Cum să decideți unde să trăiți

Decizia în care să trăiți este o decizie mare. Nu-l face ușor - dar amintiți-vă că alegerea dvs. nu trebuie să fie definitivă. Luați ceva timp să vă gândiți la ceea ce este cel mai important pentru dvs. Cântăresc idealurile împotriva realităților tale. Când vine timpul: faceți alegerea care se simte cel mai bine și ia saltul!

Pași

Metoda 1 din 3:
Explorând opțiunile
  1. Imaginea intitulată Scrieți un verset de rap Pasul 2
1. Face o listă. Notați orașele, stările, națiunile sau regiunile care plutesc în partea de sus a minții dvs. atunci când vă gândiți la locul unde ați putea dori să trăiți. Lista dvs. poate fi foarte scurtă sau foarte lungă. Dacă nu aveți deja câteva locuri în minte, atunci va trebui să faceți mai multă cercetare pentru a înțelege mai bine ceea ce căutați.
  • Imaginea intitulată scrie și publică o carte Pasul 2
    2. Cercetare. Rulați o căutare pe web, discutați cu oamenii și citiți ghiduri pentru a afla mai multe despre fiecare loc care găsește calea pe lista dvs. Citiți despre istoria, cultura, peisajul, economia. Încercați să identificați ceea ce este, exact, care vă atrage în acest loc.
  • Întreabă-ți prietenii. Dacă intenționați să vă mutați într-un oraș și știți pe cineva care a trăit în acel oraș înainte: asigurați-vă că cereți această persoană pentru perspectiva lor. Țineți minte că ceea ce funcționează pentru o persoană nu lucrează întotdeauna pentru altul!
  • Imagine intitulată Închiriază un apartament Pasul 5
    3. Observați tendințele. Căutați factorii obișnuiți dintre locurile pe care le considerați de viață. Apoi, folosiți aceste modele pentru a vă ajuta să înțelegeți ce fel de loc, în general, căutați: urban, rural sau suburban-muntoase sau muntoase sau coasta de est sau Coasta de Vest. Odată ce ați identificat câteva opțiuni similare, încercați să parcurgeți cele mai subtile diferențe între aceste locuri.
  • Dacă l-ați enumerat pe San Francisco, Portland și Seattle, considerați că aceștia sunt toți orașele relativ tinere, bogate, de-a lungul coastei de vest a Statelor Unite. Poate că căutați un anumit tip de energie pe care îl identificați cu aceste centre urbane particulare. Pentru a reduce decizia dvs., examinați diferențele dintre aceste orașe.
  • Dacă l-ați enumerat pe Montana, Alaska și Colorado, atunci probabil că doriți să trăiți undeva munții, în aer liber și relativ nepopulați. Există multe asemănări între aceste trei state, dar există și multe diferențe. Cercetați fiecare stat pentru a înțelege mai bine diferența.
  • Imagine intitulată Închiriază un apartament Pasul 16
    4. Vizita. Dacă sunteți intrigați de ideea unui loc, încercați să o verificați în persoană înainte de a lua decizii grave. Luați ocazii de a vizita zona, vorbiți cu oamenii și imaginați-vă că locuiți acolo. Încercați să stați acolo în vacanță, dacă puteți, închirierea de cazare temporară pentru a obține o adevărată senzație de viață în locația dorită.
  • Dacă vă gândiți să vă mișcați relativ în apropiere, atunci puteți vizita un weekend sau o zi liberă. Dacă vă gândiți să trăiți undeva departe, atunci asigurați-vă că aveți timp și resurse pentru a ajunge acolo și înapoi.
  • Metoda 2 din 3:
    Evaluarea esteticii
    1. Imagine intitulată coregraful un dans pas 15
    1. Luați în considerare cultura. Aflați despre scena muzicală, scena partidului, scena alimentelor - orice credeți că vă va spori calitatea vieții. Încercați să înțelegeți idiosincrasele culturale care fac fiecare loc unic. Citiți despre raportul dintre persoanele mai tinere la persoanele în vârstă și încercați să vedeți tendințele în care oamenii se îndreaptă către un anumit loc.
    • Poate că trupa voastră preferată sau un autorul iubit salută dintr-un anumit oraș. Poate că ați auzit că un oraș are o populație notorie activă și în aer liber.
    • A trăi în jurul celorlalți care se află în aceeași suport socio-economic poate fi mai confortabilă decât să trăiască printre oamenii care fac mult mai mult sau mai puțin decât tine însuți. Indiferent dacă veți închiria sau dețineți o casă în noua dvs. zonă, încercați să consultați un agent imobiliar pentru a obține o idee mai bună a cartierului.
  • Imagine intitulată menține romantismul 3
    2. Vedeți romantismul într-un loc. Este important să se ia o decizie informată și practică, dar ar trebui să găsiți și un motiv pentru a fi entuziasm despre locul pe care îl veți trăi. Creați o imagine mentală a ceea ce ar fi viața aici și apoi evaluați dacă viața este ceva ce doriți.
  • Imaginea intitulată rămâne rece în timpul verii 2
    3. Înțelegeți cum este climatul. Determinați dacă doriți să trăiți undeva fierbinte, reci, umede, uscate - lângă coastă sau în munți. Cercetarea de bază a unui oraș sau regiune ar trebui să vă ofere o idee bună despre modelele meteorologice. Luați în considerare efectele pe care o climă diferită (spun, un loc foarte ploios, sau undeva care se blochează în timpul iernii) va avea asupra stilului dvs. de viață și a obiectivelor dvs. Luați în considerare temperatura, precipitațiile medii, poluarea aerului și fluxul sezonier.
  • Unii oameni suferă de tulburare afectivă sezonieră (SAD), care este un model de depresie ciclică legată de schimbarea anotimpurilor. Oamenii se găsesc adesea cel mai jos în timpul iernii sau în sezonul ploios, când cerul sunt rece și înnorat.
  • Dacă nu sunteți sigur de clima într-o anumită zonă, administrația națională și administrația atmosferică (Noaa) are date excelente cu privire la totul, de la temperatura la poluarea aerului.
  • Imagine intitulată Luință Luenknaturaldisaster Pasul 3
    Imagine intitulată Luință Luenknaturaldisaster Pasul 3
    4. Aflați despre riscul ca dezastre naturale. Acest lucru poate contribui, de asemenea, la trecerea deciziei dvs., deși este posibil să nu fie cea mai mare preocupare. Unele zone se confruntă cu un risc ridicat de uragane și tornade, în timp ce alte zone primesc o mulțime de cutremure. Unele zone sunt predispuse la secetă și alții la furtuni puternice. Informați-vă de pericolul, astfel încât să puteți face o alegere conștientă.
  • Metoda 3 din 3:
    Obținerea practică
    1. Imagine intitulată Închiriază un apartament Pasul 12
    1. Lua bani. Treceți la un loc pe care îl puteți permite, dar care vă oferă și oportunitățile dorite. Banii dvs. vor merge mult mai departe în unele regiuni decât vor fi în altele. Pe de altă parte, locurile de muncă pe care le veți găsi într-o zonă mai scumpă vă vor plăti, de asemenea, mai mult. Aceasta este Dilema: Locurile cu cele mai multe oportunități sunt adesea cele mai scumpe de trăit, iar cele mai accesibile locuri sunt adesea mai puțin favorabile pentru a construi o carieră.
    • Nu lăsați banii să fie singurul factor de decizie. Da, ar trebui să vă mutați într-un loc în care veți putea să vă sprijiniți pe voi înșivă și pe familie. În primul rând, totuși, ar trebui să fii încântat de locul unde te duci.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o bună parte a eticului de lucru 13
    2. Gândiți-vă la muncă. Factor cariera curentă și viitoare în ecuație. Considera Căutarea de locuri de muncă În noile noi orașe doar pentru a obține o idee pentru ceea ce este acolo. Căutați zone care oferă o mulțime de locuri de muncă într-un domeniu care vă interesează.
  • Dacă intenționați să păstrați slujba curentă, atunci este posibil să nu fie posibil să se miște undeva care implică o navetă îndelungată.
  • Imagine intitulată Motivați copilul dvs. Pasul 7
    3. Faceți alegerea potrivită pentru copiii dvs. Dacă vă veți mișca cu copii sau așteptați copii, atunci cercetarea în care domenii au cele mai bune oportunități de educație. Imaginați-vă cum cultura și oportunitățile unei zone date vor afecta modul în care un copil este ridicat. Alegeți un loc care va oferi un mediu de cultivare și stimulare pentru copiii dvs. de a apela "Acasă."
  • Gândiți-vă la tipul de sistem de asistență care va fi disponibil. Poate fi mult mai ușor să ridici copiii, atât din punct de vedere financiar, cât și logistic, dacă locuiți lângă o rețea de familie și prieteni apropiați.
  • Dacă găzduiește copilul, asigurați-vă că vă uitați la grupurile de homeschooling pentru o anumită zonă. Unele regiuni sunt mult mai prietenoase cu cei de la domiciliu, atunci alții.
  • sfaturi

    Faceți cercetarea în funcție de prioritate. Cu toate acestea, ideea aici este să vă restrângeți opțiunile de la o bancă largă de alegeri la un mic grup de opțiuni realiste.
  • Faceți o listă a ceea ce este cel mai important pentru dvs. Mulți factori care ar putea influența pe cineva nu sunt listate aici.
  • Legăturile de aici sunt destinate celor care locuiesc în Statele Unite, dar ideile pot fi probabil aplicate indiferent de locul în care este cineva.
  • Avertizări

    Planificați calea înainte de timp. Dacă vă deplasați pe stimularea momentului, ați putea pierde bani, posesiunile, un loc de muncă pe care ați putea fi reușit să le transferați în zona nouă. Pentru mai multe informații despre cum să vă deplasați, consultați WikiChow-urile aferente.
  • Mișcarea poate fi scumpă, deci luați în considerare dacă aveți cu adevărat nevoie să vă deplasați deloc.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar