Cum de a depune taxe online

Puteți să vă pregătiți cu ușurință impozitele pe venit online, utilizând un serviciu de impozitare pe venit. Depunerea online salvează timpul și banii. Pregătiți, imprimați și e-fișier dvs. Impozitele de venit federal și de stat online pentru a obține o rambursare rapidă a impozitului.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea la dosar
  1. Imagine intitulată Taxele de fișiere Online Pasul 1
1. Strângeți documentele financiare. Ar trebui să primiți un formular W-2 dacă sunteți angajat și angajatorul dvs. reține impozitele de la salariul dvs.
  • De asemenea, puteți primi o formă de 1099. Aceste anunțuri de informare sunt trimise pentru o varietate de motive, cum ar fi dacă ați fost plătiți pentru serviciile oferite ca antreprenor independent, ați primit dobândă sau dividende, ați primit plăți guvernamentale (cum ar fi compensarea șomajului) sau ați primit retrageri dintr-un cont de pensionare.
  • Ar trebui să primiți formularele financiare până la începutul lunii februarie cel târziu. Dacă nu le-ați primit, urmați-vă cu angajatorul dvs. sau cu cei care v-au angajat ca un freelancer.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Online Pasul 2
    2. Listează-ți deducerile. Puteți lua deducerea standard sau detaliați cheltuielile deductibile. Pentru anul fiscal 2019, deducerea standard va fi de 12.200 de dolari pentru depunerea ca fiind unică sau căsătorită separat sau 24.400 de dolari pentru depunerea căsătorită în comun. Deducerea standard este necesară dacă nu aveți mai mult decât cantitatea de deducere standard permisă în deduceri detaliate.
  • Deduceri admisibile pot include dobânzile ipotecare la domiciliu, impozitele de stat și venituri locale sau impozitul pe vânzări (dar nu ambele), contribuțiile caritabile, cheltuielile medicale netimentate și impozitele imobiliare și de proprietăți personale.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Online Pasul 3
    3. Calculați venitul brut ajustat (AGI). Deoarece multe site-uri gratuite solicită să aveți un venit sub o anumită sumă, trebuie să vă calculați aproximativ AGI înainte de a vă conecta online. Pur și simplu scade deducerile standard sau detaliate din venitul dvs. total. Acest lucru vă va oferi o estimare brută a AGI.
  • Imagine intitulată Taxele de fișiere Online Pasul 4
    4. Închiriați un contabil dacă aveți nevoie de ajutor. Dacă vă puteți spune de la estimarea pur și simplu AGI că pregătirea impozitelor vă copleșește, o alternativă este să angajați un contabil în zona dvs. Ei vor calcula impozitele dvs. pentru dvs., ridicând o greutate de pe umeri.
  • Contabilii pot depune, de asemenea, taxele online, obținându-vă astfel o rambursare mai rapidă.
  • Programul de asistență pentru impozitul pe profit (VITA) oferă pregătire fiscală gratuită pentru cei cu venituri sub 55.000 de dolari. Programul este de asemenea disponibil pentru cei peste 60 de persoane cu dizabilități, și cei cu limba engleză limitată.
  • Puteți găsi un program VITA în apropierea dvs. sunând la 1-800-906-9887 sau utilizând instrumentul de localizare VITA online (https: // IRS.Gov / Persoane fizice / Taxa gratuită-Pregătire-for-You-by-voluntari).
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea unui sistem de depunere online
    1. Imagine intitulată Taxele de fișiere Online Pasul 5
    1. Vizitați site-urile web care vă permit să depuneți gratuit. Puteți vizita site-ul IRS pentru a afla despre problemele legate de impozite și să vă pregătiți și să depuneți cu ușurință taxele (http: // IRS.Gov /). Dacă AGI dvs. este de 66.000 de dolari sau mai puțin, atunci sunteți eligibil pentru acest program.
  • Imagine intitulată Taxele de fișiere online Pasul 6
    2. Alegeți un serviciu de depunere cu taxă redusă. Dacă nu vă calificați pentru depunerea gratuită, vizitați sistemele de depunere online mai populare care percep o taxă. Există multe site-uri web care oferă depunere online on-line, care diferă în funcție de preț.
  • Taxa Esmart (https: // Esmarttax.COM /) Oferă pachete fiscale de depunere în funcție de complexitate. Acestea oferă niveluri de servicii de la depuneri gratuite pentru 1040 de zile simple până la 69 USD.95 pentru returnări mai complicate (cum ar fi piliturile de afaceri).
  • Turbotax (https: // turbotax.intui.COM /) este cel mai mare serviciu de depunere a taxelor pe Internet și incredibil de fiabil. Oferă instrucțiuni ușor de urmat, precum și importul de informații, permițându-vă să importați informațiile dvs. fiscale direct pe site-ul lor. Pachetul cel mai de bază permite depunerea liberă a celor 1040. Serviciul Premier costă 79 USD.99. Serviciul TurboTax oferă o revizuire live cu un CPA (contabil public certificat) sau EA (agent înscris)
  • H & R bloc (https: // Hrblock.COM /) cel de-al doilea cel mai mare sistem de depunere a taxelor pe Internet după TurboTax și este la fel de util. Acestea oferă un pachet de bază gratuit.
  • Imagine intitulată Taxele de fișiere Online Pasul 7
    3. Determinați pachetul de care aveți nevoie. Dacă sunteți un salariat salariat al cărui angajator reține taxele, atunci ar trebui să vă uitați la pachetele de bază.
  • Cei care transportă și primesc 1099 forme ar trebui să urmărească Deluxe sau alte pachete de nivel mediu.
  • Filele cu investiții imobiliare și câștiguri de capital sau pierderi ar trebui să utilizeze pachetele premier sau mai mari,.
  • Imagine intitulată Taxele de fișiere Online Pasul 8
    4. Amintiți-vă că, de asemenea, impozitele de stat. Cele mai multe sisteme de depunere online vor depune, de asemenea, impozitele dvs. de stat, dar se poate aplica o taxă separată.
  • Dacă utilizați o ediție de bază a TurboTax, puteți depune gratuit impozitele de stat.
  • Cu pachetul H & R bloc gratuit, o depunere de stat va costa un supliment de 29 USD.99.
  • Partea 3 din 3:
    Depunerea taxelor dvs
    1. Imagine intitulată Taxele de fișiere Online Pasul 9
    1. Pregătiți-vă în avans, astfel încât să puteți întâlni termenul de 15 aprilie. În așteptare până în ultimul minut vă poate provoca grăbiți și faceți erori. Dați-vă suficient timp pentru a vă aduna informațiile fiscale. Declarațiile fiscale personale sunt datorate până la data de 15 aprilie a fiecărui an, deși aveți ocazia de a depune o extensie de 6 luni.
    • Există multe avantaje pentru depunerea devreme. Nu numai că vă puteți accesa rambursarea dvs. mai rapidă, dar vă dați mai mult timp pentru a corecta erorile.
    • De asemenea, depunerea devreme poate împiedica furtul de identitate. Identitate Thoies Fișier Rezultatele fiscale false utilizând informații furate. Ei încearcă, de asemenea, să depună mai devreme, să bată contribuabilul real la IRS. Deplasarea devreme poate preveni acest lucru.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Online Pasul 10
    2. Introduceți informațiile dvs. online. Fiecare program de înregistrare a taxelor online va oferi instrucțiuni pas cu pas, explicând modul de depunere a taxelor online. De exemplu, Turbo Taxe vă va ghida prin majoritatea pașilor cerute de unele dintre formulare. De asemenea, va verifica erorile și vă va oferi o oportunitate de a le repara.
  • Verificați dublu toate numerele și informațiile pentru a verifica acuratețea, deoarece chiar și o mică discrepanță ar putea declanșa un audit.
  • Multe servicii de înregistrare a taxelor online oferă chat live pentru ajutor. Dacă ați lovit un Snag, uitați-vă la această opțiune pentru a primi ajutor cu completarea formularelor.
  • Imagine intitulată Taxele de fișiere Online Pasul 11
    3. Fișier de impozite. În plus față de depunerea electronică, serviciile de depunere online vă oferă adesea opțiunea de a imprima formularul de impozitare și trimiteți-l fizic.
  • Unele site-uri oferă o întoarcere de 24 de ore, eu.E., Vă trimit rezultatele declarațiului dvs. fiscal în termen de o zi de completare a formularelor, deși există, de obicei, o taxă suplimentară pentru acest lucru.
  • Fiți conștienți de faptul că se apropie sfârșitul sezonului de depozitare a fiscalului, linii lungi la oficiul poștal pot face impozitele de expediere.
  • Imagine intitulată Taxele de fișiere online Pasul 12
    4. Depanarea oricăror probleme. Dacă depuneți cu IRS, ar trebui să primiți o explicație a motivului pentru care declarația fiscală a fost respinsă. Verificați unele dintre cele mai frecvente erori:
  • Este posibil să fiți greșit un nume sau ați introdus greșit numărul dvs. de securitate socială (SSN).
  • S-ar putea să fi încercat să revendicați ca o persoană dependentă a cărei SSN apare pe depunerea unui alt contribuabil ca fiind dependentă.
  • Dacă depuneți pe site-ul IRS, contactați-le la 800-829-1040 cu întrebări. Alte servicii de pregătire fiscală ar trebui să furnizeze numărul unei linii de ajutor.
  • Imagine intitulată Taxele de fișiere Online Pasul 13
    5. Plătiți impozitele dacă este cazul. Dacă datoriți bani, există mai multe opțiuni de plată. Puteți plăti cu un transfer de fonduri electronice sau cu un card de credit sau de debit. Plata cu un card de credit sau de debit are o taxă mică de comoditate.
  • De asemenea, puteți plăti direct din contul dvs. de verificare sau economii. Trebuie să aveți un număr valabil de securitate socială sau un număr de identificare al contribuabilului pentru a utiliza această metodă de plată.
  • E-FILES pot trimite, de asemenea, o verificare sau o comandă de bani. Faceți cecul plătibil către "Trezoreria Statelor Unite" și include pe fața verificării numelui, adresa și numărul de telefon în timpul zilei. Includeți un voucher de plată de 1040 V.
  • Este sigur să plătiți taxele online?

    Urmăriți acest videocgrad premium pentru a viziona acest sfaturi video premium de la un expert în industrie în acest videoclip premium

    John Gillingham, CPA, MAJohn Gillingham, CPA, contabilul public de macertificare și fondatorul de contabilitate

    sfaturi

    Mențineți întotdeauna o copie sigură a declarației fiscale finalizate și a documentelor justificative, chiar dacă utilizați un serviciu de pregătire a taxelor terțe părți.
  • Utilizarea programelor software de pregătire a impozitului pe profit au făcut ca impozitele să fie mai ușoare și mai rapide. Fișier de returnare a impozitului pe venit online și obțineți rambursarea mai rapidă.
  • Multe orașe oferă sfaturi fiscale gratuite la biblioteca locală pentru salariați cu venituri mici.
  • Dacă situația dvs. fiscală este mai complicată, luați în considerare utilizarea unui CPA pentru a vă depune taxele.
  • Unele servicii de depunere oferă servicii de protecție a auditului pentru o taxă suplimentară.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar