Cum să aplicați pentru burse

Costurile colegiului continuă să crească, dar asta nu trebuie să vă țină înapoi! Bursele vă pot ajuta să vă permiteți educația de care aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele. Chiar mai bine, nu trebuie să le plătiți înapoi! Deci, cum găsiți burse și ce trebuie să faceți pentru a le obține? Ei bine, suntem aici pentru a vă ajuta cu răspunsurile la toate întrebările cele mai importante de bursă.

Pași

Întrebarea 1 din 10:
Unde caut burse?
  1. Imagine intitulată Aplicați pentru burse Pasul 1
1. Începeți prin verificarea cu colegiile pe care le luați în considerare. Chiar dacă nu ați început să aplicați încă, este o idee bună să vedeți ce oferă fiecare școală. Bursele vor fi adesea enumerate adesea în secțiunea Ajutor financiar din pachetul de aplicații, dar puteți, de asemenea, să găsiți informații pe site-ul școlii sau prin contactarea biroului lor de ajutor financiar.
  • 2. Verificați cu consilierul dvs. de orientare sau biblioteca locală. Acestea sunt atât resurse excelente pentru toate tipurile de burse - în plus față de informații despre bursele de școală, federale și de stat, ați putea afla, de asemenea, despre bursele oferite de organizațiile locale sau de companiile pe care nu le-ați fi auzit altfel.
  • Dacă sunteți membru al unei comunități religioase, verificați cu biserica, templul sau sinagoga pentru a vedea dacă oferă burse.
  • 3. Utilizați o căutare de burse online. Există tone de site-uri care oferă căutări de burse. Pentru a păstra de la a fi copleșit, începeți cu 1 sau 2 dintre cele mai populare site-uri de căutare gratuite, cum ar fi cariera o oprire, care este sponsorizată de Departamentul de Muncă al SUA. Alte baze de date populare includ Fastweb și burse.COM.
  • Informațiile de bursă sunt disponibile în mod public, deci nu aveți nevoie să plătiți un site web pentru a vă oferi aceste rezultate de căutare.
  • Întrebarea 2 din 10:
    Cum vă calificați pentru burse?
    1. Imagine intitulată Aplicați pentru burse Pasul 4
    1. Care depinde de ceea ce este bursa. Unele burse sunt oferite de o instituție și sunt doar pentru studenții de la acea școală care întâlnesc un anumit GPA. Altele sunt oferite studenților care trăiesc într-un anumit stat sau studenți ai unei anumite etnii - care sunt majore într-un domeniu specific - sau care participă la atletism. Unele burse au cerințe mai înguste - unul dintre părinții dvs. ar putea avea nevoie să lucreze la o anumită companie, de exemplu, sau ar trebui să aveți o anumită etnie.
    • Pentru a obține Bursa de Programul Coca-Cola extrem de competitiv, de exemplu, aveți nevoie de un GPA de cel puțin 3.0, și trebuie să demonstrezi caracterul și conducerea remarcabilă.
    • Încercați să căutați burse bazate pe cariera pe care o doriți. De exemplu, dacă doriți să fiți o asistentă medicală, ați putea aplica pentru bursa asistentă medicală, Bursa Fundației Familiei Scarlett și multe altele.
    • Dacă sunteți Crafty, mergeți la Bursa de la Prom, pentru a câștiga acest lucru, trebuie să faceți și să purtați echipamentul de bal în întregime din banda de rață.
    Întrebarea 3 din 10:
    Când ar trebui să începeți să aplicați pentru burse?
    1. Imagine intitulată Aplicați pentru burse Pasul 5
    1. Aplicați cât mai curând posibil. În mod ideal, ar trebui să începeți să cercetați burse în timpul verii între juniorul dvs. și anul superior al liceului. Asta pentru că trebuie să aplicați pentru unele burse la fel de mult ca un an înainte de începerea colegiului. Cu toate acestea, nu este niciodată prea târziu - puteți chiar să aplicați pentru anumite burse după ce sunteți deja în colegiu. Verificați informațiile termenului limită pentru a fi sigur.
    • Asigurați-vă că utilizați un calendar sau o foaie de calcul pentru a urmări toate datele datorate, astfel încât să nu pierdeți accidental unul!
    Întrebarea 4 din 10:
    Ce burse ar trebui să solicit?
    1. Imagine intitulată Aplicați pentru burse Pasul 6
    1. Începeți prin aplicarea la doar câteva burse care se potrivesc intereselor dvs. Pentru că există atât de multe burse acolo, poate părea covârșitoare la început. Concentrați-vă pe găsirea de burse pe care le simțiți ca și cum ați fi o potrivire foarte bună. Apoi, extindeți treptat căutarea dvs. la burse pe care le calificați, dar poate că nu sunteți la fel de încrezători.
    • Amintiți-vă - nu trebuie să fiți întotdeauna un candidat perfect pentru o bursă atâta timp cât îndepliniți cerințele de bază. S-ar putea să fiți foarte bine cea mai bună din totalul reclamanților!
    • De asemenea, țineți cont de faptul că cu atât mai multe burse pe care le aplicați, cu atât mai bine șansele de a obține unul.
    Întrebarea 5 din 10:
    Ce informații trebuie să solicit o bursă?
    1. Imagine intitulată Aplicați pentru burse Pasul 7
    1. De obicei, veți avea nevoie de transcrierea și informațiile de bază despre dvs. De exemplu, probabil că va trebui să includeți lucruri precum data nașterii, unde intenționați să mergeți la școală și ce doriți să faceți după absolvire. Multe burse vă vor cere să furnizați referințe și să scrieți un eseu, de asemenea. Cu toate acestea, fiecare bursă va avea propriul set de cerințe, deci asigurați-vă că ați citit îndeaproape aplicația, astfel încât să nu pierdeți nimic.
    • Unele burse vor cere să completați FAFSA (cererea gratuită pentru ajutorul federal pentru studenți) înainte de a putea fi eligibilă, deci au acea informații la îndemână, de asemenea. FAFSA determină cât de mult va trebui să plătiți pentru colegiu pe baza veniturilor părinților (sau a dvs., dacă sunteți adult).
    Întrebarea 6 din 10:
    Cum scriu un eseu de bursă?
    1. Imagine intitulată Aplicați pentru burse Pasul 8
    1. Foloseste-ti eseu pentru a arăta cum vă aflați în evidență. Dacă cererea dvs. de bursă solicită un eseu, nu o vedeți ca un obstacol - acesta este momentul dvs. pentru a străluci! Citiți cu atenție eseul cu atenție, apoi împărtășiți o poveste personală care demonstrează de ce sunteți un mare candidat.
    • De exemplu, dacă trebuie să spuneți o poveste despre depășirea unei provocări, vopsiți scena cu detalii vii - discutați despre modul în care vă simțiți când v-ați confruntat cu problema, un fundal mic pentru a explica de ce a fost o afacere atât de mare pentru dvs. și cum ați fost atât de mare Ai chemat puterea și curajul de a reuși.
    • Încercați să găsiți modalități de legătură cu declarația de misiune a organizației. De exemplu, dacă aplicați la o școală bazată pe credință, ați putea menționa cum v-ați ajutat credința voastră în Dumnezeu în timpul greu.
    Întrebarea 7 din 10:
    Cum primesc scrisori de recomandare pentru o bursă?
    1. Imagine intitulată Aplicați pentru burse Pasul 9
    1
    Cere profesorii, antrenorii sau prietenii familiei pentru ajutor. Este foarte util să le oferiți o idee despre ceea ce doriți să includeți în scrisoarea lor - poate că ați lucrat foarte mult pe un proiect, de exemplu sau doriți să menționați că ați lucrat după școală în timp ce mențineți în același timp o puternică GPA. Apoi, urmăriți-le cu ei pentru a vă asigura că primiți referințele înapoi în timp pentru termenul dvs. de bursă.
    • Asigurați-vă că întrebați cu câteva săptămâni înainte de termenul limită de aplicare, astfel încât să aibă o mulțime de timp pentru a termina scrisoarea dvs.
    • De obicei, puteți reutiliza referințele dvs. dacă aplicați mai mult de o bursă.
    Întrebarea 8 din 10:
    Care sunt diferitele tipuri de burse?
    1. Imagine intitulată Aplicați pentru burse Pasul 10
    1. Bursele pot fi bazate pe merit sau bazate pe nevoi. Bursele bazate pe merit înseamnă că trebuie să îndepliniți o anumită cerință, cum ar fi un anumit GPA, jucând un sport sau un interes deosebit. Puteți găsi burse pentru aproape totul, de la a juca un anumit instrument muzical pentru a fi gemene. Asta înseamnă că poate dura o mulțime de căutare pentru a găsi bursa exactă care vă convine, dar dacă sunteți persistenți, puteți găsi aproape sigur ceva!
    • Bursele bazate pe necesități sunt acordate numai studenților care se confruntă cu dificultăți financiare. Acestea sunt adesea numite "Granturi."
    Întrebarea 9 din 10:
    Cum vă puteți îmbunătăți șansele de a obține o bursă?
    1. Concentrați-vă pe academicieni și extracurrobari în timp ce sunteți în școală. Ești cel mai probabil să câștigi o bursă dacă ai fi un student bun, activ în școala și comunitatea ta și ai demonstrat conducerea pe tot parcursul școlii. De asemenea, obțineți cu adevărat clar despre ceea ce doriți să faceți după școală - dacă aveți obiective foarte specifice, un comitet de bursă ar putea fi mai probabil să vă vadă ca o investiție bună.
  • 2. Încercați să aplicați la bursele mai mici și locale. Poate fi tentant să se aplice numai burselor care oferă o sumă mare de bani, dar amintiți-vă că va trebui, de asemenea, să concureze cu mai mulți oameni pentru aceia. Pe de altă parte, dacă primiți mai multe burse mai mici, acestea se pot adăuga rapid - și ar putea avea mai puțin solicitanți, astfel încât să aveți o șansă mai bună de a câștiga!
  • În mod similar, s-ar putea să fiți unul dintre câțiva candidați atunci când aplicați la bursele care sunt disponibile numai studenților care locuiesc în orașul sau statul dvs.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru burse Pasul 13
    3. Organizați procesul de aplicare. Pe măsură ce căutați burse, salvați toate bursele pe care le gândiți la o foaie de calcul. Includeți termenul limită și tot ce trebuie să includeți în aplicația dvs. Când sunteți mai organizat, veți fi mai puțin probabil să pierdeți ocazia pentru că ați primit cererea dvs. târziu.
  • Acesta poate ajuta la dedicarea câtorva ore în fiecare săptămână numai pentru a găsi și aplica pentru burse.
  • Întrebarea 10 din 10:
    Sunt burse pentru toți cei 4 ani?
    1. Unii sunt, dar nu toți. Unele burse, în special cele oferite de o instituție sau o organizație mare, ar putea fi suficiente pentru a acoperi toți cei 4 ani de învățământ colegiu. Cu toate acestea, unele burse vor fi doar pentru câteva sute de dolari. Nu treceți aceste, deși sume mici pot fi adăugate într-adevăr odată ce începeți să vă uitați la cursuri de școlarizare!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar