Cum să devii un ornitolog

Prin definiție, un ornitolog studii de păsări. Cu toate acestea, modul în care studiază păsările variază. Unii ornitologi lucrează în laboratoare cu păsări captive sau date de calculator, în timp ce alții lucrează în câmpul care studiază populațiile de păsări sau de a face muncă aferentă biologiei vieții sălbatice, managementul terenurilor sau învățământului. Dacă doriți să lucrați într-un câmp care este "pentru pasari," Ai găsit-o!

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea educației și a experienței
  1. Imaginea intitulată devine un ornitolog Pasul 1
1. Concentrați-vă pe științele vieții în liceu. Deși nu este necesar să se concentreze intens pe clasele de științe ale vieții în liceu, vă poate ajuta să începeți un salt de pornire a unei cariere în ornitologie. Începeți cu clasele cum ar fi biologia, precum și clasele precum anatomia și fiziologia.
  • Luați în considerare luarea unor clase concurente la un colegiu local. În acest fel, puteți obține cu adevărat o idee despre ceea ce este ca câmpul înainte de a sări în. Adresați-vă consilierului dvs. de îndrumare dacă școala dvs. oferă clase concurente.
  • Imaginea intitulată deveni un ornitolog Pasul 2
    2. Alăturați-vă unui club local de vizionare a păsărilor. O modalitate de a vă uda picioarele umede în ornitologie, chiar și atunci când sunteți în liceu, este să vă alăturați unui club de vizionare a păsărilor. Majoritatea comunităților au aceste cluburi și ar fi bucuroase să primească un student de liceu.
  • Cereți-vă la biblioteca locală sau parcurile și departamentul de recreere pentru a vedea dacă știu despre cluburile de vizionare a păsărilor din zonă.
  • De asemenea, puteți utiliza media socială pentru a găsi prieteni și cluburi asemănătoare în zona dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un ornitolog Pasul 3
    3. Obțineți o diplomă de licență în științele vieții. Pentru a fi un ornitolog, aveți nevoie de o educație colegiu. Începeți cu o diplomă în științele vieții, cum ar fi ecologia, zoologia sau biologia faunei sălbatice. Aceste grade vă pot ajuta să vă pregătiți pentru câmp.
  • În timp ce studiați pentru gradul dvs., încercați să luați orice cursuri pe care le puteți concentra în mod specific asupra ornitologiei.
  • De asemenea, concentrați-vă pe cursuri precum matematica, geometria, statisticile, chimia și fizica, care vă pot ajuta la pregătirea cercetării. Clasa engleză poate fi de asemenea utilă, deoarece vă pot învăța cum să scrieți bine atunci când vine vorba de a face rapoarte.
  • Imaginea denumită devine un ornitolog Pasul 4
    4. Decideți ce domeniu al câmpului doriți să urmați. Ornitologia este un câmp larg, iar în timp ce lucrați la diploma de licență sau la scurt timp, va trebui să decideți ce vreți să faceți în acest domeniu. Ceea ce intenționați să urmăriți poate afecta următorii pași.
  • Luați în considerare specialitățile din domeniu. De exemplu, unii ornitologi se specializează în ornitologie marină, studiază păsările care locuiesc în apropierea apei. Alții se pot specializa în păsările dintr-o anumită zonă, cum ar fi păsările din Texas de Sud.
  • De exemplu, poate doriți să deveniți un lobbyist, care lucrează pentru interesele păsărilor prin încercarea de a schimba politica în Washington DC. Alternativ, este posibil să doriți să faceți lucrări de teren sau de cercetare, unde studiați obiceiurile păsărilor în habitatele lor naturale.
  • Poate doriți să intrați în educație, de la lucrul la un centru natural pentru a preda la o universitate.
  • O altă opțiune este de a lucra pentru a menține habitatele sau a contribui la conservarea resurselor pe care le-au lăsat păsările. De asemenea, puteți lucra ca un Ranger Park într-unul din parcurile naționale sau chiar un parc de stat.
  • În timp ce face această lucrare, puteți aduna și analiza date, urmăriți păsările în habitatele lor naturale, înregistrați comportamentul păsărilor și dați rapoarte și prezentări. S-ar putea, de asemenea, păsările de recensământ, măsurați vegetația, cuștiți cu cuști de păsări și efectuați autopsiile pe păsările decedate.
  • Imaginea intitulată deveni un ornitolog Pasul 5
    5. Luați în considerare un stagiu sau o slujbă de vară. Dacă nu sunteți sigur ce parte a câmpului doriți să intrați sau chiar dacă știți, un stagiu vă poate ajuta să vă concentrați cariera. Locurile de muncă de vară, și mai generale care se concentrează pe științele vieții, vă pot oferi, de asemenea, o experiență valoroasă, mai ales dacă vă învață despre lucruri cum ar fi cercetarea animalelor și a habitatelor.
  • O altă opțiune este voluntariatul la un parc natural local.
  • Cereți-vă la școală să vedeți dacă există stagii în zonă. De asemenea, verificați la parcurile naționale și de stat din apropiere pentru a vedea ce fel de muncă cu fracțiune de normă pe care o au.
  • Imaginea intitulată deveni un ornitolog Pasul 6
    6. Vizitați o conferință. Conferințele ornitologice vă pot ajuta să vă familiarizați cu ceea ce se face în domeniu. În plus, veți putea auzi de la o varietate de oameni într-o gamă largă de cercetări, astfel încât vă poate ajuta să restrângeți ceea ce doriți să vă concentrați. Unele conferințe sunt gratuite, dar pentru majoritatea, va trebui să plătiți o taxă și să călătoriți la conferință.
  • În timp ce încă în școală, adresați-vă profesorilor dvs. dacă știu despre orice conferințe pe tema din zona dvs. sau în întreaga națiune.
  • De asemenea, puteți să vă alăturați grupurilor ornitologice locale care au o legătură cu un grup național, deoarece multe dintre aceste grupuri vor avea întâlniri regionale și naționale.
  • De exemplu, Uniunea Ornitologilor American este un grup național care se concentrează pe ornitologie.
  • Imaginea intitulată deveni un ornitolog Pasul 7
    7. Urmărește școala absolventă. În timp ce școala absolventă nu poate fi absolut necesară, este preferat dacă lucrați în cercetare sau învățătură. Odată ce ați decis în zona în care doriți să intrați, puteți restrânge tipul de muncă absolventă pe care doriți să o faceți.
  • Pentru pozițiile la nivel de intrare, puteți scăpa cu o diplomă de licență. Cu toate acestea, dacă doriți să vă deplasați în domeniu, veți dori să urmați cel puțin o diplomă de masterat dacă nu un pH.D.
  • Veți avea nevoie de un pH.D. Dacă intenționați să faceți propria dvs. cercetare sau să învățați la o universitate.
  • Partea 2 din 3:
    Dezvoltarea abilităților
    1. Imaginea intitulată deveni un ornitolog Pasul 8
    1. Aflați abilitatea de a fi metodică în cercetare. Un factor cheie pentru majoritatea ornitologului este capabil să observe metoda de păsări și obiceiurile lor. În plus, trebuie să puteți înregistra informațiile pe care le observați astfel încât să poată fi benefic pentru ceilalți.
    • Metodic înseamnă că sunteți diligenți în studiul dvs. Ieșiți cel puțin o dată pe zi pentru a observa păsările pentru o anumită perioadă de timp și înregistrați detaliile a ceea ce observați în fiecare zi. De exemplu, poate doriți să observați cât de des apare o pasăre în curte, ce alimente pare interesat și ce fel de cuib se află în primăvară.
    • Veți învăța o parte din acest tip de cercetare în școală. Cu toate acestea, interfețarea cu un cercetător va contribui la dezvoltarea mai mult de această abilitate.
    • Dacă nu ați găsit pe cineva la intern, practică această abilitate pe cont propriu. Adică, nevoie de timp pentru a observa păsările din zona dvs. în fiecare zi, făcând note cu privire la obiceiurile și mișcările lor. Puteți alege să vă concentrați doar pe o singură pasăre.
  • Imaginea denumită devine un ornitolog Pasul 9
    2. Dezvoltați abilitățile dvs. matematice și analitice. Veți avea nevoie de aceste abilități pentru a vă ajuta să analizați datele pe care le colectați. Datele brute trebuie sintetizate înainte de a fi sens și aveți nevoie de abilități matematice pentru a vă ajuta să faceți acest lucru. Desigur, școala dvs. ar trebui să vă ajute să vă dezvoltați abilitățile matematice și analitice, dar puteți lucra singur pe ele. Lucrurile pe care le faci pentru a lucra la domiciliu probabil nu vor fi la fel ca ceea ce faci în domeniu, dar ei vor ajuta în continuare să vă dezvolte abilitățile de gândire.
  • De exemplu, lucrul la jocurile de gândire, cum ar fi Sudoku, Bridge, Șah și Crosswords Cryptic, vă poate ajuta să vă dezvoltați abilitățile analitice și de rezolvare a problemelor. Alte lucruri care pot contribui la includerea jocurilor strategice pe calculator și învățarea modului de evaluare a surselor pentru lucrările academice. Un bibliotecar, profesor sau profesor vă poate ajuta să învățați cum să evaluați sursele.
  • De asemenea, puteți face lucruri cum ar fi să învățați programele și codarea calculatorului, ceea ce vă poate ajuta cu abilități analitice, dar vă poate ajuta și mai direct în domeniu, deoarece ornitologii au nevoie de abilități bune de calculator.
  • Imaginea denumită devine un ornitolog Pasul 10
    3. Dezvoltați abilități bune de comunicare. Veți avea nevoie de abilități bune de comunicare orală pentru a lucra cu alți cercetători și pentru a vă prezenta cercetările la conferințe. Veți avea nevoie de abilități bune de comunicare scris pentru a vă scrie cercetarea sau pentru a face broșuri informaționale pentru publicul larg. Luând cursuri de vorbire și engleză în colegiu este un loc bun pentru a începe, dar puteți lua alți pași pentru a vă îmbunătăți abilitățile.
  • O modalitate de a îmbunătăți comunicarea orală este să vă gândiți la ceea ce veți spune înainte de a spune asta. În timp ce buna ascultare necesită ca nu faceți acest pas în timp ce o altă persoană vorbește, puteți întrerupe un moment pentru a vă aduna gândurile. Acest lucru vă va ajuta să fiți mai concis, precum și să scoateți cuvinte de umplere, cum ar fi "ca" sau "Um."
  • O parte importantă a comunicării ascultă cealaltă persoană. Asta înseamnă că auziți de fapt ceea ce spune persoana, precum și arătând că o auziți. De exemplu, încercați să întrebați întrebări care indică faptul că ați auzit ce sa spus, cum ar fi, "Acesta este un punct interesant despre Blue Jays. Credeți că același lucru se poate spune despre cardinali?"
  • De asemenea, asigurați-vă că utilizați și comunicarea non-verbală. Adică atunci când vorbești cu cineva, folosește limba corpului tău pentru a arăta că sunteți angajat în conversație. Înclinați corpul spre cealaltă persoană și vă înduați capul, de exemplu.
  • O modalitate de a dezvolta abilități mai bune de comunicare este de a citi pe scară largă. Când citiți, începeți în mod natural să luați ordinea cuvântului și alegerea unor scriitori buni și îl veți încorpora în scrisul dvs., fără să-l realizați nici măcar.
  • Imaginea intitulată deveni un ornitolog Pasul 11
    4. Învață să fii flexibil. În domeniul ornitologiei, puteți lucra ore ciudate sau trebuie să ieșiți la un loc de muncă la stimularea momentului. Dacă intri în acest câmp, atunci trebuie să fii suficient de flexibil pentru a lucra în aceste condiții.
  • Partea 3 din 3:
    Sărind în câmp
    1. Imaginea intitulată devine un ornitolog Pasul 12
    1. Rețea la evenimente de ornitologie. La fel ca în orice domeniu, este important să vă aduceți numele acolo. O modalitate prin care puteți face acest lucru este de a remedia la evenimente axate pe ornitologie. Ori de câte ori mergeți la o conferință, faceți-o un punct pentru a merge la oameni și de a vorbi cu ei.
    • Networkingul vorbeste doar cu oamenii si fac conexiuni. Cu toate acestea, pentru a face o conexiune cu majoritatea oamenilor, trebuie să găsiți o modalitate de a fi interesant pentru ei. O modalitate este de a afla cum să fie util. Ce are nevoie de acea persoană? Un alt mod este de a fi mai mult decât se aștepta. Poate că ești doar un student, dar poate că ți-ai făcut cu adevărat cercetările și știi totul despre persoana cu care vorbești, de exemplu.
    • Întotdeauna aveți Reluarea dvs. gata, de asemenea. În acest fel, dacă cineva este interesat de tine, ai ceva de predat. De asemenea, puteți avea cărți de vizită imprimate destul de ieftin, ceea ce poate fi, de asemenea, bun pentru a preda pe cineva (când întreabă).
  • Imaginea intitulată deveni un ornitolog Pasul 13
    2. Urmăriți cu contacte și cercetători. Când vă întâlniți pe cineva, mai ales pe cineva care vă interesează și vă oferă o carte de vizită, continuați întotdeauna cu acea persoană mai târziu, astfel încât să rămâneți proaspătă în mintea persoanei. În mod similar, atunci când mergeți la o conferință și auziți o lucrare interesantă, luați în considerare trimiterea prin e-mail pe acea persoană, chiar dacă nu l-ați întâlnit cu el sau ea.
  • Un simplu, "Mi-a plăcut să vă întâlnesc la conferință a doua zi. Sunteți atât de înțelepți cu privire la cardinalele locale. Vă mulțumim că ați făcut timp pentru a vorbi cu mine," poate merge mult.
  • Majoritatea oamenilor au informații de contact adecvate online. Nu trebuie neapărat să ajungeți cu un obiectiv în minte. Doar spuneam, "Sunt nou la câmp și mi-a plăcut ceea ce citiți la conferința x," poate fi un punct minunat de sărituri.
  • Imaginea intitulată deveni un ornitolog Pasul 14
    3. Utilizați cine știți pentru a obține o poziție. Un punct de rețea utilizează cine știți că vă ajută să găsiți un loc de muncă când vine timpul. Este posibil să aveți mai mulți oameni în rețeaua dvs. decât vă dați seama. Gândiți-vă la oamenii pe care ați interorat, profesorii dvs. și oamenii pe care i-ați întâlnit la conferințe. Ajungeți la ele, prin telefon, prin e-mail sau prin intermediul rețelelor sociale de afaceri online pentru a vedea dacă oricare dintre ele cunoaște pozițiile din domeniu.
  • Începeți prin reinvocarea relației dvs. anterioare dacă nu ați vorbit într-o vreme, cum ar fi, "Bună Jess, nu am vorbit cu tine de când am lucrat împreună la păsări pentru totdeauna. Ce ați făcut de atunci?"
  • Tot ce vrei să faci este să-l pui pe Featlers pentru a vedea dacă există oportunități de locuri de muncă acolo. "Ei bine, am scris parțial pentru că am absolvit în cele din urmă pH-ul meu.D., Și acum caut un loc de muncă în domeniu. Știi despre ceva unde ești?"
  • Imaginea intitulată deveni un ornitolog Pasul 15
    4. Alăturați-vă unei organizații profesionale. Dacă nu ați făcut deja, acum este momentul să vă alăturați unei organizații profesionale. Nu numai că veți avea acces la persoanele din domeniu, dar și cele mai multe organizații profesionale oferă locuri de post posturi. Prin urmare, veți avea, de asemenea, acces la postările de locuri de muncă pe care nu le-ați putea să nu fiți o parte a organizației.
  • Cu toate acestea, dacă nu aveți banii pentru a vă alătura tuturor organizațiilor profesionale, puteți utiliza în continuare site-urile lor ca o resursă. Mulți dintre ei își au postările de locuri de muncă deschise publicului.
  • Principala organizație națională este Uniunea Ornitologilor American, dar vă puteți alătura și unei părți locale care face parte din societățile ornitologice ale Americii.
  • Imaginea intitulată deveni un ornitolog Pasul 16
    5. Căutați poziții de pretutindeni. Ca ornitolog, ar trebui să căutați lucrări pe site-uri web pentru parcurile de stat și naționale. De asemenea, trebuie să vă uitați la centrele locale de natură, precum și pe site-urile guvernamentale. Motoarele regulate de căutare a locurilor de muncă pot fi utile, de asemenea. Când căutați, luați în considerare observatoarele și organizațiile de caritate care se concentrează pe conservare.
  • Luați în considerare organizațiile guvernamentale, cum ar fi U.S. Pește și servicii sălbatice și pește de stat și ramuri sălbatice. De asemenea, uitați-vă la sucursalele din fiecare stat dedicate resurselor naturale. În plus, multe grădini zoologice vor dori să angajeze ornitologi.
  • Desigur, universitățile sunt, de asemenea, o opțiune, deși, de obicei, numai dacă aveți un doctorat în domeniu.
  • Nu vă fie frică să începeți mici. Ruperea în câmp poate fi dificilă, deci trebuie să faceți un loc de muncă unde puteți găsi unul.
  • Imaginea intitulată deveni un ornitolog Pasul 17
    6. Aplicați pentru poziții. Odată ce ați restrâns câteva perspective de muncă, începeți să aplicați în întreaga bord. Asigurați-vă că lucrările se potrivesc cel puțin set de calificări și experiență într-o măsură, deoarece vă va ajuta să vă dați un picior în sus.
  • Taiați scrisoarea de intenție. Nu uitați că de fiecare dată când trimiteți CV-ul dvs., ar trebui să aibă o scrisoare de intenție adaptată acelei organizații sau a afacerilor. Ideea este de a evidenția abilitățile sau experiența pe care o aveți care vă fac potrivirea corectă pentru această organizație.
  • Păstrați CV-ul scurt și simplu. Nu lăsați-o să treacă printr-o pagină și să evidențieze experiența relevantă pe care o aveți. Dacă nu sunteți sigur cum să scrieți un CV, luați în considerare luarea unei clase sau a unui atelier de lucru pe acesta. Consultați cu biblioteca locală sau parcurile și departamentul de recreere pentru a vedea dacă oferă o clasă.
  • Imaginea intitulată deveni un ornitolog Pasul 18
    7. Ia în considerare granturile. Deoarece lucrarea ornitologilor este adesea bazată pe cercetare, aveți opțiunea de acordare a granturilor la dispoziția dvs. Puteți utiliza un grant pentru a finanța cercetarea pe care doriți să o faceți în domeniu.
  • Cu toate acestea, majoritatea organizațiilor de acordare a granturilor preferă să vă conectați la o anumită organizație.
  • Un loc de căutat și aplicat pentru granturi este prin intermediul motoarelor de căutare guvernamentale, care enumeră toate subvențiile disponibile prin surse guvernamentale.
  • De asemenea, multe organizații profesionale oferă, de asemenea, granturi.
  • sfaturi

    Pentru a fi un bun ornitolog, trebuie să fii auto-motivat, auto-disciplinat și suficient de pacient pentru a face față orelor lungi de lucru în zone îndepărtate, adesea în vreme rea.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar