Cum de a alege o caritate pentru a sprijini

Sprijinirea unei caritate poate fi o modalitate plină de satisfacție de a da înapoi comunității sau de a ajuta pe cineva care are nevoie.Există multe organizații de caritate de a alege din acest sprijin o gamă largă de persoane cu nevoi variate, astfel încât găsirea celui potrivit poate fi descurajator la început.Căutați organizațiile de caritate care sunt reputate și că vă identificați pentru a vă asigura că donarea dvs. beneficiază de o cauză pe care o aveți grijă de cea mai mare măsură posibilă.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea unei cauze
  1. Imagine intitulată Alegeți o caritate pentru a susține pasul 1
1. Decideți o categorie.Dacă nu aveți deja o cauză caritabilă în minte, va trebui să alegeți unul pentru a investiga.Există o serie de tipuri diferite de organizații de caritate care oferă suport sau serviciu pentru multe tipuri de grupuri.
  • Caritățile medicale pot ajuta la strângerea de bani pentru a găsi tratamente sau pentru a ajuta persoanele care trăiesc cu boală sau handicap.
  • Asistența organizațiilor de caritate educaționale sub studenții privilegiați primesc o educație bună sau să urmărească grade de colegiu.
  • Caritățile veteranilor oferă locuințe pentru veterani răniți și pentru a sprijini facilitățile de tratament.
  • Este probabil o caritate care beneficiază de ceva cu care sunteți pasionat.
  • Imagine intitulată Alegeți o caritate pentru a susține pasul 2
    2. Restricționați căutarea.Dacă ați decis că doriți să vă dați timpul sau banii către o caritate medicală, trebuie să determinați ce cauză în acea categorie vă simțiți cea mai puternică.Deși există organizații de caritate care investesc într-o gamă largă de lucruri, puteți găsi că mai degrabă ar trebui să sprijiniți o caritate care funcționează în mod specific cu cancer de sân sau diabet, de exemplu.
  • Există organizații de caritate specializate în fiecare categorie largă.
  • Faceți unele cercetări privind cauzele caritabile din domeniul dvs. de interes.
  • Imagine intitulată Alegeți o caritate pentru a susține pasul 3
    3. Faceți un inventar al ceea ce este important pentru dvs.Cea mai ușoară modalitate de a alege o cauză caritabilă este să vă gândiți la problemele din viața voastră pe care vă simțiți merită abordarea.Poate că ați pierdut un iubit la o boală care nu are nici un tratament, sau vă amintiți că ați anulat programul de muzică la școala dvs. ca un copil.
  • Dăruirea caritabilă este o modalitate de a avea dreptate pe care o vedeți în lume.Gândiți-vă la ce lucruri doriți să vedeți schimbarea.
  • Va fi mai ușor să susțineți o caritate cu care aveți o legătură emoțională.
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea carității potrivite
    1. Imagine intitulată Alegeți o caritate pentru a susține pasul 4
    1. Utilizați un motor de căutare de caritate.Există un număr de site-uri care se specializează în furnizarea de persoane acces rapid și ușor la listele de caritate pe care le caută.Multe site-uri oferă, de asemenea, informații despre organizațiile de caritate cum ar fi situațiile financiare și costurile generale.
    • Site-uri web cum ar fi caritabilnavigator.com vă permite să căutați după o serie de categorii sau pur și simplu liste de caritate sortate pe diverse subiecte.
    • Dauwell.Org și caritateWatch.ORG păstrează ambele liste extinse de organizații de caritate și le clasifică pe baza unei serii de criterii pentru a vă ajuta să luați o decizie mai bună informată.
  • Imagine intitulată Alegeți o caritate pentru a susține pasul 5
    2. Confirmați legitimitatea carității.Este posibil să nu găsiți caritatea alegerii dvs. pe un motor de căutare de caritate, deci este posibil să fie nevoie să confirmați că caritatea este reputabilă.În timp ce dăruirea caritabilă este un efort nobil, există oameni care încearcă să profite de ceilalți prin poziția ca fundații caritabile.Aceste organizații caritabile false pot fi elaborate site-uri web și par a fi extrem de oficial, deci este mai bine să confirme că o caritate este legitimă printr-o terță parte: de preferință o sursă oficială.
  • Căutați caritatea pe care ați ales-o pe un site ca caritatewatch.Org dacă nu ați făcut-o deja.
  • Dacă este o caritate locală, puteți contacta avocatul dvs. de stat General sau Biroul de caritate pentru a-și confirma legitimitatea.
  • Imagine intitulată Alegeți o caritate pentru a susține pasul 6
    3. Confirmați domeniul de aplicare al carității.Dacă ați decis că doriți să sprijiniți o caritate care să beneficieze de oameni din comunitatea dvs., veți dori să vă asigurați că caritatea pe care ați găsit-o are o acoperire care include zona dvs. locală.Multe organizații de caritate funcționează în mod specific în regiuni, astfel încât doriți să vă asigurați că găsiți unul care funcționează în interiorul dvs. Dacă localizarea serviciului pe care o oferă este importantă pentru dvs.
  • De exemplu, dacă doriți să sprijiniți o caritate care beneficiază de ofițeri de poliție, puteți alege să sprijiniți Fondul Memorial de aplicare a Legiei.
  • Cu toate acestea, dacă doriți să vă asigurați că sprijinul dvs. beneficiază de aplicarea legii locale, este posibil să doriți să alegeți o caritate mai orientată local.
  • Imagine intitulată Alegeți o caritate pentru a susține pasul 7
    4. Aflați cum ar trebui să vă folosiți caritatea.Dacă intenționați să donați bani, poate doriți să stabiliți cum vor fi utilizați banii pe care îi furnizați.Toate organizațiile de caritate au costuri generale, dar s-ar putea să fiți surprinși să știți că cantitatea de bani donați pusă spre cauza reală caritabilă poate varia semnificativ în funcție de organizație.
  • O caritate "de top" va pune 75% sau mai multe fonduri donate către cauza reală caritabilă.
  • Multe motoare de căutare de caritate, cum ar fi supraveghetorul de caritate și Navigator de caritate vă vor oferi aceste informații printr-o căutare rapidă.
  • Imagine intitulată Alegeți o caritate pentru a susține pasul 8
    5. Întrebați despre politica de confidențialitate a carității.Caritaile înregistrează adesea informațiile dvs. personale împreună cu donarea dvs. pentru impozitul și scopurile viitoare de informare.Ca rezultat, caritatea pe care o alegeți va avea informații despre dvs. care ar putea fi extrem de comercializabilă agențiilor terțe.
  • Revizuiți politica lor de confidențialitate online pentru a vă asigura că nu vând informații donatoare altor non-profituri, case de corespondență sau telemarketere.
  • Dacă o organizație de caritate nu are o politică de confidențialitate postată, contactați-i să întrebe despre asta.
  • Partea 3 din 3:
    Alegerea ce să dea
    1. Imagine intitulată Alegeți o caritate pentru a susține pasul 9
    1. Donează bani.Primul lucru pe care majoritatea oamenilor se gândesc la atunci când vine vorba de donarea carității este bani.Banii fac ca lumea să meargă "și pot fi semnificative pentru organizațiile caritabile.Organizațiile de caritate folosesc donarea dvs. pentru a oferi ajutor persoanelor care au nevoie de ea și pentru a plăti costul de gestionare a organizației în sine.
    • Amintiți-vă că donațiile dvs. sunt adesea deductibile, dar nu vă supraexpuneți că donând mai mult decât vă puteți permite.
    • Luați în considerare înființarea unei donații mai mici care se repetă în mod regulat pentru a oferi un sprijin continuu fără a pune prea mare de la portofelul dvs. în orice moment.
  • Imagine intitulată Alegeți o caritate pentru a susține pasul 10
    2. Donați timpul.Multe organizații de caritate au nevoie de voluntari la fel de mult ca au nevoie de bani.Lucrările de caritate poate fi extrem de răsplătită și vă oferă posibilitatea de a vedea binele pe care îl faceți în timp real.Dacă aveți abilități specializate, timpul dvs. donat ar putea fi extrem de valoros și util pentru o caritate.
  • Contactați caritatea pentru a vedea dacă există servicii de voluntariat în special în care au nevoie.Ei pot avea nevoie de oameni să ajute la outreach sau administrație care nu necesită nici o pregătire sau experiență.
  • Unele organizații de caritate ar putea avea nevoie de ceea ce faceți în prezent pentru o viață.Lăsați-i să știe ce faceți și să vedeți dacă poate ajuta.
  • S-ar putea să fiți în stare să donați timp de acasă, dacă au nevoie de ajutor cu mass-media socială sau la outreach comunitate.
  • Imagine intitulată Alegeți o caritate pentru a susține pasul 11
    3. Donați sânge sau organe.Donatorii de sânge și de organe sunt întotdeauna în cerere.Donarea sângelui poate salva vieți și nu vă va costa mult mai mult decât un timp și o mică lumină de lumină.Donarea măduvei osoase sau a unui organ ar necesita un sacrificiu semnificativ mai mare, dar puteți simți că binele pe care îl veți face, merită să meritați.
  • Ai putea alege să devii un donator de organe când treceți în loc să donați acum.
  • Crucea Roșie și alte organizații au adesea unități de sânge care se desfășoară în orașe din întreaga țară.Verificați RedCross.Org pentru a găsi un centru de donație lângă dvs.
  • De asemenea, puteți contacta Biroul de caritate sau de caritate locală pentru a afla despre alte donații medicale citează în zona dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar