Cum să-ți găsești animalul spiritual

Este animalul tău spiritual un lup, owl, urs, cioară, girafă, șopârlă sau fluture? Animalele Spirit ne pot ajuta să ne simțim mai mult în acord cu Pământul și să ne ghiderăm să luăm deciziile corecte în viață. Nu poți alege doar un animal spirit, deși, în conformitate cu credințele antice, animalul tău spirit te alege. Citiți mai departe pentru a afla cum să găsiți și să vă conectați cu animalul dvs. spiritual, o căutare care a fost întreprinsă de nenumărate persoane de peste mii de ani.

Pași

Partea 1 din 3:
Câștigând conștientizarea
  1. Imaginea intitulată Aflați ce animal spiritual este pasul 6
1. Petreceți timp în natură. Pământul este populat de nenumărate specii de animale cu ceva de învățat. Dacă sunteți destul de norocoși să aveți un animal de companie, poate că interacționați cu animalele uneori, dar o mulțime de oameni își petrec aproape tot timpul cu alți oameni. Făcând lumea naturală o parte mai mare a vieții voastre vă deschide posibilitatea de a vă conecta cu un animal spiritual.
  • Nu ieși căutând un animal spirit - care nu este modul în care funcționează. Deocamdată, fii deschis pentru a învăța mai multe despre toate creaturile non-umane.
  • Căutați modalități inventive de a petrece mai mult timp în natură. Dacă nu locuiți lângă pustie, mergeți la un parc sau un parc național sau un parc de oraș.
  • Când petreceți timp în afara, scoateți căștile și tăiați orice distragere a atenției. Deveniți conștienți de împrejurimile voastre și observați lucrurile pe care le-ați putea trece de obicei: o pasăre care se uită dintr-un tufiș sau o caterpilară de mers pe jos pe trotuar.
  • Când timpul nu permite o lungă trek afară, faceți spațiul interior mai deschis la lumea naturală. Opriți aparatul de aer condiționat. Deschideți blind-urile și ferestrele. Ascultați vântul și greierii în loc să jucați muzică.
  • Imagine intitulată Găsiți-vă spiritul animalului 2
    2. Recunoașteți înțelepciunea și inteligența animalelor. Petrecând mai mult timp în natură, în special în jurul animalelor, vă va ajuta să începeți să vă gândiți la ele diferit. Observați obiceiurile lor, cum comunică unul cu celălalt și elementele comportamentului lor care vă surprind. Animalele au inteligență toate propriile lor, diferite, dar egale cu cea a oamenilor. Dacă este dificil sau imposibil pentru tine, va fi greu să-ți găsești animalul spiritual.
  • Inteligența este mai mult decât să fie capabil să rezolve problemele matematice. Gândiți-vă la ce tip de inteligență au animalele diferite. Păsările migratoare, de exemplu, pot zbura mii de kilometri la o destinație pre-planificată fără o hartă.
  • Nu antropomorfizați animalele. Ei nu sunt umani, așa că nu se așteaptă ca ei să se exprime în același mod. Este important să respectăm animalele pentru cine sunt, mai degrabă decât presupunând că vor comunica în termenii dvs.
  • Imaginea intitulată Aflați ce animal spiritual este pasul 1
    3. Meditați și rugați-vă. Găsirea animalului spiritual este un exercițiu spiritual și supranatural. Efectuați o sesiune de meditație sau rugăciune în timpul căreia vă concentrați să fiți deschisi la comunicațiile de la animalul dvs. spiritual. Fă-o într-un loc natural ca o pajiște sau o plajă, sau undeva omul, cum ar fi un parc. Crede în instinctele tale.
  • Dacă doriți un răspuns concret la o întrebare da sau nici o întrebare, probabil că nu veți găsi că într-un animal spiritual. Nu este vorba despre obținerea a ceea ce doriți - este vorba despre a forja o conexiune mai profundă la natură, care va duce în cele din urmă pe calea cea bună.
  • Căutați animalul vostru spirit dacă sunteți gata să fiți deschisi la un alt fel de înțelepciune și inteligență și să vă conectați mai profund cu lumea naturală. Amintiți-vă că aceasta trebuie să fie o legătură reciprocă - nu puteți "Concura" animalul spiritual la voință. Câștigați cel mai mult prin a fi deschis la toate posibilitățile.
  • Dacă meditațiile și rugăciunile dvs. par fără rost, nu o forțați. Încercați din nou într-un sezon diferit, sau când mintea dvs. este într-o stare diferită. Între timp, lucrați la a fi mai deschis și conștient de spiritual, petrecând și mai mult timp cu Mama Natura.
  • Partea 2 din 3:
    Recunoscând animalul tău
    1. Imaginea intitulată Aflați ce animal spiritual este pasul 5
    1. Acordați atenție aparențelor recurente ale unui anumit animal din viața dvs. Ați avut vreodată o zi sau o săptămână, când același simbol părea să continue să vină în prim plan? Poate că ai văzut o murală de un lup pictat pe o clădire și te-a lovit la fel de frumos ca să te oprești să-l iei. Poate mai târziu în acea zi, te-ai uitat în jos pentru a vedea un tatuaj de lup pe glezna unei femei din magazinul de cafea. În noaptea aceea te-ai dus acasă, ai pornit televizorul, și dacă te uiți din greu, ar putea exista o șansă ca un animal pe care-l vezi de multe ori să fie la televizor. Recurgerea simbolurilor animale poate însemna că animalul dvs. spiritual încearcă să intre în contact.
  • Imagine intitulată Găsiți-vă spiritul Animal Pasul 5
    2. Luați notă de animale din visele voastre. Animalele spirituale apar adesea oamenilor noaptea în visele lor, când mintea este în repaus și subconștientul este la locul de muncă. Dacă aveți tendința de a respinge sau uita visele, faceți un punct de a plăti mai multă atenție. Luați notă de animalele pe care le întâlniți.
  • Uneori, apariția unui animal spirit nu este simplă. Puteți visa la un animal într-o pictură pe perete sau o conversație în care cealaltă persoană menționează un anumit animal. Toate referințele la animale sunt în valoare de remarcat.
  • Notați-vă visele și acordați atenție modelelor de-a lungul timpului. Ce mesaj par să comunice animalele? Păstrați o minte deschisă și încercați să le interpretați.
  • Imaginea intitulată Găsiți-vă spiritul animalului 6
    3. Să fie atenți la animale cu un comportament neobișnuit. Mulți au raportat întâlnirea cu animalul lor spiritual în formă fizică. Nu-l respingem dacă un animal se apropie de dvs.
  • Imaginea intitulată Aflați ce animal spiritual este pasul 4
    4
    Tine un jurnal din meditațiile tale. Unele animale pot veni și pleacă, iar unii pot rămâne. Păstrarea unui jurnal al interacțiunilor dvs. cu aceste animale vă va ajuta să aflați mai multe despre dvs. și despre Totemul dvs. de animale.
  • Imaginea intitulată Aflați ce animal spiritual este pasul 8
    5. Consultați un șaman. Aceste medii spirituale pot avea metode sau sfaturi pentru găsirea animalului tău spiritual. Fiți conștienți de faptul că găsirea unui șaman în cartierul dvs. nu este la fel de ușoară ca și căutarea Google sau în căutarea în agenda telefonică. Este posibil să trebuiască să întrebați sau să investigăm pe cont propriu.
  • Partea 3 din 3:
    Conectarea cu animalul dvs. spiritual
    1. Imagine intitulată Găsiți-vă un animal spiritual Pasul 9
    1. Aflați despre animalul dvs.Odată ce ați identificat animalul dvs., învățați tot ce puteți despre el. Ce mănâncă și unde trăiește? Citiți despre istoria, comportamentele și modul în care este portretizată în literatură și mass-media. Ce reprezintă acest animal?
    • O înțelepciune deosebită a unui animal este numită "medicament," sau putere. Acest medicament poate fi folosit pentru a ajuta la o perioadă de nevoie. De exemplu, medicamentul lui Hawk ar putea fi abilitatea sa de a vedea clar când alții nu pot.
    • Dacă este posibil, petreceți timp lângă habitatul animalului dvs. Nu fiți disruptivi, dar încercați să învățați cât de mult puteți despre modul în care animalul există în sălbăticie.
  • Imaginea intitulată Găsiți-vă un animal spiritual Pasul 10
    2. Aplicați înțelepciunea animalului în propria viață. Luați ceea ce ați învățat și folosiți-o pentru a vă ajuta să faceți decizii mari, confruntați cu situații dificile și atingându-vă obiectivele. Puteți să vă atrageți și pe înțelepciunea animalului în viața de zi cu zi, în tratamentul altora și a pământului.
  • Imaginea intitulată Aflați ce animal spiritual este pasul 2
    3. Fi deschis la mesaje. Acordați o atenție deosebită de fiecare dată când animalul dvs. vă va apărea în orice formă. Faceți tot posibilul pentru a interpreta mesajele pe care animalul pare să îl trimită. Amintiți-vă, mesajele nu vor fi simple, deoarece animalele nu comunică în același mod pe care oamenii o fac, așa că va trebui să faceți o gândire profundă pentru a înțelege. Iată câteva întrebări pentru a vă întreba:
  • Ce emoții simți când vine animalul?
  • Animalul pare a fi un semn de prefacere sau confort?
  • Animalul pare să vă conducă într-o anumită direcție?
  • Imaginea intitulată Aflați ce animal spiritual este pasul 9
    4. Onorați animalul dvs. Se crede în șamanism că câștigi o legătură mai profundă cu animalul tău spiritual prin onorarea ei. În acest sens, vă lăsați să știe că asistența sa în a vă ajuta cu viața voastră este apreciată. Puteți face acest lucru prin ridicarea pentru mediu și drepturile animalelor și, în special, bunăstarea animalelor voastre spirituale. Amintiți-vă că de fiecare dată când o specie de animale se dispărea, pierdem înțelepciunea acelui animal.
  • sfaturi

    Animalele spirituale te aleg. S-ar putea să aflați că animalul dvs. spiritual nu este animalul pe care v-ați așteptat inițial să vină la dvs.
  • Nu vă așteptați întotdeauna la un animal frumos ca pisicile sau câinii, unii oameni și-au găsit animalele spirituale să fie mult mai vicios ca șerpi, lei, urși și așa mai departe.
  • Umpleți-vă casa cu obiecte legate de animalul dvs. Lăsați animalul să știe că este binevenit în spațiul dvs.
  • La sfârșit, ați fi fost cu spiritul dvs. de animale tot timpul și ați putea avea mai mult de unul.
  • Dacă nu știți animalul, în noaptea spune, "Sunteți bineveniți în visul meu." Ei pot veni la visul tău, care ar putea să te ducă să-ți descopere animalul spiritual.
  • Nu fi nerăbdători. Descoperirea animalului spiritual are nevoie de timp și răbdare.
  • Când vă căutați animalul spiritual, fiți relaxați.
  • Nu respectați neapărat creaturile de teren. Amintiți-vă varietatea de creaturi care locuiesc în ocean, precum și cei care zboară pe cer.
  • Încercați să învățați cât de mult puteți despre animalul dvs. și să recunoașteți înțelepciunea - aplicați-o în viața de zi cu zi.
  • Puteți lua chestionare pe Internet pentru distracție, dar nu vă va da neapărat răspunsul potrivit. Nu te poți baza pe ea dacă vrei să-ți găsești animalul spiritual.
  • Păstrați un jurnal de vis și un jurnal de meditație și petreceți întotdeauna timp în natură.În loc să jucați pe computere.
  • Avertizări

    Animalul tău spiritual va oferi iluminare, dar asta nu înseamnă că o poți aborda în natură. Dacă constatați că animalul dvs. spiritual este un urs, nu se apropie sau nu se confruntă cu un urs atunci când sunteți în habitat natural. Aceasta este o aventură riscantă și ar putea determina să vă răniți sau mai rău.
  • Animalele spirituale sunt de o importanță spirituală ridicată în unele culturi americane native. Căutați unul cu mare respect și prudență dacă nu sunteți membru al uneia dintre aceste triburi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar