Cum să obțineți bebelușii să vă placă

Bebelușii sunt niște creaturi minunate, dar pot fi, de asemenea, o mână. Manipularea unui copil este întotdeauna mai distractiv dacă le place să fie în jurul tău. Oferindu-le o mulțime de atenție cu ei - și împărtășirea jucăriilor, cunoaștere sau mâncare pe care o puteți atrage pe orice copil să vă placă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Dându-le atenție
  1. Imaginea intitulată obțineți bebelușii pentru a vă place pasul 1
1. Să-și îndeplinească nevoile de bază. Prima și cea mai esențială modalitate de a câștiga încrederea unui copil și de a intra în grațiile lor bune este prin satisfacerea nevoilor lor de bază. Aceasta înseamnă că vă asigurați că sunt hrăniți, curați și bine odihniți. Dacă bebelușul pe care îl petreceți timp este într-o stare de acru, încercați să le hrăniți, schimbându-le scutecul sau rotiți-le să doarmă.
  • Imaginea intitulată Obțineți bebelușii pentru a vă place pasul 2
    2. Vorbește cu ei. Bebelușii iubesc sunetul oamenilor vorbind. Puteți vorbi despre ceva! Spuneți-le povestea voastră, citiți-le o carte sau descrieți ce se întâmplă în jurul vostru. Sunetul vocii tale este foarte liniștitor pentru copil. În plus, dacă acestea se obișnuiesc cu vocea voastră, vor fi mai probabil să vă amintiți data viitoare când veniți.
  • Imaginea intitulată Obțineți bebelușii pentru a vă place pasul 3
    3. Dați-le focalizarea dvs. nedivizată. Pentru a fi sincer, agățându-se cu un copil poate fi un pic plictisitor. Poate fi tentant să vă uitați la telefonul dvs., să urmăriți televizorul sau să luați alte sarcini în timp ce petreceți timp cu copilul. Dar dacă puteți da bebelușului dvs. focus nedivizat, chiar și pentru puțin timp, ei vor răspunde la ea și vor crește pentru a vă iubi compania.
  • Mai degrabă decât să le dea jumătate din atenția ta tot timpul, este mai bine să le acorde o atenție completă o parte din timp. Apoi, la alte momente, puteți lăsa pe altcineva să ia copilul în timp ce completați o sarcină.
  • Imaginea intitulată Obțineți bebelușii pentru a vă place pasul 4
    4. Vizitați-le adesea. Bebelușii nu au amintiri foarte dezvoltate. Pe măsură ce lucrează pentru a construi abilități de viață fundamentală, ei își vor aminti foarte puțin despre detalii. Ca rezultat, ei își pot aminti doar oamenii pe care îi văd adesea. Dacă doriți să câștigați peste un anumit copil, încercați să cheltuiți cât mai mult timp în jurul lor posibil.
  • Imaginea intitulată Obțineți bebelușii pentru a vă place pasul 5
    5. A stabili un contact vizual. După ce bebelușii sunt de aproximativ opt săptămâni, vor începe să facă contact vizual. Bebelușii iubesc căutând în ochii tăi. Ei nu prezintă aceeași conștiință de sine pe care adulții o fac uneori în timpul contactului cu ochii extinși. În schimb, simt o legătură cu persoana care se uită la ele.
  • Metoda 2 din 3:
    Jucând cu ei
    1. Imaginea intitulată Obțineți bebelușii pentru a vă place pasul 6
    1. Juca peek-a-boo. Peek-a-Boo este un joc clasic pentru copii care nu necesită altceva decât propriile mâini. Acoperiți-vă ochii să dispară și apoi să reapară cu un exuberant "Peek-A-Boo!"Copilul va zâmbi aproape sigur și râde și, ca rezultat, creșteți ca tine. Bebelușii șapte luni sau mai mult vor începe să joace peek-a-boo de la sine.
  • Imaginea intitulată obțineți bebelușii pentru a vă place pasul 7
    2. Faceți fețe amuzante. Bebelușii răspund, de asemenea, bine la fețele stupide. Chiar și bebelușii foarte puțini vor găsi bucurie în fețele amuzante pe care le puteți face. Fi creativ și ciudat cu fețele pe care le faceți și vedeți dacă le puteți face să râdă. Foarte curând, copilul va fi dragostea cu tine.
  • Imaginea intitulată obțineți bebelușii pentru a vă place pasul 8
    3. Aduceți un catelus. Există puține lucruri pe care un copil îl iubește la fel de mult ca un catelus. Dacă aveți un cățel (sau orice companie de familie delicată), puteți să vă jucați cu copilul, sunteți sigur că veți lumina ziua bebelușului.
  • Fiți întotdeauna atenți și alertați atunci când aduceți animale în jurul copiilor.
  • Selectați un animal care ar putea provoca un rău și / sau unul care a fost instruit în mod adecvat.
  • Asigurați-vă că animalele au fotografiile necesare înainte de a aduce unul în jurul unui copil.
  • Asigurați-vă că părinții bebelușului aprobă orice animale de companie pe care le aduceți.
  • Imaginea intitulată Obțineți bebelușii pentru a vă place pasul 9
    4. Cânta. Bebelușii sunt extrași în mod natural la ritmuri și melodii. Puteți câștiga afecțiunea unui copil prin cântând la ei. Puteți alege cântece simple pentru copii, cântece populare pe care le cunoașteți sau alcătuiesc orice melodie veche, iar copilul va place să-și petreacă timpul cu dvs.
  • Imaginea intitulată Obțineți bebelușii pentru a vă place Pasul 10
    5. Luați-le în afara. Aerul proaspăt și soarele pot face minuni pentru starea unui copil. Ia un copil afară pentru a înscrie puncte cu ei. Vitamina D în lumina soarelui poate face un copil foarte fericit, iar culorile și mirosurile minunate ale în aer liber pot oferi nenumărate experiențe senzoriale.
  • Asigurați-vă că ați vorbit cu părinții copilului cu privire la ceea ce pot fi folosite îmbrăcăminte de protecție sau protecție solară pentru a menține copilul în siguranță de la arsurile solare.
  • Metoda 3 din 3:
    Împărtășirea lucrurilor
    1. Imaginea intitulată Obțineți bebelușii pentru a vă place Pasul 11
    1. Adu-i jucării. Fiecare corp iubește să primească daruri, iar bebelușii nu fac excepție. Aduceți un copil o jucărie adecvată pentru a le face ca tine. Căutați jocuri distractive, non-electronice, interactive pentru grupul de vârstă al copilului. Apoi folosiți acea jucărie pentru a juca cu ei!
  • Imaginea intitulată Obțineți bebelușii pentru a vă place Pasul 12
    2. Împărtășește-ți mâncarea. Dacă copilul în cauză are vârsta de peste șase luni și dacă părinții lor au introdus deja alimente solide, împărtășind un pic de ceea ce mâncați poate fi o modalitate distractivă și ușoară de a face copilul fericit și de a le face ca tine ca tine. Alimente excelente pentru împărtășirea cu un copil mic sunt banane sau alte fructe foarte moi. Verificați întotdeauna părinții pentru a vedea ce alimente sunt permise și ce mușcături de mărime sunt în siguranță.
  • Imaginea intitulată Obțineți bebelușii pentru a vă place Pasul 13
    3. Oglindă starea lor de spirit. Bebelușii sunt surprinzător de adept la accesarea stării unei persoane. Puteți încuraja o conexiune cu copilul, luând orice dispoziție pe care pare să fie în. Dacă par a fi agitat, poate doriți să faceți fețe agitabile la ele. Dacă sunt vesele, răspundeți în natură. Aceste mici gesturi de empatie pot duce la copilul care se bucură de compania dvs.
  • Imaginea intitulată Obțineți bebelușii pentru a vă place Pasul 14
    4. Invata-i. Bebelușii iubesc să învețe. Ori de câte ori jucați cu ei, poate fi o mare oportunitate de învățare. Le puteți învăța despre ABC-uri în timp ce jucați cu blocuri, puteți practica cuvinte noi pe măsură ce umblați prin grădină sau le puteți învăța sunetele de animale diferite atunci când jucați cu animale umplute. Dacă faceți un efort să le învățați, bebelușii vor crește să vă iubească.
  • Imaginea intitulată Obțineți bebelușii pentru a vă place pasul 15
    5. Lăsați-i să vă ajute. Copiii la vârsta de opt luni pot începe să fie de ajutor în jurul casei. Dacă un copil este capabil să dețină obiecte mici, pot începe să vă ajute să vă curățați jucăriile. Dacă sunt mobile (crawling sau mersul pe jos), ei pot ajuta chiar mai mult. Chiar dacă o sarcină va dura aproape cu siguranță mai mult cu ajutorul unui copil, permițând unui copil să le ajute să le ofere un sentiment de apartenență și mândrie. Construiește o bază bună pentru ei, și, ca rezultat, îi va încuraja să vă placă.
  • sfaturi

    Fi fericit și zâmbet cât mai des posibil când în jurul lor.
  • Știți că uneori bebelușii doar în mod natural, cum ar fi sau nu displace pe cineva.
  • Grija pentru ei. Să le pună în jur, să-i hrănească și să fie liniștitoare.
  • Petreceți mult timp cu ei. Unii copii sunt singuratic, cu oamenii pe care îi cunosc sau au încredere.
  • Participă la orice dispoziție pe care o întâmpină, mai ales când au fost descurajați de alți oameni.Ei vor aprecia bunătatea voastră.
  • Dacă aduceți un animal, asigurați-vă că copilul nu este alergic.
  • Avertizări

    Copiii nou-născuți pot fi extrem de agitați și greu de îngrijit.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar