Cum se implică în teatrul comunității

Vă interesează implicarea în teatrul comunitar local, dar nu știți cum sau unde să începeți? Nu mai căuta! Există mai multe moduri de a vă implica - pe scenă, în culise și în spatele scenei - și vă vom arăta cablurile pentru fiecare.

Pași

Metoda 1 din 5:
Informat
  1. Image denumită implicarea în Teatrul Comunității Pasul 1
1. Cercetați teatrul local online. Ca majoritatea lucrurilor, primul pas spre implicarea este informat și Internetul este un loc minunat pentru a începe. Luați ceva timp pentru a răsfoi site-ul Theater din apropiere, dacă au unul și citiți despre starea lor de misiune, ceea ce arată că acestea sunt turnate, dacă au echipaje de deschidere, dacă țin audiții sau au nevoie de donații.
  • Imaginea intitulată se implică în Teatrul Comunității Pasul 2
    2. Apelați și vorbiți cu un membru al personalului. Ele vă pot ajuta să vă direcționați și să sugerați cine să vorbească cu mai multe prin e-mail, telefon sau în persoană.
  • Image denumită implicarea în Teatrul Comunității Pasul 3
    3. Vizitați în persoană. Șanse sunt deja ați vizitat teatrul înainte ca patron, dar dacă nu intenționați să verificați un spectacol. Stick în jurul după spectacol și vezi dacă poți discuta membrii actuali. Aceasta este o modalitate bună de a obține o vibrație a trupei și de a obține sfaturi sau indicatori de la cineva deja în știință.
  • Metoda 2 din 5:
    Mergeți la o audiție
    1. Imaginea intitulată se implică în Teatrul Comunității Pasul 4
    1. Configurați o audiție. Sigur, audițiile pot fi intimidante, dar aici sunt câteva indicii pentru a ajuta la scoaterea stresului din proces și pentru a vă ajuta să o cui. Dacă sunteți interesat să vă implicați, dar nu și să vă acționați, săriți înainte la metoda 3 pentru sfaturi despre cum să vă implicați în afara etapei.
    • Unele pre-lucrare intră în aranjarea unei audiții și organizarea cu programul dvs. este întotdeauna un început inițial bun.
    • Dacă trebuie să sunați mai departe pentru a plasa un timp de audiție, faceți atât de devreme pentru a vă asigura că va fi spațiu pentru dvs.
    • Asigurați-vă că scrieți timpul corect și locul pentru audiție, planificați să ajungeți la 10 minute mai devreme decât timpul de întâlnire. Sosirea timpurie arată profesional.
  • Image denumită implicarea în Teatrul Comunității Pasul 5
    2. Pregătiți-vă pentru audiție. Gândiți-vă la luarea unui cuplu de acționare de bază sau îmbunătățiți cursurile înainte de a vă scufunda în audiții. Cum se pregătește pentru o audiție de teatru
  • Dacă ar trebui să pregătiți o melodie, scenă sau monolog. Indiferent dacă trebuie să pregătiți ceva sau nu, să vă familiarizați cu jocul sau muzica pe care o aveți audiție. Nimic nu arată mai rău decât să meargă într-o audiție care să nu cunoască nimic despre spectacol!
  • Dacă nu vi sa spus să pregătiți nimic, există șanse să faceți o "citire rece."Aceasta înseamnă că vi se va da o melodie sau o scenă și câteva minute să te uiți peste ea înainte de a trebui să o faci pentru directorii de turnare. Șansele sunt că nu vă veți simți confortabil cu materialul. Asta este normal. Directorii testează cât de bine lucrați sub presiune. Fă-ți cel mai bine și știi că nu trebuie să fii perfect!
  • Imaginea intitulată se implică în Teatrul Comunității Pasul 6
    3. Unghii audition. Fii fără teamă și faci tot ce poți! Cum de audiție pentru teatrul local
  • Rochie profesional, dar și cu stil personal. O parte din ceea ce ești "Vânzarea" pe scenă este dvs. și propria dvs. personalitate unică. Arată-l cu hainele tale!
  • Cântați tare și mândru, chiar dacă nu credeți că ați sunat bine, încrederea poate vorbi la fel de tare ca talentul. Citiți liniile cu emoție și senzație și dacă dansați, zâmbiți și vindeți-o, chiar dacă nu cunoașteți toate mișcările.
  • Fiți întotdeauna respectuos pentru toată lumea de la audiție, chiar dacă așteptați să faceți audiție. Fii drăguț cu directorii, în special. Atitudinea dvs. poate determina dacă vor sau nu să lucreze cu dvs. și să vă arunce în spectacol.
  • Imaginea intitulată se implică în Teatrul Comunității Pasul 7
    4. Urmăriți după audiție. La câteva zile după audiții, pot exista apeluri de apel sau oa doua rundă de audiții. Dacă sunteți chemat înapoi, felicitări!, Directorii doresc să te vadă din nou și pot fi interesați să vă ducă.
  • Veți citi pentru anumite părți în timpul apelurilor de apel, deci încercați să acționați ca și cum credeți că personajul tău ar fi. Dacă nu sunteți sunat înapoi, este în regulă, există întotdeauna o altă piesă.
  • Verificați listele turnate când sunt gata. La câteva zile după apelburi, listele turnate sunt de obicei postate. Aceasta este o listă care vizează fiecare parte. Lista poate fi trimisă prin e-mail, puteți primi un apel sau ar putea fi postat undeva la teatru.
  • Dacă ați fost distribuite, felicitări!, a fi turnat într-un spectacol este foarte emoționat, așa că dă-ți un pat pe spate. Asigurați-vă că lăsați directorul să știe într-un mod în timp util că acceptați rolul astfel încât să nu-i dau altcuiva! Dacă nu ați fost distribuit, nu vă faceți griji, vor fi întotdeauna alte piese, sau poate considera să se alăture echipajului.
  • Metoda 3 din 5:
    Aderarea la echipaj sau personal
    1. Imaginea intitulată se implică în Teatrul Comunității Pasul 8
    1. Ajutați echipajul din spate. Cea mai mare parte a acțiunii se întâmplă în spatele perdelelor de teatru și a offsectului de lucru este o modalitate interesantă de a se implica, mai ales dacă sunteți timid sau nu într-adevăr în actorie. Fiecare loc de muncă este în regim de siguranță. Spectacolul nu a putut continua fără membrii echipajului său.
    • Dacă sunteți interesat de costume, recuzită, seturi, iluminat sau direcție etapei, căutați pe cei implicați în aceste departamente echipajului și să ofere să-i împrumute o mână sau orice expertiză și abilități pe care le-ați putea avea. Fiind un electrician în viața de zi cu zi, de exemplu, vă va face o resursă excelentă pentru echipajul de iluminat.
    • Dacă vi se oferă un loc de muncă într-o zonă rareori lucrați, urmați conducerea Oricine este responsabil și ajutați cât mai bine puteți. Nu vă fie frică să cereți ajutor.
  • Imaginea intitulată se implică în Teatrul Comunității Pasul 9
    2. Alăturați-vă personalului administrativ. Teatrele au diverse sarcini administrative care pot necesita voluntari. Verificați dacă teatrul dvs. local are nevoie de o mână în ceea ce privește strângerea de fonduri, marketing, relații publice sau eforturile comunitare de informare. Acestea sunt modalități minunate de a vă întâlni cu vecinii și pentru a forța noi conexiuni în afara teatrului.
  • Imaginea intitulată se implică în Teatrul Comunității Pasul 10
    3. Voluntar pentru a fi un Usher. În multe privințe, URSERS sunt ambasadorii publici ai teatrului. Dacă vă place să interacționați cu oamenii, zâmbind și ajutați-vă, ați face minunat la acest loc de muncă foarte important.
  • Imaginea intitulată se implică în Teatrul Comunității Pasul 11
    4. Lucrați în box-office. Dacă aveți abilități puternice multi-tasking, acest lucru ar putea fi o treabă excelentă pentru dvs. În plus, veți interacționa cu patronii, oferind un serviciu care are un impact mare asupra experienței de teatru.
  • Metoda 4 din 5:
    Implicarea în alte moduri
    1. Image denumită implicarea în Teatrul Comunității Pasul 12
    1. Deveniți un susținător financiar. Oferind teatrului o donație monetară, dacă aveți mijloacele financiare, poate fi o experiență reciproc plină de satisfacții. Nu numai că ajută teatrul să-și acopere cheltuielile deasupra capului și să pună mai multe spectacole, dar este o modalitate de a vă implica și să faceți o donație caritabilă care este probabil deductibilă. Toată lumea este un câștigător!
  • Imaginea intitulată se implică în Teatrul Comunității Pasul 13
    2. Donați mobilierul. Teatrele aproape întotdeauna caută donații stabilite și de propulsie. Dacă se întâmplă să aveți mobilier vechi în jur sau ceva ce credeți că ar putea fi utilă pe cont propriu, întrebați despre aducerea lor.
  • Imagine intitulată Implicată în Teatrul Comunității Pasul 14
    3. Alăturați-vă consiliului. Multe teatre au o placă care include reprezentanți ai comunității.Vedeți dacă teatrul dvs. local are o placă pe care vă puteți alătura și vă puteți ajuta în rularea zilnică a teatrului.
  • Metoda 5 din 5:
    A te distra!
    1. Imaginea intitulată se implică în Teatrul Comunității Pasul 15
    1. Bucurați-vă de petreceri distribuite. Una dintre cele mai bune părți de a fi implicate în teatrul comunității este întâlnirea cu oameni noi și a face noi prieteni. După performanța finală a unui spectacol, distribuția și echipajul aruncă adesea o închidere sau "Wrap" petrecere pentru a sărbători toată munca grea pe care ați pus-o în spectacol și tot Camaraderie pe care ați construit-o în timp ce faceți acest lucru.
  • Image denumită implicarea în Teatrul Comunității Pasul 16
    2. REAP Beneficiile pentru sănătate. Studiile au arătat că implicarea în acțiune și îmbunătățirea poate contribui la reducerea activității, a școlii și a altor stres legate de viață.
  • Image denumită implicarea în Teatrul Comunității Pasul 17
    3. Obțineți descoperite. Poate că veți descoperi un talent acționând ascuns, care vă poate duce în munca comercială sau în alte eforturi care acționează.Uneori, agenții de turnare pop-in la producțiile de teatru locale, de asemenea, pentru a afla talentul în aer liber. Cine știe, poate că îi vei prinde ochii!
  • sfaturi

    Întotdeauna să fii recunoscător pentru ceea ce primești, indiferent dacă este sau în culise. Directorii v-au ales - și este întotdeauna plăcut să fii ales.
  • Să fie respectuos pentru directori, coregrafi, scară de mangeri și tehies. Ei sunt cel care vă ajută să arătați o scenă bună, așa că doriți să fiți pe părțile lor bune.
  • Practică, practică, practică. Nu vă veți învăța liniile și melodiile dacă nu exersați în afara repetiției.
  • Încercați să nu fiți târziu la întâlniri și cu siguranță nu pierdeți repetiții. Arată o lipsă de respect pentru timpul tuturor și poate duce la că ați scăzut din spectacol sau de la trupă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar