Cum să alegeți jucăriile pentru diurg

Ferretele sunt animale inteligente și curiozitate care au nevoie de o mulțime de stimulare fizică și mentală. Este important să le oferiți jucării pentru a se juca cu dacă sunteți în jur sau nu. Pentru a alege jucăriile pentru diorul dvs., amintiți-vă că puteți să-i oferiți atât jucării cumpărate de magazin, cât și jucării de casă. Oriunde le primești, asigurați-vă că obțineți o mare varietate de jucării care vor permite catrermul să mestece, să sapă, să se bată și, în general, să se joace în jurul conținutului inimii sale.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea jucăriilor cumpărate de magazin
  1. Imagine intitulată Alegeți jucării pentru steretul dvs. Pasul 1
1. Ia-ți o varietate de bile. Ferretele iubesc să urmărească bilele mici în jur. Ia-ți Ferret o minge de tenis, o minge de rachetă sau o minge de ping pong la magazinul dvs. sportiv local, magazin de jucărie sau online. S-ar putea chiar să aveți una care se află în jurul casei pe care le poate folosi difuzorul tău.
  • Luați în considerare obținerea unei minge că jinglele sau se aprinde când se mișcă. Acest lucru vă poate menține ferretul interesat să se joace cu el.
  • Este o idee bună să dați aceste jucării în perete în timp ce îl supravegheați. Un difuzat singur cu una dintre aceste bile poate mesteca prin ea. Acest lucru poate duce la probleme digestive pentru animalul dvs. de companie.
  • Completați o cutie de carton cu bile din plastic pentru ca dirigul dvs. să joace. Va iubi scufundările în piscina cu mingea și va fi înfășurată în el.
  • Imagine intitulată Alegeți jucării pentru steretul dvs. Pasul 2
    2. Cumpărați jucării mici de pisică și câini. Alegeți un mouse sau altă jucărie de țesături care nu are vopsea sau ochi de gogoși care pot apărea cu ușurință de ea. Ferretele, de asemenea, cum ar fi bumbac knotted-coardă câine de mestecat jucării. Acestea sunt jucării bune pentru dihori, deoarece ei pot mesteca-le pe ei și le-au dat în siguranță în siguranță.
  • Evitați jucăriile din cauciuc care sunt făcute pentru pisici și câini. Ferretul dvs. poate ingera cu ușurință bucăți de cauciuc și acest lucru va determina stresul intestinal.
  • Imagine intitulată Alegeți jucării pentru steretul dvs. Pasul 3
    3. Dă-ți jucăriile cilindrice de ferret. Există o varietate de jucării pentru animale de companie făcute pentru tunel și crawling prin. Dați-i lui Ferret o jucărie tunelă, cum ar fi o minge de distrâie sau o tub și să îi permită să o exploreze.
  • Există o varietate de jucării tuneling disponibile pentru diurg. Doar asigurați-vă că difuzorul dvs. se poate potrivi cu ușurință prin tubul jucăriei pe care le obțineți. De asemenea, supraveghează animalul dvs. de companie în timp ce joacă cu noua sa jucărie, astfel încât să o puteți ajuta dacă se blochează.
  • Imagine intitulată Alegeți jucării pentru steretul dvs. Pasul 4
    4. Furnizați articole pentru saltul dvs. la salon și urcați pe. Ferretele le place să-și exploreze împrejurimile. Ei se vor distra prin cercetarea întregului mediu și apoi curlând pentru un pui de somn unde găsesc un loc confortabil. Oferiți un sling, un hamac sau un raft în cușca fermei dvs. pentru a juca și a amâna.
  • Aceste produse sunt disponibile în mod obișnuit la magazinele de animale de companie sau de la comercianții cu amănuntul online.
  • Metoda 2 din 3:
    Făcând jucării de casă
    1. Imagine intitulată Alegeți jucării pentru steretul dvs. Pasul 5
    1. Dați-vă Ferretului o pungă de hârtie sau o cutie de carton. Puteți să vă faceți propriile jucăriile pentru un dihor, oferindu-i bunuri comune de uz casnic. Hârtia înclinată a unei pungi de hârtie este o alegere bună pentru un dihor curios. Ferretele, de asemenea, ca crawling în cutii de carton cu găuri aleatorii tăiate în ele.
    • Tăiați găurile în cutia de carton pe care fiorul dvs. se poate potrivi. De obicei, trebuie doar să fie o lățime de câțiva centimetri, dacă asta. Aceste găuri pot fi tăiate cu o pereche de foarfece, un tăietor cu cutie sau alt tip de cuțit utilitar.
    • Nu dați sacilor de plastic de ferret. Acestea sunt un pericol de sufocare pentru animalul dvs. de companie.
  • Imagine intitulată Alegeți jucării pentru steretul dvs. Pasul 6
    2. Creați tuneluri pentru diurg. Ferretele se bucură de crawling prin spații strânse. Dați-vă peretului o bucată de conducte din PVC, tub de drenaj, tub de uscător sau tub de poștă electronică pentru a trece prin accesul. Dacă doriți să obțineți fantezie, puteți conecta chiar mai multe bucăți de conducte din PVC pentru a face un labirint de tuneluri pentru ca dirigul de a explora.
  • Asigurați-vă că tuburile pe care le utilizați pentru tunelurile dvs. de ferret sunt suficient de mari pentru el. Vrei să te asiguri că difuzorul tău nu se va bloca în timp ce explorează. În mod obișnuit, un dihor poate trece cu ușurință printr-un tub cu un diametru interior de 4 cm (10 cm), deși este posibil să doriți să obțineți chiar tuburi mai mari pentru a vă asigura că difuzorul poate trece cu ușurință.
  • Pentru a face un tunel de ferret din PVC, va trebui să a tăia Țeava cu un tăietor de ferăstrău sau țeavă. Apoi piesele pot fi conectate împreună într-o mare varietate de forme prin utilizarea cuplajelor și lipici PVC.
  • Imagine intitulată Alegeți jucării pentru steretul dvs. Pasul 7
    3. Face o jucărie înfundată. Ferretele le place să se târască în interiorul lucrurilor, astfel încât să se poată întări și să se simtă în siguranță. Dați-i firetului o pernă goală, o geantă veche, un pantof mare, sau un vas de lapte cu vârful de vârf. Toate aceste elemente sunt de obicei foarte atractive pentru dihor.
  • Dacă aveți un dihor energic și doriți să îl vedeți, mergeți sălbatic, dați-i o pungă de hârtie umplută în partea de sus cu hârtie zdrobită. Ferretul tău va iubi înflorirea prin ea.
  • Metoda 3 din 3:
    Păstrarea timpului de redare sigură și plăcută
    1. Imagine intitulată Alegeți jucării pentru steretul dvs. Pasul 8
    1. Alegeți jucăriile care sunt în siguranță pentru a mesteca. Preveniți boala în ferretul dvs. de companie prin alegerea jucăriilor potrivite pentru el. Alegeți jucăriile din plastic dur, țesătură, frânghie de bumbac sau alte fibre naturale.
    • În mod ideal, ar trebui să oferiți jucăriilor dvs. de ferret că nu poate distruge cu ușurință. Cu toate acestea, oferindu-i jucării care sunt fabricate din produse pe care le pot ingera în siguranță dacă le distruge este, de asemenea, bine.
  • Imagine intitulată Alegeți jucării pentru steretul dvs. Pasul 9
    2. Evitați jucăriile care pot provoca un pericol. Nu alegeți jucăriile cu piese care pot fi mestecate, care au metal pe ele sau care au piese mici de cauciuc. De exemplu, nu alegeți niciodată jucăriile pentru diurg, care sunt făcute din folie de staniu, cauciuc sau plastic subțire. Aceste materiale pot provoca blocaje intestinale dacă difuzorul dvs. îi ingeră și pot fi pericole pentru animalele de companie.
  • Asigurați-vă că evitați jucăriile cu orice piese libere. Ferretul tău va face o lucrare rapidă de piese mici și piese pe o jucărie subțire.
  • Imagine intitulată Alegeți jucăriile pentru steretul dvs. Pasul 10
    3. Supravegheați-vă difuzorul când se joacă cu jucării care ar putea fi un pericol. Există uneori momente când ar trebui să-ți supraveghezi difuzorul în timp ce se joacă cu jucării. De exemplu, atunci când dați feritului dvs. o nouă jucărie, ar trebui să vă asigurați că nu îl distruge sau nu îl mănâncă înainte de a lăsa să se joace singur cu jucăria.
  • De asemenea, este o idee bună să supravegheați jocul cu o jucărie care ar putea fi un pericol de sufocare, cum ar fi un tunel de tuburi.
  • Imagine intitulată Alegeți jucării pentru steretul dvs. Pasul 11
    4. Curățați în mod regulat jucăriile Ferretului. Pentru a vă menține ferrețul sănătos, trebuie să vă asigurați că jucăriile sale sunt gratuite de bacterii și boli. Spălați jucăriile moi cu săpun și apă în mod regulat. Ștergeți jucăriile grele cu un curățător de siguranță în siguranță o dată pe săptămână, sau mai des dacă arată murdar.
  • Toy Cleaner este disponibil la majoritatea magazinelor de companie și de la comercianții cu amănuntul online.
  • Imagine intitulată Alegeți jucării pentru steretul dvs. Pasul 12
    5. Înlocuiți jucăriile care sunt deteriorate. Inspectați jucăriile ferestre săptămânale pentru daune. Dacă o jucărie este deteriorată, ar trebui să fie fixată sau aruncată. O jucărie deteriorată poate fi ingerată de către diurg, ceea ce poate provoca primejdie digestivă.
  • Jucăriile care sunt făcute din carton sau hârtie ar trebui înlocuite adesea.
  • Ferretele iubesc jucând cu jucării noi. Schimbarea jucăriilor vechi pentru cele noi vă va oferi fermei multă stimulare mentală și fizică.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar