Cum să verificați plățile de asistență pentru copii online

Plățile de sprijin pentru copii sunt făcute pentru îngrijirea și întreținerea copiilor, de obicei până la vârsta de 18 sau 21 de ani, în funcție de locul în care locuiește copilul și ceea ce comenzile instanței. Plățile sunt de obicei făcute în conformitate cu o ordine a unei instanțe, deși pot fi făcute în mod voluntar.Plățile pot apărea la intervale variate în funcție de acord sau de ordinul instanței. Din cauza legilor de stat și federale, majoritatea plăților de sprijin pentru copii sunt acum realizate prin intermediul agențiilor de sprijin pentru copii de stat monitorizate, care impun și supraveghează toate plățile pentru copil. Ca urmare, în majoritatea statelor este posibilă fie părintele custodie (primirea plăților), fie părintele non-custodie (realizarea plăților) să monitorizeze înregistrarea plăților.

Pași

Partea 1 din 4:
Identificarea agenției locale corespunzătoare
  1. Imagine intitulată Verifică plățile de suport pentru copii online Pasul 1
1. Aflați ce agenție guvernamentală oferă aplicarea domeniului de reședință al copilului dumneavoastră. Fiecare stat, județ sau altă jurisdicție are o divizie de executare pentru cei care plătesc sprijinul copiilor persoanelor din zona lor. U.S. Departamentul de Sănătate și Servicii Umane menține un registru național al agențiilor de sprijin pentru copii ale fiecărui stat.Puteți identifica agenția locală pentru statul dvs. la http: // ACF.HHS.Gov / Programe / CSS / Resurse / State-and-Tribal-Child-Support-Agency-Contacte.
  • De exemplu, în California, agenția de sprijin pentru copii se numește Departamentul California al serviciilor de asistență pentru copii.
  • În Nevada, agenția se numește statul diviziei de bunăstare și servicii de susținere a Nevadei.
  • Imagine intitulată Verifică plățile de sprijin pentru copii online Pasul 2
    2. Discutați cu instanța care a emis ordinele de sprijin pentru copii. Curtea sau biroul local de avocat local vă poate oferi numele agenției de sprijin pentru copii pe care trebuie să le contactați.
  • Imagine intitulată Verifică plățile de suport pentru copii online Pasul 3
    3. Localizați și agenția pentru statul dvs., dacă locuiți într-un alt stat decât copilul. Agențiile celor două state vor comunica între ele, dacă este necesar, dacă părintele non-custodial trăiește într-o stare diferită de cea a copilului. Acest lucru este valabil în special dacă părintele non-custodial sa mutat într-un alt stat și neglijează sau refuză să plătească.
  • Partea 2 din 4:
    Crearea contului dvs
    1. Imagine intitulată Verificați plățile de sprijin pentru copii online Pasul 4
    1. Creați un cont de identificare a utilizatorului pe site-ul de asistență pentru copii din statul, județul sau provincia copilului. Folosind u.S. Departamentul de Sănătate și Human Services Link, http: // ACF.HHS.Gov / Programe / CSS / Resurse / State-and-Tribal-Child-Support-Agency-Contacte, Puteți găsi agenția de sprijin pentru copii pentru statul dvs. Acest site va avea un link pentru a crea un cont de identificare a utilizatorului. Contul de identificare a utilizatorului este utilizat pentru a vă identifica și informațiile dvs. de fiecare dată când vă conectați la baza de date. Atât părinții non-custodie (făcând plățile) și părinții de custodie (primind plățile) să poată crea conturi și pot avea acces la plățile de revizuire.
    • În California, veți vizita site-ul serviciilor de asistență pentru copii și veți naviga în zonă pentru a verifica starea plății pentru suportul pentru copii. De acolo vă veți conecta cu numărul dvs. de securitate socială.
    • În Nevada, puteți face plăți de sprijin pentru copii online, dar nu există niciun serviciu pentru a urmări plățile pe care le faceți. Va trebui să faceți acest lucru prin banca dvs. Cu toate acestea, dacă sunteți receptorul plăților, puteți primi un card de debit sau că fondurile depuse direct în contul dvs. bancar și urmăriți plățile în acest fel.
  • Imagine intitulată Verificați plățile de sprijin pentru copii online Pasul 5
    2. Furnizați toate informațiile necesare pentru a utiliza sistemul automatizat. Deși fiecare stat este diferit, majoritatea site-urilor vor necesita numele dvs., adresa, adresa de e-mail, data nașterii și numărul de securitate socială. După ce furnizați aceste informații, veți primi un număr de identificare personal. Numărul dvs. de identificare personală vă permite să obțineți acces la istoricul dvs. de plată.
  • Imagine intitulată Verificați plățile de asistență pentru copii online Pasul 6
    3. Dați agenției adresa la care este trimisă poșta dvs. Unele agenții nu vă vor oferi acces instantaneu la istoricul dvs. de plată. Pentru a vă proteja confidențialitatea, confidențialitatea părintelui custodie și a confidențialității copilului, agenția vă poate trimite numărul dvs. de identificare personal în e-mail.
  • Partea 3 din 4:
    Monitorizarea plăților, așa cum sunt făcute sau primite
    1. Imagine intitulată Verificați plățile de suport pentru copii online Pasul 7
    1. Verificați reținerile automate din salariul dvs. În majoritatea cazurilor, datorită legilor locale și federale, plățile pentru sprijinul copiilor pot fi obligați să provină din reținerile directe de salarizare. În astfel de cazuri, angajatorul va observa suma reținută în șurubul dvs. de salarizare și va depune suma direct agenției de sprijin pentru copii. Ar trebui să revizuiți în mod regulat șuruburile de salarizare pentru a vă asigura că această sumă corectă este retrasă.
  • Imagine intitulată Verificați plățile de sprijin pentru copii online Pasul 8
    2. Verificați în mod regulat plățile pe site-ul înregistrat. La două săptămâni după efectuarea fiecărei plăți sau se datorează, verificați site-ul Agenției Locale de Suport pentru Copil pentru a verifica dacă a fost primită plata.
  • În plus față de verificarea plăților, site-ul California vă permite, de asemenea, să revizuiți informațiile de caz și să verificați datele și întâlnirile instanței.
  • Imagine intitulată Verificați plățile de sprijin pentru copii online Pasul 9
    3. Continuați să verificați în mod regulat. Sa nu uiti asta tu Rămâneți responsabili pentru a vă face toate plățile și pentru a le face la timp. Acest lucru este adevărat dacă efectuați plățile personale sau aveți plățile reținute de la salariul dvs. Dacă există o problemă cu reținerea angajatorului dvs., trebuie să vă abordați biroul de salarizare și să îl corectați. Nu poți lăsa să plece. Dacă este necesar, puteți vorbi și cu agenția de asistență pentru credite.
  • Partea 4 din 4:
    Probleme de raportare
    1. Imagine intitulată Verifică plățile de asistență pentru copii online Pasul 10
    1. Înțelegeți obligația dvs. În majoritatea jurisdicțiilor, rămâneți responsabili pentru plățile, indiferent dacă efectuați plățile direct sau le-ați făcut cu o reținere a forței de muncă. Prin urmare, depinde de dvs. să monitorizați înregistrarea de plată și să faceți orice corecții pe care le considerați necesare.
  • Imagine intitulată Verifică plățile de sprijin pentru copii online Pasul 11
    2. Contactați mai întâi agenția locală de sprijin pentru copii. Dacă există o problemă, fie în primirea plăților la timp, fie în efectuarea plăților și având-le creditați în contul dvs., primul contact ar trebui să fie la agenția locală de sprijin pentru copii. Aceasta este aceeași agenție pe care ați contactat-o ​​pentru a iniția un cont: http: // ACF.HHS.Gov / Programe / CSS / Resurse / State-and-Tribal-Child-Support-Agency-Contacte. Această agenție va avea cel mai mult control asupra cazului dvs. și poate investiga plățile și vă poate ajuta să identificați exact unde apare problema.
  • Imagine intitulată Verificați plățile de sprijin pentru copii online Pasul 12
    3. Contactați biroul federal al executării sprijinului pentru copii.Dacă agenția locală nu vă poate ajuta să vă rezolvați preocupările, puteți contacta acest birou federal, conținut în cadrul U.S. Departamentul de Sănătate și Servicii Umane, pentru asistență suplimentară. Puteți găsi linkul pentru acest birou la HTTPS: // ocsetest.Service-NOW.COM / WF / Webform.do.
  • Imagine intitulată Verificați plățile de sprijin pentru copii Pasul 13
    4. Contactați avocatul dvs. Ca și în cazul oricăror alte chestiuni juridice, dacă credeți că există o problemă cu sprijinul pentru copii, iar agențiile guvernamentale nu pot ajuta, atunci avocatul dvs. poate să ia măsuri în cadrul proceselor de judecată pentru a corecta problema. Dar încercați să rezolvați problema prin intermediul agențiilor corespunzătoare înainte de a lua pe cheltuiala lucrărilor de avocați adăugate.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar