Cum să aplicați pentru granturi personale gratuite

O subvenție este o contribuție oferită unei persoane sau unei organizații de către un guvern sau o organizație pentru un scop specific. Spre deosebire de un împrumut, nu trebuie să fie rambursat, dar utilizarea sa poate fi condiționată de anumite calificări. Dacă sunteți în căutarea unui grant pentru a finanța un proiect de cercetare personal, este posibil să nu vă gândiți să vă uitați la guvern. U.S. Departamentul de Sănătate și Servicii Umane administrează site-ul său web, granturi.Gov. Deși marea majoritate a acestor granturi sunt disponibile numai agențiilor de stat și organizațiilor non-profit, câteva dintre ele ar putea fi deschise ca solicitant individual. Mai mult de 26 de agenții federale își postă granturile pe acest site web, deci merită să investighezi cu siguranță.

Pași

Partea 1 din 3:
Înțelegerea procesului de finanțare
  1. Imagine intitulată Scrieți o propunere de grant Pasul 4
1. Evaluați-vă abilitățile și nevoile pentru o subvenție. Granturile vă oferă sprijinul, financiar sau altfel, pentru a face ceva pe care nu l-ați putut face altfel. Granturile pot permite oamenilor de știință să efectueze cercetări, să ofere organizații de caritate banilor pentru a ajuta pe alții și pentru a permite studenților să urmărească învățământul superior, printre altele. Ar trebui să aplicați pentru o subvenție atunci când resursele actuale nu vă permit să faceți ceva constructiv pe care doriți să îl faceți.
  • Atunci când decideți să solicitați un grant, amintiți-vă că localizarea, aplicarea și câștigarea unei subvenții va fi consumatoare de timp și oarecum dificilă.
  • Întrebați-vă dacă vă puteți finaliza în mod real obiectiv obiectivele fără acordarea de bani înainte de a aplica.
  • Luați în considerare avantajele și dezavantajele altor surse de finanțare.
  • Imagine intitulată Scrieți reprezentantul Congresului Pasul 12
    2. Identificați potențialele surse de granturi. Granturile pot fi obținute dintr-o mare varietate de surse, de la guvernele federale, de stat și locale la multe tipuri de organizații și instituții. Scopul dvs. ar trebui să fie de a găsi o organizație sau un guvern care promovează activitatea sau scopul de care aveți nevoie de acordare. Sursele comune pentru subvenție includ următoarele:
  • Vizitați granturile.Gov. Acest site guvernamental conține liste ușor de căutat pentru o multitudine de granturi federale.
  • Căutați burse cu Departamentul de Muncă. Dacă sunteți în căutarea de bani pentru a vă finanța învățătura, atunci DOL are o listă largă de burse care sunt disponibile și este liber să se utilizeze.
  • Aplicați pentru burse și subvenții individuale cu agenții specifice. Multe agenții au părtășie care sunt disponibili solicitanților ale căror interese de cercetare se potrivesc cu misiunea lor generală. De exemplu, dacă sunteți scriitor, ați putea lua în considerare solicitarea unei părtășii individuale sau asistenței de cercetare cu dotarea națională a artelor.
  • Priviți dincolo de sursele guvernamentale de finanțare. Dacă aveți nevoie de un grant pentru a finanța o nevoie personală, cum ar fi școlarizarea, o reparație la domiciliu sau o afacere, consultați organizații non-profit și organizații caritabile din zona dvs. locală. Aveți mai multe șanse să primiți finanțare de la o sursă locală decât una națională.
  • Imaginea intitulată Scrieți reprezentantul Congresului Pasul 13
    3. Înțelegeți eligibilitatea pentru granturi. Granturile vin întotdeauna cu condiții, fie pentru solicitant, fie pentru proiect în cauză sau ambele. De exemplu, este posibil să trebuiască să fii student la o anumită vârstă de a aplica pentru o singură subvenție, dar o echipă de cercetare cu o anumită calificare pentru a aplica altceva. Subvențiile pot fi înființate astfel încât să poată fi utilizate numai în anumite scopuri. Dacă nu îndepliniți calificările sau nu puteți convinge comisia de granturi pe care o faceți, nu veți putea obține GRANT.
  • Asigurați-vă că cerințele privind finanțarea cu atenție și restricțiile înainte de a aplica.
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea granturilor care se potrivesc abilităților și nevoilor dvs
    1. Imaginea intitulată Obțineți un pas rapid pasul 1
    1. Căutați granturi eligibile. Există mii de granturi federale, de stat, educaționale, caritabile și corporative disponibile pentru a căuta online, dar majoritatea sunt concepute pentru organizații și agenții guvernamentale. Nu trebuie să pierdeți timpul să aplicați pentru aceștia ca pe un individ, deoarece veți fi rapid considerat neeligibil.
    • Când mergeți la granturi.site-ul Web GOV, asigurați-vă că ați verificat mai întâi caseta etichetată "Indivizi" Sub secțiunea de eligibilitate. Acest lucru va filtra rezultatele, astfel încât să vedeți doar granturi pe care sunteți eligibil pentru a câștiga.
    • Dacă sunteți în căutarea de finanțare pentru educația dvs. personală, Departamentul de Muncă va fi un traseu mai de succes decât granturile.Gov. Având în vedere căutând un grant Pell prin completarea unei copii a cererii federale pentru ajutorul financiar al studenților.
    • Puteți găsi o listă națională de non-profit la directorul național al organizațiilor non-profit. Organizații de cercetare care sunt concepute pentru a vă ajuta nevoile (i.E. Nu aplicați pentru o subvenție care să sprijine operațiunile medicale atunci când aveți nevoie de asistență de școlarizare).
    • Majoritatea guvernelor locale mențin, de asemenea, o listă de non-profit în raioanele lor. Google numele județului sau al orașului și apoi cuvântul "non-profit" Pentru a găsi o listă.
    • Evitați aplicarea pentru bani la fundațiile locale. Fundațiile, în general, acordați bani pentru non-profit, care, la rândul lor, utilizează bani pentru a sprijini solicitanții individuali.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă în Dubai Pasul 6
    2. Înțelegeți cerințele individuale de finanțare. Multe granturi federale pentru persoane fizice sunt specifice în domeniul de aplicare. Acestea pot fi concepute pentru a ajuta o cercetare individuală de efectuare sau să ajute la completarea unui proiect la o instituție federală (cum ar fi Departamentul de Energie). Ele sunt, de asemenea, adesea concepute pentru a ajuta la consolidarea relațiilor dintre guvernul federal și o populație internațională care trăiește în Statele Unite.
  • Dacă sunteți în căutarea unui grant pentru a ajuta la plata datoriei personale - ca și într-un card de credit sau datorii de împrumut pentru studenți - este puțin probabil că veți găsi acest lucru prin intermediul guvernului federal.
  • Imaginea intitulată Fii un antreprenor de succes Pasul 3
    3. Faceți o listă de granturi eligibile. Deoarece granturile sunt adesea foarte specifice în natură, este puțin probabil că veți fi o potrivire bună pentru mai mult de unul. Dar ar trebui să păstrați încă o listă a granturilor pe care intenționați să o aplicați pentru a putea rămâne organizată în timpul procesului de aplicare.
  • Ar trebui să păstrați această listă într-un loc accesibil, ca un notebook pe care îl utilizați frecvent sau salvați această listă pe computer. Luați în considerare copierea documentelor în spațiul nor, cum ar fi Dropbox sau Google Cloud.
  • Imaginea intitulată Scrieți o scrisoare de intenție Pasul 7
    4. Prioritizați granturile de nevoi și abilități. Subvențiile ar trebui să fie solicitate în ordinea în care sunt susceptibile de a avea succes. Întrebați-vă dacă o subvenție specifică se potrivește nevoilor și abilităților dvs. Care este probabilitatea de succes? Prioritizați aceste subvenții pe care credeți că aveți cea mai mare șansă de a obține și de a aplica mai întâi la acestea.
  • Partea 3 din 3:
    Aplicând pentru granturi
    1. Imaginea intitulată negociază o ofertă Pasul 4
    1. Obțineți o cerere. Descărcați aplicația pentru subvenție. În funcție de proiectul dvs., va trebui să alegeți fie aplicația multi-proiect PDF sau aplicația unică PDF. Fiecare opțiune include instrucțiuni specifice agenției guvernamentale care administrează subvenția, împreună cu formularele de cerere, concepute pentru a fi completate offline. Câmpurile obligatorii de completare sunt evidențiate în galben și includ un asterisc.
    • Asigurați-vă că versiunea dvs. a Adobe Reader este compatibilă cu granturile.site-ul web gov.
    • Dacă doriți să imprimați formularele într-un pachet de aplicații, trebuie să deschideți fiecare formular individual și să-l imprimați. În prezent nu există nici o prevedere pentru imprimarea lotului întregului pachet.
    • Acest lucru vă poate solicita să vă înregistrați pentru un cont. Va trebui să includeți numărul de oportunitate de finanțare (sau FON) al acordului pe care doriți să-l solicitați. Puteți copia numărul FON din descrierea subvenției, care este mâna dreaptă superioară a sinopsei de subvenție.
    • Evidențiați numărul și apoi faceți clic dreapta pe el. Selectează "copie" Opțiunea de la bărbații de drop. Apoi mergeți la pagina de înregistrare. Faceți clic dreapta din nou și selectați "pastă" opțiune. Acest lucru va pune numărul de fon în cutie și va lovi "Trimite" buton.
    • Completați pagina de înregistrare în conformitate cu instrucțiunile sale. Apoi vi se va solicita să creați un nume de utilizator și o parolă. Asigurați-vă că scrieți aceste lucruri într-un loc unde le puteți accesa din nou.
    • Obținerea unui cont aprobat, înregistrat poate dura 1-3 săptămâni, deci asigurați-vă la buget în acest moment când solicitați o subvenție.
  • Imaginea intitulată Obțineți o treaptă de locuri de muncă Pasul 9
    2. Finalizați aplicația. Diferitele componente ale aplicației vor varia în funcție de fiecare subvenție, dar va trebui să fiți pregătiți să scrieți o propunere pentru proiectul dvs. sau ideea de cercetare. Va trebui să explicați în mod clar modul în care finanțarea vă va ajuta să vă puneți ideile în practică pentru agenția particulară.
  • Finalizați mai întâi formularul SF-424. Acest formular va popula automat informații despre alte zone ale aplicației, deci asigurați-vă că ați terminat acest prim când vă va economisi timp. Aceasta este o cerință federală, astfel încât aceasta să nu fie o cerință obligatorie pentru aplicațiile non-federale.
  • Asigurați-vă că salvați frecvent. Dacă completați aplicația pe un computer, spre deosebire de manual, va trebui să loviți "Salvați" butonul frecvent pentru a vă păstra munca.
  • Vă transmite în mod clar misiunea. Înainte de a completa cererea de grant, ar trebui să elaborați o secțiune de practică în care explicați 1) modul în care veți utiliza GRANT și 2) cum va beneficia de comunitatea mai largă (nu numai pe tine).
  • Scrieți un clar "Declarația de teză" pentru misiunea ta. Ce va ajuta acest grant să vă ajute? Veți desfășura o cercetare importantă cu aceasta, îl veți folosi pentru a îmbogăți o școală locală, un centru comunitar sau parc? Încercați să scrieți acest lucru într-o propoziție de 50 de cuvinte mai puțin. Revizuiți și rescrieți această propoziție din nou și din nou până când faceți cristalul clar.
  • Structurați paragrafele în mod corespunzător. Dacă scrieți mai multe paragrafe, asigurați-vă că fiecare începe cu o propoziție de subiect care oferă o nouă informație.
  • De exemplu, dacă primul dvs. paragraf vorbește despre interesul dvs. în educație, atunci al doilea paragraf ar trebui să discute planul dvs. specific pentru utilizarea subvenției pentru a crea un program post-școală. Al treilea paragraf ar putea începe cu o propoziție care discută despre succesele anterioare ale programelor de după școală din comunitatea dvs. (i.E. Îmbunătățirea participării la școală, note mai bune pentru participanți, niveluri mai scăzute de agresiune etc.).
  • Includeți vizuale. Dacă aveți grafice, diagrame sau alte metrici vizuale care vor contribui la transmiterea necesității proiectului dvs., atunci trebuie să vă pregătiți pentru a include și acestea.
  • Aceste vizuale vor oferi comisiei o idee despre modul în care intenționați să vă măsurați rezultatele după ce ați implementat grantul.
  • Imagine intitulată Scrieți un postă pe blog Pasul 14
    3. Trimiteți-vă aplicația. Verificați din nou cererea dvs. înainte de a trimite. Asigurați-vă că totul este formatat corect, dimensionat și nu conține erori. La trimitere, procedați în felul următor:
  • Păstrați un ochi pe dimensiunea fișierului. Există o limită de dimensiune a fișierelor de 200MB pe granturi.Gov. Atașamentele individuale ar trebui, de asemenea, să fie mai mici de 100MB. Găsiți modalități de a vă transmite concis misiunea și obiectivele, astfel încât cererea dvs. să poată ocupa mai puțin spațiu.
  • Numele fișierelor de atașare sunt limitate la lungimea de 50 de caractere și nu trebuie să includă caracterele speciale &, -, *, /, #, sau perioade, mărci de accent sau spații goale. Puteți separa cuvintele în numele fișierelor cu subliniere (exemplu: aplicație_attachment_file.PDF).
  • Pentru a accelera procesarea aplicațiilor, granturi.Gov cere ca nici două fișiere dintr-un pachet de aplicații să aibă același nume. Dacă aveți fișiere de lucru cu același nume, va trebui să le redenumiți înainte de a le atașa la aplicația dvs.
  • Video (.MPEG, .mov, .AVI), imagine grafică (.jpg, .JPG, .TIF) și audio (.AIF, .au, .WAV) Fișierele ar trebui să fie comprimate înainte de a fi atașate, în conformitate cu standardele agenției guvernamentale care administrează subvenția pe care o solicitați.
  • Verificați erorile. Cererea dvs. trebuie să fie gratuită înainte de a vă putea trimite cu succes. Apasă pe "Verificați pachetul pentru erori" butonul de pe aplicație pentru a vă asigura că aplicația dvs. este corectă.
  • Obsesiv de corectare. Grantul dvs. va fi trimis rapid dacă include erori precum scrierea, erorile gramaticale sau alte probleme tehnice. Arată comitetului acordați atenție detaliilor și editați cu atenție cererea dvs.
  • Salvați și trimiteți. Pasul final din procesul de aplicație implică lovirea butonului Salvare & Trimitere. Aceasta va deveni disponibilă odată ce toate erorile sunt corectate.
  • Imaginea intitulată reușește în marketingul de rețea Pasul 11
    4. Urmăriți depunerea dvs. În următoarele două zile lucrătoare după depunerea dvs., granturi.GVV vă va notifica de două ori prin e-mail, mai întâi pentru a vă notifica că au primit-o și apoi pentru a vă notifica că a fost validată sau respinsă pentru erorile tehnice.
  • Păstrați numărul de urmărire. Odată ce ați trimis cu succes grantul, veți fi trimis la o pagină de confirmare on-line. Pagina de confirmare vă va oferi un număr de urmărire pe care îl puteți utiliza pentru a căuta starea aplicației dvs.
  • Dacă cererea dvs. a fost validată, veți primi un al treilea e-mail de la granturi.GOV vă anunță că agenția care administrează subvenția a primit cererea dvs., care poate fi urmată de un alt e-mail pentru a vă notifica că Agenția Friven și-a atribuit propriul număr de urmărire la cererea dumneavoastră.
  • Înainte de răspunsurile agenției Furnizorului, puteți urmări granturile.Gov făcând clic pe "Urmăriți aplicația mea" pe bara de navigare din partea stângă a site-ului. Introduceți numerele de urmărire pentru aplicațiile pe care doriți să le verificați - puteți introduce până la cinci. Pentru a verifica un număr mai mare decât acesta, conectați-vă la Granturi.gov și utilizați linkul de stare Verificare aplicație.
  • Imagine cu titlu de conduită Pasul 16
    5. Examinați motivele respingerii. Granturi.GOV acordă cea mai mare parte a granturilor sale pentru organizații - ca un solicitant individual, puteți găsi cotele sunt stivă împotriva dvs. Cererea dvs. poate fi respinsă deoarece nu a îndeplinit cerințele tehnice pentru depunere. Dar este mult mai probabil ca pur și simplu nu puteți finaliza sarcina mare a subvenției pur și simplu pe cont propriu.
  • Multe granturi federale sunt acordate pentru finanțarea proiectelor care pot deveni modele pentru viitoarele inițiative de cercetare în cadrul agențiilor guvernamentale. Ca un singur solicitant, proiectul dvs. ar putea fi prea specializat sau limitat pentru a deveni un model reprezentativ.
  • Este posibil să fiți în măsură să aplicați cu succes pentru subvenție prin ajustarea conținutului sau efectuarea modificărilor necesare pentru a corecta deficiențele într-o aplicație respinsă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă primiți granturi și nu aveți nevoie de ea, ia de la cineva care are nevoie de bani.
  • Dacă grantul este pentru petrecere a timpului liber, de obicei nimeni nu vă va oferi un grant.
  • Dacă solicitați în mod regulat granturi guvernamentale, vă puteți abona la granturi.GVV pentru a primi notificarea de postări noi pentru oportunitățile de finanțare federală. Abonarea vă va avertiza, de asemenea, modificările efectuate în pachetul de granturi în timpul perioadei de aplicare, deoarece cererea dvs. va trebui să se conformeze noilor cerințe.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar