Cum să găsiți un cont de jocuri epice

Dacă contul dvs. este hacked sau sunteți blocat, știind că ID-ul contului dvs. va ajuta la sprijinul pentru clienți EPIC pentru a vă ajuta mai repede. ThiseWill vă arată cum să găsiți ID-ul contului dvs., astfel încât să îl puteți utiliza pentru a dovedi că sunteți proprietarul contului atunci când contactați asistența clienților.

Pași

  1. Imagine intitulată Găsiți un cont de jocuri epice Pasul 1
1. Conectați-vă la contul dvs. de jocuri epice. Puteți utiliza un browser web și puteți merge la https: // Epicgames.COM / Cont / Personal?Produs Nume = Epicgames & Lang = en, sau vă puteți conecta la consola dvs.
  • Utilizați adresa dvs. de e-mail și parola de jocuri epice pentru a vă conecta. Dacă ați uitat parola, faceți clic pe Ti-ai uitat parola? Pentru a avea o legătură de resetare a parolei prin e-mail la dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți un cont de jocuri epice Pasul 2
    2. Navigați la pagina de setări. Dacă utilizați un browser web, link-ul de mai sus vă va duce la pagina de setări. Dacă utilizați o platformă de consolă sau de joc, probabil că aveți nevoie să navigați prin meniul dvs. de cont Epic Jocuri pentru a găsi Setări.
  • Dacă aveți probleme la găsirea de setări, trebuie să deschideți unul dintre jocurile dvs. epice (e.G., FORTNITE) Selectați un mod de joc, selectați Opțiuni În hol, apoi selectați pictograma angrenajului pentru a vă deschide setările. Selectați pictograma Silhouette pentru a găsi ID-ul contului.
  • Imagine intitulată Găsiți un cont de jocuri epice Pasul 3
    3. Localizați ID-ul contului. Veți vedea acest lucru în partea de sus a ecranului, dacă utilizați o platformă de jocuri și sub antet "Informatii cont" Dacă utilizați un browser.
  • Veți avea nevoie de acest identificator dacă sunteți blocat vreodată din cont sau hacked și contactați jocurile EPIC Jocuri.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar