Cum să găsiți jucării durabile pentru câini

Dacă câinele dvs. se îndepărtează și își rupe jucăriile în zile sau ore, este timpul să începeți să căutați jucării mai durabile. Căutați materiale durabile, cum ar fi cauciuc și nailon, și evitați jucăriile care sunt ușor distruse, cum ar fi jucăriile de pluș. Ca și cu orice produs pentru câinele dvs., este important să păstrați siguranța în minte și să selectați jucăriile care sunt în siguranță pentru ca câinele dvs. să mestece și să se joace cu.

Pași

Partea 1 din 2:
Selectarea jucăriilor durabile
  1. Imagine intitulată Găsiți jucării durabile pentru câini Pasul 1
1. Căutați jucării făcute din cauciuc dur. Jucăriile durabile tind să fie făcute din materiale mai grele, cum ar fi nailonul sau cauciucul tare. Cu toate acestea, durabilul nu înseamnă întotdeauna indestructibil. Chiar și unele jucării foarte durabile pot fi rupte, mai ales dacă aveți un câine mai mare, cu o mușcătură puternică. Jucăriile de cauciuc din cauciuc sunt de obicei cele mai dure și mai durabile. Vrei să găsești un cauciuc greu, dar are încă o flexibilitate pentru ea.
  • Jucarii Kong sunt foarte populare și vin într-o varietate de dimensiuni și forme și există o serie de alte mărci de jucării care sunt proiectate pentru a fi utilizate cu câini care iubesc să mestece.
  • Imagine intitulată Găsiți jucării durabile pentru câini Pasul 2
    2. Cumpărați jucării din nylon tare. Nylonul armat este un alt material care face ca jucăriile să fie mai durabile. Adesea, veți găsi jucării care combină cauciucul cu fibre de nailon pentru a le face mai puternice. Verificați etichetele jucăriilor pentru a vedea dacă utilizează nailon armat în legătură cu cauciucul.
  • Există jucării care sunt făcute doar din nailon, deși acestea sunt adesea mai greu de găsit decât jucăriile care sunt făcute din cauciuc și nailon, sau doar cauciuc.
  • Imagine intitulată Găsiți jucării de câini durabile Pasul 3
    3. Uită-te la jucării durabile de frânghie. Mulți câini se bucură de jucării cu jucării, în special pentru jocuri cum ar fi remorcherul războiului. Materialele fibroase ale frânghiei, care sunt de obicei nailon sau alte fibre sintetice, sunt suficient de puternice pentru a rezista la o mulțime de mestecare. În general, jucăriile de frânghie cu mai multe fire sunt mai puternice.
  • Jucarii de coarde pot fi, de asemenea, curățate destul de ușor. Materialele fibroase sunt, de asemenea, bune pentru curățarea dinților câinelui.
  • Imagine intitulată Găsiți jucării de câini durabile Pasul 4
    4. Evitați jucăriile moi. Jucăriile de țesături moale sunt bune pentru chewers mai puțin agresivi, dar nu sunt suficient de durabile pentru câini mai puternici. Jucăriile moi, plușuri sunt, de asemenea, umplute cu umplutură care poate fi dăunătoare câinelui dvs. dacă o înghită. Jucăriile moi nu sunt durabile și vor fi ușor distruse de orice câine care se bucură de mestecare.
  • Unele jucării moi sunt comercializate ca fiind mai durabile, în special cele care au mai multe straturi de țesături. Cu toate acestea, ele nu sunt încă la fel de durabile ca jucăriile din cauciuc sau nailon.
  • Imagine intitulată Găsiți jucării durabile câine Pasul 5
    5. Luați câinele la magazin, dacă este posibil. O modalitate excelentă de a vă asigura că alegeți o jucărie pe care o veți face ca câinele să-i iubească este să le ia cu dvs. la magazin. Majoritatea magazinelor de animale de companie permit câinilor, atâta timp cât se află pe o lesa, să vină în magazin cu dvs. Luați-vă puiul cu dvs. la magazin și arătați-le câteva opțiuni diferite. Lăsați-i să aleagă ce jucărie sunt cei mai interesați. De asemenea, puteți solicita personalului magazinului pentru recomandările lor privind jucăriile durabile pe care magazinul le are.
  • La magazin, căutați câteva dintre opțiunile din lista dvs. Scoateți-le de pe raft și le țineți la câinele dvs. pentru a mirosi și a inspecta. Alegeți oricare dintre ei pare cel mai interesat.
  • Imagine intitulată Găsiți jucării de câine durabile Pasul 6
    6. Cumpărați din branduri aveți încredere. Cel mai bine este să cumpărați din branduri de nume, în special cele realizate în Europa sau în America de Nord. Aceste jucării sunt mai susceptibile de a fi mai sigure decât jucăriile care sunt importate în vrac din China sau Mexic, unde standardele de siguranță nu sunt atât de stricte. În timp ce aceste jucării ar putea fi mai scumpe, ele sunt mult mai mari în calitate și sunt fabricate din materiale mai sigure. Cumpărați de la branduri cu care sunteți deja familiarizați este o alegere bună.
  • Puteți să vă adresați medicului veterinar pentru recomandări de jucărie. De asemenea, puteți pune prietenii sau membrii familiei despre jucăriile pe care le folosesc, mai ales dacă au câini aproximativ aceeași dimensiune ca a ta.
  • Imagine intitulată Găsiți jucării durabile câine Pasul 7
    7. Nu cumpărați jucării care arată ca articolele de uz casnic. Evitați orice jucării care sunt în formă de jucăriile, pantofii și alte obiecte de uz casnic. Câinele dvs. va veni să asocieze forma jucăriei lor cu elementele din gospodăria dvs. și să le vadă ca și alte jucării. Acest lucru încurajează comportamentele rele, cum ar fi mestecarea pe pantofi.
  • Câinele dvs., mai ales dacă sunt tineri, nu pot să-și facă diferența jucăria cu jucăriile copilului dvs., astfel încât este mai ușor să eviți doar forme similare.
  • Partea 2 din 2:
    Asigurarea jucăriilor sunt sigure
    1. Imagine intitulată găsi jucării durabile câine Pasul 8
    1. Examinați jucăriile pentru orice piese detașabile sau periculoase. Siguranța ar trebui să fie prioritatea dvs. de top atunci când vine vorba de alegerea jucăriilor noi. Mulți câini care sunt mestecați viguroși vor fi fixați pe nibbling sau pe niște părți ale jucăriilor lor. Presupuneți că orice bucată mică sau ușor ruptă de o jucărie va fi ruptă și a înghițit.
    • Excepția de la aceasta este o jucărie de frânghie. Fibrele libere pe care câinele dvs. le-ar putea înghiți sunt ușor de trecut și nu reprezintă un risc de sănătate.
  • Imagine intitulată Găsiți jucării durabile câine Pasul 9
    2. Citiți eticheta jucăriei. Această jucărie va fi frecvent în gura câinelui dvs., astfel încât este foarte important să vă asigurați că jucăria este făcută dintr-un material netoxic. Fiecare jucărie de câine ar trebui să aibă o etichetă care descrie materialul pe care jucarea este făcută din. Rețineți că cauciucul tare și nailonul sunt de obicei cele mai durabile materiale. Toy-ul trebuie, de asemenea, non-toxic.
  • Evitați jucăriile făcute din latex, deoarece acest material poate conține, de asemenea, plumb.
  • Păstrați un ochi pentru orice metale grele toxice, cum ar fi cadmiu, plumb sau crom. Acestea pot duce la probleme grave de sănătate.
  • Evitați toate jucăriile care sunt tratate cu retardații de incendiu sau gardieni, deoarece acestea pot conține formaldehidă.
  • Imagine intitulată Găsiți jucării durabile câine Pasul 10
    3. Treceți pe jucării cu shakekers.Mulți câini iubesc jucării cu shakers în ele, deoarece se adresează instinctului lor de pradă. Din păcate, câțiva câini devin fixați pe descoperirea sursei de scârțâit și scoateți scrupulele din jucăriile lor. Jucăriile scârțâitoare nu sunt, de obicei, o opțiune bună pentru câinii care au nevoie de jucării durabile de mestecat. Sharmaker poate fi înghițit sau sufocat, care este un pericol grav de sănătate.
  • Imagine intitulată Găsiți jucării durabile câine Pasul 11
    4. Căutați jucării care sunt dimensiunea potrivită. Vrei să găsești o jucărie care este dimensiunea potrivită pentru câinele tău. De exemplu, o minge de tenis este prea mare pentru un Chihuahua, în timp ce este prea mic pentru o mare daneză. Doriți să găsiți jucării că câinele dvs. se poate potrivi în gura lor, care nu reprezintă un risc de sufocare.
  • Jucării care sunt prea mici pentru câinele dvs. pot fi înghițite și reprezintă un risc de sufocare.
  • Imagine intitulată Găsiți jucării de câine durabile Pasul 12
    5. Citiți recenzii. Din păcate, jucăriile câinilor nu sunt reglementate ca jucăriile umane. Aceasta înseamnă că nu există agenții federale care reglementează modul în care sunt făcute jucăriile câinilor și dacă sunt în siguranță. Când există o problemă cu o jucărie de câine, depinde de producător să emită o rechemare, pe care o pot face sau nu. Căutați online pentru recenzii ale mărcilor de jucărie pentru câini pentru a vedea dacă alți consumatori au avut probleme cu jucăriile.
  • Mulți producători americani de jucării îndeplinesc liniile directoare ale Comisiei pentru siguranța produselor pentru plumb în jucăriile pentru copii. Nu toți producătorii îndeplinesc aceste standarde, dar un sigiliu CPSC vă poate ajuta să evaluați siguranța unei jucări.
  • sfaturi

    Nici o jucărie nu este indestructibilă, dar unele sunt mult mai durabile decât altele.
  • Rotiți jucăriile câinelui dvs. săptămânal, făcând doar câteva accesibile la un moment dat. Acest lucru poate contribui la extinderea duratei de viață a jucăriei.
  • Verificați jucăriile câinelui înainte de a le oferi câinelui dvs. Dacă jucăria este deteriorată și se desprinde, atunci este mai bine să aruncați aceste jucării departe. Câinele dvs. poate înghiți piesele care ies din jucărie și acest lucru poate duce la blocarea intestinului.
  • Dacă câinele dvs. nu este interesat de jucăriile, se frământați unt de arahide sau brânză de cremă pe ele. Sau un aliment pe care ar dori.
  • Avertizări

    Chiar și jucăriile "indestructibile" pot fi deteriorate sau distruse de chewere agresive. Dacă observați că jucăria începe să se deschidă sau să scadă semnificativ în dimensiune, să scape de jucărie.
  • Jucăriile din nylon și cauciuc pot dezvolta marginile ascuțite. Înlocuiți jucăria dacă observați aceste.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar