Cum să deveniți celebru

Așa că ați decis - doriți să deveniți celebru! Faima are cu siguranță avantajele sale, și veți găsi că există multe căi pentru a ajunge la faima. Unul dintre cei mai buni este de a dezvolta talentul. Apoi, puteți să vă comercializați și pe acel talent lumii, construindu-vă baza și făcându-vă celebru. Țineți cont de faptul că adesea ia o mulțime de lucruri pentru a deveni și a rămâne celebru, deci dacă nu sunteți dispus să lucrați din greu, această cale nu poate fi cea pentru dvs. În plus, chiar dacă lucrați cel mai greu, este posibil să nu deveniți celebru, deoarece este nevoie de un element de noroc, de asemenea.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea unei căi de faimă
  1. Imaginea intitulată devine faimoasă pas 1
1. Decideți cât de faimos doriți să fiți. Faima vine la multe niveluri diferite. De exemplu, ați putea fi faimos în școala sau locul de muncă. Ai putea fi faimos în orașul tău natal sau în statul tău. Alternativ, ați putea merge la faima final și încercați să fiți faimos în întreaga lume. Fiecare dintre acestea are propriile sale pro și contra, deci depinde de tine să decideți cât de multă faimă doriți.
  • Imaginea intitulată devenim faimos Pasul 2
    2. Creați o soluție unică la o problemă. Gândiți-vă la problemele din viața voastră și în lumea din jurul vostru. Dacă puteți veni cu o soluție unică sau o invenție unică, puteți deveni faimos pentru el.
  • De exemplu, Marie Curie a devenit renumită ca un om de știință și inventator al razei X.
  • Gândiți-vă la problemele din viața voastră. Poate că întotdeauna întârzieți sau vă urați să vânați în jur pentru pantofii voștri în fiecare zi. Ce soluții ați putea veni cu dvs. pentru a vă ajuta pe dvs. și pe alții cu aceste probleme?
  • Imaginea intitulată devine faimoasă pas 3
    3. Ieșiți din alte persoane. Uneori, veți fi observat că ați fi singuri, dacă aveți o modalitate unică de a face lucruri sau un mod unic de a privi lumea. Cheia este să vă dați drumul și să fiți doar cine sunteți. Nu trebuie să schimbați cum faceți lucrurile doar pentru că le faceți într-un mod unic sau ciudat.
  • Se desprinde de stereotipuri. Dacă vă place să skateboard, găsiți propriile trucuri unice. În loc să meargă pentru un tipic "patinator" Uite, găsiți-vă propriul fler.
  • Imaginea intitulată devenim faimos Pasul 4
    4. Audiție pentru A show-ul realității. Un alt mod în care oamenii devin faimoși se întâmplă să meargă la realitate. Nu aveți nevoie neapărat de talentul pentru a obține un spectacol de realitate, deși în unele cazuri, veți avea nevoie de unul, cum ar fi cu spectacole de cântări. Uită-te pe site-urile spectacolului pentru a afla unde și când puteți audiția.
  • În general, ajută la a fi entuziast când audiția, în special despre spectacol.
  • Țineți minte, despre spectacolele de realitate, judecătorii pot fi dur sau rele. Nu o luați prea personal, totuși. Este o parte a spectacolului.
  • Imaginea intitulată devenim faimos Pasul 5
    5. Fi generos într-un mod unic. În timp ce acest lucru poate părea contra-intuitiv, unii oameni devin faimoși făcând ceva pentru alte persoane într-un mod foarte neobișnuit. Ar putea face o donație mare, dar ați putea, de asemenea, să strângeți bani într-un fel care să nu mai fie obișnuit.
  • De exemplu, un bărbat, Si Burgher avea sprâncene familiale, aproape 3 inci (7.6 cm)! Când prietenii au sugerat că le-a lăsat oamenii să-i rade pentru a strânge bani pentru caritate, a fost de acord și a devenit faimos în orașul său natal al lui Bloomfield, Indiana.
  • De exemplu, ați putea face ca scopul dvs. de a coace și de a vinde un milion de brânzeturi pentru a strânge bani pentru o cauză.
  • Imaginea intitulată devenim faimos Pasul 6
    6. Lucrează la o înregistrare mondială. Un alt mod de a deveni celebru este prin ruperea unui record mondial. Citiți prin înregistrările lumii și dați seama dacă ați putea lucra la cineva să se rupă.
  • Rețineți că înregistrarea dvs. mondială va trebui probabil să fie verificată de o carte de guinitate a oficialului înregistrării mondiale. În plus, pentru a obține cu adevărat faimos în acest fel, trebuie să alegeți o înregistrare pe care oamenii le interesează, mai degrabă decât doar orice înregistrare.
  • Imaginea intitulată devenim faimos Pasul 7
    7. Postați un videoclip prostie. Într-o lume socială bazată pe mass-media, puteți câștiga 5 minute de faimă prin postarea unui videoclip Goofy care ia internetul prin furtună. Nu trebuie să fie nimic teribil de dificil. Trebuie doar să fie angajarea și distracția. Poate implica ceva la fel de simplu ca pisica ta face ceva amuzant.
  • S-ar putea să postați un videoclip despre jucând un cântec amuzant pe instrumentul dvs. sau să faceți ceva amuzant într-un loc public. Obțineți creativi și asigurați-vă că vă distrați! Dacă vă bucurați de voi, publicul dvs. este mai probabil să vă placă videoclipul!
  • Metoda 2 din 3:
    Creșterea unui talent
    1. Imaginea intitulată devenim faimos Pasul 8
    1. Alegeți un talent. Dacă sunteți în mod natural talentat la ceva, acesta este un loc bun pentru a începe. Cu toate acestea, talentul pe care îl alegeți ar trebui să fie, de asemenea, ceva ce vă place. Veți petrece multe, multe ore lucrează la acest talent, deci dacă nu vă bucurați de ea, veți fi mizerabili. În plus, oamenii pot spune când pasiunea vă conduce talentul sau priceperea și va fi mai ușor să devii faimos.
    • Gândiți-vă la carierele artistice cum ar fi muzica, acționând, scrierea sau pictura. Țineți minte, totuși, va trebui să vă vindeți în oricare dintre aceste câmpuri și să construiți un nume pentru dvs.
    • Ne asociază cariera în domeniul artelor, cum ar fi actorii și muzicienii, cu faima, dar orice figură publică se califică la fel de faimoasă. Politicienii, antrenorii de fotbal, proprietarii locali de afaceri și chiar meteorologii sunt recunoscuți în magazinul alimentar.
  • Imaginea intitulată devenim faimos Pasul 9
    2. Aflați din cele mai bune. Indiferent de talentul pe care încerci să-l dezvolți, vei face mai bine dacă înveți din expertiza altora. Asta poate însemna luarea de cursuri în câmpul dvs., găsind un mentor, vizionarea tutoriale online sau citirea cărților din bibliotecă. Puteți chiar să faceți toate cele de mai sus. Permiteți altora să vă ajute pe drum.
  • Imaginea intitulată devine faimoasă pas 10
    3. Practică, practică, practică. Deși există un argument asupra faptului dacă vă puteți face un geniu la ceva prin practică, nu există nici o îndoială că practica te face mai bine. Un număr magic pentru cât timp trebuie să puneți este de 10.000 de ore. În timp ce nu trebuie să vă așezați și să vă faceți timpul, ar trebui să vă facă să realizați timpul de construire a unui talent.
  • De exemplu, dacă ați pus în 5 ore pe săptămână, vă va lua 2.000 de săptămâni sau aproximativ 38 de ani pentru a deveni un expert într-o zonă. Pe de altă parte, dacă sunteți în stare să puneți în 40 de ore pe săptămână, ați putea deveni un expert în puțin mai puțin de 5 ani.
  • Imaginea intitulată devenim faimos Pasul 11
    4. Amintiți-vă un talent este într-adevăr o abilitate. Dacă credeți doar ceea ce aveți este un talent pur, atunci nu este posibil să te simți mai bine la asta. Orice loc pe care îl faceți scurt, veți crede, "Păi, nu am destulă talent." Cu toate acestea, dacă vă gândiți la el ca o abilitate, atunci aveți mentalitatea pe care o puteți obține mai bine la ea.
  • Când te gândești, "Nu sunt foarte bun la asta," Gândiți-vă la acest lucru: "Trebuie doar să muncesc mai mult pentru a afla această parte a abilităților mele."
  • Metoda 3 din 3:
    Branding-te
    1. Imaginea intitulată devenim faimos Pasul 12
    1. Formați ceea ce doriți ca lumea să vadă. Brandurile personale se bazează pe construirea unei anumite persona. Ar trebui să se bazeze pe aspecte ale personajului dvs. care sunt deja acolo, dar nu doriți neapărat sau trebuie să vă arătați întregul dvs. sine în lume. În schimb, doriți să vă concentrați asupra a ceea ce face ca marca dvs. să fie unică.
    • Gândiți-vă la celebrități pe care le cunoașteți care au construit o persoană pentru ei înșiși. De exemplu, bucătarii precum Rachel Ray și Guy Fieri și-au construit brandurile în jurul unei anumite persona. Alte exemple includ bloggerii cum ar fi bucuria brutarului sau femeia de pionierat sau youtuberii ca Hannah Hart sau frații fine.
  • Imaginea intitulată devine faimoasă pas 13
    2. Comercializați-vă pe social media. În epoca digitală, social media este principala modalitate de a obține numele dvs. acolo. Puteți face postări sau videoclipuri, precum și blog sau fotografii pentru a vă ajuta să vă construiți marca. Conținutul dvs. ar trebui să arate cine sunteți în același timp oferiți ceva utilizatorului - doriți să le oferiți un motiv pentru a vă întoarce înapoi.
  • De exemplu, dacă încercați să vă comercializați talentul, puneți videoclipuri în care oamenii vă pot vedea talentul în acțiune, cum ar fi cântatul dvs. Pe de altă parte, vă puteți concentra pe cum, unde îi ajutați pe oameni să facă ceea ce faceți. Construiți-vă baza prin încurajarea oamenilor să vă urmeze. Punerea de conținut în lume este minunată, dar merge în gol dacă nu aveți adepți. Adresați-vă prietenilor să vă urmeze și să vă aducă prietenii să vă urmeze. De asemenea, puteți rețea, comentând, plăcerea și împărtășirea conținutului altora.Imaginea intitulată devenim faimos Pasul 14
  • Există o diferență între spam-ul, oferind urmează urmând și încurajarea oamenilor să urmeze.Zicală "Urmați-mă pentru un BFF (cel mai bun fan pentru totdeauna)" este spam, dar spune "Urmați-mă pentru un conținut bun" nu este.Spam-urile de a câștiga mai mulți adepți sau abonați urmând sau abonamentul la acestea este interzis pe majoritatea site-urilor.
  • Imaginea intitulată devine faimoasă pas 15
    3. Concentrați-vă brandul prin curățarea mediilor sociale. Dacă sunteți deja pe social media, concentrarea mărcii dvs. poate însemna luarea lucrurilor care nu se încadrează în linie cu imaginea pe care încercați să o descrieți. Pe cealaltă parte a monedei, gândiți-vă la noile lucruri pe care le postați. Fiecare postare sau fotografie pe care ați pus-o acolo ar trebui să servească pentru a vă întări imaginea de marcă.
  • Imaginea intitulată devine faimoasă pas 16
    4. Mișcați spre exterior la mass-media tradițională. Dacă ați construit un brand pentru dvs., încercați să împingeți spre exterior. Contactați producătorii de spectacole locale, mai ales dacă aveți ceva ce doriți să împingeți, cum ar fi o nouă carte. Țineți minte, multe spectacole vor spune "Nu," Deci, nu vă fie frică să încercați mai mult de unul.
  • Cel mai bine este să începeți mai mic și să lucrați în sus. Cele mai multe spectacole naționale preferă să aveți un timp local înainte de a vă da o șansă.
  • Să fie realist în scopurile dvs. și să evitați "Covoare" campaniile de marketing ale dvs. Publicațiile hip-hop, probabil, nu sunt interesate să intervieveze trupa dvs. Bluegrass și este puțin probabil să vă invitați la Festivalul de vin cu bere de artizanat.
  • Imaginea intitulată devenim faimos Pasul 17
    5. Nu vă fie frică să eșuezi. Au încredere că tu și marca ta sunt vrednice de faima. Trebuie să vă puneți acolo pentru a reuși. Riscați trimiterea cărții la editor sau rezervarea unui concert la un mare festival. Dacă sunteți dedicat ambarcațiunilor dvs. și pentru a crea cea mai bună lucrare pe care o puteți, veți reuși în cele din urmă.
  • Cu toate acestea, nu puteți eșua și încercați același lucru din nou și din nou. Trebuie să învățați din greșelile dvs. și să obțineți mai bine data viitoare. De exemplu, dacă scrieți un roman care este respins de 20 de ori, este posibil să fie nevoie să o eliminați și să începeți din nou.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar