Cum să modificați un certificat de căsătorie

O licență de căsătorie face mult mai mult decât să vă permită să vă căsătoriți. Aveți nevoie să vă schimbați numele de familie, să vă calificați pentru beneficiile de soț - cum ar fi includerea asupra asigurărilor de sănătate a grupului dvs. de soț sau a drepturilor de supraviețuire - și stabiliți că căsătoria dvs. îndeplinește toate cerințele legale stabilite de stat. Este important ca certificatul de căsătorie să fie exacte. Dacă descoperiți o eroare, puteți corecta certificatul de căsătorie printr-un amendament.

Pași

Metoda 1 din 2:
Efectuarea corecțiilor privind certificatele de căsătorie
  1. Imaginea denumită modificarea unui certificat de căsătorie Pasul 1
1. Știți ce informații vă puteți schimba. Modificarea certificatelor de căsătorie se face pentru a corecta erorile găsite pe certificatul original. Modificările nu sunt utilizate pentru a efectua modificări ale documentului.
  • Exemple de erori includ: erori de ortografie, erori gramaticale, adăugând informații goale "gol" linii.
  • Exemple de modificări la un certificat de căsătorie includ: modificări complete la primul, mijloc, ultimele sau alte nume ale fiecăruia - adăugând sau ștergerea oricărui nume al fiecărei părți numit certificatul.
  • Imaginea denumită modificarea unui certificat de căsătorie pasul 2
    2. Strângeți informațiile de care aveți nevoie. Aceste informații vor varia în funcție de stat și de județ, dar, în general, vă puteți aștepta să finalizați o afirmație pentru a modifica certificatul de căsătorie și pentru a oferi o fotocopie a certificatului de căsătorie original cu înregistrarea locală pe ea.
  • De asemenea, puteți obține o copie a certificatului de căsătorie din biroul local de înregistrări vitale.
  • Consultați biroul local al grefierului local pentru informații detaliate despre ceea ce este necesar în zona dvs.
  • Dacă locuiți în prezent într-un alt județ sau o stare de la cel în care ați fost căsătoriți pentru prima dată, va trebui să contactați județul în care a avut loc căsătoria dvs. inițial.
  • Imaginea denumită modificarea unui certificat de căsătorie Pasul 3
    3. Furnizați o declarație jurământului. O declarație jurământ este o declarație scrisă care mărturisește că cererea dvs. de modificare este autentică și adevărată. Este similar cu o afirmație, o declarație asistă de un notar public. Fie pot fi utilizate ca probe în instanța de judecată.
  • Acest lucru este necesar în unele state, dar nu toate.
  • Declarațiile jurante trebuie tipărite, cu o semnătură și data la care a fost semnată declarația, ca fiind legală.
  • Image denumită modificarea unui certificat de căsătorie Pasul 4
    4. Pregătiți-vă să plătiți o taxă. Majoritatea statelor sau județelor percep o taxă pentru modificarea unui certificat de căsătorie. Taxa variază în funcție de locație. Puteți plăti taxa prin cec sau comandă de bani când trimiteți documentele la biroul solicitat.
  • Verificați biroul local pentru informații despre cine ar trebui să fie enumerate ca destinatar al cecului, precum și cantitatea exactă a verificării.
  • Dacă sunteți în afara țării, ar trebui să plătiți prin trimiterea unui ordin internațional de bani plătibil în moneda americană.
  • De multe ori, dacă depuneți pentru amendament în termen de 1 an de la căsătoria dvs. originală, nu vi se va cere să plătiți o taxă.
  • Image denumită modificarea unui certificat de căsătorie Pasul 5
    5. Trimiteți documentele corespunzătoare. Lucrările solicitate de autoritățile locale sau de autoritățile județene vor varia în funcție de locație. Oficiul dvs. de stat al înregistrărilor vitale nu poate fi implicat în certificatele de căsătorie. Deoarece certificatele de căsătorie sunt emise de județ, există o mare variație a cerințelor pentru modificarea certificatului de căsătorie. Contactarea grefierului local de instanță vă poate ajuta să înțelegeți mai bine ce documentație trebuie să vă furnizați.
  • În California, de exemplu, va trebui să trimiteți o copie originală a formularului VS 24 (c), inclusiv 2 afirmații semnate.
  • În New York, pentru un alt exemplu, veți avea nevoie de o cerere de modificare oficială.
  • În Massachusetts, trebuie să vorbiți direct cu un reprezentant de registru prin apelarea (617) 740-2600 înainte de a ajunge la registrul înregistrărilor vitale și a statisticilor pentru a depune un amendament.
  • Imaginea denumită modificarea unui certificat de căsătorie Pasul 6
    6. Fiți conștienți de faptul că amendamentul nu va înlocui documentul original. Dacă cineva solicită certificatul de căsătorie în urma amendamentului, va primi atât certificatul inițial de căsătorie, cât și certificatul modificat. Recordul original rămâne neschimbat.
  • Amendamentul va deveni pagina 2 a certificatului de căsătorie.
  • Va trebui să retrimiteți certificatul de căsătorie modificat cu fiecare agenție cu care lucrați. Băncile, agențiile fiscale, agențiile sociale de securitate socială etc. vor avea nevoie de copii ale certificatului dvs. de căsătorie modificat.
  • Metoda 2 din 2:
    Schimbarea numelui dvs. pe certificatele de căsătorie
    1. Image denumită modificarea unui certificat de căsătorie Pasul 7
    1. Decideți să vă schimbați numele pe certificat. Dacă numele dvs. a fost greșit greșit, îl puteți schimba cu un amendament. Dacă ați trecut prin procesul legal de modificare a numelui dvs., puteți schimba numele dvs. pe certificatul de căsătorie printr-un proces AKA ("cunoscut și") în unele state.
    • Fiți conștienți de faptul că numele original va continua să fie listat pe certificatul de căsătorie original.
    • Veți avea nevoie de o copie certificată a documentului care să indice numele dvs. legal Schimbarea pentru a fi livrată împreună cu solicitarea dvs.
    • Dacă numele dvs. a fost schimbat prin procesul de naturalizare, vi se va cere să afișați fotocopii ale petiției pentru schimbarea numelui de la U.S. Servicii de cetățenie și imigrare și certificatul de naturalizare cu Departamentul de Sigiliu de Securitate Internă.
  • Imaginea denumită modificarea unui certificat de căsătorie Pasul 8
    2. Anulați Legea privind egalitatea numelui din 2007. Dacă locuiți în statul California, vă puteți schimba legal numele dvs. de mijloc și / sau ultimele pe certificatul de căsătorie. Puteți aplica pentru a modifica numele dvs. de familie la numele dvs. de familie al soțului dvs. sau aluminați-vă numele actual și cel al soțului dumneavoastră.
  • Legea privind egalitatea numelui din 2007 nu se aplică primelor nume. Pentru a schimba numele dvs. necesită o schimbare de nume ordonată.
  • O copie certificată a certificatului de căsătorie poate fi utilizată ca un document necesar pentru aplicarea unei licențe de conducere din California, ca urmare a Legii privind egalitatea numelui.
  • Imaginea denumită modificarea unui certificat de căsătorie Pasul 9
    3. Remarry cu noul tău nume. Dacă dvs. sau soțul dvs. vă schimbați numele dvs. de familie pe certificatul de căsătorie, este posibil să aveți nevoie să vă recăsătoriți pentru a vă menține statutul căsătorit. Noul nume de familie trebuie să fie listat pe noul certificat de căsătorie. Dacă alegeți să vă recăsătoriți în acest scop, va trebui să reaplicați o licență de căsătorie și o ceremonie de căsătorie și să plătiți taxele aplicabile.
  • Deoarece ați fost căsătoriți anterior, orice cerință obișnuită pentru perioada de așteptare nu ar trebui să se aplice.
  • Cererile de modificare ar trebui să fie făcute grefierului instanței.
  • Adăugați o nouă întrebare

    sfaturi

    Certificatele de căsătorie sunt administrate diferit în diferite state. Consultați administrația județului local pentru informații detaliate despre cum să modificați un certificat de căsătorie în locația dvs.

    Avertizări

    Fiți conștienți de faptul că va trebui să contactați toate agențiile de stat și locale cu orice documentație de modificare a numelui oficial.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar