Cum să se ocupe de un băiat enervant

Este un băiat enervant? Există modalități de a vă opri comportamentul. Ați putea să-l ignorați sau să-i întrebați de ce vă deranjează. S-ar putea să nu-și dea seama că ești supărat. Pe de altă parte, dacă vă hărțuiește sau vă provoacă primejdie, spuneți imediat unui profesor sau unui părinte. Hărțuirea nu este ceva de ignorat.

Pași

Partea 1 din 3:
Înțelegerea comportamentului său
  1. Imagine intitulată Deal cu un băiat enervant Pasul 1
1. Notați ce vă este enervant. De exemplu, scrieți ceea ce face asta te face să fii frustrat. Unele dintre comportamentele sale ar putea să vă rănească sentimentele. De exemplu, vă numește nume? Alte comportamente ar putea fi plictisitoare, dar nu vă rănesc. De exemplu, vă cere în mod constant să faceți lucruri cu el? Pentru un tip de comportament, există modalități de a ajuta.
  • Imagine intitulată Deal cu un băiat enervant Pasul 2
    2. Identificați dacă comportamentul său constituie hărțuire. Hărțuirea este atunci când cineva se comportă într-un mod care te face să te simți în dificultate, umilit și / sau amenințat. Exemple de hărțuire includ apeluri telefonice nedorite, mesaje text, scrisori, e-mailuri sau vizite. Urmărirea, abuzul verbal și amenințările și utilizarea animalelor pentru a sperie, sunteți și forme de hărțuire.
  • Dacă băiatul vă hărțuiește, vă rănește fizic în vreun fel (e.G. tragând părul, aruncând lucruri la tine), sau făcându-vă să vă simțiți rău despre voi, spuneți imediat unui adult de încredere. Dacă niciun adult nu este disponibil și simțiți în pericol, sunați la poliție.
  • Hărțuirea peer-on-peer, care este legată de rasa sau handicapul dvs. este ilegală. Hărțuirea sexuală este, de asemenea, împotriva legii. Ar trebui să discutați aceste forme de hărțuire cu un profesor imediat.
  • Imagine intitulată Deal cu un băiat enervant Pasul 3
    3. Determinați cât timp băiatul te-a enervat. Te-a supărat doar o dată? Vă tachinează în mod constant? Dacă comportamentul este în curs de desfășurare și cauzându-vă primejdie, căutați ajutor de la un adult. Hărțuirea repetată poate duce la depresie și anxietate, pierzând somnul și clasele inferioare la școală.
  • Imagine intitulată Deal cu un băiat enervant Pasul 4
    4. Gândiți-vă la motivele. Băiatul ar putea încerca să vă rănească sentimentele. Ar putea fi gelos de tine. De asemenea, ar putea dori să fie prietenul tău. Deși pare ciudat că te-ar supăra din acest motiv, poate că nu știe cum să te apropie. Dacă el este fratele tău, ar putea să-i dorească timpul cu tine. Unii băieți, de asemenea, se gândesc să vă distrați de tine este amuzant. Se așteaptă ca să-ți găsești comportamentul pentru a fi o glumă bună. Întrebați-vă aceste întrebări:
  • Vreau să fiu prietenul lui? Dacă da, gândiți-vă la modalități de a interacționa cu el mai pozitiv.
  • Este el înseamnă altor oameni din jurul meu? Dacă el este rău pentru alții sau îi deranjează intenționat, ar putea fi un bully. În acest caz, discuția cu profesorul dvs. este o idee bună.
  • Relația dvs. sa schimbat? Acesta este adesea cazul cu frații mici. Ați folosit pentru a petrece timp cu el? Ați oprit acum? Ar putea să se simtă lăsat afară?
  • Imagine intitulată Deal cu un băiat enervant Pasul 5
    5. Vorbiți cu băiatul. Dacă vă simțiți în siguranță, faceți-vă băiatul de ce vă deranjează. Poate că nu își dă seama că vă enervantă. Atunci îl poți întreba frumos să-și schimbe comportamentul. Dacă vrea să fie în jurul tău tot timpul, spune-i politicos că nu ești interesat de compania lui. Fii bun, dar ferm. Dacă nu vrea să vorbească cu dvs., discutați cu un profesor sau cu un alt adult despre comportamentul său.
  • De exemplu, în relațiile cu un băiat plictisitor, ați putea spune: "Bună, Dylan. De ce aruncați mereu bile de hârtie la mine? Mă distrage de mine să-mi fac temele. Te rog opreștete. Dacă aveți nevoie de ceva de la mine, vă rog să mă întrebați frumos."
  • Dacă există un băiat care vrea să fie prietenul tău, dar nu-ți place, ai putea spune: "Bună, William. Apreciez faptul că vrei să stai cu mine. Cred că sunteți o persoană drăguță, dar interesele noastre nu se potrivesc bine. Vă rugăm să nu mai apelați casa mea în fiecare zi."
  • Dacă băiatul este fratele tău, probabil că vă privește. Tu și el va avea o relație în restul vieții tale. Program timp pentru a sta într-o anumită zi. Întreabă-l, totuși, să-ți respecte nevoia de timp singur sau cu prietenii tăi. Arătându-i că vă pasă, el vă va deranja mai puțin în alte momente. Ai putea spune, "Bună, Logan. te iubesc foarte mult. Am nevoie de ceva timp singur, totuși. Putem intenționa să luăm o plimbare cu bicicleta în dimineața zilei de sâmbătă?"
  • Nu trebuie să jucați sau să fiți prieteni cu cineva. Sunteți liber să alegeți prietenii dvs. și alții trebuie să respecte acest lucru.
  • Partea 2 din 3:
    Oprirea comportamentului băiatului
    1. Imagine intitulată Deal cu un băiat enervant Pasul 6
    1. Ignora-l. Dacă ați încercat să vorbiți cu băiatul și nu-și oprește comportamentul, îl va ignora. Cu excepția cazului în care acțiunile sale vă rănește sau vă provoacă primejdie, aceasta poate fi o alternativă bună. Dacă nu mai reacționați la comportamentul său, s-ar putea opri.
  • Imagine intitulată Deal cu un băiat enervant Pasul 7
    2. Vorbeste cu un prieten. Poate că prietenul tău are o idee despre motivul pentru care băiatul te deranjează. El sau ea ar putea să vorbească cu băiatul pentru tine. De asemenea, prietenul tău se poate ridica la băiat. Dacă băiatul vede că alții își recunosc comportamentul, ar putea fi mai dispus să se oprească. În acest caz, presiunea pozitivă poate fi eficientă.
  • Imagine intitulată Deal cu un băiat enervant Pasul 8
    3. Vorbi cu un adult. Dacă comportamentul băiatului vă deranjează, spuneți unui adult de încredere. Profesorul sau părintele dvs. vă pot ajuta să găsiți o soluție. Ar trebui să le spui când ești inconfortabil la școală, acasă sau în cartierul tău.
  • Partea 3 din 3:
    Inainta
    1. Imagine intitulată Deal cu un băiat enervant Pasul 9
    1. Realizați că nu este vina dvs. Mulți copii care sunt supărați sau hărțuiți de alții învinoși. Ei cred că au un defect intern care îi determină pe ceilalți să-i bată. Poate că sunt timizi sau mai puțin probabil să se lupte înapoi. Care nu face ca fiind ales în dreapta. Ești unic și special. Nimeni nu are dreptul să fie rău pentru tine.
  • Imagine intitulată Deal cu un băiat enervant Pasul 10
    2. Amintiți-vă că nu sunteți singuri. Există prieteni, membri ai familiei și profesori disponibili pentru a vă ajuta. În plus, patruzeci și optzeci la sută din U.S. copiii de vârstă școlară experimentează hărțuirea de la egal la egal la o anumită etapă. Din acest motiv, consilierii sunt bine echipați pentru a ajuta copiii să se ocupe de aceste lupte.
  • Imagine intitulată Deal cu un băiat enervant Pasul 11
    3. Înconjoară-te de oameni pozitivi. Când se confruntă cu un băiat enervant, este o idee bună să vă înconjurați cu prietenii. Ei vă pot lua mintea de pe băiat. De asemenea, pot acționa ca un sistem tampon între dvs. și el.
  • sfaturi

    Încercați să le ignorați, și sperăm că băiatul se va plictisi.
  • Fiți conștienți de comportamentul dvs. Acum că știi cum se simte supărat, fii conștient de propriile tale acțiuni. Nu hărțuiți niciodată pe nimeni din vreun motiv.
  • Dacă cântă un cântec cu adevărat enervant tot timpul, înecați-l prin cântând, vorbiți sau loviți. Cu toate acestea, asigurați-vă că profesorul nu spot ce se întâmplă.
  • Găsiți o modalitate de a le deranja înapoi. De exemplu, dacă ei continuă să copieze temele când o scoți la începutul lecției, adresați-vă profesorului dvs. pentru două exemplare. Spuneți că ați pierdut unul și scoateți o copie a temelor. Face unul greșit, iar celălalt drept. Dacă băiatul începe să copieze cel rău, el va primi totul greșit, dar trebuie să predați copia temelor care are dreptate
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar