Cum să se ocupe de profesorii enervanți

Într-o lume perfectă, niciunul dintre profesorii voștri nu ți-ar fi greșit numele, te deranjează când nu plătiți atenția, sau să oferiți chestionare pop în prima zi înapoi de la pauză. Cu toate acestea, în lumea reală va trebui să vă ocupați de câțiva profesori enervanți. Poate că ai plecat pe piciorul greșit la începutul clasei. Poate că profesorul dvs. are pur și simplu o personalitate dificilă sau confruntată. Dacă găsiți o modalitate de a îmbunătăți situația, va ușura cu siguranță o mulțime de stres în viața ta.

Pași

Metoda 1 din 3:
Care se ocupă de un profesor enervant
  1. Imagine intitulată Deal cu profesorii enervant Pasul 1
1. Întreabă-i ce caută. Dacă profesorul dvs. este un grad greu, încercați să obțineți mai multe detalii când dau o sarcină. Întrebați dacă există ceva specific pe care îl caută și dacă ar trebui să evitați ceva.
  • Imagine intitulată Deal cu profesorii enervant Pasul 2
    2. Arata interesat cand spun povesti lungi. Unii profesori au obiceiul de a ieși pe un tangent și de a spune povești lungi care nu sunt legate de subiect. Încercați să nu arătați prea plictisit și așteptați până când se întorc pe drumul cel bun.
  • Imagine intitulată Deal cu profesorii enervant Pasul 3
    3. Doar spuneți nu dacă vor să fie prietenul dvs. pe Facebook. Nu numai că ar fi atât de jenant teribil, este sigur că provoacă probleme. Un profesor nu ar trebui să insiste niciodată să facă parte din viața dvs. socială, așa că spuneți-le că adaugă doar prieteni și familie pe social media.
  • Imagine intitulată Deal cu profesorii enervant Pasul 4
    4. Urmăriți când dau chestionare pop. Unii profesori au un talent pentru lovirea cu un test pop când ești cel mai puțin pregătit. Probabil că nu sunt complet evenimente aleatorii aleatorii, totuși. Dați seama când sunt cel mai probabil să vă surprindă, astfel încât să puteți fi pregătiți.
  • Unii profesori le place să dea chestionare pop după o lectură desemnată.
  • Dacă nu ați avut un test major în câteva săptămâni, fiți pregătit pentru un test.
  • Unii profesori pedepseste o clasa rawdy cu un test pop. Dacă clasa dvs. pare să fie enervantă profesorului, începeți să citiți prin notele dvs. doar în caz.
  • Metoda 2 din 3:
    Obținerea unui profesor dificil să vă placă mai mult
    1. Imagine intitulată Deal cu profesorii enervant Pasul 5
    1. Omoară-i cu bunătate. Există o zicală care merge: "Fii întotdeauna foarte frumos cu dușmanii tăi. Nimic nu le deranjează mai mult."Încercați să fiți cât mai politicos în clasă și să nu luați momeala dacă profesorul dvs. încearcă să vă ridice din voi.
    • În cele din urmă, acest lucru le poate purta în jos și vor începe să te trateze ca unul dintre favoritele lor.
    • Și dacă nu - Ei bine, ei o va deranja cu adevărat că nu pare să fii supărat de ei.
  • Imagine intitulată Deal cu profesorii enervant Pasul 6
    2. Urmăriți cum interacționează alți studenți cu ei. Acordați o atenție deosebită copiilor că profesorul tratează cel mai bine. Încercați să acționați ca și cum ar fi și folosiți același ton de voce. Dacă vă aflați într-o situație inconfortabilă, întrebați-vă: "Cum ar rezolva acest lucru (preferatul profesorului dvs.)? Ce ar spune probabil ei?"
  • Imagine intitulată Deal cu profesorii enervant Pasul 7
    3. Arătați întotdeauna ca și cum ați acorda atenție. Peeve-ul numărul unu al majorității profesorilor este ignorat în clasă. Gândiți-vă cum ar simți dacă ați citit un raport în clasă, iar copiii au început să vorbească unul cu celălalt ca și cum nu ați fost acolo - fără distracție, dreapta?
  • Pretindeți că luați note. Lucrați la temele pentru o altă clasă, scrieți o poezie sau o poveste sau faceți liste de "to-do".
  • Evitați desenul sau doodlingul, deoarece majoritatea profesorilor pot vedea că nu scrie din întreaga cameră.
  • Imagine intitulată Deal cu profesorii enervant Pasul 8
    4. Adu-i un cadou. Dacă ești prea timid să-l dai la profesorul tău, lăsați-o pe biroul lor la sfârșitul zilei, cu o notă mică, spunând că darul este de la tine și sper că se bucură de ea.
  • Dacă primiți sucul sau bomboane între clase, cumpărați două și aduceți unul la profesorul dvs.
  • Fiți atenți la care subiectele pe care profesorul dvs. pare să fie cel mai entuziasmat, apoi să tipărească un articol amuzant sau interesant despre asta.
  • Coaceți cookie-urile sau brânzeturile și înfășurați câteva pachete mici de 2-3 cookie-uri fiecare. Dați-le la toți prietenii și profesorii. În acest fel nu va arăta că le-ați adus în mod special să se sărută la învățătorul dvs. enervant.
  • Imagine intitulată Deal cu profesorii enervant Pasul 9
    5. Faceți un credit suplimentar. Dacă la alocare, acestea dau numere 1-20 plus o problemă bonus, răspundeți întotdeauna la întrebarea de bonus. Dacă notele dvs. nu sunt cele mai bune, întrebați dacă puteți face un proiect suplimentar pentru a vă îmbunătăți gradul. Profesorul dvs. va fi impresionat de inițiativa dvs. și vă poate trata și mai bine.
  • Imagine intitulată Deal cu profesorii enervant Pasul 10
    6. Nu face nimic pentru a face situația mai rău. Deși este dificil să vă depășiți uneori sentimentele proprii, este important să vedeți dacă există ceva ce puteți schimba. Ești târziu tot timpul? Uitați să vă faceți temele? Întrerupeți-o când dă o prelegere? Corectați comportamentul dvs. și profesorul dvs. probabil vă va trata mai bine.
  • Imagine intitulată Deal cu profesorii enervant Pasul 11
    7. Reformați întrebări confuze. Dacă profesorul dvs. vă va contacta și vă jenează cu întrebări dificile, încercați să reintroduceți întrebarea înainte de a vă răspunde. Ea nu poate să-și dea seama că nu înțelegi materialul - ar putea crede că nu ai făcut lucrarea.
  • Metoda 3 din 3:
    Care se ocupă de un profesor agresiv sau confruntat
    1. Imagine intitulată Deal cu profesorii enervant Pasul 12
    1. Vorbește cu profesorul tău. Dacă credeți că profesorul dvs. vă tratează mai rău decât alți studenți, mergeți direct la profesorul dvs. S-ar putea să existe o simplă comunicare necorespunzătoare pe care o puteți șterge sau un comportament nefolositor pe care unul dintre voi îl puteți schimba.
    • Alegeți un moment când niciunul dintre voi nu este sub presiune. Nu vorbiți cu el dacă există o linie de copii care așteaptă să discute gradul lor pe un test, de exemplu, sau când profesorul este într-o grămadă de a se pregăti pentru o întâlnire.
    • Dacă sunteți prea intimidat să spuneți singur profesorului dvs., vedeți dacă consilierul de orientare școlară se va alătura conversației.
  • Imagine intitulată Deal cu profesorii enervant Pasul 13
    2. Ia părinții implicați. Dacă profesorul tău face ceva pe care știi că școala sau părinții tăi nu ar fi aprobat, este posibil să trebuiască să cereți părinților dvs. să intervină.
  • De exemplu, profesorul tău pedepsește întreaga clasă cu detenție de weekend pentru ceva doar câțiva studenți (nu tu!) fac.
  • Ori de câte ori profesorul dvs. face comentarii urâte pentru dvs. sau la clasa care implică rasă, sex, naționalitate sau orice natură.
  • Imagine intitulată Deal cu profesorii enervant Pasul 14
    3. Păstrați un jurnal de plângere. Dacă simțiți că profesorul dvs. este cu adevărat înmânat, și nu te tratează corect, ați putea încerca să păstrați o evidență a incidentelor așa cum se întâmplă. Notați orice comentarii dureroase, împreună cu data, partea dvs. a conversației. După ce aveți o lungă listă de plângeri, puteți merge la un părinte sau directorul despre el.
  • Imagine intitulată Deal cu profesorii enervant Pasul 15
    4. Evitați să începeți un război. Este firesc să vă evacuați prietenilor și, cel mai probabil, vor fi de acord cu dvs. Dar dacă mișcați lucrurile, este sigur că vă întoarceți la profesorul dvs. Acest lucru face lucrurile mai rău pentru tine și provoacă probleme pentru prietenii tăi, de asemenea.
  • Imagine intitulată Deal cu profesorii enervant Pasul 16
    5. Fii respectuos. Scufundarea, rularea ochilor, vorbind înapoi, sau plimbându-se în mijlocul unei conversații, va face ca situația să se înrăutățească - mult mai rău. Și nu vrei să-ți dai profesorului nimic, ei se pot plânge de părinții tăi sau de principalul tău.
  • Imagine intitulată Deal cu profesorii enervanți Pasul 17
    6. Acceptați că nu vă veți întâlni cu toată lumea. Profesorii sunt și oameni. Uneori personalitățile pur și simplu se ciocnesc unul cu celălalt - la fel cum există copii cu care vă întâlniți, iar alții nu puteți să vă aflați în jur. Cei mai buni profesori sunt atenți să-i trateze pe toți elevii lor, dar nu toți fac.
  • Asigurați-vă că părinții dvs. sunt conștienți de această problemă, în cazul în care profesorul dvs. se plânge despre dvs. despre dvs.
  • Fi cât mai politicos posibil și încercați să treceți prin fiecare clasă fără incident.
  • Imagine intitulată Deal cu profesorii enervant Pasul 18
    7. Păstrați lucrurile în perspectivă. Probabil că nu va trebui să vă ocupați de acest profesor anul viitor. Dacă sunteți în liceu, aceasta este doar o oră din ziua dvs. Deși este extrem de enervant să se ocupe de un profesor enervant, nu-l lăsa să-ți preia viața. Când nu sunteți în clasa lor, încercați să nu vă lăsați să vă dați jos.
  • sfaturi

    Niciodată nu vorbiți înapoi la profesorii dvs. Acest lucru nu se termină niciodată bine.
  • Încercați să fiți pregătiți complet pentru fiecare clasă. Nu le dați o scuză pentru a vă fi greu.
  • Plângându-se că temele nu vor face ca profesorul să nu mai aloce - vor fi tentați să vă dea mai mult.
  • Nu vorbiți niciodată în clasă sau plângeți cu voce tare - profesorul dvs. vă va auzi aproape întotdeauna.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar