Cum să estimezi lucrările de pictură

Indiferent dacă licitați pe o lucrare de vopsea sau faceți cumpărături în jurul valorii de cineva să vă picteze casa, este important să înțelegeți ce se întâmplă să se estimeze prețul. Un citat se bazează, în general, pe costul materialelor, plus timpul facturat la diferite scale de salarii, dar mulți factori pot afecta costul general. Când se estimează costurile, gândiți-vă la lucruri cum ar fi materialele, forța de muncă și orice factori extenuanți. Atunci când angajați pictori, este întotdeauna o idee bună să obțineți un citat direct de la companie.

Pași

Metoda 1 din 2:
Vopsele și costurile de furnizare
  1. Imagine intitulată Estimarea lucrărilor de pictură Pasul 1
1. Măsurați casa sau camera. Pentru a afla cât de mult va costa o lucrare de vopsea sau cât de mult intenționați să vă taxați, trebuie să cunoașteți imaginea pătrată a peretelui și / sau a tavanului pe care îl pictați. Puteți găsi acest lucru undeva în documentele pe care le-ați semnat la cumpărarea sau închirierea casei dvs. Dacă pictați pentru altcineva, cereți-le informații.
  • Cu toate acestea, dacă nu aveți acea informații la îndemână, utilizați o conductă sau o măsură de bandă pentru a măsura lungimea și lățimea casei / camerei. Puteți introduce acest lucru într-un calculator online pentru a determina imaginile pătrate.
  • Imagine intitulată Estimarea lucrărilor de pictură Pasul 2
    2. Scade zonele care nu vor fi pictate. Nu fiecare centimetru al unei case sau a unei camere va fi vopsit, deci scădea după cum este necesar. Ușile, ferestrele și ornamentele vor trebui să fie vopsite, dar ferestrele nu vor fi vopsite, deci măsurați aceste zone și scăpați măsurătorile lor din materialul total al pătratului.
  • Ca o estimare generală, puteți scădea aproximativ 20 de metri pătrați pe ușă și 15 metri pătrați pe fereastră. Spuneți o cameră de picior de 700 de picioare are o ușă și două ferestre. Ați scădea 20 pentru ușă și 30 pentru fereastră, rezultând într-un film pătrat de 650.
  • Imagine intitulată Estimare Lucrări de pictură Pasul 3
    3. Determinați cât de mult vopsea aveți nevoie. Un galon de vopsea acoperă 250 de metri pătrați. Deci, o cameră care este de 650 de metri pătrați ar avea nevoie de aproximativ două galoane de vopsea, deoarece 650 împărțite la 250 iese la aproximativ 2.6. Cu toate acestea, aveți întotdeauna nevoie de două straturi, așa că așteptați să cumpărați aproximativ șase galoane de vopsea pentru o cameră de această dimensiune.
  • Imagine intitulată Estimarea lucrărilor de pictură Pasul 4
    4. Figurați costul vopselei. Odată ce ați determinat cât de multă vopsea aveți nevoie, aflați cât de mult va costa vopseaua dvs. Costurile vopselei variază în funcție de factori precum culoarea și calitatea. Vopseaua este în general de 20 până la 40 de dolari pe galon, cu vopsea de calitate mai mare, costă mai mult.
  • Spuneți că doriți două straturi de o vopsea de decentă pentru o cameră de 650 de picioare, care necesită șase galoane de vopsea. Dacă intenționați să cumpărați vopsea la 30 de dolari pe galon, așteptați să plătiți aproximativ 180 USD pentru vopsea.
  • Imagine intitulată Estimarea lucrărilor de pictură Pasul 5
    5. Determinați costul materialelor. Ce consumabile aveți și ce consumabile aveți nevoie pentru a cumpăra? Veți avea nevoie probabil de mascare de plastic, hârtie de mascare, o bandă de vopsea, capete, tarpuri, perii sau rolele și un galon de grund.
  • Găsiți costul mediu al acestor consumabile, vizitând furnizorii locali și adăugând totalul.
  • De exemplu, spune că plasticul de mascare costă 25 de dolari, hârtia de mascare costă 15 dolari, banda costă $ 10, costurile de cazare $ 15, iar grundul costă 20 de dolari. Acest lucru înseamnă costul livrărilor este de aproximativ 115 USD.
  • Metoda 2 din 2:
    Muncii și alte costuri
    1. Imagine intitulată Estimarea lucrărilor de pictură Pasul 6
    1. Factor în costul de bază al muncii. Dacă angajați lucrătorii să vă ajute, trebuie să știți cât de mult le veți plăti. Dacă pictați pentru altcineva, trebuie să știți cât de mult este corect să le percepeți. Unul la doi pictori poate picta de obicei 2.500 de metri pătrați în una până la două zile. De obicei costă aproximativ 500 până la 600 de dolari pe zi.
    • Pentru o cameră mică, cum ar fi un exemplu de picior de 650 de pătrat, ar trebui să dureze doar câteva ore. Împărțiți 650 de 2.500 pentru a obține aproximativ .25. Aceasta înseamnă că probabil veți plăti doar un sfert din costul muncii unei zile complete, ceea ce înseamnă că lucrarea de vopsea va fi de aproximativ 200 de dolari.
  • Imagine intitulată Estimarea lucrărilor de pictură Pasul 7
    2. Gândiți-vă la ceva care ar putea prelungi timpul de pictură. Dacă există o mulțime de mobilier pentru a vă deplasa sau dacă vă pictați cu culori diferite, acest lucru va fi legat în timp util. Dacă credeți că locul de muncă va avea nevoie de o muncă suplimentară, cu privire la unii bani în plus. De exemplu, dacă vă pictați încă 650 de metri pătrați două culori diferite, adăugați 100 de dolari pe costurile forței de muncă. Acest lucru aduce costuri de muncă la 300 de dolari. Alți factori care trebuie luați în considerare includ:
  • Indiferent dacă aveți nevoie de scări mari sau de schele.
  • Dacă trebuie să pictați peste noapte.
  • Indiferent dacă există sau nu reparații de perete.
  • Imagine intitulată Estimarea lucrărilor de pictură Pasul 8
    3. Contul de accidente potențiale. Din păcate, lucrările de vopsea nu merg întotdeauna așa cum sunt planificate. Părțile unei case pot fi deteriorate, vopsea se poate vărsa și așa mai departe. Este o idee bună să vă dați o mică cameră de wiggle. Puteți oferi consumatorilor o estimare aproximativ 50 până la 100 de dolari mai mare în cazul unui accident.
  • Imagine intitulată Estimarea lucrărilor de pictură Pasul 9
    4. Calculați costul total. După ce ați calculat toate costurile individuale, adăugați-le împreună pentru a obține o estimare brută. În exemplul de 650 de puncte pătrat, estimarea ar veni la aproximativ 535 USD. În caz de accidente, puteți citi aproximativ 635 USD.
  • Imagine intitulată Estimarea lucrărilor de pictură Pasul 10
    5. Cereți o estimare profesională. Dacă angajați pictori, nu este întotdeauna o idee bună să încercați să calculați costurile. Obțineți un citat de la mai multe companii diferite, explicând nevoile dvs. și dimensiunea casei dvs. Acest lucru vă va oferi un preț mai precis și vă va ajuta să luați buget pentru o lucrare de vopsea.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar