Cum să evitați să fiți enervant în timpul prietenilor dvs

Toată lumea are comportamente enervante și se adresează în timp cu nervii celuilalt. Acest lucru merge chiar pentru prieteni buni. Prieteni buni ar trebui să vă accepte pentru cine sunteți, dar este posibil să doriți și să învățați câteva strategii nu fi enervant. Ați putea îmbunătăți abilitățile de conversație, aveți bune maniere sau să acorde mai multă atenție altora. Funcționarea pentru a vă îmbunătăți abilitățile sociale va contribui la construirea unor relații mai puternice cu prietenii dvs. și vă va ajuta și mai distractiv împreună.

Pași

Metoda 1 din 3:
Îmbunătățirea abilităților dvs. de conversație
  1. Imaginea denumită ignorarea oamenilor enervant Pasul 8
1. Găsiți subiecte interesante de conversație. Vorbește despre lucrurile pe care le considerați că ar fi de interes pentru grupul dvs. de prieteni. Chiar dacă puteți găsi un subiect interesant, rețineți că prietenii dvs. ar putea să nu se evite monopolizarea conversației. Evenimente curente, filme sau celebrități preferate pot fi toate opțiunile bune.
  • De exemplu, dacă prietenii dvs. sunt fanii de fotbal mare, ați putea întreba: "Ce părere ai jocului aseară la joc?"Sau ați putea vorbi despre o activitate recentă comună:" Partidul lui Nicole a fost grozav, nu a fost?"
  • Nu bârfe. În timp ce majoritatea oamenilor se bucură de bârfe despre alte persoane, nu este politicos și poate să vă despărțim destul de ușor. Păstrați secretele oamenilor și nu vorbiți despre o altă persoană din spatele lor.
  • Dacă aveți o alta semnificativă, nu vă supravegheați despre relația dvs. Îi face pe alți oameni care nu sunt într-o relație să se simtă rău, iar majoritatea oamenilor se obosesc de auzul că vorbești despre asta după un timp.
  • Imaginea intitulată ignorați oamenii enervanți Pasul 9
    2. Știți când să fiți liniștiți. Uneori oamenii pot fi prinși în entuziasmul de a fi în picioare cu prietenii lor și de a uita să lase pe ceilalți să ia un cuvânt în margini. Asigurați-vă că vă dați altora spațiu pentru a vorbi și a evita deținerea curții prea lungă.
  • Știți când monopolizați conversația și oamenii devin plictisiți. Indicatorii buni sunt oameni evitând contactul vizual cu dvs., începând să se întoarcă sau să vorbească între ei.
  • Nu vorbiți doar pentru a vorbi sau a umple aerul mort. Învață să fii confortabil cu tăcerea. Dacă tăcere te face inconfortabil, s-ar putea să vrei să te uiți la învățare meditaţie sau petrecând ceva timp singur cu gândurile tale în tăcere. Plimbare sau studiu fără căști sau muzică de fundal.
  • Imaginea intitulată Ignorați oamenii enervanți Pasul 7
    3. Vorbi despre ceea ce știi, dar nu fi un know-it-toel. Chiar dacă sunteți cu adevărat expert într-un anumit subiect printre cercul dvs. de prieteni, nu acționați în acest fel. Nimeni nu-i place să fie corectat sau predat la. Toată lumea are ceva de a contribui la conversație, chiar și la un începător.
  • Nu vă lăudați despre realizările dvs. Dacă oamenii sunt interesați, vă vor întreba despre ei.
  • Dacă nu știți despre un subiect, nu vă prefaceți că faceți asta. Puneți întrebări în schimb. Oamenii iubesc să-și împărtășească cunoștințele despre ceva ce le pasă.
  • Ai putea spune: "Cred că este atât de cool că sunteți interesat de inteligența artificială. Știu puțin despre asta, dar nu prea mult. Puteți recomanda site-uri bune despre el?"
  • Imaginea intitulată face pe cineva să se îndrăgostească de tine Pasul 9
    4. Asculta. Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru un prieten le ascultă. Ascultarea vă ajută să vă întăriți prietenia și să construiți empatie.
  • Dacă sunteți predispus să vorbiți prea mult, adresați-vă prietenilor dvs. întrebări despre ei înșiși. Majoritatea oamenilor iubesc să vorbească despre ei înșiși. Cereți întrebări deschise în loc de întrebări Da / Nu. De exemplu, "Spune-mi despre călătoria ta în Spania!"Este mai bun decât" Te-ai distrat în Spania?"
  • Dacă prietenul tău vine la tine cu o problemă, nu sari și dă-i sfaturi despre cum să o rezolvi (dacă nu o cer, desigur). Ascultați-le și spuneți lucruri cum ar fi: "Wow, sună foarte greu. Îmi pare rău că ai de-a face cu asta."Uneori, oamenii trebuie doar să se descărcă, iar cineva să-i asculte îi ajută să se simtă mai bine.
  • Imaginea intitulată face într-un film de cinema Pasul 11
    5
    Spune ce vrei să spui, Dar faceți acest lucru cu respect. Nu dansați în jurul punctului. Oamenii nu pot citi mintea și, dacă vă așteptați ca ei să citească a ta, poate fi extrem de frustrant să fii în jurul tău.
  • Uneori poate fi dificil să găsești curajul de a vorbi adevărul tău. S-ar putea ajuta să vă gândiți dacă veți privi înapoi în această situație cu regret dacă nu ați vorbit.
  • Dacă cineva vă doare sentimentele, numiți-i pe el. Spune: "Mi-a supărat cu adevărat când ai spus că suge la matematică. Am studiat cu adevărat greu pentru testul respectiv ", în loc să vă retrageți și să nu spuneți oamenilor ce este greșit. "Când ați făcut / ați spus acest lucru, ma făcut să mă simt așa" este o formulă bună pentru exprimarea sentimentelor rănite. Lăsați cealaltă persoană să știe cum comportamentul lor te-a făcut fără să se simtă defensiv.
  • Metoda 2 din 3:
    Fiind un prieten politicos
    1. Imagine intitulată Cheat la miniatura Golf Pasul 8
    1. Au maniere bune. Fi politicos. Spune te rog si multumesc. Având maniere bune să meargă mult timp să-i ajute pe oameni să nu te găsească enervant. Gândiți-vă să vorbiți cu o persoană politicoasă față de un nepoliticos: cine vă va deranja mai mult?
    • Râde de glumele oamenilor. Râde chiar dacă nu sunt foarte amuzante (dacă nu este o glumă ofensivă). Este politicos și face gluma de glumă să se simtă bine.
    • Nu aruncați, treceți gazul sau scuipa în jurul altor persoane. Păstrați obiceiurile rele, cum ar fi crăparea articulațiilor sau mestecându-vă cu gura deschisă, sub control. Dacă oamenii încep să observe aceste obiceiuri proaste care se întâmplă în mod consecvent, devine grătare și enervantă instantaneu!
  • Imaginea denumită ignorarea oamenilor enervant Pasul 16
    2. Respectați limitele oamenilor. Dacă cineva spune pentru tine să-i oprești să-i tachinezi, să-i deranjezi, sau să-ți faci fața, să oprești imediat. Nu inseamna nu.
  • Spuneți "Îmi pare rău" și plecați de la persoană. Dacă vă opriți când întreabă, cel mai probabil nu vor exista sentimente dure. Nu spuneți: "Nu puteți face o glumă?"Sau" calm în jos."
  • Imaginea denumită ignorarea oamenilor enervant Pasul 4
    3. Renunță la atenție. Care necesită în mod constant să fie centrul atenției, ajunge pe nervii tuturor. Dacă vă trimiteți în permanență prietenii tăi, dar să vă uitați la conversații sau să vă uitați pe toți când faceți ceva, oamenii vor începe să se retragă de la dvs.
  • Întrebați-vă de ce aveți nevoie de toată atenția acestei atenții. De multe ori, persoanele care se angajează în comportamente de căutare a atenției au stima de sine scăzută pentru că se simt nesigur în legătură cu ceva.
  • Stați din dramă. Nu o creați și nu participați la el. În timp ce se simte adesea bine să fie în mijlocul ei și vă oferă o mare atenție de atenție, oamenii încep să vadă că sunteți o dramă tornadă și veți face tot posibilul pentru a nu fi aspirat. Drama vă va acorda atenție, dar nu prietenii autentice.
  • Imaginea intitulată Ignorați oamenii enervanți Pasul 11
    4. Rămâne umil. Nu aveți o atitudine intitulată și așteptați să fiți tratați mai bine decât oricine altcineva. Nu vă așteptați ca oamenii să se aplece cu capriciile voastre.
  • Ține-te de cuvânt. Dacă spui că vei fi acolo la ora cinci, nu te roti puțin după șase. Păstrați-vă promisiunile altora și dacă nu puteți, spuneți-i cât mai curând posibil.
  • Metoda 3 din 3:
    Practicând conștiința de sine
    1. Imagine intitulată Salvați o relație Pasul 2
    1. Vorbește cu prietenii tăi. Prietenii tăi ar putea să te ajute să scoți o lumină asupra comportamentului tău enervant. Ei vă pot spune ce comportament primește nervii și, eventual, vă dau câteva idei pentru a corecta comportamentul. Discutați cu un prieten sau cu un prieten care vă vor spune părerea lor cu bunătate și sincer.
    • Ai putea întreba: "Îmi dau seama că te enervezi cu mine când sunt într-adevăr hiper. Ați observat ceva despre comportamentul meu enervant? Chiar vreau să-l opresc și încerc să-mi dau seama."
    • Apăsați prietenul pentru specificul dvs. S-ar putea să fie incomod și nu vor să te facă să te simți rău și să spui ceva de genul: "Oh, nu știu, uneori te enervezi."Ai putea spune:" Ce fac în mod specific că te îmbolnăvesc pe nervi?"
    • Recunoașteți prietenului dvs., care este o conversație incomodă pentru amândoi. Ai putea spune: "Chiar îmi place să vorbesc despre asta și cred că și tu chiar vreau să-mi schimb comportamentul, așa că aș aprecia înțelegerea ta."Păstrați lumina conversației:" Știu - mă înnebunesc uneori!"
  • Imaginea intitulată face pe cineva să se îndrăgostească de tine Pasul 23
    2. Știți cine sunteți. Nu încercați să fiți pe cineva pe care nu îl aveți. Rezistați nevoii de a schimba cine sunteți doar pentru a se potrivi. Veți fi nefericiți și nu veți putea cultiva prietenii sănătoase.
  • Dacă credeți că trebuie să vă schimbați pentru a se potrivi într-un grup, poate ar trebui să schimbați în schimb grupul.
  • A face prieteni noi Prin implicarea în activități noi la școala dvs., organizarea religioasă sau în comunitatea dvs.
  • Imaginea intitulată Ignorați oamenii enervanți Pasul 19
    3. Examinați-vă comportamentul. Luați în considerare petrecerea de ceva timp în căutarea comportamentului dvs. și înțelegerea de ce oamenii vă găsesc enervant. Aflați ce este motivul principal al comportamentului. Acest lucru ar putea fi ceva cu care faceți cu un adult în care aveți încredere sau un consilier sau ceva pe care îl faceți pe cont propriu.
  • De exemplu, vorbiți neîncetat pentru că sunteți nervos? Fă-ți imite și tragi toată lumea pentru că vrei să vorbești cu cineva despre cum simți cu adevărat?
  • Ați putea încerca să scrieți într-un jurnal pentru a vă rezolva comportamentul și emoțiile. Jurnalizarea ajută la clarificarea a ceea ce simțiți și aflați mai multe despre dvs.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar