Cum să devii un medic veterinar

Doriți să deveniți medic veterinar? Fiind un veterinar nu înseamnă că jocul cu animalele toată ziua, dar în schimb este o căi de carieră provocatoare, dar care vă oferă experiența și capacitatea de a ajuta la tot felul de animale!

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea pentru a intra în colegiul veterinar
  1. Imaginea intitulată deveni un pas medical veterinar 1
1. Obțineți experiență în domeniul veterinar. Pregătirea pentru o carieră ca medic veterinar începe cu mult înainte de absolvirea de la liceu.Veți dori să câștigați cât mai multă experiență cu animalele și în câmpul veterinar, în timpul liceului și cariera dvs. de licență. Această experiență vă va expune la ceea ce face medicii veterinari și vă va oferi experiență veterinară pentru a vă pune pe CV-ul pentru școala veterinară.
  • În Statele Unite există 30 de colegii de medicină veterinară care au absolvit aproximativ 3.000 de medicii veterinari pe an.
  • Ai putea oferi voluntar la adăpostul local de animale, sau ai putea să umbli veterinarul animalului tău. Lucrul la o fermă de animale vă poate ajuta, de asemenea, să câștigați o experiență valoroasă a animalelor.
  • Cele mai multe colegii de medicină veterinară necesită un minim de 400 de ore de experiență înrudită a animalelor
  • Imaginea intitulată deveni un pas veterinar 2
    2. Absolvent de liceu. În timp ce în liceu, ar trebui să acordați atenție performanței dvs. în cursuri științifice, cum ar fi chimia, biologia și fizica. De asemenea, acordați atenție cursurilor de matematică, astrigonometriei, geometriei și algebrei. Dacă puteți excela în aceste zone, poate fi un bun indicator că medicamentul este câmpul potrivit pentru dvs.
  • Dacă este posibil, luați cursurile AP. De asemenea, excelența în clasa engleză va ajuta, deoarece veterinarii trebuie să fie buni la comunicarea altor persoane.
  • Dacă nu aveți o diplomă de liceu, puteți încerca să treceți examenul GED și să câștigați în schimb un GED. Trecerea examenului GED ar putea părea o idee bună, dar multe colegii veterinare preferă să fi terminat liceul. Cu toate acestea, dacă vă excelezi în școala de licență, veți fi cel puțin un solicitant competitiv.
  • Imaginea intitulată deveni un pas veterinar 3
    3. Obțineți o diplomă de licență. Va trebui să participați la un colegiu sau un universitar de licență care oferă cursuri prealabile pentru admiterea în colegiul veterinar. Asigurați-vă că ați completat toate cursurile prealabile pentru școala veterinară. Dacă premisele unei școli variază de la unii dintre ceilalți, asigurați-vă că luați cursurile prealabile pentru toate aceste școli.
  • Aceste cursuri constau din multe cursuri de știință avansată, cum ar fi biochimia, chimia organică și anorganică și fizica. Ele sunt necesare pentru a pregăti elevul pentru cursurile viguroase din Colegiul Veterinar.
  • Ține minte, Nu există nici un grad necesare pentru a intra în școli veterinare, nici nu există niciunul "preferat" grade, astfel încât nu este nevoie să luați o diplomă de stem. Cu toate acestea, dacă doriți încă să mergeți cu Biologie, Fizică, Chimie, cel puțin veți fi un solicitant feroce, deoarece colegiile le place să vadă studenții încearcă să se împingă la limită.
  • Imaginea intitulată deveni un pas medic veterinar 4
    4. Luați în considerare o cale accelerată către școala veterinară. Acest lucru poate salva timp și bani considerabili. Potrivit Asociației Colegiilor Medicale Veterinare Americane (AAVMC), mai mult de 10% dintre studenții recenți ai școlii VET nu au câștigat o diplomă de licență. Acești studenți i-au câștigat o diplomă de asociații într-un domeniu ca știința animalelor sau au câștigat nici un grad în colegiu în timp ce completează cursurile prealabile pentru școala veterinară.
  • Imaginea intitulată deveni un pas veterinar 5
    5. Luați GRE (examen de înregistrare absolvent). Va trebui cel mai probabil să luați GRE spre sfârșitul studiilor de colegiu. Aceste teste sunt teste standardizate care absolvesc și școli profesionale folosesc în decizia de admitere la colegiile lor.
  • Cotele sunt că școala veterinară la alegerea dvs. dorește scorurile GRE. Cu toate acestea, unele școli acceptă și MCAT.
  • GRE este în principal un test pentru a vedea dacă sunteți gata să studiați la un nivel superior (și pentru a elimina pe cei care nu sunt grave).
  • Scorurile de care aveți nevoie vor varia în funcție de școală.
  • Imaginea intitulată devin un pas veterinar 6
    6. Lucrați din greu la cererea dvs. la școala veterinară. Intrarea în școala veterinară este foarte greu. Există mult mai puține școli veterinare decât școli medicale. Deci, trebuie să renunți la aplicația! Efectuarea aplicației dvs. nu este greu! În primul rând, va trebui să obțineți o mulțime de experiență veterinară și experiență de animale.
  • Experiența veterinară se califică doar ca muncă efectuată sub un medic veterinar.
  • În ceea ce privește scrisorile de recomandare, probabil că veți avea nevoie de trei: unul de la consilierul dvs. academic, unul de la un medic veterinar și unul dintr-o alegere individuală. Dacă puteți alege să renunțați la dreptul de a vă vedea scrisorile înainte de a fi depuse, faceți acest lucru. Arată că aveți încredere în opiniile superiorilor dvs., iar panoul de admitere va ști că persoana care scrie despre tine a fost cinstită.
  • Sfat de experți
    Pippa Elliott, MRCVS

    Pippa Elliott, MRCVS

    Veterinariandr. Elliott, BVMS, MRCVS este un medic veterinar cu peste 30 de ani de experiență în chirurgia veterinară și practica animală de companie. A absolvit Universitatea din Glasgow în 1987, cu o diplomă în medicina veterinară și chirurgie. A lucrat la aceeași clinică de animale din orașul său natal de peste 20 de ani.
    Pippa Elliott, MRCVS
    Pippa Elliott, MRCVS
    Medic veterinar

    Pippa Elliott, un medic veterinar licențiat, explică: "Amintiți-vă, comisia de admitere caută candidați bine rotunjiți cu abilități bune de comunicare. Ei fac acest lucru prin verificarea pentru a vedea dacă candidatul este activ în comunitatea lor și în societățile locale, în plus față de experiența de muncă cu animalele."

  • Imaginea intitulată deveni un etape veterinar 7
    7. Pregătiți-vă pentru tulpina financiară a școlii veterinare. La fel ca și cu cele mai multe colegii, colegiul veterinar este scump. În SUA, școlarul mediu în fiecare an pentru studenții în statul este de 22.500 de dolari. Pentru studenții de stat este de 46.000 de dolari. Media absolvenților studenți veterinari cu 135.000 de dolari.
  • Salariile începând cu câmpul veterinar sunt mult mai mici decât cele ale altor profesii echivalente, cum ar fi stomatologi sau medici. În SUA, salariul mediu de pornire este de aproximativ 67.000 de dolari pe an, dar acest lucru variază foarte mult.
  • Există doar câteva opțiuni pentru a ajuta la rambursarea împrumutului. Acestea includ două programe de iertare sponsorizate de credite. Aceste programe sunt competitive și, în principal, pentru persoanele care deservesc medicii veterinari în domeniul animalelor sau al alimentelor și al sănătății publice.
  • Statele fără colegii veterinare au adesea acorduri cu un stat învecinat pentru ca locuitorii să li se acorde locuitorilor în statul de școlarizare.
  • Partea 2 din 3:
    Devenind medic veterinar
    1. Imaginea intitulată deveni un pas veterinar 8
    1. Școala veterinară completă. Programul de colegiu veterinar profesionist durează de obicei patru ani înainte de obținerea medicului de medicină veterinară (DVM). Două școli acreditate din SUA, Universitatea Ross și St. Universitatea lui Matthew, are un program de trimestru, care permite studenților să absolvere în doar trei ani. Cursurile implicate în școala veterinară include anatomia, fiziologia, biochimia, farmacologia, împreună cu cursuri veterinare specifice în chirurgie și medicină.
    • În primii doi ani, vă veți concentra pe o lățime de subiecți în știință pentru a construi cadrul de bază pentru educația dvs. În timpul celui de-al treilea an și al patrulea an, vă veți concentra asupra studiilor clinice, lucrați direct cu animalele și participarea la externații și / sau la proiecte de cercetare. De asemenea, puteți lua în considerare efectuarea unui program de stagiu sau de rezidență în timp ce lucrați la gradul dvs. Acest lucru vă va învăța abilitățile practice de la profesioniști din domeniu și vă va îmbunătăți perspectivele de angajare în viitor.
    • Există doar 30 de școli veterinare acreditate în SUA, făcând programul destul de competitiv. Taxa va varia dramatic în funcție de instituția pe care o alegeți.
    • Luați în considerare efectuarea unui program de stagiu sau de rezidență în timp ce lucrați spre gradul dvs. Acest lucru vă va învăța abilitățile practice de la profesioniști din domeniu și vă va îmbunătăți perspectivele de angajare în viitor.
  • Imaginea intitulată deveni un pas medic veterinar 9
    2. Treceți examenul de licențiere. La sfârșitul celui de-al patrulea an de studiu studenții veterinari din America de Nord vor lua examenul de licențiere veterinară din America de Nord. Acest test este necesar pentru a obține o licență pentru a practica medicina veterinară.
  • În plus, fiecare consiliu de stat al medicinii veterinare poate impune cerințe suplimentare de testare pentru obținerea unei licențe de practică în stat.Va trebui să transmiteți aceste examinări cu un scor minim pentru a fi licențiat pentru a practica.
  • Pentru a fi eligibili pentru înscriere, trebuie să fi completat un program veterinar de patru ani care este acreditat de Consiliu pentru Educația Asociației Medicale Veterinare Americană (AVMA).
  • Imaginea intitulată deveni un pas veterinar 10
    3. Ia în considerare interferența timp de un an înainte de găsirea unei poziții permanente. Acest lucru vă va oferi șansa de a avea o specializare, cum ar fi medicina internă sau chirurgia. În felul acesta, veți fi într-adevăr un pro în zona dvs. de expertiză aleasă.
  • Școala dvs. VET ar trebui să vă poată îndrepta în direcția cea bună. Această perioadă de un an ar putea fi doar un concert temporar sau ar putea deveni ceva mai substanțial. Indiferent de ce este, găsiți pe cineva care poate servi ca mentor care face ceea ce vrei să faci în viitor.
  • Partea 3 din 3:
    Fiind un medic veterinar
    1. Imaginea intitulată devine un pas veterinar 11
    1. Începeți căutarea de locuri de muncă. Cei mai mulți studenți veterinari își încep căutarea de locuri de muncă în timpul ultimului jumătate al celui de-al patrulea an al colegiului. Majoritatea medicilor veterinari lucrează în clinici veterinare private care oferă îngrijire medicală pentru animalele de companie mici, companion. Alți medicii veterinari se specializează în lucrul cu animale mari, cum ar fi caii, vacile și oile, călătoresc în ferme și fermele pentru a oferi îngrijire.
    • Încă alți medicii veterinari se specializează în tratarea animalelor exotice în grădinile zoologice sau acvarii.
    • Veterinarii pot găsi, de asemenea, locuri de muncă în armată (o opțiune bună de a plăti cheltuielile de colegiu), guvernul sau în cercetare.
  • Imaginea intitulată deveni un pas medic veterinar 12
    2. Luați jurământul medicului veterinar. Înainte de a începe să lucrați și să vă îngrijiți de animale, trebuie să luați jurământul medicului veterinar. În principiu, promiteți că veți folosi puterile pentru bine și nu rău.
  • Imaginea intitulată deveni un etape veterinar 13
    3. Să poată comunica cu animalele și oamenii. Pentru a reuși în acest loc de muncă, trebuie să fiți compasiune, încrezători și capabili să comunicați și să luați decizii. În ciuda oportunității de a lucra cu pisoi și cățeluși (împreună cu toate celelalte animale), va fi întotdeauna o persoană atașată acelui animal pe care va trebui să le comunicați pentru a oferi animalelor și animalelor cele mai bune îngrijiri.
    Sfat de experți
    Brian Bourquin, DVM

    Brian Bourquin, DVM

    Veterinararbian Bourquin, mai bine cunoscut sub numele de "dr. B "Clienților săi este un medic veterinar și proprietarul clinicii veterinare din Boston, o îngrijire a sănătății animalelor de companie și o clinică veterinară cu două locații, South End / Bay Village și Brookline, Massachusetts. Clinica veterinară din Boston este specializată în îngrijirea veterinară primară, inclusiv îngrijirea de sănătate și preventivă, îngrijirea bolnavă și de urgență, chirurgia țesuturilor moi, stomatologie. Clinica oferă, de asemenea, servicii de specialitate în comportament, nutriție și terapii alternative de gestionare a durerii folosind acupunctura și tratamente laser terapeutice. Clinica veterinară din Boston este o AAHA (Asociația Americană a Spitalului Animal) Spitalul acreditat și prima și singura frică a Clinicii certificate gratuite. Brian are peste 19 ani de experiență veterinară și a câștigat medicul său de medicină veterinară de la Universitatea Cornell.
    Brian Bourquin, DVM
    Brian Bourquin, DVM
    Medic veterinar

    Expertul nostru este de acord: În domeniul veterinar, oamenii spun adesea că cerința de vârf este că trebuie să vă placă animalele. Cu toate acestea, este foarte important să fiți în stare să comunicați și cu oamenii. Dacă nu puteți transmite unui proprietar de animale de companie de ce animalul are nevoie de tratament, nu vor urma recomandările dvs.

  • Imaginea intitulată deveni un etape veterinar 14
    4. Luați în considerare obținerea de educație ulterioară. Unii veterici chiar merg atât de departe încât să-și obțină doctoralele lor. Dacă doriți să conduceți domeniul în cercetare, aceasta este o idee minunată. Având un doctorat va avea avantajul suplimentar de a vă oferi o bombă masivă în salariul dvs!
  • Biroul de statistică a muncii spune că nevoia veterinarilor va crește în viitorul apropiat. Deoarece există atât de puține școli, producția pentru veterinari instruiți nu este prea mult, ceea ce înseamnă că aveți o șansă bună de angajare constantă odată ce ați terminat școala.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    În plus față de lățimea lor de cunoștințe, veterinarii trebuie să aibă, de asemenea, abilități puternice de comunicare, deoarece locul de muncă presupune că lucrează cu animale și cu proprietarii sau formatorii acestora.
  • Există multe surse excelente de informații suplimentare pentru a vă ajuta să deveniți medic veterinar.Pentru citire ulterioară, luați în considerare vizitarea site-urilor web pentru Asociația Medicală Americană Medicală (AVMA), Asociația Americană a Colegiilor Medicale Veterinare (AAVMC) sau Asociația Medicală Veterinară a statului.
  • Avertizări

    Practica clinică, în special cu efectivele de animale, poate fi periculoasă și exigentă fizic. În zonele rurale, locurile de muncă vor include, de asemenea, îndatoriri de urgență la sfârșit de săptămână la sfârșit de săptămână, seara, vacanță și peste noapte, în plus față de o muncă de zi cu zi.
  • Cursurile necesare pentru colegiul veterinar va fi foarte greu. Va fi greu să gestionați un loc de muncă în plus față de școala dvs., în special în timpul primului an. Deci, planificați-vă finanțele în consecință.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar