Cum se schimbă roțile de skateboard la domiciliu (plus, ce instrumente de utilizat și cât de des le puteți schimba)

Ride-ul dvs. de skateboard se simte buchet și inconfortabil? Nu vă faceți griji. Schimbarea roților este un proces simplu, atâta timp cât aveți instrumentele potrivite și consumabilele la domiciliu. Am abordat toate întrebările frecvente, astfel încât să vă puteți întoarce la consiliul dvs. cât mai curând posibil!

Pași

Întrebarea 1 din 7:
Ce instrumente aveți nevoie pentru a schimba roțile de skateboard?
  1. Imagine intitulată Schimbarea roților Skateboard Pasul 1
1. Apuca un instrument de skate sau un /2 în 1.3 cm) cheie. Un instrument de skate este o cheie în formă de T concepută special pentru a elimina și a înlocui roțile de skateboard. Dacă nu aveți acest instrument la îndemână, a /2 în 1.3 cm) Cheie, cheia semilunării sau prinderea vicepreminților vor primi și lucrarea.
  • Puteți cumpăra un instrument de skate pentru mai puțin de 10 $ online sau alegeți unul la un magazin de skate special.
Întrebarea 2 din 7:
Cum eliminați roțile vechi de skateboard?
  1. Imagine intitulată Schimbarea roților Skateboard Pasul 2
1. Scoateți piulițele osiei și șaibele de viteză din fiecare roată. Piulițele osiei sunt piesele metalice groase, hexagonale, care dețin centrul fiecărei roată în loc de skateboard. Șaiba de viteză este bucata de metal subțire direct sub piuliță. Deșurubați aceste nuci și șaibe cu un instrument de pat sau o cheie și le-a lăsat deoparte mai târziu.
  • Fiecare roată va avea 2 șaibe de viteză și 1 piuliță axă. O mașină de spălat cu viteză va fi direct pe axă, în timp ce cealaltă va fi sub piulița osiei.
  • 2. Trageți rulmentul din roată. Rulmentul este un cilindru mic de metal care se potrivește în centrul roții și ajută la menținerea roții atașate la axa principală. Glisați roata oprită și țineți-o la un unghi de 45 de grade de-a lungul capătului osiei. Apoi, prindeți roata și trageți-o într-o mișcare ascendentă, care ar trebui separați-l de la rulment.
  • Există 2 rulmenți în fiecare roată. Când înlocuiți complet roțile dvs. de skateboard, vor fi 8 rulmenți în total.
  • Dacă rulmenții dvs. arata un pic mai rău pentru uzură, curățați-le Înainte de a instala roțile noi.
  • Întrebarea 3 din 7:
    Cum instalați noi roți de skateboard?
    1. Imagine intitulată Schimbarea roților Skateboard Pasul 4
    1. Apăsați primul rulment în noua roată. Propul de skatedboard lateral, astfel încât axele sunt îndreptate direct în sus. Apoi, glisați o rulment pe axă cu partea "deschisă" orientată în sus. Centrați-vă noua roată deasupra, apăsând-o pe lagărul cu degetele.
    • Rulmenții de skateboard au o latură "închisă" și o "deschisă". Când înlocuiți roțile, reinstalați rulmenții cu partea deschisă orientată spre exteriorul roții.
  • 2. Montați distanțierul deasupra celui de-al doilea rulment. Odată ce ați apăsat primul rulment în poziție, glisați al doilea rulment pe axul de skateboard. Apoi, alunecați distanțierul deasupra acestui al doilea rulment. Apăsați și instalați rulmentul în poziție pe măsură ce în mod normal ar fi.
  • Un distanțier arată ca o bucată de metal subțire, cilindrică.
  • Dacă nu aveți un distanțier, puteți sări peste acest pas.
  • 3. Se potrivesc celei de-a doua rosturi în noua ta roată. Glisați un alt rulment pe 1 din axele de skateboard, cu partea "deschisă" orientată în jos. Apoi, întoarceți roata, centrarea pe partea superioară a celui de-al doilea rulment. Apăsați cu atenție pe roată până când rulmentul este forțat în centrul roții. Repetați acest proces cu celelalte roți și rulmenți și fixați-le pe lângă.
  • 4. Reinstalați roțile cu șaibele de viteză și piulițele de osie. Alunecați un șaibă de viteză direct pe axă. Apoi, glisați noua roată pe partea de sus. Sandwich roata între o altă șaibă de viteză, împreună cu o piuliță axă. Strângeți această piuliță în poziție cu instrumentul de sculă sau de skate pentru a ține roata nouă în poziție. Repetați acest proces cu celelalte 3 roți și veți fi gata să faceți din nou!
  • Nu este nevoie să strângeți piulița axei tot drumul. În schimb, lăsați o cameră mică de wiggle, astfel încât roata dvs. de skateboard se poate roti.
  • Întrebarea 4 din 7:
    Când trebuie să vă schimbați roțile de skateboard?
    1. Imagine intitulată Schimbarea roților Skateboard Pasul 8
    1. Înlocuiți roțile atunci când sunt deformate și bomboane. După suficiente plimbări, roțile dvs. vor începe să prezinte semne de uzură. Este probabil timpul să faceți o schimbare atunci când călătoria dvs. începe să se simtă bucurați și roțile dvs. arată ciudat în formă.
    • Dacă skateboard destul de frecvent, probabil că trebuie să vă schimbați roțile o dată la 2-3 luni.
    Întrebarea 5 din 7:
    Trebuie să-mi schimb roțile dacă văd un loc plat?
    1. Imagine intitulată Schimbarea roților Skateboard Pasul 9
    1. Nu, nu neapărat. Spoturile plate sunt un semn comun de uzură, dar nu sunt sfârșitul lumii. Dacă observați un mic spot plat, efectuați câteva diapozitive de alimentare pe un asfalt dur pentru a vă ajuta să vă bucurați de roți. Cu toate acestea, dacă fața locului plat modifică forma roții, este probabil timpul pentru înlocuire.
    • Pentru a face o putere, rotiți-vă skatele lateral în timp ce călătoriți.
    Întrebarea 6 din 7:
    Cât costă înlocuirea roților de skateboard?
    1. Imagine intitulată Schimbarea roților Skateboard Pasul 10
    1. Roțile de skateboard costă de obicei între 20 și 40 de dolari. Rulmenții de skateboard au o gamă mai largă de prețuri și pot costa oriunde între 10 și 100 de dolari.
    • Dacă rulmenții dvs. nu se rotesc corect, curat și re-lubrifiați mai întâi. Dacă rulmenții dvs. încă nu se rotesc, este timpul să obțineți înlocuiri.
    Întrebarea 7 din 7:
    Poți să flip roți skateboard?
    1. Imagine intitulată Schimbarea roților Skateboard Pasul 11
    1. Da, vă puteți întoarce roțile o dată la 3 luni. De fapt, roțile de skateboard flipping este o modalitate excelentă de a întinde durata de viață. Pentru a roti roțile, scoateți și comutați cele din stânga sus și din partea stângănei de sus. Apoi, scoateți și comutați roțile din stânga și inferioară superioară și inferioară.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    O presă de lagăr face mult mai ușor să instalați rulmenții de skateboard. Puteți cumpăra un magazin online sau la un magazin de skate special, cu prețuri cuprinse între 35 $ și 60 de dolari.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar