Cum de a crea un fond de încredere

Deși ideea unui fond de încredere este, în general, asociată cu planificarea imobiliară pentru familiile foarte bogate, de clasă mijlocie pot beneficia, de asemenea, de avantajele fiscale și de confidențialitatea unui fond de încredere. Ideea că trebuie să fii bogat pentru a utiliza un fond de încredere este o eroare.Fondurile de încredere permit oamenilor să-și distribuie proprietatea și bunurile beneficiarilor fără a trebui să implice instanțele în procesul de probate și fără a trebui să plătească anumite impozite imobiliare.Puteți crea un fond de încredere cu ajutorul unui avocat de încredere și al proprietarului sau puteți întocmi documentele.

Pași

Metoda 1 din 3:
Înțelegerea elementelor de bază ale unui trust
  1. Imaginea intitulată Reduceți plățile dvs. de împrumut pentru studenți Pasul 6
1. Înțelegeți ce este un fond de încredere.Un fond de încredere este o entitate juridică care deține proprietăți și active și le distribuie beneficiarilor atunci când au fost îndeplinite anumite condiții.Oamenii aleg să înființeze fonduri de încredere pentru a evita impozitele imobiliare și pentru a evita probate.Toate trusturile au partide importante.Acestea sunt Furnizorul, mandatarul și beneficiarii.
  • Probate este un proces consumator de timp și costisitor care apare după moartea unei persoane. Acesta include verificarea valabilității unei proprietăți de intenție, de inventariere și evaluare, plata datoriilor și impozitelor și distribuirea proprietății.
  • Un grant este persoana care creează încrederea.Furnizorul stabilește natura încrederii, transferă activele inițiale către încrederea recent stabilită și își definește regulile.
  • Mandatarul este responsabil pentru gestionarea încrederii și a activelor sale.Mandatarul poate fi Furnizorul, un membru al familiei de încredere sau un prieten sau un administrator corporativ, cum ar fi divizia de încredere a unei bănci.În cazul în care Furnizorul se desemnează în calitate de mandatar, atunci ar trebui să aleagă, de asemenea, un mandatar succesor care să servească drept mandatar în cazul morții sau incapacitatei sale.Mandatarul trebuie să respecte regulile încrederii și să acționeze în conformitate cu legea statului. Furnizorii pot numi, de asemenea, un administrator (e) succesor dacă mandatarul inițial (e) nu reușește să servească din orice motiv.
  • Beneficiarii primesc proprietatea în Trust.Regulile de încredere stabilesc care sunt proprietăți beneficiarii, circumstanțele care trebuie îndeplinite și calendarul distribuției proprietății.
  • Imagine intitulată Fii datoria Free Pasul 3
    2. Aflați elementele financiare ale unui fond de încredere.Un fond de încredere poate deține active corporale, cum ar fi numerar, stocuri, imobiliare și imobilizări necorporale, cum ar fi brevetele și drepturile de autor.Activele pot crește în timp ce se desfășoară în Trust.Administratorul este responsabil pentru gestionarea investițiilor și creșterii fondului de încredere.Normele stabilite de Furnizorul dictează care beneficiarii primesc veniturile, profiturile sau câștigurile de capital și principalul încrederii.
  • Furnizorul Fondului are puterea de a stabili reguli și cerințe în ceea ce privește modul în care banii vor fi distribuiți sau investiți.
  • Principalul este banii sau proprietatea care a fost inițial dată de încredere.Se numește și corpul.
  • Stocurile și alte investiții câștigă dobânzi și dividende.Aceasta este menționată ca venit.
  • Creșterea valorii principalelor sunt profiturile sau câștigurile de capital.
  • Imagine intitulată se aplică pentru sprijinul pentru copii Pasul 21
    3. Înțelegeți diferența dintre o încredere și o voință.Cea mai semnificativă diferență dintre o încredere și o voință este că o încredere permite ca proprietatea să fie distribuită beneficiarilor fără a trebui să treacă prin probate.În plus, trusturile sunt, de obicei, mai private decât voința.Cu toate acestea, o încredere nu poate numi gardieni pentru copii.De asemenea, un trust nu poate desemna modul în care vor fi tratate impozitele și datoria.Prin urmare, cei care au înființat Trusturi scrie și Wills.
  • Metoda 2 din 3:
    Structurarea unui fond de încredere
    1. Imagine cu titlu de conduită Pasul 4
    1. Stabiliți natura încrederii.Alegeți dintr-o varietate de structuri de încredere pentru a efectua diferite funcții.Trusul de încredere pe care l-ați înființat depinde de tipul de proprietate și de bunurile pe care doriți să le dețină și de circumstanțele din jurul beneficiarilor pe care le desemnați.În plus, trusturile pot trăi (ceea ce înseamnă intrarea în vigoare în timpul vieții) sau a testamentarului (intră în vigoare asupra morții dvs.).Trusturile pot fi, de asemenea, revocabile, ceea ce înseamnă că puteți schimba termenii de încredere sau irevocabil, ceea ce înseamnă că încrederea nu poate fi schimbată.
    • O încredere vie poate distribui active beneficiarilor după moartea dvs. sau utilizează active pentru a vă asigura îngrijirea pe termen lung în timp ce sunteți încă în viață dacă este necesar.
    • Cu o încredere revocabilă, păstrați o anumită proprietate asupra activelor în încredere, permițându-vă să faceți schimbări în modul în care activele sunt gestionate dacă considerați că este necesar.Cu o încredere irevocabilă, transferați o proprietate completă asupra activelor la încredere.Trușurile revocabile și irevocabile au, de asemenea, implicații fiscale diferite.Trusturile revocabile sunt supuse unor impozite imobiliare, întrucât pot fi înființate trusturi irevocabile pentru a evita impozitele imobiliare.
    • O încredere by-pass este utilă pentru cuplurile căsătorite cu active care depășesc 5 milioane de dolari.Le permite să evite unele impozite imobiliare la trecerea moștenitorii la moștenitori.O încredere by-pass este, de asemenea, cunoscută ca o încredere pentru adăpost de credit, o încredere maritală sau o încredere în familie.
    • O încredere specială a nevoilor oferă unei persoane cu handicap.
    • Un Trust Cheltthrift definește termenii în care beneficiarul poate primi proprietatea, cum ar fi la o anumită vârstă sau ca o serie de plăți pe parcursul mai multor ani.De asemenea, poate limita tipurile de cheltuieli pe care pot fi cheltuite banii, cum ar fi școlarizarea colegiului.
    • Un restul de caritabil Încredere dă active la o caritate asupra morții tale.
  • Imaginea intitulată Fii un antreprenor de succes Pasul 3
    2. Listează beneficiarii.Alegerea beneficiarilor necesită o analiză atentă a cantității de proprietate care urmează să fie distribuită și capacitatea persoanei de a gestiona banii responsabili.Trusturile pot fi înființate pentru a oferi copiilor, astfel încât să se poată bucura de același stil de viață pe care l-au avut în timp ce erai în viață.De asemenea, vă poate proteja activele de la creditorii lor.Puteți distribui proprietatea în mod egal tuturor beneficiarilor sau lăsați sume inegale pentru fiecare.
  • Imaginea intitulată Începeți o scrisoare Pasul 1
    3. Numiți un mandatar.Locul de muncă al mandatarului este de a gestiona încrederea și toate activele sale.Administratorul trebuie să respecte toate regulile de încredere și să urmeze orice legi de stat aplicabile.Puteți fi mandatarul propriului dvs. încredere sau puteți să vă numiți copiii adulți, alte rude, un prieten de încredere sau un administrator corporativ, cum ar fi o bancă.
  • Dacă vă numiți-vă ca mandatar, trebuie să numiți și un succesor pentru a prelua funcția de mandatar asupra morții dvs. sau dacă deveniți incapabili.
  • Dacă alegeți un individ pentru a fi mandatarul dvs. sau succesorul dvs., alegeți pe cineva pe care îl aveți încredere în gestionarea activelor în mod responsabil și pentru a vă respecta dorințele. De asemenea, puteți desemna administratori comuni sau succesori.
  • Atunci când alegeți un mandatar, luați în considerare valoarea bunurilor și complexitatea încrederii.Alegeți pe cineva care are capacitățile și timpul pentru a gestiona responsabilitățile.
  • Dacă alegeți o bancă pentru a fi mandatarul dvs., puteți desemna și un co-mandatar individual.
  • Avantajele de a avea o bancă ca mandatar includ păstrarea recordului profesional și pregătirea fiscală, obiectivitatea, fără conflicte de interese și protecția împotriva deturnării fondurilor.
  • Dezavantajele utilizării unei bănci ca un mandatar include lipsa unei relații cu beneficiarii, ceea ce înseamnă că nu pot înțelege dinamica și relațiile din cadrul familiei. Investițiile bancare sunt, de asemenea, în general conservatoare, ceea ce poate avea un impact negativ asupra potențialului trustului de a câștiga venituri.
  • Băncile efectuează taxe pentru a acționa ca mandatar, dar o persoană se poate aștepta, de asemenea, plătită o taxă pentru servirea ca mandatar.
  • Imaginea intitulată reușește în marketingul de rețea Pasul 11
    4. Notificați beneficiarii termenilor încrederii și a mandatarului.În general, mandatarul notifică beneficiarilor că este responsabil de încredere.El explică, de asemenea, când se pot aștepta să primească proprietatea și bunurile din Trust și în ce condiții.
  • Unele state solicită ca mandatarul să utilizeze limba specifică pentru a face acest lucru.Alții permit unui mandatar să-și folosească propriile cuvinte.
  • Majoritatea statelor impun o limită de timp în care administratorii trebuie să facă legătura cu beneficiarii la moartea furnizorului.
  • Imagine intitulată Be Datoria Free Pasul 5
    5. Listează activele utilizate pentru a finanța încrederea.Activele utilizate pentru a finanța o încredere includ venituri sau active în numerar.Alte surse de finanțare includ stocuri, obligațiuni și imobiliare, precum și politici de proprietate necorporală și de asigurare de viață.Finanțarea încrederii este procesul de transferare a proprietății asupra bunurilor de la dvs. la încredere.Titlurile activelor dvs. sunt modificate fizic de la numele dvs. în numele încrederii.Pentru stocurile, obligațiunile și alte active cu beneficiarii listați, beneficiarul devine încrederea.
  • Rețineți că transferurile de la persoanele vii vor fi supuse impozitelor de cadouri.
  • Metoda 3 din 3:
    Deschiderea fondului de încredere
    1. Imagine intitulată anunță pasul dvs. de pensionare 8
    1. Creați un document de încredere.Documentul de încredere conține toate informațiile despre încrederea dvs.Aceasta explică ce fel de încredere doriți să înființați, numiți mandatarul și beneficiarii și transferă activele către fondul de încredere.Puteți avea un avocat imobiliar să atragă documentul de încredere sau îl puteți face pe cont propriu.După ce scrieți documentul, trebuie să fie semnat în fața unui notar.
  • Imagine intitulată Notarizarea unui document Pasul 4
    2. Fișier documentul cu statul dacă vi se cere să faceți acest lucru.Unele state vă solicită să depuneți documentele de încredere cu statul, astfel încât există o evidență legală a acestuia.Un avocat vă poate sfătui dacă acest lucru este sau nu necesar și cum să faceți acest lucru.
  • Dacă vă decideți să utilizați un avocat, găsiți un avocat de încredere și imobile care gestionează în mod regulat chestiuni care se potrivesc cu preocupările și situația dvs.De exemplu, dacă creați o încredere pentru un copil cu handicap, găsiți un avocat care se ocupă frecvent cu acea zonă.Dacă nu știți deja un avocat, puteți căuta unul pe site-uri, cum ar fi Findlaw sau Avocați.COM.Căutați un avocat de încredere și proprietăți care este membru al Colegiul American de Trust și Sfatul Estate.
  • Puteți crea un document de încredere pe cont propriu fără un avocat.Găsiți materiale de înaltă calitate de auto-ajutor pentru a vă ajuta.Nolo, Un editor de cărți și software-ul legal de auto-ajutorare, publică un Trust de viață online aplicație care vă poate ghida prin proces.De asemenea, puteți vizita Biblioteca de planificare imobiliară Pentru a găsi cărți care vă pot ajuta să scrieți documentul. Fiți precauți, totuși, ca legile de încredere și impozitarea activelor de încredere sunt complicate. Stabilirea unui trust fără consultanță juridică este posibilă, dar nu este recomandată.
  • Imagine intitulată Închideți un cont bancar Pasul 3
    3. Deschideți contul bancar al fondului de încredere.Luați acordul dvs. semnat către o bancă sau o instituție financiară pentru a vă deschide contul bancar al fondului de încredere. Deschideți contul în numele încrederii.Veți avea nevoie de numele și adresele administratorilor.De asemenea, furnizați banca cu numele și informațiile de contact ale oricui va fi autorizat să acceseze contul Fondului Trust.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere Pasul 24
    4. Taxele de fișiere pentru încredere. Trustul este considerat o entitate juridică separată, iar o declarație fiscală separată trebuie depusă. Trustul va primi o deducere pentru orice venit distribuit beneficiarilor, dar beneficiarii sunt responsabili pentru plata impozitelor pe acel venit. Va trebui să completați programul B din formularul 1041 (https: // IRS.Gov / PUB / IRS-PDF / I1041.pdf) pentru Trust, iar beneficiarul trebuie să completeze programul K-1.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar