Cum să aplicați pentru bunăstare

Programele de bunăstare sunt înființate pentru a ajuta familiile și persoanele care au nevoie de ajutor financiar. In Statele Unite, "bunăstare" De obicei, se referă la programul TANF (asistență temporară pentru familii nevoiașe), deși există multe programe de servicii sociale specializate care pot fi potrivite pentru situația dvs. specifică. Rețineți că bunăstarea nu este o soluție permanentă: ca adult, sunteți eligibil să primiți 60 de luni (sau cinci ani totali) de ajutor financiar din partea statului.

Pentru a aplica pentru bunăstare, va trebui să înțelegeți opțiunile disponibile pentru a vă afla la care programe sunteți eligibil și programați o întâlnire cu departamentul dvs. local de servicii umane.

Pași

Metoda 1 din 3:
Înțelegerea bunăstării
  1. Imagine intitulată Aplicați pentru bunăstarea Pasul 1
1. Cercetați diferitele opțiuni de bunăstare care sunt disponibile pentru dvs. În Statele Unite, programul TANF oferă asistență fiscală gospodăriilor cu un venit grav limitat sau fără venituri. Cu toate acestea, mai multe alte programe de bunăstare sunt disponibile prin u.S. Departamentul de Sănătate și Servicii Umane - revizuiți fiecare opțiune și determinați care se aplică cel mai bine situației dvs.
  • Dacă ridicați un copil pe un venit scăzut, luați în considerare un program de sprijin pentru copii. Programele de sprijin pentru copii și de îngrijire a copilului oferă familiilor cu ajutoare de îngrijire a copilului reglementate de guvern. În calitate de îngrijitor, puteți petrece mai mult timp de lucru, luând cursuri sau instruire pentru muncă atunci când sunteți prevăzut cu ajutor financiar complet sau parțial pentru costul îngrijirii copilului.
  • Dacă nu vă puteți permite să vă plătiți costurile de utilitate, luați în considerare aplicarea pentru asistență energetică sau utilă. Acest tip de program oferă ajutor financiar complet sau parțial persoanelor care nu își pot permite să plătească nevoile de utilitate esențiale (e.G. Căldură, electricitate, gaz și apă).
  • Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a plăti pentru alimente, luați în considerare aplicarea pentru ștampilele alimentare. * Programe de asistență alimentară, adesea menționate ca "bonuri de masa" sau programul de asistență suplimentară de nutriție), ajută la gospodăriile cu venituri mici, cu costul alimentelor. Un tip special de ajutor alimentar cunoscut sub numele de WIC (femei, sugari și copii) se aplică numai femeilor singure care ridică copii mici.
  • Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a plăti pentru asistență medicală, luați în considerare aplicarea pentru Medicare sau Medicaid. Programele de asistență medicală oferă o anumită formă de asigurări medicale celor care nu o pot obține pe cont propriu. Nu trebuie să fii eligibil pentru bunăstare pentru a fi eligibil pentru Medicaid.
  • Dacă sunteți dezactivat sau veteran și aveți nevoie de ajutor pentru a găsi munca, luați în considerare căutarea serviciilor de reabilitare profesională. Acest tip de program oferă persoanelor cu formare profesională și formare de calificare care să le poată lăsa, sperăm să găsească un loc de muncă adecvat. Găsiți U.S. Veteranii Afaceri VR & E (Reabilitarea profesională și ocuparea forței de muncă) aici: http: // beneficii.Va.Gov / Vocrehab /
  • Imagine intitulată Aplicați pentru bunăstarea Pasul 2
    2. Verificați liniile directoare federale și de stat. Programele de bunăstare sunt înființate de guvernul federal, dar mulți sunt reglementați de stat în care oferă ajutor. Astfel, anumite programe de bunăstare din statul dvs. pot lista cerințele care nu sunt împărtășite în întreaga națiune.
  • Explorați site-ul DHHS (Departamentul de Sănătate și Servicii Umane) atât pentru guvernul federal, cât și pentru guvernul dvs. de stat. Începeți aici, cu site-ul Federal DHHS: http: // HHS.Gov.
  • Pentru a găsi site-ul DHHS pentru guvernul dvs. de stat, Google "Departamentul de Sănătate și Servicii Umane [statul dvs.]". (E.G. "Departamentul de Sănătate și Servicii Umane California").
  • Imagine intitulată Aplicați pentru bunăstarea Pasul 3
    3. Aflați dacă îndepliniți cerințele de eligibilitate de bază. Nu numai cineva poate aplica pentru bunăstare. Trebuie să îndepliniți diferite cerințe financiare și nefinanciare, iar aceste cerințe exacte pot varia în funcție de stat și de program. Există totuși câteva cerințe federale de bază care se aplică la cele mai multe u.S. Programe de bunăstare. Examinați aceste cerințe în următoarele gloanțe:
  • Trebuie să aveți o oportunitate de angajare câștigătoare. Acest lucru poate fi cauzat fie de lipsa potențialilor angajatori, fie de lipsa de poziții pentru care sunteți calificat.
  • Trebuie să fiți dispuși să încheiați un acord oficial, precizând că sunteți angajați spre scopul de a deveni autosuficient într-un anumit interval de timp specificat.
  • Fiecare dintre șefii gospodăriei dvs. trebuie să semneze un angajament de a coopera și de a respecta toate regulile și cerințele programului. De asemenea, trebuie să fiți corect și cinstit în timpul programului.
  • În majoritatea cazurilor, trebuie să aveți copii dependenți care trăiesc în gospodărie. Toți minorii trebuie să participe la școală și să fie complet imunizați.
  • Trebuie să aveți vârsta de 18 ani sau mai mult pentru a primi beneficii.
  • Trebuie să fiți un rezident legal și permanent al statului pe care îl aplicați, precum și un cetățean sau un rezident calificat non-cetățean al Statelor Unite.
  • Trebuie să fiți dispuși să vă dezvăluie toate resursele monetare. În plus, trebuie să fiți dispuși să creați un buget de uz casnic și să vă lipiți.
  • Imagine intitulată se aplică pentru bunăstarea Pasul 4
    4. Înțelegeți modul în care funcționează procesul de bunăstare. Procesul variază în funcție de program și de program, dar următorii pași ar trebui să vă ofere o idee generală despre ceea ce va trebui să faceți.
  • Programați o întâlnire cu Departamentul de Stat al Sănătății și Servicii Umane sau o ramură locală a acelui birou.
  • Completați o aplicație care poate include diferite forme, majoritatea care pot fi găsite prin intermediul site-ului DHHS al statului dvs.
  • Aduceți orice aplicații completate la numirea dvs. împreună cu orice informație de identificare solicitată.
  • La interviu, puteți pune întrebări și intervievatorul va examina cu dvs. ceea ce este nevoile dvs. și oferă consultări cu privire la cea mai bună modalitate de a aborda aceste nevoi. Dacă cererea dvs. are succes, veți ști, de obicei, până la sfârșitul numirii.
  • Metoda 2 din 3:
    Sunteți eligibil pentru TANF?
    1. Imagine intitulată Aplicați pentru bunăstarea Pasul 5
    1. Înțelegeți scopul TANF. TANF a fost creat cu scopul de a ajuta "Familiile care au nevoie." O familie, conform definiției TANF, include cel puțin un îngrijitor și un copil sau o femeie însărcinată. "Nevoie" este determinată de stat, dar se referă la cantitatea de venit pe care o aduce o familie. Cu cât este mai mare venitul, cu atât este mai mare necesitatea.
    • TANF își propune să ajute familiile nevoiașe, astfel încât copiii să poată fi îngrijiți acasă.
    • Există măsuri preventive prevăzute pentru sarcina în afara căsătoriei, iar programul încurajează familii cu părinte.
    • TANF își propune, de asemenea, reducerea dependenței părinților nevoiași prin pregătirea acestora pentru muncă.
  • Imagine intitulată se aplică pentru bunăstarea Pasul 6
    2. Îndeplinesc cerințele de venit și de muncă. Pentru a vă califica pentru TANF, trebuie să îndepliniți orientările privind locul de muncă și veniturile la nivel federal și de stat. Aceste orientări sunt, de obicei, comparabile de stat la stat.
  • Activele numeroase, inclusiv conturile bancare și banii păstrați în casă, trebuie să ajungă la 2000 $ sau mai puțin. Dacă familia deține sau cumpără un vehicul licențiat, vehiculul nu trebuie să depășească 8500 de dolari în cost.
  • De obicei, nu este nevoie să aveți un loc de muncă când aplicați mai întâi la TANF. Cu toate acestea, va fi de așteptat să lucrați sau să participați în mod activ la programele de formare profesională sau la alte activități legate de muncă atâta timp cât sunteți înscris în program.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru bunăstarea Pasul 7
    3. Să fie un cetățean sau un rezident legal. Vi se permite să aplicați pentru TANF dacă sunteți un rezident legal al Statelor Unite. De asemenea, trebuie să fiți un rezident legal, cu normă întreagă a statului în care solicitați TANF.
  • U.S. Cetățenii sunt eligibili - dar dacă nu sunteți cetățean, trebuie să aveți o carte verde, fiți un indian american născut în afara U.S., să fie o victimă a traficului de ființe umane, fie un Hmong sau Highland Lao sau să fie a "Alien calificat."
  • Străinii calificați sunt cei care au intrat fizic în u.S. înainte de 22 august 1996 și care a locuit în U.S. continuu (fără a pleca să trăiască în altă parte) înainte de a deveni "calificat" sau legal. Cei care au intrat după data menționată trebuie să aștepte cinci ani după obținerea unui statut calificat, cu excepția cazului în care sunt refugiați, asylees sau îndeplinesc alte cerințe specifice.
  • Imagine intitulată se aplică pentru bunăstarea Pasul 8
    4. A avea copii. În majoritatea cazurilor, veți putea să primiți doar TANF dacă locuiți cu un copil sub vârsta de 18 ani, dar există și alte condiții care vă vor permite să aplicați.
  • Puteți fi o femeie însărcinată fără alți copii.
  • Puteți fi părinte cu un copil sub vârsta de 18 ani, indiferent dacă ceilalți părinți locuiește, de asemenea, în casă.
  • Puteți fi îngrijitorul juridic al copiilor pe care nu sunteți părinții lui.
  • Puteți avea un copil care depășește vârsta de 18 ani, dar sub vârsta de 19 ani, care nu a absolvit student de liceu, dar este un student cu normă întreagă la o școală secundară, profesională sau tehnică.
  • Ai putea fi îngrijitorul unei persoane cu handicap care depășește vârsta de 19 ani și sub vârsta de 21 de ani, dacă acea persoană participă la o școală secundară cu normă întreagă.
  • Metoda 3 din 3:
    Aplicând pentru bunăstare și obținerea ajutorului
    1. Imagine intitulată se aplică pentru bunăstarea Pasul 9
    1. Găsiți departamentul local de service umane. Se poate numi "Servicii Umane", "Servicii de familie", sau "Servicii de adulți și familii".
    • Rulați o căutare Google care include oricare dintre termenii de mai sus și numele orașului dvs. (e.G. "Servicii umane San Francisco" sau "Servicii de familie Chicago"). De asemenea, puteți găsi filiala locală, privindu-se în "Pagini guvernamentale" secțiunea unei cărți telefonice locale.
  • Imagine intitulată se aplică pentru bunăstarea Pasul 10
    2. Programați o întâlnire cu departamentul local de servicii umane. Când găsiți filiala locală a Departamentului de Service Umane de Stat, sunați și cereți să vorbiți cu un lucrător de caz. Explicați pe scurt că doriți să programați o întâlnire pentru a aplica pentru TANF: "Sună pentru că vreau să solicit pentru bunăstare cu programul TANF. Ar fi posibil pentru mine să programez o întâlnire pentru această săptămână?" Lucrați cu lucrătorul de caz pentru a găsi prima dată disponibilă pentru numirea dvs.
  • Când vorbiți cu lucrătorul de caz, el sau ea ar trebui să vă dea o listă a documentelor pe care trebuie să le aduceți la numire. Dacă nu - întrebați despre documentele de care aveți nevoie.
  • Imagine intitulată se aplică pentru bunăstarea Pasul 11
    3. Aduceți documentația necesară. Lucrătorul dvs. de caz ar trebui să vă spună care documente pe care trebuie să le aduceți. Acestea vor include, de obicei, dovada veniturilor, identificarea oficială a fotografiilor și dovada rezidenței. De asemenea, vi se poate cere să dovediți că aveți copii care îndeplinesc orientările TANF.
  • Dacă este posibil, aduceți permisul de conducere sau o altă formă de identitate emisă de stat. Dacă nu puteți oferi unul, aduceți un certificat de naștere sau un card de securitate socială - acest lucru poate fi suficient. Dacă nu aveți ID-ul emis de stat, adresați-vă lucrătorului dvs. de caz ce să faceți.
  • De obicei, puteți oferi dovada rezidenței prin aducerea facturilor de utilitate recente (e.G. Beneficiari de apă, facturile de gaz, facturile de energie electrică).
  • Dacă aveți copii, aduceți certificatele de naștere sau transcrierile școlare pentru a dovedi că sunt rezidenți legali ai U.S.
  • Imagine intitulată se aplică pentru bunăstarea Pasul 12
    4. Completați o aplicație. Dacă este posibil, accesați site-ul Departamentului de Sănătate și Servicii Umane pentru statul dvs. Localizați și imprimați formularele și aplicația oficială înainte de a vizita biroul de bunăstare.
  • Din nou, ar trebui să găsiți site-ul dvs. DHHS de stat, rulând o căutare Google care include "Departamentul de Sănătate și Servicii Umane" și numele statului tău.
  • Completați documentele dvs. la cele mai bune posibilități înainte de a vă prezenta la numirea dvs. Acest lucru va accelera procesul de-a lungul.
  • Dacă nu aveți acces la Internet sau la o imprimantă, puteți solicita lucrătorului dvs. de caz unde puteți obține aceste formulare în avans.
  • Nu vă faceți griji dacă nu puteți completa complet formularele înainte de a ajunge. Dacă aveți întrebări, adresați-vă lucrătorului dvs. la numirea dvs. Completați câmpurile rămase după ce ați înțeles ce vă interogați.
  • Imagine intitulată se aplică pentru bunăstarea Pasul 13
    5. Du-te la întâlnirea dvs. și fiți pregătiți. Arătați la întâlnirea dvs. la timp și aduceți toate documentele și formularele necesare.
  • În timpul întâlnirii, adresați-vă lucrătorului dvs. despre orice întrebări pe care le aveți. El sau ea va revizui documentația și documentele dvs. pentru a determina dacă sunteți eligibil și cât de mult vă ajută să primiți.
  • Fii răbdător. Lucrătorul dvs. de caz poate termina procesul până la sfârșitul numirii, dar în multe cazuri nu veți auzi despre cererea dvs. de oriunde de la câteva zile la câteva săptămâni.
  • Imagine intitulată se aplică pentru bunăstarea Pasul 14
    6. Continua să lucreze. În timp ce vă aflați în bunăstarea TANF, vă va fi de așteptat să lucrați, fie să vă angajați în activități legate de muncă (e.G. Programe de formare profesională).
  • Trebuie să începeți să lucrați în cel mult doi ani de la începerea aplicației și acceptării TANF. Trebuie să lucrați cel puțin 30 de ore pe săptămână. Dacă există un copil sub vârsta de șase vieți în casa dvs., atunci trebuie doar să lucrați doar 20 de ore pe săptămână.
  • Puteți utiliza nouă activități de lucru de bază pentru a satisface cerințele de lucru: ocuparea forței de muncă nesubscrise, ocuparea forței de muncă private subvenționate, ocuparea forței de muncă publice subvenționate, căutarea locurilor de muncă și pregătirea locurilor de muncă, serviciul comunitar, formarea la locul de muncă, experiența profesională, formarea profesională educațională și îngrijirea profesională un copil al unui destinatar în serviciul comunitar.
  • Puteți utiliza trei activități de lucru suplimentare pentru a completa cele nouă activități de bază: formarea abilităților de locuri de muncă direct legate de ocuparea forței de muncă, educația legată direct de ocuparea forței de muncă sau de finalizarea unui program școlar secundar.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru bunăstarea Pasul 15
    7. Pregătiți-vă pentru expirarea beneficiilor dvs. Puteți primi, cel mult 60 de luni (cinci ani total) de asistență TANF în timpul vieții dvs. Bunăstarea nu este proiectată ca o soluție permanentă - este concepută pentru a vă ajuta să găsiți o modalitate de a vă sprijini.
  • Rețineți că, în unele state, Beneficiile TANF pe care le primiți ca un copil nu se bazează pe cele 60 de luni de ajutor pe care le puteți primi ca adult. Acest lucru poate varia în funcție de stat, totuși, deci asigurați-vă că verificați liniile directoare ale statului.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • ID-ul oficial
    • Dovada de rezidenta
    • Dovada reședinței copiilor dvs
    • Dovadă de venit
    • Formulare oficiale și aplicații pentru programele de bunăstare
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar