Cum să fii drăguț

A fi frumos este un scop pentru o mulțime de oameni - este o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți stima de sine și încrederea în sine! Toată lumea este frumoasă și este important să ne amintim că nu este doar ceea ce este în afara care te face frumoasă. Modul în care tratați alți oameni merge mult în modul în care vă văd. Aflați cum să tratați oameni așa cum doresc să fie tratați în timp ce vă îmbunătățiți încrederea și privirea și în curând toată lumea va crede că sunteți frumos! Nu trebuie să purtați machiaj pentru a fi frumos, sunteți frumos la inimă!

Pași

Partea 1 din 3:
Îngrijirea pentru tine
  1. Imaginea intitulată Fii destul de pas 1
1. Obțineți o mulțime de somn. Fiind bine odihnit vă poate îmbunătăți drastic aspectul. Majoritatea adulților au nevoie de aproximativ opt ore de somn, dar adolescenții pot necesita până la zece.

Bacsis: Dacă vă simțiți în mod constant obosit, încercați să vă culcați puțin mai devreme în fiecare noapte până când vă simțiți în întregime odihnă dimineața.

  • Imaginea intitulată Fii destul de pasul 2
    2. Beți cel puțin 8 cești (1,900 ml) de apă pe zi. Rămânând complet hidratat vă va face să arătați mai bine prin curățarea pielii, îmbunătățirea sănătății părului și unghiilor și păstrarea sănătății corpului. Dacă mai bea mai mult sodă, cafea sau suc, încercați să înlocuiți unele dintre ele cu apă până când utilizați cel puțin 8 cani (1900 ml) zilnic.
  • Alcoolul, cofeina, țigările și medicamentele sunt deosebit de rele pentru aspectul și sănătatea dumneavoastră.
  • Imaginea intitulată Fii destul de pasul 3
    3. Baie în fiecare zi. Asigurați-vă că faceți duș în fiecare zi și curățați-vă bine cu săpun și apă. Cât de des vă spălați părul, depinde de tipul de păr, dar ar trebui să vă curățați cel puțin corpul zilnic.
  • Imaginea intitulată Fii destul de pasul 4
    4. Utilizați hidratantul pe piele. Ar trebui să utilizați un hidratant pe fața și corpul dvs. în fiecare zi, chiar dacă aveți pielea grasă - hidratant va opri pielea să producă propriile uleiuri. Puteți utiliza orice fel, dar verificați mai întâi eticheta pentru a vedea dacă este cel mai bun tip pentru tipul dvs. de piele.

    Sfaturi pentru piele proaspătă, strălucitoare
    Spălați-vă fața dimineața și noaptea. Splash fața cu apă caldă și aplicați un dispozitiv de curățare moale și blând care funcționează cu tipul de piele. Clătiți, apoi pe un hidratant pentru a vă menține pielea proaspătă și hidratată.
    Exfoliați fața dvs. de 2-3 ori pe săptămână. Exfolierea pielii vă va îndepărta celulele moarte ale pielii și lăsați-vă fața curată și proaspătă. Dacă aveți o piele normală, mergeți la un scrub de exfoliere care îndepărtează celulele pielii cu enzime chimice și margele mici. Pentru pielea sensibilă, încercați un exfoliant blând cu margele netede pentru a curăța pielea.
    Dacă aveți acnee, utilizați un produs de peroxid de benzoil. Benzoil peroxidul scapă de bacterii care provoacă acnee. Este disponibil chiar în farmacia dvs., dar citiți cu atenție eticheta și amintiți-vă că acest produs poate face pielea destul de uscată. Dacă acneea dvs. nu este afectată, consultați un dermatolog pentru opțiunile de prescripție.
    Bacsis: Amintiți-vă, nimeni nu are o piele perfectă! Puteți fi în continuare destul de frumos dacă aveți câteva cosuri, sau dacă pielea dvs. este puțin splinte.

  • Imaginea intitulată Fii destul de pasul 5
    5. Păstrați unghiile curate și tăiate. Nu trebuie să puneți o nouă umbră de lac de unghii în fiecare zi, dar unghiile dvs. ar trebui să fie curate și manichiurate tot timpul. Clipul și depuneți unghiile, astfel încât acestea să fie chiar și curate sub ei zilnic. Dacă purtați poloneză, verificați pentru chipsuri în fiecare zi și fixați-le dacă aveți lustruit la îndemână. Micșind unghiile dvs. este cel mai bun mod de a le rupe și de a le face mai slabi. Să se abțină de a le mușca culoc. Îndepărtați-vă mâinile în lămâie sau frecați lămâie pe unghii și la vârful degetelor, așa că dacă simțiți nevoia de a le mușca, veți gusta lămâi.
  • Imaginea intitulată Fii destul de pasul 6
    6. Asigurați-vă că părul este curat și stilat în fiecare zi. Țineți părul periat și construit în fiecare zi. Asigurați-vă că părul dvs. nu are noduri sau încurcări și că este îngrijit și curat. Dacă părul tău devine plat și uleios până la sfârșitul zilei, încercați să o spălați în fiecare zi - în caz contrar, în fiecare zi este bine.

    Stiluri pentru fiecare lungime a părului
    Mic de statura: Încercați o parte laterală cu o mică prag franceză lângă coroana capului tău sau o privire la jumătate de coadă cu o mică coadă sau un bun. Ați putea chiar să faceți două "chifle spațiale" înalte, strânse pentru un aspect grozav, la modă la modă.
    Lungimea umărului: Adăugați o mulțime de bucle, îndoiți-le departe de fața dvs. pentru un aspect distractiv, la plajă. Scoateți părul înapoi și îndreptați-l pentru un traversă ". Puteți încerca, de asemenea, destul de branduri și updos unic - lungimea părului este suficient de versatilă pentru o mulțime de aspect!
    Lung: Încercați o panglică lungă, relaxată sau un bun mizerie pentru un aspect drăguț, casual. Scoateți stratul superior departe de fața dvs. și adăugați bucle moi pentru un stil frumos, sau îndreptați-o și puneți-o într-o coadă mare și strânsă pentru a arăta elegantă și elegantă.

  • Imaginea intitulată Fii destul de pasul 7
    7. Purtați deodorant sau parfum. Mirosul frumos este o parte esențială a ființei frumoase! Asigurați-vă că utilizați deodorant în fiecare zi. Puteți purta, de asemenea, parfum - mulți oameni au un miros de semnătură pe care îl poartă în fiecare zi. Dacă nu purtați mult parfum, încercați mai întâi un miros ușor floral sau fructe. Dar întotdeauna aveți grijă să nu purtați prea mult.
  • Nu utilizați deodorant sau parfum ca înlocuitor pentru scăldat. Oamenii pot spune.
  • Utilizați cât mai puțin parfum posibil, și utilizați-l numai pe punctele de impuls ca încheieturile și gâtul. Parfumul dvs. ar trebui să fie un parfum subtil că oamenii observă doar când sunt lângă tine, nu un miros puternic care atârnă în aerul din jurul tău.
  • Imaginea intitulată Fii destul de pasul 8
    8. Periați și atașați dinții de două ori pe zi. Oamenii drăguți își păstrează dinții cât mai curat posibil. Periați și atașați cel puțin de două ori pe zi și asigurați-vă că utilizați apă de gură sau menta pentru a vă menține respirația mirositoare proaspătă. Purtați atașamentul cu dvs. și utilizați-l după fiecare masă sau gustare.
  • Este în regulă dacă dinții sunt strâmbi sau dacă purtați bretele. Asigurați-vă că sunt curate și albe.
  • Imaginea intitulată Fii destul de pasul 9
    9. Îmbunătățiți-vă poziția. E greu să-ți imaginezi o persoană frumoasă! Practicați ședința cu spatele drept pe un scaun și mersul cu bărbia în paralel cu solul. Vă va face să arătați mai încrezător și atractiv!
  • Imaginea intitulată Fii destul de pasul 10
    10. Purtați machiajul ușor. Dacă nu sunteți mulțumit de aspectul dvs., încercați să purtați puțin inventa. Machiajul luminos vă va ajuta să accentuați cele mai bune caracteristici și este mult mai ușor să învățați să aplicați decât o față completă a machiajului. Păstrați practicarea până când machiajul dvs. arată natural și este ușor de aplicat.

    A face un aspect natural cu machiaj
    Face machiaj: Dab pe unii concealer peste orice pete, apoi amestecați fundația peste zonele uleioase, asigurându-vă că se potrivește cu culoarea gâtului - asigurați-vă că ați amestecat în Și gâtul tău. Periați un pic de roz roz roz peste obezele dvs. pentru un aspect simplu, dewy.De asemenea, puteți aplica lider la punctele superioare ale feței dvs., cum ar fi oasele obrazului, vârful nasului și podul și colțurile interioare ale ochilor și oasele de frunte. Acest lucru vă va oferi o strălucire proaspătă, orbitoare și frumoasă.
    Machiajul ochilor: Linia dvs. linia superioară a barei într-un creion maro sau negru. Dacă doriți ca fashia, periați un ton de aur, maro sau argint peste capacul tău și chiar deasupra cresterii, apoi amestecați culorile. Periați pe o anumită rimel ca atingere de finisare. Mascara face o mare diferență cu ochii.
    Lipul machiajului: Glisați pe un luciu de buze pură care se potrivește cu umbra naturală a buzelor. Puteți încerca, de asemenea, un suport simplu nud-roz pentru o culoare și strălucire mai vizibilă.

  • Imaginea intitulată Fii destul de pasul 11
    11. Țineți-vă hainele curate și presate. Purtând haine care sunt încrețite sau colorate vă pot face să arătați murdar, neatractiv sau chiar murdar. Fier de îmbrăcăminte înainte de a le purta și fi sigur că sunt curate când le-ai pus pe.
  • Citiți instrucțiunile de pe etichetele de îmbrăcăminte. Unele haine nu pot fi călcate sau pot fi călcate numai pe o setare scăzută.
  • Dacă nu doriți să fie fier, încercați să atârnați hainele imediat după ce le uscați sau lăsați-le să ruleze într-un uscător pe ciclul permanent de presă.
  • Imaginea intitulată Fii destul de pasul 12
    12. Purtați haine care se potrivesc corect. Nu trebuie să purtați cele mai recente tendințe pentru a fi frumoase. O scurtătură rapidă este să vă asigurați că toate hainele vă potrivesc în mod corespunzător. Nu purtați haine care sunt prea strânse sau prea bagate. Nici una dintre hainele tale nu ar trebui să fie atât de strânsă încât să vă prindă, să vă arătați lenjeria de corp, sau sunt greu de pus și să decoleze. De asemenea, ele nu ar trebui să stea liber de pe umeri sau șolduri sau trebuie să fie ajustate în timp ce mergeți despre ziua dvs.
    Sfat de experți
    Kathi Burns, CPO®

    Kathi Burns, CPO®

    Image Consultantkathi Burns este un organizator profesionist certificat de consiliu (CPO) și fondatorul organizat și energizat!, Afacerea ei de consultanță cu o misiune de a împuternici oamenii să-și stăpânească mediul și imaginea personală, ajutându-i să-și asume controlul, să-și schimbe și să-și organizeze viața. Kathi are peste 17 ani de experiență de organizare, iar munca ei a fost prezentată pe case și grădini mai bune, știri NBC, America de dimineață bună și antreprenor. Are BS în comunicare de la Universitatea din Ohio.
    Kathi Burns, CPO®
    Kathi Burns, CPO®
    Consultant imagine

    Expertul nostru este de acord: Când cumpărați haine noi, încercați întotdeauna în magazin înainte de a efectua achiziția. Nu toate mărcile au aceleași măsurători standard. Un cămașă medie pentru un brand ar putea fi doar puțin diferită de un mediu de la altul, ceea ce înseamnă că potrivirea va fi diferită și.

  • Imaginea intitulată Fii destul de pas 13
    13. Luați în considerare obținerea unui makeover. Dacă încă mai simțiți fără speranță în privința aspectului dvs., ați putea avea nevoie doar de o perspectivă mică. Sunați-vă magazinul local de machiaj, salonul de coafură sau contorul de frumusețe și programați un makeover. Ei vor fi capabili să vă învețe trucuri și tehnici pe care nu le-ați considerat înainte, și veți merge acasă în căutarea grozavă!
  • Dacă nu vă puteți permite un makeover profesional, cereți unui prieten sau unei rude care sunt în machiaj și frumusețe pentru a vă ajuta.
  • Nu vă simțiți intimidați să intrați într-un magazin de machiaj sau în salon de păr. Au văzut totul și sunt aici pentru a vă ajuta.
  • Partea 2 din 3:
    Îmbunătățirea încrederii
    1. Imaginea intitulată Fii destul de pas 14
    1. Spune ceva pozitiv despre tine în fiecare zi. O modalitate excelentă de a vă îmbunătăți încrederea și de a începe să vă simțiți destul de mult să faceți un pic de timp în fiecare zi pentru a spune ceva pozitiv despre dvs. Puteți seta o alarmă pentru același timp pentru a vă reaminti sau chiar practica doar spune ceva pozitiv de fiecare dată când credeți că ceva negativ despre dvs.
    • Încercați să spuneți ceva de genul "Culoarea ochiului meu este frumos" sau "Am făcut o treabă minunată care pune împreună acest costum astăzi" sau "Am făcut minunat la testul de algebră."
  • Imaginea intitulată Fii destul de pasul 15
    2. Învață să accepți complimente. Dacă ignorați sau închideți complimentele altor persoane, ei vor crede că nu doriți să auziți nimic bun despre dvs. Când cineva spune ceva bun despre tine, rezistă nevoii de a spune ceva de genul "nu, nu te înșeli."În schimb, spuneți" mulțumesc! Asta înseamnă foarte mult pentru mine."
  • Imaginea intitulată Fii destul de pas 16
    3. Evitați să vă comparați cu ceilalți. Ești un individ unic și nimeni nu are aceeași viață și aceleași circumstanțe ca tine. Nu vă faceți griji prea mult despre ceea ce fac alți oameni sau despre ceea ce au că nu faceți asta. Dacă începeți să vă comparați cu ceilalți, spuneți-vă că sunteți o persoană diferită și aveți propriul set de calități pozitive.

    Concentrându-vă pe tine
    Când ai gelos, amintiți-vă că ești frumoasă și. De fiecare dată când te prindeți gândindu-vă la ceva asemănător ", părul ei este mult mai frumos decât al meu", amintiți-vă că doar pentru că părul ei este frumos nu înseamnă a ta nu este. Privind sau acționând puțin diferit decât altcineva nu înseamnă că faci ceva greșit! Înseamnă că ești propria ta persoană și asta e un lucru bun.
    Amintiți-vă că standardele de frumusețe sunt adesea nedrepte. Căutați "standardele moderne de frumusețe" online și aflați despre ceea ce societatea de astăzi consideră frumoasă și de ce. Înțelegerea unde provin idealurile de frumusețe vă vor ajuta să vedeți cât de multă presiune este să îndepliniți un standard imposibil și vă va ajuta să învățați să o depășiți.
    Dragostea ce te face diferit. Ești o persoană absolut unică, care este un lucru destul de uimitor. Nu pierdeți timpul să vă compari cu ceilalți. Ești o persoană complet diferită, cu propriile tale puteri și vise uimitoare.

  • Imaginea intitulată Fii destul de pas 17
    4. Încercați ceva nou în fiecare zi. O modalitate excelentă de a construi încrederea este de a schimba și de a încerca lucruri noi toate șansele pe care le obțineți. Nu trebuie să fie nimic imens - poate fi la fel de ușor ca purtarea unei pălării noi sau luând o altă cale către școală. Faceți un scop să încercați ceva nou în fiecare zi.
  • Dacă purtați de obicei haine întunecate sau neutre, încercați să purtați un top albastru strălucitor într-o zi.
  • Alăturați-vă unui nou club la școală.
  • Comandați ceva diferit la restaurantul dvs. preferat.
  • Imaginea intitulată Fii destul de pas 18
    5. Luați mai mult de sine. Sinerările sunt o modalitate excelentă de a vă stimula încrederea. Petreceți ceva timp prindeți câteva duzini de fotografii ale dvs. Uită-te prin ele și alegi pe cel pe care-l place cel mai bun. Nu trebuie să o postați, dar îl puteți decora cu un filtru sau un autocolant.
  • Este absolut normal să urăști o parte din autores! Chiar și supermodele au depășește, nu doresc ca nimeni să vadă.
  • Imaginea intitulată Fii destul de pasul 19
    6. Acționați încrezător, chiar dacă nu simțiți asta. Este normal ca să ia ceva timp să înceapă să se simtă încrezător. Dacă încercați să vă îmbunătățiți încrederea, dar nu vă simțiți încă, încercați să falsificați încrederea! Sună prost, dar dacă acționați încrezător tot timpul, veți găsi în curând că sunteți cu adevărat încrezători.
  • Partea 3 din 3:
    Arătând frumusețea interioară
    1. Imaginea intitulată Fii destul de pasul 20
    1. Zâmbiți și faceți contact vizual pe tot parcursul zilei. O mulțime de oameni care nu sunt neapărat foarte mare au o frumusețe interioară care radiază și atrage alții. Practicați-vă frumusețea interioară zâmbind și făcând contact vizual cu oamenii pe care îi întâlniți în fiecare zi. Nu contează dacă le cunoașteți sau nu - toată lumea îi place un zâmbet!
    • Mulți oameni interpretează zâmbind și făcând contactul vizual ca o invitație la chat. Dacă vă grăbiți sau nu doriți să discutați, asigurați-vă că contactați-vă de ochi pentru doar o secundă.
  • Imaginea intitulată Fii destul de pasul 21
    2. Fii prietenos și politicos față de toată lumea. Fii drăguț cu toată lumea pe care o întâlnești. Introduceți-vă dacă nu le cunoașteți și adresați-le după nume. Întrebați cum fac și au un interes activ în viața lor.
  • Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să lăsați oamenii să vă trateze rău - dacă trebuie să-i spuneți pe cineva să se oprească sau să vă lase singură, faceți acest lucru clar și ferm.
  • Imaginea intitulată Fii destul de pas 22
    3. Arătați-i pe cei dragi cum vă simțiți despre ei. Dacă vă pasă de cineva, spuneți-i cum vă simțiți. Poți pur și simplu să spui "Îmi pasă de tine" sau "Te iubesc", dar nu trebuie să fie direct. Le puteți arăta, de asemenea, cum vă simțiți prin acordarea atenției acestora, ascultând orice probleme pe care le au și faceți timp pentru ei.
  • Spune-i părinților că apreciați tot ce fac pentru dvs.
  • Text cel mai bun prieten o notă spunând că este minunat și cel mai bun prieten vreodată.
  • Imaginea intitulată Fii destul de pas 23
    4. Oferta de a ajuta pe alții cât de des puteți. Oamenii sunt mai probabil să găsească o persoană utilă atractivă și plăcută să fie în jur. Dacă vă aflați într-o situație în care puteți ajuta pe cineva, faceți-o! Oferiți-vă la deschiderea ușilor, transportați cutii sau ajutați pe cineva cu temele lor.
  • Nu mergeți peste bord. Nu trebuie să vă oferiți să vă ajutați să faceți ceva dacă nu sunteți pe deplin la locul de muncă. Oferta pentru a ajuta prea des poate duce la arsuri și profitară.
  • Imaginea intitulată Fii destul de pas 24
    5. Spuneți celorlalți că sunt frumoși. Persoanele frumoase nu se așează doar înapoi și reflectă cât de frumoase sunt. Ei caută și frumusețea în alți oameni! Uită-te la oamenii pe care îi pasă și oamenii cu care interacționezi și găsesc ceva frumos de spus despre aspectul tuturor. Odată ce ați intrat în obiceiul de a căuta frumusețe în altele, veți putea să o vedeți și în tine.
  • Nu trebuie să mergeți la oameni și să anunțați "Ești frumoasă."Încercați să spuneți ceva de genul" Îmi place tunsoarea dvs. "sau" Arăți frumos astăzi."
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar