Cum să contactați activision

Dacă ceva a mers prost când ați jucat un joc de Blizzard Activision sau în timp ce încercați să vă conectați la contul dvs., probabil că doriți să le contactați pentru a obține ajutor. S-ar putea să aveți, de asemenea, o idee minunată că nu puteți aștepta să împărtășiți sau să feedback cu privire la modul în care acestea pot îmbunătăți unul dintre jocurile lor. Deși uneori poate fi greu să primești un răspuns înapoi, am rotunjit diferitele moduri în care puteți ajunge pentru ajutor sau partajați feedback cu echipa de activizare.

Pași

Metoda 1 din 12:
Vizitați pagina de asistență Activision.
  1. Imagine intitulată Contact Activision Pasul 1
1. Pagina de asistență Activision are sfaturi de depanare a problemelor comune. Dacă aveți probleme cu contul dvs. de activizare sau cu unul dintre jocurile lor, mergeți la https: // suport.Activision.COM / Opțiuni. Odată ce ajungeți la pagina principală de aterizare, alegeți jocul cu care aveți probleme cu, cum ar fi Call of Duty Război Zone sau Guitar Hero Live. Odată ce faceți acest lucru, selectați platforma pe care o utilizați, cum ar fi PS5 sau Xbox unul. De acolo, utilizați meniul derulant pentru a alege subiectul care se potrivește cel mai bine cu problema dvs., cum ar fi "Performanța jocului" sau "Contul de activare." Apoi, selectați problema specifică cu care aveți de-a face, cum ar fi "Mi-am uitat parola," "Imposibil de accesat contul," "Raporteaza o eroare," sau "Nu se poate conecta online."
  • Odată ce ați selectat problema, aveți, urmați instrucțiunile de pe ecran care apar. Pentru cele mai multe probleme comune, veți fi dus la o pagină de depanare. Cu toate acestea, unele probleme asemănătoare opțiuni cu clasamentul sau statisticile dvs. - vă vor duce la un chat unde puteți cere unei persoane vii pentru ajutor.
  • Dacă nu vedeți o alegere care vă ajută să vă rezolvați problema, faceți clic pe "Mai multe soluții" pentru ajutor suplimentar.
Metoda 2 din 12:
Ajungeți la un ambasador de asistență de activizare pentru ajutor.
  1. Imagine intitulată Contact Activision Pasul 2
1. Ambasadorii de asistență sunt voluntari care răspund la întrebări în timp real. Este un program destul de cool - în schimbul de a ajuta la întrebări, ambasadorii primesc adesea unelte gratuite în joc sau alte lucruri rece. Rețineți că, deoarece nu sunt angajați activi, ei nu pot să vă ajute cu anumite probleme de asistență tehnică. Cu toate acestea, merită o lovitură dacă aveți probleme cu contul dvs. și aveți nevoie de ajutor de la o persoană reală.
Metoda 3 din 12:
Răsfoiți forumul comunității Activision.
  1. Imagine intitulată Contact Activision Pasul 3
1. Căutați anterior răspunsuri și întrebați unul nou. Activision are o comunitate activă, deci dacă aveți o întrebare, încercați să navigați pe forum pentru a vedea dacă cineva a răspuns deja. Există tone de posturi, deci șansele sunt bune, vor fi câteva informații utile! Dacă nimeni nu a întrebat-o înainte, postați-l și vedeți dacă cineva vine de-a lungul cine vă poate ajuta. Puteți găsi pagina comunității la https: // suport.Activision.com / comunitate / s /.
  • Din pagina principală, introduceți întrebarea dvs. în caseta care spune, "A avea o intrebare? Întrebați aici!" Pe măsură ce tastați, orice posturi anterioare care s-ar putea potrivi cu interogarea dvs. vor veni într-o cutie derulantă.
Metoda 4 din 12:
Verificați site-ul Blizzard.
  1. Imagine intitulată Contact Activision Pasul 4
1. Site-ul Blizzard oferă suport pentru jocurile lor online. Activision este o companie-mamă la o serie de mărci diferite. Una dintre cele mai mari mărci este Blizzard - sunt acasă la jocuri ca Warcraft, Diablo, și Starcraft. Dacă aveți probleme cu unul dintre acele jocuri, încercați să verificați pagina de suport a lui Blizzard https: // noi.luptă.NET / Suport / EN / Ajutor /.
  • Din pagina principală de susținere, aveți câteva opțiuni pentru găsirea ajutorului. Fie faceți o căutare pentru problema dvs., alegeți "Cont, App, & Magazin," sau faceți clic pe jocul specific cu care aveți probleme cu.
  • Dacă nu găsiți răspunsul la problema dvs. în paginile de asistență, puteți alege "Încă nevoie de ajutor? Contactează-ne" Pentru a fi dus la o formă în care vă puteți descrie problema și atașați fișierele relevante.
Metoda 5 din 12:
Check out pagina de suport a regelui pentru ajutor cu jocurile lor.
  1. Imagine intitulată Contact Activision Pasul 5
1. Ele oferă o formă de depanare în care puteți pune o întrebare. Regele este una dintre filialele populare ale activității - fac unele dintre cele mai populare jocuri mobile ale web. Dacă aveți probleme cu contul dvs. King sau un joc ca Candy Crush Saga, Pet Rescue Saga, sau Farm Heroes Super Saga, Du-te la pagina de contact a regelui la https: // soporto.rege.COM / Contact.
  • Când deschideți formularul de contact, completați-l cu adresa dvs. de e-mail, numele, jocul pe care îl întrebați și subiectul general problema dvs. implică. Apoi, tastați problema în caseta furnizată și trimiteți-vă formularul. Ar trebui să auziți din nou de la un reprezentant într-o zi sau două!
Metoda 6 din 12:
Departamentul de PR pentru solicitări de e-mail pentru solicitări media
  1. Imagine intitulată Contact Activision Pasul 6
1. Departamentul PR vă poate ajuta dacă scrieți o poveste sau un articol. Dacă lucrați pentru mass-media și doriți să discutați cu echipa de presă a activității, trimiteți-le la adresa PR @ Activisionizard.COM. Cu toate acestea, nu utilizați acest e-mail pentru asistență pentru clienți - nu vă vor putea ajuta cu probleme cu jocurile sau contul dvs.
  • De asemenea, puteți contacta echipa PR Blizzard prin trimiterea la trimitere la PR @ Blizzard.COM.
  • Dacă aveți nevoie să contactați echipa de presă a regelui, trimiteți-le prin e-mail la presă @ rege.COM.
Metoda 7 din 12:
Răsfoiți și comentați mesajele Facebook ale lui Activision.
  1. Imagine intitulată Contact Activision Pasul 7
1. Vizita https: // Facebook.COM / Activision / pentru a vedea hrana lor. Posturile de activare destul de frecvent la pagina lor Facebook și postările lor sunt deschise pentru comentariul public. Dacă aveți ceva de spus, încercați să o lăsați pe o postare relevantă - există o șansă pe care o monitorizează contul o va vedea. Cu toate acestea, fiți conștienți de faptul că nu sunt foarte receptivi la comentarii, deci nu fiți surprinși dacă nu auziți nimic înapoi.
Metoda 8 din 12:
Trimiteți un Tweet la @atviasist.
  1. Imagine intitulată Contact Activision Pasul 8
1. Verificați hrana Twitter a Activision Support pentru actualizări. Echipa de asistență Activision înregistrează frecvent despre actualizări și împărtășește ceea ce se întâmplă în industria jocurilor de noroc pe hrana lor de twitter. Le puteți trimite un Tweet în speranța că cineva va vedea ce este în mintea ta, deși ține minte că probabil că nu vă vor răspunde.
  • Nu veți putea să trimiteți un DM prin Twitter, cu excepția cazului în care @atviasistul vă urmărește înapoi.
Metoda 9 din 12:
Lasă comentarii pentru @activizare pe Insta.
  1. Imagine intitulată Contact Activision Pasul 9
1. Răsfoiți fotografii din cele mai recente versiuni ale Activisionului. Posturile de activare la Instagramul lor destul de des, deci dacă vedeți ceva care vă scântește interesul, împărtășiți-vă gândurile pe una din pozele lor. Activision nu este super-interactiv pe pagină, dar dacă lăsați un comentariu, cineva din echipă ar putea să o întâlnească.
  • Dacă sunteți un fan, urmați contul de știri despre concursuri, provocări, actualizări, versiuni noi și multe altele. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă conecta cu alți jucători!
Metoda 10 din 12:
Comentariu despre actualizările LinkedIn Activision.
  1. Imagine intitulată Contact Activision Pasul 10
1. Activision, LinkedIn se ocupă de actualizările legate de industrie. Puteți să comentați aceste postări dacă aveți ceva interesant sau relevant pentru a partaja. Contul lor principal LinkedIn este pagina lor de viscol de activizare, dar păstrează, de asemenea, mai multe pagini afiliate.
  • Paginile afiliate includ activitatea, echipa de mediu de activizare, Blizzard, chemarea datoriei și regele.
Metoda 11 din 12:
Trimiteți o scrisoare direct la Activision.
  1. Imagine intitulată Contact Activision Pasul 11
1. Direcționați-vă poșta la locația Santa Monica de la Activision. Dacă aveți ceva cu adevărat important să spuneți, încercați să îl puneți într-o scrisoare. Cu toate acestea, rețineți că, dacă nu vă adresați scrisorii către o anumită persoană sau departament, există o șansă bună ca nimeni să o citească, deci luați timp pentru a cerceta exact cine doriți să fiți destinatarul scrisorii dvs.
  • Activision Adresa Santa Monica este: Activision Publishing, Inc. 3100 Ocean Park Boulevard, Santa Monica, CA 90505.
  • Sunt șanse, va fi mult mai rapid pentru a ajunge la activare prin unul dintre canalele lor dedicate de sprijin.
Metoda 12 din 12:
Fișier o plângere cu Biroul de afaceri mai bun.
  1. Imagine intitulată Contact Activision Pasul 12
1. Încercați acest lucru dacă aveți o problemă serioasă cu Activision. Dacă aveți o plângere despre Activision ca companie, vizitați pagina BBB a activității la https: // Bbb.ORG / US / CA / Santa-Monica / Profil / en-gros-Video-jocuri / Activision-Blizzard-Inc-1216-13075134 /. Derulați în jos și faceți clic pe "Depune o plângere," Apoi completați un formular care explică problema dvs. și de ce aveți nevoie de activare pentru a vă contacta.
  • BBB vă va trimite prin e-mail cu un număr de caz de reclamație privind plângerea dvs. Veți primi de obicei un răspuns în termen de 14 zile, deși acest lucru nu este întotdeauna cazul.
  • Este posibil să primiți un e-mail de la BBB, afirmând că activizarea a răspuns la plângerea dvs. Activision vă poate suna, de asemenea, prin e-mail direct.

sfaturi

Fi politicos atunci când contactați Activision sau BBB.
  • Utilizați numai e-mailurile corespunzătoare sau canalele de sprijin pentru problema pe care o experimentați. De exemplu, nu utilizați un e-mail PR pentru a vă plânge că creditele dvs. în joc au fost șterse.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar