Cum se fixează capacele de șaibă de frână (plus, sunt sigure / eficiente?)

Capacele de șaibă de frână sunt o modalitate ușoară de a îmbunătăți aspectul etrierelor dvs. fără a fi nevoie să le înlocuiți sau să le pictați. Asigurați-vă că achiziționați coperți cu șaibă pentru modelul dvs. exact de vehicul sau nu se vor potrivi în mod corespunzător. Am pus împreună răspunsuri la unele dintre cele mai frecvente întrebări pe care le au despre copertele de șaibă de frână pentru a vă ajuta cu procesul de instalare și mai mult.

Pași

Întrebarea 1 din 5:
Cum instalați un capac de etrier?
  1. Imagine intitulată Fixa de frână Cilindri de frână Pasul 5
1. Scoateți rotița pentru a începe. Parcați mașina pe o suprafață plană și luați-o în sus. Luați piulițele de pe roata cu o cheie de lupă și trageți roata pentru a accesa etrierul.
  • Asigurați-vă că întotdeauna angajați frâna de siguranță în vehiculul dvs. înainte de a vă ridica.
  • 2. Îndepărtați capacul caliperului pe etrier cu hardware-ul furnizat. Glisați 1 din clemele furnizate pe suportul de șaibă de sus. Puneți capacul etrierului peste etrier, astfel încât șurubul capacului se potrivește în crestătura clemei, apoi strângeți piulița cu mâna. Alunecați alta dintre clemele furnizate deasupra brațului de șaibă de jos, devenind fanta peste șurubul inferior de pe capacul etrierului și strângeți piulița cu mâna. Utilizați o cheie de cuplu pentru a strânge ambele piulițe la 18-20 inci.
  • Capacele de etriere și clemele din setul de acoperire a etrierului trebuie să fie etichetate pentru etrierele din față și din spate, precum și pentru partea dreaptă și din stânga.
  • Rețineți că stilul de clipuri poate varia pentru diferite modele de capace de etrier, dar procesul de instalare este foarte asemănător. Consultați întotdeauna instrucțiunile producătorului pentru orice indicații specifice.
  • 3. Rotiți rotorul de frână pentru a vă asigura că nu atinge capacul etrierului. Luați rotorul și rotiți-l cu mâna. Verificați dublu că nu face niciun contact cu clemele de acoperire a caliperului sau cu orice altă parte a capacului etrierului. Odată ce sunteți sigur că există o mulțime de clearance-ul, puteți merge mai departe și puneți roata înapoi.
  • Repetați procesul pentru fiecare etrier. Este același lucru pentru fiecare roată.
  • Întrebarea 2 din 5:
    Sunt camioratorul de frână capacele în siguranță?
    1. Imagine intitulată Fitul de frână de frână Coperți Pasul 1
    1. Ele sunt sigure atâta timp cât acestea sunt dimensiunea potrivită pentru mașina ta. Achiziționați cabine de cumpărare care se potrivesc modelului dvs. specific pentru a vă asigura că nu interferează cu roțile. În acest fel, rămân pe etrierele dvs. frumos și în siguranță și nu provoacă probleme de siguranță.
    • De exemplu, dacă aveți un Honda Accord din 2002, LX, 2.3L 4 CLY, Cumpărați capace de etriere realizate pentru acele lucruri exacte, model și anul mașinii. Nu cumpărați capace pentru un acord de la un an diferit sau din același an, dar cu un număr diferit de cilindri din motor.
    • Site-urile producătorului de acoperire a caliperului vă permit să căutați capacele corecte folosind toate specificațiile mașinii.
    • Asigurați-vă că orice șaibă acoperă achiziționarea au garanția unui producător pentru a evita knockoffs.
    • Cel mai bine este să cumpărați direct de pe site-urile producătorului de reputație sau de la vânzătorii verificați online, mai degrabă decât de la vânzătorii de terți necunoscuți.
    Întrebarea 3 din 5:
    Copertele etrierului fac orice?
    1. Imagine intitulată Fixa de frână Caliper Acoperiri Pasul 2
    1. Ele vă ajută să vă păstrați frânele și roțile curate. Un beneficiu al capacelor de șaibă de frână este că vă protejează etrierele de la praf. De asemenea, pot reduce cantitatea de praf de frână care iese din plăcuțele de frână și se află pe roți.
    • Rețineți că reducerea prafului de frână poate varia în funcție de plăcuțele de frână, dar unii oameni raportează că observă mai puțin praf de frână.
  • 2. Vă permit să faceți upgrade apariția mașinii. Calipelele regulate de frână sunt destul de neatractive, dar capacele de șaibă vă oferă o mulțime de opțiuni de personalizare pentru a spori aspectul frânelor. Le puteți cumpăra în diferite culori și modele și chiar să le atrageți gravat.
  • De exemplu, un set de capace de cauciuc roșu adaugă un pop frumos de culoare strălucitoare pe roțile dvs. Când sunt asociate cu niște jante după vânzare, pot da mașinii dvs. un aspect cu adevărat personalizat.
  • Întrebarea 4 din 5:
    Copertele etrierului cauzează supraîncălzirea?
    1. Imagine intitulată Fixați șaibele de frână Pasul 4
    1. Nu, ele sunt concepute pentru a disipa căldura din frânele. Capacele sunt făcute pentru a redirecționa căldura în sus și departe de etrierele dvs. Ele pot chiar să reducă acumularea globală a căldurii în sistemul de frânare și să îmbunătățească performanța.
    • Rețineți că acest lucru nu se aplică copiilor de șaibă Knockoff.
    Întrebarea 5 din 5:
    Cât costă pentru a instala capacele de șaibă?
    1. Imagine intitulată Fixați șaibele de frână Acoperite Pasul 8
    1. Coperțile în sine costă aproximativ 200- $ 300 USD. Prețul exact variază pe modelul dvs. specific de vehicul, dar majoritatea kiturilor de acoperire a caliperului se încadrează în acest interval de prețuri. Dacă nu doriți să le instalați singur, sunați la un tehnician local de automobile și întrebați cât de mult vă vor percepe pentru muncă.
    • De exemplu, un set de cote de calibrare de calitate pentru un Honda Accord din 2002, LX, 2.3L 4 CLY costă 240- $ 270 USD.
    • Obținerea capacelor de etanșare instalate de un mecanic ar putea costa undeva în intervalul de 100- $ 200 USD.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar