
    • Utilizați numai numele dvs., dacă nu sunteți proprietarul afacerii.
    • Spuneți pe scurt ceea ce poate face afacerea dvs., dar nu exact ceea ce vă oferiți. De exemplu, spuneți "Salvăm banii locali de afaceri" in loc de "Oferim servicii de contabilitate ieftine."
    • Acest lucru face destinatarul curios despre exact cum le puteți salva bani.
  • Imaginea intitulată face succesul de vânzări de telefon Pasul 6
    2. Urmați un ghid. În multe cazuri, veți avea un script standard pentru a urma. Cu toate acestea, poate fi dificil să citiți scriptul direct cu orice fluiditate reală și vă puteți pierde locul dacă sunteți întrerupt. Pentru a remedia această problemă, memorați scriptul dvs., dar păstrați o listă de puncte cheie în fața dvs. Acest lucru vă va ajuta să vă ridicați locul și să vă faceți discursul mai natural.
  • Imaginea intitulată face succesul de vânzări telefonice Pasul 7
    3. Mulțumesc destinatarului pentru timpul lor. Mulțumesc că ați făcut apel. Promite că nu veți pierde timpul prețios și că în curând veți lăsa să se întoarcă la programul lor aglomerat.
  • Imaginea intitulată face succesul de vânzări de telefon Pasul 8
    4. Identificați nevoile perspectivelor. Aduceți motivul pentru chemarea dvs. ca o întrebare, cum ar fi "V-ați interesa un produs pe care îl puteți reduce costurile contabile, menținând aceeași calitate?" Concentrați-vă pe ceea ce poate face produsul dvs. pentru ele, nu produsul însuși.
  • Dacă nu vorbiți cu cineva care poate lua decizii de afaceri, continuă să lucreze până când ajungi la ei.
  • Utilizați întrebări pentru a evalua nevoile perspectivelor și identificați modul în care produsul sau serviciul dvs. le poate remedia.
  • Imaginea intitulată face succesul de vânzări telefonice Pasul 9
    5. Puneți produsul dvs. Când vă împingeți produsul sau serviciul, concentrați-vă asupra beneficiilor pe care le puteți oferi clientului dvs. Spune-le cum le poate salva timp sau bani, crește profiturile sau își îmbunătățește viața și fericirea. Este posibil să vă explicați ce a făcut produsul dvs. pentru alții, cu numere pentru a sprijini acest lucru.
  • Dacă este posibil, descrieți beneficiile dvs. în aceeași limbă (aceleași condiții) în care perspectiva dvs. a descris problemele acestora. Acest lucru construiește încredere între tine.
  • Imaginea intitulată face succesul de vânzări telefonice Pasul 10
    6. Fă-i să se angajeze. Aveți perspectiva dvs. să se angajeze într-o întâlnire pentru mai multe informații sau să vadă produsul sau serviciul dvs. în acțiune. În mod ideal, ați închide vânzarea prin telefon, dar în multe cazuri acest lucru nu este posibil. Dacă nu le încurajați să vă gândiți la propunerea dvs. și să le dați informații de contact, astfel încât să vă poată ajunge la dvs. dacă decid că vor să afle mai multe.
  • Partea 3 din 3:
    Asigurarea succesului
    1. Imaginea intitulată face succesul de vânzări telefonice Pasul 11
    1. Practicați argumentele. Practicați-vă discursul și argumentele cu un coleg, șeful dvs. sau cu cineva care va practica cu dvs. Spuneți-le cum să acționeze, de exemplu ca un destinatar de apel rece sau un client curent. După conversația dvs., întrebați despre orice vă puteți îmbunătăți. Luați această critică în inimă și faceți un efort pentru a face schimbări. De exemplu, rescrieți scriptul dvs. dacă unele părți nu curg bine sau sunt formulate în moduri ciudate.
  • Imaginea intitulată face succesul de vânzări telefonice Pasul 12
    2. Efectuați apeluri în momentele drepte. Perspectivele vor fi iritate sau cel puțin mai puțin dispuși să asculte, dacă sunați la momentele greșite. De exemplu, nu sunați niciodată dimineața de luni sau vineri după-amiază. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor vor răspunde dacă sunați înainte de 8:30 a.M. În plus, apelurile cu privire la vremea rea ​​este mult mai probabil să aibă succes. Experimentați cu vremuri diferite - puteți constata că unele momente ale zilei are ca rezultat mai multe apeluri de succes decât altele.
  • Imaginea intitulată face succesul de vânzări telefonice Pasul 13
    3. Știți despre perspectivele dvs. Chiar și cel mai bun produs nu va fi atractiv pentru cineva care nu are nevoie de ea. Concentrați-vă apelurile la perspectivele care pot fi interesate de afacerea dvs. Luați-l un pas în continuare și cercetați perspectivele dvs. înainte de a apela. Explorați modul în care serviciul sau produsul dvs. ar putea fi o utilizare specială pentru ei. Notați modalități prin care vă puteți conecta ofertele la nevoile perspectivelor dvs.
  • Imaginea intitulată face succesul de vânzări telefonice Pasul 14
    4. Urmare. Creați un sistem pentru a urmări clienții potențiali pe care ați sunat deja și ați vorbit. Face o notă de orice întâlnire pe care ați creat-o cu acești clienți. Trimiteți o e-mail de confirmare scurtă și dulce cu o zi înainte de întâlnire. Pentru acei clienți care au spus că vor lua în considerare oferta dvs. sau vă vor întoarce la dvs., păstrați o înregistrare a datei primului apel și să le sunați din nou pe săptămână sau mai târziu. Mențineți o listă fie pe hârtie, fie într-un program de calcul foame, astfel încât aceste informații să fie ușor accesibile.
  • Imaginea intitulată face succesul de vânzări telefonice Pasul 15
    5. Construi relații. Este puțin probabil că veți sigila vânzarea după un apel. În schimb, trebuie să vă concentrați asupra creării unei relații între dvs. și perspectiva. Îndepliniți promisiunile pe care le faceți, cum ar fi cu întâlniri sau apeluri de returnare. Face ca clientul potențial să vă vadă ca fiind prietenos și demn de încredere. Acest lucru vă va îmbunătăți șansele de a face o vânzare în cele din urmă.
  • Imaginea intitulată face succesul de vânzări telefonice Pasul 16
    6. Nu vă descurajați. Veți obține o mulțime de nu, scuze și chiar hang-up-uri. Cantitatea este cheia - este un joc de numere. Nu se simte bine când vă respingeți, dar se simte minunat când obțineți numirea sau vânzarea! Gândiți-vă la modul în care doriți să fiți abordați și la telefon. Încercați să spuneți lucruri pe care doriți să le auziți ca consumator la celălalt capăt al telefonului.
  • Unele perspective ar putea fi trebuit să fie numite de mai multe ori înainte de a mușca. Nu renunta!
  • Nu vă faceți griji cu privire la persoanele nerezonabile sau nepoliticoase la celălalt capăt al telefonului, doar să-l clarificați din mintea dvs. și să mergeți mai departe.
  • sfaturi

    Vorbiți încet și constant. Rushing-ul vă va face să vă simțiți fără experiență și incompetent.
  • Ar trebui să identificați nivelul în cadrul organizației de afaceri prospective pe care o considerați că ar trebui să apelați, apoi să apelați pe cineva mai mare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar