Cum să solicitați un grant guvernamental

Nu ar fi frumos dacă ați putea obține bani gratis de la guvern pentru a vă plăti facturile, învățați un nou comerț, începeți o afacere sau lansați un proiect pentru a vă ajuta comunitatea dvs? Din păcate, pentru majoritatea acestor lucruri, guvernul federal nu merge doar da Sunteți bani. Cu toate acestea, dacă aveți o idee puternică pentru un proiect de cercetare sau beneficii publice, ați putea fi finanțate printr-o subvenție de la guvernul federal. Aici, am adunat răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre cum să solicităm un grant guvernamental și să obțineți proiectul dvs. finanțarea pe care o are.

Pași

Întrebarea 1 din 9:
Există într-adevăr bani gratuit disponibili de la guvern?
  1. Imaginea intitulată se aplică pentru o subvenție guvernamentală Pasul 1
1. Da, dar subvențiile guvernamentale sunt în general acordate pentru a beneficia de public. În ciuda a ceea ce ați auzit într-un anunț TV de noapte târziu, nu există nici un fel de bani gratis de la guvern, fără nici un motiv să nu plătiți niciodată înapoi. Majoritatea granturilor sunt deschise numai solicitanților organizaționali și instituționali.
  • Granturile care sunt acordate persoanelor fizice implică în mod obișnuit un proiect care va aduce beneficii comunității ca întreg sau un subset specific al comunității - nu doar individul.
  • De asemenea, rețineți că "gratuit" nu reflectă timpul și efortul care intră în procesul de aplicare. Deși nu există taxe implicate în aplicarea pentru subvenții, aplicația în sine necesită o cantitate semnificativă de muncă.
Întrebarea 2 din 9:
Care este cea mai ușoară grantă pentru a obține?
  1. Imaginea intitulată se aplică pentru o subvenție guvernamentală Pasul 2
1. Cea mai ușoară subvenție pentru a obține ca individ este un grant pentru studenți. Dacă sunteți student la colegiu și doriți să solicitați un grant Pell pentru a obține bani pentru școală, tot ce trebuie să faceți este să completați FAFSA (cererea gratuită pentru ajutorul federal pentru studenți). Veți primi o scrisoare înapoi care vă spune ce granturi și împrumuturi vă calificați pentru a vă baza pe vârsta și informațiile financiare.
  • În general, trebuie să fiți dintr-o familie cu venituri mici pentru a vă califica pentru granturile Pell. De asemenea, acești bani nu sunt disponibili dacă ați câștigat deja un grad de colegiu. Începând cu anul 2021, grația maximă pell pe care o puteți acorda este de 6.495 USD.
  • Nu trebuie să acceptați tot ajutorul pe care îl calificați. Dacă nu doriți să luați împrumuturile, de exemplu, le puteți refuza.
Întrebarea 3 din 9:
Pot obține un grant guvernamental pentru uz personal?
  1. Imaginea intitulată se aplică pentru o subvenție guvernamentală Pasul 3
1. Nu, guvernul nu oferă cu adevărat granturi pentru cheltuieli personale. În timp ce granturile Pell Pell acoperă învățarea colegiului, banii sunt trimiși direct instituției în care sunteți înscris și puteți fi utilizați numai pentru cheltuielile dvs. de colegiu. Orice altă asistență pe care ați putea să o obțineți de la Guvern pentru uz personal ar cădea sub "beneficii," care sunt administrate de un alt departament și au un proces de aplicare diferit.
  • Dacă sunteți o persoană care caută asistență guvernamentală, verificați beneficiile.Gov, Student.ed.Gov, FEDBIZS.gov, sau SUA.Gov.
Întrebarea 4 din 9:
Cine poate obține un grant?
  1. Imaginea intitulată se aplică pentru o subvenție guvernamentală Pasul 4
1. Premiile Guvernului Federal acordă organizațiilor. Organizațiile care ar putea fi eligibile pentru o subvenție includ guvernele de stat și locale, nonprofit, universități, laboratoare de cercetare și întreprinderi. Granturile sunt de obicei acordate pentru a finanța un proiect care va aduce beneficii anumitor tipuri de persoane sau comunității dvs. ca întreg.
  • Există câteva oportunități de finanțare pe care le puteți aplica în numele dvs. ca individ. Informațiile despre fiecare note de finanțare dacă sunt deschise organizațiilor, persoanelor fizice sau ambelor. Cu toate acestea, ca individ, este mai probabil să găsiți oportunități pe unul dintre celelalte site-uri guvernamentale, cum ar fi beneficiile.Gov.
Întrebarea 5 din 9:
Unde pot găsi subvenții, pot fi eligibile pentru?
  1. Imaginea intitulată se aplică pentru o subvenție guvernamentală Pasul 5
1. Mergi la HTTPS: // beta.Sam.GV / Căutare?index = cfda Pentru a căuta granturi. Puteți utiliza cuvinte cheie pentru a găsi granturi în câmpul dvs. special sau puteți căuta granturi disponibile pentru a vedea dacă cineva ar putea funcționa pentru dvs. Făcând clic pe titlul grantului din lista rezultatelor căutării, puteți obține mai multe informații despre acea oportunitate de finanțare deosebită.
  • Dacă găsiți un grant care vă interesează solicitarea, notați numărul CFDA (Catalogul Asistenței Federale de Asistență Internă). Puteți folosi acest lucru pentru a trage aplicația și pentru a aplica sub granturi.Gov. Există, de asemenea, un link pe pagina de informații a Grantului pe care o puteți urma pentru a vedea subvențiile.Site-ul GOV.
Întrebarea 6 din 9:
Pot aplica online?
  1. Imaginea intitulată se aplică pentru o subvenție guvernamentală Pasul 6
1. Da, du-te la https: // Granturi.Gov / să se aplice online. Într-un efort de a eficientiza procesul de cerere de finanțare, guvernul federal acceptă numai aplicații electronice. Creați un cont pe granturi.Gov, atunci puteți începe cu aplicația dvs. online.
  • Odată ce ați configurat contul dvs. pe granturi.GVV, utilizați spațiul de lucru pentru a finaliza și urmări aplicațiile dvs. de grant. Site-ul are resurse care vă vor ajuta să vă instruiți cum să navigați în spațiul de lucru și să trimiteți aplicații.
Întrebarea 7 din 9:
Ar trebui să angajez pe cineva să-mi scriu cererea?
  1. Imaginea intitulată se aplică pentru o subvenție guvernamentală Pasul 7
1. Da, dacă doriți să vă asigurați că aveți cea mai bună lovitură de a fi acordată subvenției. O cerere de finanțare este un document de lungă durată, iar oamenii care revizuiesc aceste aplicații se așteaptă să vadă limba specifică. Există profesioniști care se specializează în scris și au o evidență a aplicațiilor de succes pe care le puteți angaja pentru a lucra la cererea dvs. pentru dvs.
  • Angajarea unui scriitor de granturi profesionale vă poate costa oriunde de la câteva sute la câteva mii de dolari. Dacă acest lucru nu este în bugetul dvs., considerați cel puțin să luați o clasă de scriere online înainte de a face față aplicației.
Întrebarea 8 din 9:
Cum pot afla starea cererii mele?
  1. Imaginea intitulată se aplică pentru o subvenție guvernamentală Pasul 8
1. Puteți urmări cererea dvs. pe granturi.Site-ul GOV. Mergi la https: // Granturi.Gov / Web / Grants / Solicitanți / Cerere-My-aplicație.HTML și introduceți numărul de urmărire pentru aplicația dvs. De aici, puteți afla dacă agenția care acordă subvenția sa referit încă la cererea dvs. Odată ce acest lucru se întâmplă, totuși, nu veți putea urmări starea până când cererea dvs. nu este acceptată sau respinsă.
  • Rețineți că de multe ori durează câteva luni pentru a afla dacă ați primit un grant, deci aveți răbdare. Cele mai multe granturi nu sunt acordate până la data limită de depunere a cererilor, deși unele sunt acordate pe o bază rulantă.
Întrebarea 9 din 9:
Dacă cererea mea este respinsă?
  1. Imaginea intitulată se aplică pentru o subvenție guvernamentală Pasul 9
1. Dacă cererea dvs. este respinsă, îl puteți revizui și îl puteți trimite din nou. Veți primi o notificare dacă cererea dvs. este respinsă, împreună cu motivele respingerii. Trebuie să îl retrimiteți în timpul următorului ciclu de finanțare, deci în funcție de data, este posibil să nu aveți prea mult timp. Verificați anunțul dvs. pentru termenele limită.
  • Obținerea acceptată este o afacere mare, așa că nu vă bateți peste o respingere - se întâmplă destul de frecvent. În același timp, dacă ați scris aplicația dvs. pentru prima dată, ați putea dori să angajați pe cineva care să vă ajute cu revizuirile.

Avertizări

Acest articol discută solicitarea unei subvenții guvernamentale în SUA. Dacă locuiți într-o altă țară, procesul și tipurile de bani disponibile sunt probabil diferite.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar