Cum să găsiți implanturi dentare cu costuri reduse

Dacă aveți dinți lipsă, medicul dentist poate fi recomandat să obțineți implanturi dentare. În timp ce aceste implanturi sunt una dintre cele mai bune modalități de a înlocui definitiv un dinte lipsă (sau chiar mai mulți dinți). Din păcate, un singur implant poate costa mii de dolari, ceea ce este prea mult pentru mulți oameni să-și permită. Am compilat câteva moduri în care puteți căuta implanturi dentare cu costuri reduse pentru a obține procedura de care aveți nevoie.

Pași

Metoda 1 din 10:
Obțineți citate de la mai mulți dentiști.
  1. Imagine intitulată Găsiți implanturi dentare cu costuri reduse Pasul 1
1. Prețurile pot varia de la dentist la dentist. Discutați cu fiecare dentist despre detaliile procedurii, inclusiv toate radiografiile X și scanările CT, anestezia, modelare, chirurgie, ce fel de materiale vor fi necesare și ce alte proceduri pot fi implicate. Ar trebui să obțineți o defalcare cuprinzătoare și o estimare a costurilor pentru fiecare parte a procesului.
  • Stomatologi, parodontiștii și chirurgii orali sunt calificați pentru a efectua intervenții chirurgicale de implantare dentară.
Metoda 2 din 10:
Verificați școlile dentare locale.
  1. Imagine intitulată Găsiți implanturi dentare cu costuri reduse Pasul 2
1. Acestea oferă adesea servicii ieftine sau reduse. Veți fi lucrat de către studenții dentari în loc de practicieni calificați, dar ei vor fi urmăriți îndeaproape de instructorii lor. Rețineți că școlile dentare sunt de obicei deschise în timpul zilei, care pot fi incomod pentru a programa în jurul muncii sau a altor obligații.
  • Unele școli dentare oferă numai serviciile lor gospodăriilor cu venituri mici.
Metoda 3 din 10:
Verificați cu furnizorul dvs. de asigurări dentare.
  1. Imagine intitulată Găsiți implanturi dentare cu costuri reduse Pasul 3
1. Unele planuri acoperă costul implanturilor dentare. Alte planuri ar putea acoperi unele dintre costuri, dar nu toate acestea. Sunați-vă furnizorul de asigurări la telefon pentru a vorbi despre ceea ce este acoperit și ce nu este.
  • De medicul dentist ar putea ști, de asemenea, cât de mult asigurarea dvs. acoperă în mod obișnuit implanturile dentare.
  • Dacă vă calificați pentru Medicare sau Medicaid, este posibil să vă puteți plăti parțial implanturile dentare.
Metoda 4 din 10:
Uită-te la prețurile din orașele din apropiere.
  1. Imagine intitulată Găsiți implanturi dentare cu costuri reduse Pasul 4
1. Dentiștii în orașe mai mari percep adesea mai mult decât zonele rurale. Dacă locuiți într-un oraș, extindeți căutarea dvs. pentru a include mai multe orașe mai mici care vă înconjoară. S-ar putea să trebuiască să conduci o călătorie, dar va merita să economisească niște bani.
Metoda 5 din 10:
Verificați prețurile implanturilor în străinătate.
  1. Imagine intitulată Găsiți implanturi dentare cu costuri reduse Pasul 5
1. Implanturile dentare din alte țări pot fi mult mai ieftine. De exemplu, costul mediu al obținerii implanturilor dentare în U.S. este de aproximativ 4.000 de dolari, în timp ce poate fi la fel de puțin de 1.600 $ în Mexic și 850 $ în India. Unele dintre cele mai populare destinații pentru chirurgia implantului dentar sunt Europa, India și Filipine, dar alte opțiuni includ Argentina, Costa Rica, Africa, Ungaria, Polonia și Spania. Dacă veți călători în străinătate, utilizați prudență și asigurați-vă că mergeți la un dentist reputat cu certificări și instruire.
  • Asigurați-vă că ați facturat timpul de călătorie, alimentele și cheltuielile de trai în costul final.
  • Verificați dublu că biroul dentist pe care îl veți face este de reputație și în siguranță. Verificați recenziile și certificările online înainte de a face o întâlnire.
Metoda 6 din 10:
Vedeți dacă puteți fi pus sub anestezia locală.
  1. Imagine intitulată Găsiți implanturi dentare cu costuri reduse Pasul 6
1. Dentistul dvs. va amorți partea din gură în loc să vă puneți sub. În general, această opțiune este mult mai ieftină, deoarece nu aveți nevoie de un anestezist care să fie prezent. Cu toate acestea, dacă primiți implanturi multiple, s-ar putea să nu fie o opțiune pentru dvs.
  • Anestezia locală înseamnă, de asemenea, că nu va trebui să faceți o plimbare acolo și înapoi.
Metoda 7 din 10:
Adresați-vă medicului dentist despre opțiunile de finanțare.
  1. Imagine intitulată Găsiți implanturi dentare cu costuri reduse Pasul 7
1. Este posibil să vă puteți înscrie pentru un plan de plată. Unele practici dentare oferă planuri de plată pentru proceduri costisitoare în aceste circumstanțe. Veți plăti cel mai probabil o taxă lunară până când întregul dvs. proiect de lege este plătit.
  • Rețineți că probabil va trebui să plătiți dobânzi și alte taxe dacă mergeți cu această opțiune.
  • Există, de asemenea, organizații precum Dentaloans.com care vă poate ajuta să vă finanțezi implanturile dentare dacă medicul dumneavoastră nu oferă un plan de plată. Aceste tipuri de servicii vă vor oferi un împrumut pentru a acoperi lucrările dentare scumpe (cu condiția să vă îndepliniți calificările), împărțind costurile în plăți lunare mai ușor de gestionat, mai degrabă decât o sumă forfetară mare.
Metoda 8 din 10:
Înscrieți-vă pentru un plan dentar de reducere.
  1. Imagine intitulată Găsiți implanturi dentare cu costuri reduse Pasul 8
1. Ele sunt planuri bazate pe membri cu o taxă anuală. În schimbul acestei taxe, membrii primesc reduceri între 10% și 60% din procedurile dentare. Taxa este de obicei oriunde de la 100 la 300 de dolari, dar depinde de planul pe care îl alegeți. Când vă înscrieți pentru un plan dentar, trebuie să mergeți la anumiți dentiști din cadrul rețelei, deci nu veți putea să faceți cumpărături la fel de mult.
  • Puteți căuta planuri dentare cu discount în zona dvs. prin căutarea "planurilor dentare" + orașul dvs.
  • Planurile dentare sunt o opțiune bună, dar nu sunt la fel de bune ca asigurarea dentară tradițională. Utilizați-le ca o ultimă soluție dacă nu puteți obține asigurare sau asigurarea dvs. nu acoperă implanturile dentare.
  • Asigurați-vă că verificați termenii și condițiile planului pe care îl înscrieți pentru atent.
Metoda 9 din 10:
Ajungeți la asociațiile dentare și organizațiile caritabile.
  1. Imagine intitulată Găsiți implanturi dentare cu costuri reduse Pasul 9
1. Multe asociații dentare oferă îngrijire redusă la pacienții cu venituri mici. Acestea pot oferi, de asemenea, asistență celor din anumite grupuri demografice, cum ar fi victimele abuzului domestic și a persoanelor cu dizabilități. În plus, pot exista organizații caritabile în zona dvs. care oferă granturi pentru munca dentară.
  • De exemplu, programul de granturi de stomatologie cosmetice oferă granturi persoanelor pentru procedurile dentare cosmetice care nu pot fi acoperite de asigurarea lor.
  • Dacă sunteți o victimă a abuzului domestic, solicitați un grant prin intermediul Academiei Americane de Stomatologie Cosmetică pentru a vă acoperi implanturile.
Metoda 10 din 10:
Creați o campanie de strângere de fonduri.
  1. Imagine intitulată Găsiți implanturi dentare cu costuri reduse Pasul 10
1. Dacă nimic altceva nu este out, acest lucru ar putea fi cel mai bun pariu. Site-uri precum IndieGogo.com și gofundme.com vă permite să începeți o campanie pentru a strânge bani pentru o chestiune personală. Scrieți un paragraf sau două detalii Ce proceduri aveți nevoie și cum vă vor îmbunătăți viața, apoi trimiteți link-ul la prieteni, membri ai familiei și cunoscuți.
  • Puteți distribui apoi această pagină cu prietenii și familia prin site-uri sociale, cum ar fi Facebook și Twitter.

sfaturi

Când căutați un dentist, puteți întreba și medicul de familie sau farmacistul.Ei vă pot oferi și o recomandare utilă.

Avertizări

Întotdeauna cercetați calificările dentistului dvs. cu atenție pentru a vă asigura că primiți o muncă de înaltă calitate.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar