Cum să contactați wag

Wag! este o aplicație care leagă părinții de companie cu îngrijitori locali de animale de companie pentru mersul câinilor, serviciile de drop-in, îngrijirea overnight, formarea și chiar sfaturi de la un medic veterinar.

Pași

Metoda 1 din 2:
Contactarea lui Wag! Ca îngrijitor de animale de companie
  1. Imagine intitulată Contact Wag Pasul 1
1. Dacă întâmpinați o urgență în timpul unui WAG!-Serviciul sancționat, formați 911 sau apăsați pictograma Roșie Bell din aplicația Walker pentru a fi conectată la WAG!Linia de urgență.
  • Imagine intitulată Contact Wag Pasul 2
    2. Pentru a verifica starea WAG! Aplicație, consultați e-mailul trimis la dvs. când ați aplicat pentru prima dată.
  • Imagine intitulată Contact Wag Pasul 3
    3. Pentru anchete generale, non-urgente, utilizați "Ajutor" Tab în aplicație pentru suport chat live. Veți fi conectați, de obicei, în câteva minute. Pentru a fi conectat la un părinte de companie, utilizați "Mesaje" fila pe ecranul de pornire al aplicației Walker pentru a trimite un chat.
  • Imagine intitulată Contact Wag Pasul 4
    4. Vizitați Centrul de ajutor Pet CareGiver pentru a găsi răspunsuri la întrebările frecvente. Pagina de informare în special pentru îngrijitorii de animale de companie pot fi găsite la HTTPS: // Ajutor.Wagwalking.COM / Categorie / Câine-Walkers. Aici veți găsi diferite categorii pentru a răspunde la întrebări despre lucruri precum contul dvs., WAG! aplicație sau cum să începeți ca un îngrijitor de animale de companie.
  • Metoda 2 din 2:
    Ajunge la Wag! ca părinte de companie
    1. Imagine intitulată Contact Wag Pasul 5
    1. Folosește "Ajutor" filă în Wag! App pentru a găsi răspunsuri la întrebările dvs. sau pentru a fi conectat la un reprezentant al serviciului pentru clienți prin chat live.
  • Imagine intitulată Contact Wag Pasul 6
    2. Pentru a fi conectat la un îngrijitor de animale de companie, utilizați "Mesaje" fila din meniul principal al Wag! App pentru a trimite un chat.
  • Imagine intitulată Contact Wag Pasul 7
    3. Utilizați Centrul de ajutor pentru părinți pentru animale de companie pentru a găsi răspunsuri la întrebările generale. Această pagină poate fi găsită la HTTPS: // Ajutor.Wagwalking.COM / Categorie / Proprietari de câini. Selectați o categorie pentru a citi despre subiecte precum "Servicii", "Contul meu" sau "Schimbările de programare."Informațiile de aici ar trebui să poată răspunde la toate întrebările dvs., în funcție de subiect.
  • Alte opțiuni de categorie includ "Contactați-vă Walker", "Acces la domiciliu" și "Pregătirea rezervării dvs."
  • sfaturi

    Vizitați Centrul de Ajutor General la HTTPS: // Ajutor.Wagwalking.COM /.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar