Cum să apară mai autoritar

Te-ai săturat să fii ignorat, subminat sau nerespectat?Ceea ce este adevărat în lumea afacerilor este adesea adevărat în alte aspecte ale vieții: Dacă nu puteți proiecta autoritatea pe care o aveți în prezent, nu este posibil să obțineți o autoritate suplimentară.Persoana mai autoritară nu înseamnă a fi un bully sau un dictator.Aceasta înseamnă să vă prezentați cu încredere și să demonstrați o dorință neclintită de a face lucrurile.Pentru a fi autoritar, nu trebuie să vă plătiți - trebuie să fiți pe care ceilalți doresc să îl urmeze.

Pași

Partea 1 din 3:
Crearea unui aspect autoritar
  1. Imaginea intitulată pare a fi mai autoritară Pasul 1
1. Știți și acceptați autoritatea dvs. actuală.Deși pot fi beneficii pentru a afla autoritate în exces față de autoritatea dvs. actuală, accentul în acest articol este acela de a spori apariția de a se potrivi realității autorității dvs.Pentru a face acest lucru, mai ales într-un cadru de afaceri, este important să vă simțiți exact cu privire la exact ce autoritate pe care o aveți posedați.
  • Dacă puterile și responsabilitățile dvs. nu au fost clar definite, discutați detaliile autorității dvs. cu șeful dvs.Având lucrurile specificate în mod specific pentru dvs. să vă ușureze să acceptați și să reprezentați această autoritate.
  • Un alt beneficiu de conferire regulată cu șeful dvs. este asigurați-vă că sunteți pe aceeași pagină.Efectuarea unei decizii, doar pentru a fi rapid contrazis sau excesiv de supraveghetorul dvs., tinde să diminueze apariția autorității.
  • Imaginea intitulată apare mai multă etapă 2
    2. Concentrați-vă pe obiectiv, nu pe popularitate.În timp ce sfatul lui Machiavelli că este mai bine să fie temut decât iubit poate fi un pic extrem pentru un cadru de la locul de muncă, este adevărat că liderii puternici nu tind să se îngrijoreze prea mult despre popularitatea deciziilor lor.Având autoritatea nu este ușor sau distractivă - este adesea o muncă grea, dar munca care trebuie făcută - de către dvs.
  • Nimeni nu vrea să fie urât, desigur, dar probabil că veți găsi că este direct, luând deciziile dure și făcând ceea ce trebuie făcut va câștiga respectul altora.Dacă vă concentrați prea mult pe încercarea de a vă mulțumi pe toată lumea, probabil că veți sacrifica respectul de dragul unei plăci superficiale.
  • Adânc în jos, majoritatea oamenilor ar prefera probabil pe cineva pe care îl respectă decât cineva pe care îi place.
  • Imaginea intitulată pare a fi mai autoritară Pasul 3
    3. Opriți subminarea dvs.Unele dintre lucrurile pe care le faceți pentru a vă demonstra autoritatea pot fi de fapt făcute să apară mai slabe.Dacă pari că încercați prea mult să "arătați cine este șeful", este mai probabil să fiți batjocorit decât să respectați.
  • Cu excepția cazului în care sunteți un sergent de găurit, înfrângerea și strigătul nu sunt, de obicei, cele mai bune modalități de a demonstra autoritatea voastră.De asemenea, apărută defensivă atunci când este pusă la îndoială sau provocată tinde să indice slăbiciunea, nu puterea.
  • Unii oameni cred că sunt autoritare înseamnă luarea deciziilor de fixare și lipirea cu ei indiferent de ce.În realitate, luând timpul (ori de câte ori este posibil) să gândim printr-o problemă și să luați o decizie calmă și motivată - și apoi să le lipiți - demonstrează autoritatea sigură.
  • Pentru a convinge pe alții despre autoritatea voastră, trebuie să vă convingeți mai întâi.Odată ce îmbrățișați autoritatea, știți că aveți, nu veți simți nevoia de a încerca atât de greu să o dovediți altor persoane.Încrederea dvs. va vorbi pentru dvs.
  • Imaginea intitulată pare a fi mai autoritară Pasul 4
    4. Rochie cu autoritate.Puteți presupune că donning un "costum de putere" sau altfel supra-dressing pentru o ocazie este cel mai bun mod de a arăta autoritar.Destul de des, totuși, acest lucru va fi luat de alții ca un alt caz de încercare prea tare.
  • Pentru a arăta autoritar, doriți să vă acționați ca tine "toți împreună", și de același token ar trebui să arătați "pus împreună."Alegeți un stil de rochie care, în general, aproximează ceea ce veți purta, dar cu un accent deosebit pe o privire clară și curată.Dacă "rochia casual" este norma, subliniază partea "rochie" fără a abandona "casual."
  • Dulapul tău nu trebuie să fie bland, dar o paletă de culori mai slabă și stilul vă poate oferi un pic mai mult gravitas.
  • Imaginea intitulată apare mai mult Pasul 5
    5. Du-te pe picioarele tale.Pentru a afișa autoritate, trebuie să fiți observați, iar în picioare aproape întotdeauna vă face mai vizibilă.În picioare ușurează să comandați lumina reflectoarelor, scena și atenția celor aflați sub conducerea voastră.
  • Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a câștiga mai multă autoritate, apărând mai autorizată la locul de muncă, poate doriți să încercați să stați la o întâlnire, în timp ce alții stau în picioare.Acest lucru vă face mai vizibil și comandanți în aparență.Vedeți dacă puteți ajunge la momentul perfect, astfel încât nu ați întârziat, dar nu mai rămân locuri.
  • Stați chiar și în timp ce vorbiți la telefon.Când stai, aveți tendința de a vorbi într-o voce mai rezervată, mai puțin entuziastă (și comandantă).În picioare tinde să vă facă să vorbiți cu mai multă energie și urgență.
  • Partea 2 din 3:
    Comunicarea cu autoritatea
    1. Imaginea intitulată pare mai autoritară Pasul 6
    1. Se confruntă cu oamenii și să facă contact vizual.Mama ta ți-ar fi spus că sunt bune maniere să arate alți oameni în ochi în timp ce vorbesc cu ei, dar ajută, de asemenea, la atașarea unui aer suplimentar de încredere în cuvintele tale.Ca o autoritate de afirmare a animalelor în sălbăticie, stați înalți și îndreptați direct pe cei pe care intenționați să o conduceți.
    • Dacă dați o prezentare, de exemplu, asumați "poziția de putere" la starea de pornire în fața podiumului, îndreptată direct spre public și făcând contactul cu ochii în întreaga cameră.Dacă treceți prin diapozitive, nu vă prindeți confruntați cu ecranul sau în picioare perpendicular pe ecran și audiență tot timpul.Faceți față oamenilor și priviți-le ori de câte ori este posibil.
    • Nu trebuie să te uiți intens la cineva în timp ce vorbești cu el / ea.Dar întoarceți-vă privirea în mod regulat la persoana și încercați să nu vă uitați deloc în timp ce vorbiți.
  • Imaginea intitulată apare mai mult etapa 7
    2. Vorbește într-o voce profundă și constantă și terminați fiecare propoziție.Fiind încrezător și sună încrezător nu sunt întotdeauna una și aceeași.Unii oameni pot izbucni cu încredere în autoritatea lor și totuși modul în care vorbesc dau acest avantaj.Odată ce vă simțiți autoritar, asigurați-vă că vă simțiți așa de bine.
  • Nu mergeți la lungimi ridicole pentru a vă aprofunda vocea, dar adăugarea unui pic mai profundă poate ajuta la a face ceea ce spuneți sunet mai autoritar.
  • Practica nu permiteți vocea dvs. să tragă la sfârșitul unei propoziții.Unii oameni tind să-și ridice inflexția vocii la sfârșitul fiecărei propoziții, făcând chiar declarații declarative să sune ca întrebări.Nu lăsați să pară că vă îndoiți de ceea ce spuneți.
  • Imaginea intitulată pare a fi mai autoritară Pasul 8
    3. Face uz de tăcere.Unii oameni simt ca tăcerea este un semn de slăbiciune și doresc să umple orice lacune vorbind.Plecarea, cu toate acestea, este mai probabil să fie luată ca o lipsă de seriozitate sau de certitudine.Luând timp să vă gândiți prin ceea ce doriți să spuneți și să utilizați pauze și tăcere pentru efect în timp ce vorbiți, ajută la dăruirea autorității discursului dvs.
  • Întotdeauna gândește-te prin ceea ce vrei să spui înainte de a vorbi.Chiar și atunci când sunteți "la fața locului", faceți câteva secunde pentru a vă aduna gândurile înainte de a începe.Această perioadă mică de tăcere va demonstra că sunteți serios în ceea ce privește abordarea subiectului la îndemână și spuneți exact ce vrei să spui.
  • Practica de a scăpa de "umpluturi" ca "um", "" uh, "cred," etc.Chiar dacă nu le folosiți pentru că nu sunteți sigur de ceea ce vreți să spuneți, ei tind să sune așa.O pauză tăcută este preferabilă.
  • Utilizați "Chunking" în timp ce vorbiți - pauză pentru efectul între explozii de vorbire pe care fiecare accentuează un punct cheie.Dați oamenilor o șansă să se înmoaie în ceea ce spuneți.
  • Imaginea intitulată apare mai multă etapă 9
    4. Revendicați stadiul.Făcând contactul cu ochii și cu care se confruntă publicul au fost deja menționați în acest articol, dar există pași suplimentari pe care îi puteți lua pentru a demonstra comanda camerei atunci când vă adresați unui grup de persoane.Vrei toate ochii pe tine cât mai mult posibil.
  • Mergeți în jurul scenei sau partea din camera pe care o ocupați, ca și cum ați fi marcat-o ca pe teritoriul dvs.Nu aveți nevoie să vă împiedicați ca un animal, ci să mergeți și să stați cu încredere - așa cum am menționat, se va reflecta în vocea voastră.
  • Nu vă fie frică de gesturile de mână.Păstrarea mâinilor lipite pe podium sau complicate împreună poate să apară ca teama sau depunerea.Nimeni nu trebuie să vă vadă să vă lăsați pantoful pe birou sau pe ceva de genul ăsta, dar un anumit gust deliberat va adăuga greutatea cuvintelor și aspectului dvs.
  • Imaginea intitulată apare mai multă etapă 10
    5. Practicați vocea voastră autoritară.În plus față de adăugarea unei adâncimi la voce, terminând propozițiile în mod corespunzător și eliminând "umpluturile", puteți lucra și pentru a perfecționa tonul și ritmul vorbitorului dvs.Vorbind prea repede, prea încet, sau fără entuziasm, toți pot fi remediați cu practică și dați-vă cuvintele mai multă autoritate în acest proces.
  • S-ar putea să vă simțiți recitante proaspete de la lucrările lui Shakespeare în oglinda dvs. de baie, dar acest lucru poate fi de fapt de ajutor.Gândiți-vă la voi ca un mare actor pe scenă, abordând Hamlet sau Macbeth.Vorbind cu autoritatea va veni în mod natural.
  • Mai practic, puteți practica discursul pe care îl veți da într-o manieră similară.Luați notă de tonul, stimularea, volumul, gesturarea și așa mai departe.Luați în considerare înregistrarea dvs., astfel încât să puteți examina practica dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Construirea încrederii în sinele dvs. autoritar
    1. Imaginea intitulată pare a fi mai autoritară Pasul 11
    1. Îmbrățișați puterea încrederii în sine.Toate eforturile dvs. de a par a fi mai autoritare vor fi probabil scurte dacă aveți încredere în sine esențială.Trebuie să credeți că puteți folosi autoritatea și meritați să o aveți, pentru a-i exprima și ao folosi eficient.Deși este adevărat că unii oameni sunt în mod natural mai încrezători decât alții, încrederea în sine este, de asemenea, o perspectivă care poate fi cultivată și dezvoltată.
    • Stabilirea unei atitudini pozitive.
    • Care se ocupă de emoțiile dvs. în mod eficient.
    • Având grijă de tine însuți - minte, corp și spirit.
    • Stabilind obiectivele.
    • Obținerea de ajutor când aveți nevoie de ea.
  • Imaginea intitulată apare mai mult etapa 12
    2. Concentrați-vă pe pozițiile dvs.Oamenii cu încredere în sine scăzută tind să se compare cu idealizările nerealiste ale altora, și astfel se găsesc întotdeauna în scurt timp.În loc să vă țineți la standarde imposibile și să vă concentrați asupra eșecurilor dvs., lucrați la instruirea dvs. pentru a vă accentua succesele.Concentrați-vă de ce meritați să aveți autoritate.
  • Păstrați o listă actualizată de realizări personale și atribute pozitive dacă vă ajută.Luați notă de complimente și de feedback pozitiv de la alții (și să le luați în serios).Înconjurați-vă cu armare pozitivă.
  • Imaginea intitulată apare mai mult etapa 13
    3. Uite partea.Privind autoritar și căutarea încrezătorilor au multe asemănări, dar nu puteți stăpâni cu adevărat fostul fără prima trecere a celor din urmă.Poate părea naiv să credeți că arată încrezător vă poate face să vă simțiți mai încrezători și totuși este adevărat pentru mulți oameni.
  • Practicați o bună poziție.Luați în serios rutinele personale de îngrijire și îmbrăcare personală.Uită-te în oglindă și vezi o persoană încrezătoare care te uită la tine.
  • Imaginea intitulată pare a fi mai autoritară Pasul 14
    4. Infrunta-ti temerile.Oamenii care nu au încredere evită sau fuge de temerile lor - încearcă să nu plece zonele lor de confort.Oamenii încrezători învață să înoate prin sărituri în apă sau să se ocupe de o teamă de înălțimi prin skydiving.Ieșiți din zona dvs. de confort și când obțineți succesul acest lucru, utilizați-l ca dovadă în procesul de construire a încrederii.
  • Să identifice obiectivele și să stabilească o modalitate de a le aborda cap.Dacă vă este frică să vorbiți la întâlniri, întocmiți o listă de întrebări sau comentarii potențiale în prealabil și să vă folosiți cel puțin una dintre ele.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar