Cum să deveniți un fotograf național geografic

Una dintre cele mai prestigioase reviste pentru fotografi este National Geographic. Mulți fotojurnaliști independenți consideră că este o carieră evidențiată pentru a-și publica munca în National Geographic. Cu toate acestea, nu este ușor să realizați acest lucru și luați ani de muncă grea, dezvoltarea abilităților și practica în acest domeniu extrem de competitiv. Fiecare artist a cărui lucrare a apărut în National Geographic este un freelancer care a fost în industrie de ani de zile. Dacă sunteți dispus să puneți timpul, publicați-vă de National Geographic este un obiectiv realizabil.

Pași

Metoda 1 din 3:
Obținerea abilităților de fotografie necesare
  1. Imaginea denumită devenind un fotograf național geografic pas 1
1. Obțineți un jurnalism sau o diplomă de colegiu. În timp ce nu aveți nevoie de major în fotojurnalism sau jurnalism, pentru a intra cu Nat Geo, aveți nevoie de un grad de colegiu. Deși gradul dvs. poate fi în ceva care nu are legătură cu fotojurnalismul, este încurajat să faceți cursuri de fotografie și să practici în mod constant.
  • Mulți fotografi Nat Geo își folosesc mediile educaționale pentru a le ajuta cu fotografiere. De exemplu, numeroasele freelancers au fundaluri științifice solide, ceea ce le face fotografi excelenți ai istoriei naturale.
  • Imaginea denumită devenind un fotograf geografic național pasul 2
    2. Petreceți cinci sau mai mulți ani de lucru în fotojurnalism. Unii fotografi geografici naționali au început cariera la ziarele sau revistele locale ca fotografi de personal. Deoarece National Geographic cere ca freelancerii săi să aibă cel puțin o jumătate de deceniu de experiență profesională, este important să găsiți un loc de muncă care să vă permită să fotografiați în fiecare zi.
  • Joel Sartore, un fotograf pentru National Geographic, și-a început cariera ca fotograf și mai târziu director de fotografie pentru un ziar din Wichita, Kansas.
  • Imaginea intitulată deveni un fotograf național geografic pas 3
    3. Specializați într-o abilitate unică pentru a prinde atenția geografică națională. În acest domeniu, concurează cu fotografii veterani, documentare realizate și povestiri talentați. Nu este suficient să fii un mare fotograf. Trebuie să fii expert în ceva specific, cum ar fi campingul în tropice pentru zile sau vorbind rusesc sau a obține iluminarea perfectă în zonele dificile de fotografiat.
  • Este o ordine înaltă pentru a aduce ceva la masa Nat Geo nu a văzut deja. Cu cât abilitatea ta este mai specifică, cu atât mai bine aveți șansa de a atrage atenția editorilor de la companie.
  • Versatilitatea este, de asemenea, esențială. Oamenii care vorbesc mai multe limbi sunt valoroase pentru publicare, la fel ca și oamenii care se pot scufunda sub gheața de mare. Dacă puteți stăpâni abilități foarte diferite, v-ați făcut mult mai atractiv pentru editorii la National Geographic.
  • Imaginea intitulată deveni un fotograf național geografic pasul 4
    4. Faceți fotografii în fiecare zi. Acest lucru poate părea evident, dar este incredibil de important. Pentru a ajunge la acest nivel al industriei, trebuie să mâncați, să dormiți și să respirați fotografia. Faceți fotografii în fiecare zi și cunoașteți fiecare lucru pe care trebuie să-l cunoașteți despre camera dvs.
  • Fotografia nu este un hobby ieftin, dar deținând diferite tipuri de camere vă poate ajuta să deveniți un fotograf și mai bun. National Geographic nu necesită un anumit tip de cameră pentru lăstarii lor, deci cu atât mai multe camere sunteți confortabil, cu atât mai bine.
  • Nat Geo încurajează fotografii să tragă folosind stiluri și tehnici experimentale. Cu toate acestea, compania nu dorește fotografii care sunt editate sau manipulate. Faceți-i un scop de a deveni la fel de bun la capturarea viziunii dvs. cu fotografia inițială posibil.
  • Metoda 2 din 3:
    Maximizarea șanselor dvs. pentru o misiune geografică națională
    1. Imaginea intitulată deveni un fotograf geografic național pasul 5
    1. Încercați să vă publicați munca în mai multe locuri. Editorii de la National Geographic se compun în mod constant prin cărți, reviste, ziare și articole online pentru a găsi fotografi care își captează în mod constant atenția. Odată ce văd numele cuiva din nou și din nou, ei vor căuta să intre în contact cu ei.
    • Acest proces poate dura ceva timp. La urma urmei, Nat Geo caută fotografi veterani, deci păstrați-vă la el! Ca fost director de fotografie la National Geographic folosit pentru a spune: "Dacă vrem să vă angajăm, deja știm cine sunteți!"
    • Când editorii NAT geo ajung, ei caută de obicei să vadă dacă aveți idei de poveste bune. Luați ceva timp în fiecare zi să vă gândiți la povestiri pe care doriți să le spuneți. Cu cât este mai important povestea, cu atât mai ușor va fi pentru tine să-i spui lumii.
  • Imaginea intitulată deveni un fotograf național geografic pas 6
    2. Contactați un editor la National Geographic. Fotografia nu este diferită de majoritatea câmpurilor în care este vorba despre cine știți și cine vă cunoaște. În timp ce adresele de e-mail ale editorilor de top la publicare nu sunt disponibile public, verificați site-ul national Geographic pentru a afla ce e-mail ar fi cel mai bun pentru a trimite munca in.
  • Trimiteți un e-mail de lucru la cât mai multe adrese diferite, după cum puteți. Acest lucru vă oferă o șansă mai bună de a fi observat.
  • Imaginea intitulată deveni un fotograf comun geografic pas 7
    3. Vizitați sediul Național Geographic din Washington D.C. În timp ce sediul nu oferă tururi, ei au un muzeu care este deschis publicului la primul etaj al clădirii lor. Muzeul prezintă expoziții rotative și o istorie cuprinzătoare a National Geographic.
  • Sediul central este situat la 1145 al 17-lea st. Nw în d.C.
  • Utilizați acest timp pentru a vedea ce face fotografiile din expoziția pop și a învăța cât mai mult din istoria publicației ca și tine.
  • Imaginea intitulată deveni un fotograf național geografic pas 8
    4. Rețea cu fotografii geografice curenți și foști. Freelancerii care au lucrat cu Nat Geo cunosc editorii și alți oameni importanți și pot trece de-a lungul muncii lor. Când intri în contact cu un fotograf Nat Geo, asigurați-vă că păstrați în contact în mod consecvent și cereți sfaturi.
  • Fotografii geografici naționali găzduiesc adesea seminarii din întreaga țară. Căutați un fotograf pe care îl admirați pentru a vedea când și unde va vorbi persoana respectivă. Stați după discuție pentru a vă prezenta, deoarece nimic nu bate o introducere în persoană!
  • Networkingul nu este doar despre găsirea oamenilor care vă pot angaja pentru locul de muncă de vis. Este vorba despre construirea de relații și să obțineți feedback despre munca dvs. Nu vă fie frică să întrebați fotografi realizați pentru gândurile lor pe cele mai bune lucruri. Aceasta este o modalitate excelentă de a menține o relație cu cineva din domeniu.
  • Imaginea intitulată deveni un fotograf național geografic pasul 9
    5. Trimiteți clipuri geografice naționale despre cele mai bune lucrări la fiecare câteva luni. Există mii de fotografi aspiranți care doresc munca lor în National Geographic, ceea ce înseamnă că editorii primesc fotografii în fiecare zi. Pentru a-și păstra atenția, trebuie să le trimiteți în mod constant cele mai bune lucrări. A face acest lucru doar o dată cel mai probabil nu este suficient de bun.
  • Joel Sartore și-a trimis activitatea de la Washingtonul National Geographic.C. Sediu la fiecare trei luni. Acest lucru a condus în cele din urmă la o misiune de o zi cu revista, care a fost în curând urmată de mai multă muncă.
  • Există un echilibru delicat pentru a vă trimite munca la Nat Geo. Fiind persistentă este un lucru bun, dar fiind o durere nu este. Dacă contactați în mod constant oamenii de la National Geographic, ați putea să vă întâlniți la fel de enervant și să faceți acest lucru mult mai dificil pentru dvs. să vă așezați împreună cu compania.
  • Metoda 3 din 3:
    Profitând de oportunitățile de fotografie
    1. Imaginea intitulată deveni un fotograf național geografic pas cu pasul 10
    1. Aplicați pentru stagiul de fotografie al lui Nat Geo dacă sunteți în colegiu. Acesta este un program incredibil de selectiv, deoarece NAT Geo acceptă doar un singur intern pe an. Universitatea din Missouri conduce un concurs numit "fotograful colegiu al anului", iar câștigătorul este selectat ca intern al Nat Geo.
    • Cea de-a 73-a ediție a acestui concurs a inclus aproape 10.000 de imagini de la studenți din întreaga lume. Treceți cu atenție munca dvs. pentru a vedea ce fotografie este cea mai bună!
  • Imaginea denumită devine un fotograf geografic național pasul 11
    2. Alăturați-vă "împușcați" pentru a deveni parte a comunității Nat Geo. Creați un cont pe site-ul web Național Geographic pentru o șansă de a lucra alături de unele dintre cele mai strălucite minți din industrie. Trimiteți cele mai bune fotografii pentru o sarcină tematică pentru a avea o șansă de a face parte dintr-o poveste publicată. Alăturați-vă la această comunitate, de asemenea, vă permite să obțineți feedback despre munca dvs. de la unele dintre numele de top din domeniu, precum și să studiați munca lor.
  • Este liber să configurați un cont "Shot".
  • Dacă lucrarea dvs. este observată continuu, aveți șansa de a merge la alocare cu National Geographic. Ai fi plătit aproximativ 500 de dolari pe zi pentru a merge la atribuire.
  • Imaginea intitulată Deveniți un fotograf național geografic pas cu pasul 12
    3. Propuneți un proiect pentru a obține un grant de la Nat Geo. Compania oferă trei tipuri de granturi: carieră timpurie, explorare și cereri de propuneri. Granturile de carieră timpurie sunt menite să ofere fotografi mai puțin cu experiență o șansă de a conduce un proiect. Un subvenție de explorare este o cerere de finanțare făcută de un lider de proiect cu experiență în domeniile educației, conservării, povestirii, cercetării și tehnologiei. O cerere de propunere este atunci când un solicitant elimină un proiect care se concentrează pe o anumită problemă cheie. Acestea includ documentarea migrației umane și recuperarea speciilor.
  • Trebuie să aveți cel puțin 18 ani pentru a solicita un grant de carieră timpurie.
  • Proiectele de finanțare durează un an calendaristic sau mai puțin. Granturile de carieră timpurie sunt de obicei finanțate pentru 5.000 de dolari și nu pot depăși 10.000 de dolari. Granturile de explorare au o finanțare între 10.000 și 30.000 de dolari în finanțare.
  • Puteți solicita un grant Nat Geo, chiar dacă ați solicitat deja unul în trecut. Tot ce trebuie să faceți este să închideți înregistrarea anterioară.
  • Programul de finanțare este extrem de competitiv și NAT Geo primește mult mai multe aplicații decât poate finanța.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar