Cum se răspunde la salariul așteptat în e-mail

Dacă vi sa cerut să răspundeți la un e-mail cu salariul dvs. așteptat, este important să faceți o cercetare adecvată înainte de a răspunde. În primul rând, ar trebui să calculați costurile anuale, astfel încât să aveți o idee despre ceea ce trebuie să faceți. Apoi, trebuie să vă dați seama de salariul mediu în industria și zona dvs., astfel încât să puteți da un răspuns rezonabil. Dacă vă luați timpul și acoperiți-vă bazele, puteți obține salariul dorit și vă puteți îmbunătăți șansele de a obține slujba.

Pași

Eșantion de e-mail

Răspunsul la adresa de e-mail la întrebările salariale așteptate

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Partea 1 din 3:
Determinarea cât de mult trebuie să faceți
  1. Imagine intitulată Răspuns Salariu așteptat în e-mail Pasul 1
1. Calculați cheltuielile dvs. de viață. Aflați minimul pe care trebuie să-l faceți pentru a vă acoperi costurile lunare, apoi înmulțiți-l cu 12 pentru a obține minimul pe care trebuie să-l faceți în fiecare an. Este posibil să vă ajute să creați o foaie de calcul care să vă prezinte costurile în timp ce le calculați. Aceste costuri pot include lucruri precum chirie, facturi și bani suplimentari. De asemenea, veți dori să luați în considerare impozitele atunci când vă calculați veniturile și cheltuielile.
  • Pentru a vă imagina plata netă, deduceți impozitele pe care trebuie să le plătiți din plata totală.
  • Nu uitați să includeți facturile trimestriale sau anuale pe care trebuie să le plătiți, de asemenea.
  • Imagine intitulată Răspuns Salariu așteptat în e-mail Pasul 2
    2. Cercetați cât de mult alții fac în aceeași poziție. Căutați site-uri precum Glassdoor, într-adevăr, și Biroul de Statistică a Muncii pentru a găsi salariile pentru locul dvs. de muncă. Acest lucru vă va oferi o idee mai bună despre ceea ce ar trebui să faceți în poziție și vă poate ajuta să setați un număr pentru așteptările salariale.
  • Puteți găsi uneori salariile din trecut la compania specifică pe care o aplicați pe site-uri precum Glassdoor. Cunoașterea acestor informații vă va informa cum compania plătește angajaților în poziții similare.
  • Imagine intitulată Răspuns Salariu așteptat în e-mail Pasul 3
    3. Determinați costul de a trăi în zona dvs. Costul de a trăi în anumite orașe, state sau țări variază semnificativ și afectează cât de mult se plătesc oamenii în zonă. Site-uri web cum ar fi sticle, salariu.com, și payscale.com au statistici locale de ocupare a forței de muncă, astfel încât să puteți vedea ceea ce oamenii sunt în general câștigați în apropierea dvs. Utilizați aceste site-uri web pentru a vă ajuta să reduceți așteptările salariale.
  • De exemplu, dacă locuiți în orașul New York, costul vieții, astfel încât salariile, va fi mult mai mare decât dacă ați trăit în Raleigh, Carolina de Nord.
  • Imagine intitulată Răspuns Salariu așteptat în e-mail Pasul 4
    4. Fii sincer cu așteptările salariale. Nu cereți mai mult decât credeți că meritați doar pentru că doriți mai mulți bani. În partea flip-laterală, nu ar trebui, de asemenea, cu minge redusă, numărul sau puteți ajunge să vă plătiți prost în noua dvs. poziție. Fiți la fel de cinstiți și în avans cât puteți cu voi înșivă și cu potențialul dvs. angajator atunci când răspundeți la întrebările salariale așteptate.
  • Partea 2 din 3:
    Scrierea e-mailului
    1. Imagine intitulată Răspuns Salariu așteptat în e-mail Pasul 5
    1. Oferiți o linie simplă și concisă. Linia subiectului trebuie să fie scurtă și la punct. Ar trebui să adăugați un identificator astfel încât persoana să poată găsi cu ușurință e-mailul atunci când îl caută.
    • De exemplu, linia de subiect ar putea fi ceva asemănător ", Garrett Anthony - informații salariale așteptate."
  • Imagine intitulată Răspuns Salariu așteptat în e-mail Pasul 6
    2. Utilizați același ton ca și corespondența anterioară. Dacă corespondența dvs. cu angajatorul a fost formală până acum, păstrați-o în acest fel în e-mailul dvs. Dacă ați comunicat pe o bază mai informală, un "salut", urmat de primul nume, probabil, este suficient în intro.
  • Utilizați salutări cum ar fi "Domnul.," "Domnișoară.," și "D-na." Dacă le-ați folosit în întregul proces de angajare.
  • Pentru comunicații oficiale, poate doriți să începeți scrisoarea cu ceva asemănător ", draga domnule. Smith."Pentru locuri de muncă informale, un" salut John "sau" Hi John "ar trebui să fie suficientă.
  • Imagine intitulată Răspuns Salariu așteptat în e-mail Pasul 7
    3. Scrieți un scurt 2-3 fraze mulțumindu-le pentru oportunitate. Un paragraf mic vă va spune că sunteți încă interesați de poziția. Aceasta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a segueze în conversația mai serioasă a salariului și beneficiilor.
  • Primul paragraf poate fi ceva de genul "mulțumesc atât de mult pentru oportunitatea! Apreciez momentul în care mi-ai dat în timpul acestui proces și sunt încântat de perspectiva de a se alătura echipei."
  • Imagine intitulată Răspuns Salariu așteptat în e-mail Pasul 8
    4. Includeți salariul așteptat și 2-3 propoziții și de ce meritați-o. Al doilea paragraf ar trebui să includă salariul dvs. așteptat. Asigurați-vă că ați justificat numărul cu câteva propoziții care evidențiază educația sau experiența dvs. Acest lucru va îmbunătăți șansele de a obține salariul pe care îl doriți.
  • Al doilea paragraf poate fi ceva de genul ", bazat pe experiența mea de 5 ani, cred că ceva între 50.000 și 65.000 de dolari ar fi adecvat."
  • Imagine intitulată Răspuns Salariu așteptat în e-mail Pasul 9
    5. Verificați dublu e-mailul dvs. pentru erori gramaticale și de ortografie. Dublu sau triplu verificați e-mailul înainte de a atinge butonul de trimitere pentru a evita o impresie greșită. Erorile de ortografie și gramatică în e-mailul dvs. vă pot face să arătați neprofesional și să vă rănești șansele de a obține locul de muncă.
  • Rulați vraja și verificarea gramaticii pe e-mailuri înainte de a le trimite pentru a evita greșelile.
  • Chiar dacă e-mailul este scurt, este important ca totul să fie clar și corect.
  • Partea 3 din 3:
    Îmbunătățirea șanselor de a obține o ofertă
    1. Imagine intitulată Răspuns Salariu așteptat în e-mail Pasul 10
    1. Furnizați o gamă salarială care vă satisface în loc de un număr concret. Dacă nu sunteți sigur de ceea ce angajatorul este dispus să plătească sau la ceea ce doriți să le cereți, le puteți da o gamă. Utilizați-vă cercetarea și găsiți persoanele cele mai mici și cele mai mari plătite cu o experiență similară în poziția dvs. specială pentru a crea acea interval.
    • Oferind o gamă le va arăta că sunteți flexibil și vă poate aduce beneficii în timpul negocieri salariale.
  • Imagine intitulată Răspuns Salariu așteptat în e-mail Pasul 11
    2. Spune că salariul este negociabil pe baza beneficiilor. Beneficiile vă pot economisi o mulțime de bani, astfel încât este important să le luați în considerare atunci când răspundeți la întrebarea salarială așteptată. Pe partea flip, locul de muncă nu poate oferi beneficii. În acest caz, este bine să cereți un pic mai mult decât media de piață pentru a compensa lipsa de beneficii.
  • Puteți scrie ceva în e-mail, "Negociabil bazat pe pachetul de beneficii."
  • De exemplu, dacă poziția oferă beneficii pentru sănătate care ar costa în mod normal 2.000 de dolari pe an, va trebui să calculați că în salariul dvs. așteptat.
  • Imagine intitulată Răspuns Salariu așteptat în e-mail Pasul 12
    3. Lăsați-i să știe că sunteți flexibili cu salariul. Spuneți angajatorului că sunteți flexibil, mai ales dacă doriți cu adevărat locul de muncă. Acest lucru vă poate menține în alergare și ar putea veni la îndemână în timpul negocierilor salariale mai târziu.
  • Puteți scrie ceva de genul: "Sunt foarte flexibil cu salariul meu și mi-ar plăcea ocazia de a vă alătura echipei."
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar