Cum să fii sarcastic

Sarcasmul este o modalitate excelentă de a râde și de a face tot ce este mai bun dintr-o situație proastă. A fi sarcastic este mai ușor decât crezi.Ascultați cu atenție felul în care vor vorbi și alți oameni sarcastici și căutați modalități creative de a fi sarcastic în situațiile de zi cu zi.Amintiți-vă, dacă sunteți sarcastic la momentul nepotrivit sau cu persoana greșită, s-ar putea să vă răniți sentimentele cuiva, așa că faceți treaptă ușor și nu exagerați.

Pași

Metoda 1 din 3:
Utilizarea sarcasmului
  1. Imagine intitulată Be Sarcastic Pasul 1
1. Utilizați sarcasmul în raport cu idei sau evenimente.De exemplu, după ce ați văzut un film plictisitor, ați putea spune: "Ei bine, a fost distractiv."Puneți un accent deosebit pe" că "pentru a vă da vocea un ton sarcastic.
  • După vizionarea unui videoclip cu motociclistul se lansează și motocicleta lor printr-un inel de foc, ați putea spune: "Arată în siguranță."
  • Evitați să direcționați sarcasmul spre o persoană decât dacă sunt un prieten sau nu este prezent.De exemplu, referindu-se sarcastic la deciziile slabe de către politicieni, celebrități sau liderii de afaceri vă pot duce ușor râde.
  • Imagine intitulată Be Sarcastic Pasul 2
    2. Critica comentariile evidente.Când cineva spune ceva cu adevărat evident, puteți atrage atenția asupra analizei lor inutile spunând: "Într-adevăr?"Sau" Fascinant, nu aveam idee!"De exemplu, dacă plouă puternic și cineva spune:" Este ploua ", ai putea spune:" Oh, este?Nu a observat."
  • Dacă ați pierdut cardurile de note pe care le-ați scris pentru discursul dvs. și prietenul dvs. spune: "Acest lucru este rău", ați putea răspunde sarcastic ", nu, credeți că vă gândiți?"
  • Imaginea intitulată Be Sarcastic Pasul 3
    3. Atrage atenția asupra evenimentelor previzibile.De exemplu, să presupunem că prietenul dvs. împărtășește detalii despre modul în care un politician incompetent a inclus lolout-ul unei politici sau unui program important.Ai putea răspunde, "Gee, ce surpriză."
  • Imaginați-vă că prietenul dvs. vă spune despre o cunoaștere care și-a distrus mașina.Dacă știți că sunt un șofer rău rău, ați putea răspunde ", mi-a distrus mașina?Ce șoc."
  • Imagine intitulată Be Sarcastic Pasul 4
    4. Utilizați sarcasmul pentru a arunca o greșeală.De exemplu, imaginați-vă că tu și prietenul tău sunteți la cușcă de bătăi și au terminat pentru un leagăn mare.Când pierd mingea, ați putea spune: "Wow, frumos!"
  • În mod similar, dacă prietenul tău se plimba în jos în jos la telefon și lovituri într-un post fără a se răni, ai putea face un comentariu sarcastic ca "Mare Job."
  • Imaginea intitulată Be Sarcastic Pasul 5
    5. Pretindeți că sunteți mulțumiți sau mulțumiți.Când se întâmplă ceva nefericit, ați putea răspunde sarcastic.De exemplu, dacă obțineți o anvelopă plană, ați putea spune: "Oh, teribil.Chiar am avut nevoie de asta."
  • Dacă vă întoarceți testul cu un grad rău, ați putea spune: "Minunat.Chiar am avut nevoie de asta."
  • Dacă aveți nevoie să obțineți bani de la bancă și să ajungeți acolo doar pentru a găsi deja închise pentru această zi, ați putea exclama sarcastic ", acest lucru este perfect."
  • Imaginea intitulată Be Sarcastic Pasul 6
    6. Utilizați limba de modă veche.Dacă sunteți foarte subtil despre utilizarea sarcasmului, partenerul dvs. de conversație ar putea să nu ridice.Puteți clarifica faptul că sunteți sarcastic folosind cuvinte și fraze neobișnuite precum "GOSH" și "Golly" înainte de a face un comentariu sarcastic.
  • De exemplu, dacă tu și prietenul tău rulați în urmă și spun: "Vom întârzia", ​​ați putea răspunde cu sarcastic, "Doamne, nu spui?"
  • Metoda 2 din 3:
    Știind când să utilizați sarcasmul
    1. Imagine intitulată Be Sarcastic Pasul 7
    1. Gândiți-vă la cine vorbiți înainte de a folosi sarcasmul.Toată lumea reacționează diferit la sarcasm.În general, ar trebui să fiți mai puțin sarcastici cu cei cu care lucrați sau nu știți bine și mai mult sarcastic cu prietenii și familia care știu și au încredere în tine.Chiar și printre prieteni și familie, însă, reintroduceți sarcasmul înainte de a începe să se grăbească.
    • Să se abțină de la a fi sarcastic în jurul celor care nu-i plac sarcasmul.
    • În plus, nu utilizați sarcasmul față de profesori, ofițeri de poliție sau alte cifre autoritate.
    • Nu fi sarcastic cu oameni care nu pot lua o glumă, oameni fără simțuri de umor sau oameni care nu sunt în starea de spirit.
    • Nu faceți comentarii sarcastice despre problemele pe care le cunoașteți că partenerul dvs. de conversație este sensibil.
  • Imagine intitulată Be Sarcastic Pasul 8
    2. Nu vă suprasolicitați talentul.Un mic sarcasm îl va face pe alții să zâmbească.Dar prea multe sarcasm le pot purta rapid pe alții și să-i facă pe oameni să vă placă.Nu folosiți sarcasmul atât de mult încât oamenii vor simți că nu pot spune sau nu fac nimic în jurul vostru fără a fi ridiculați.Oamenii ar trebui să se simtă confortabil să vină la tine și să vorbească cu tine.
  • Nu există nici o modalitate de a cuantifica cât de mult ar trebui să utilizați sarcasmul.Diferitele persoane au diferite niveluri de toleranță la sarcasm.
  • Înlocuiți-vă pentru sarcasm atunci când dvs. (sau partenerii dvs. de conversație) au avut suficientă sarcasm.Inteligența este mai puțin ostilă și mai ușor apreciată decât sarcasmul.
  • De exemplu, dacă tu și prietenul tău merg împreună și se poticnește brusc și inexplicabil, ai putea face un comentariu sarcastic ca: "Adevărat neted."Dar ai putea, de asemenea, să faci un comentariu plin de spirit," acel sol tocmai a ieșit din nicăieri!"
  • Imagine intitulată Be Sarcastic Pasul 9
    3. Clarificați că sunteți sarcastic dacă este necesar.Unii oameni nu sunt bine ambalați cu sarcasmul.Dacă partenerul dvs. de conversație vă ia comentariile literalmente, este posibil să aveți nevoie să le informați că ați fost sarcastic.Puteți face cu ușurință acest lucru pur și simplu spunând: "Eu doar glumesc" sau "Am fost sarcastic."
  • Metoda 3 din 3:
    Îmbunătățirea sarcasmei dvs
    1. Imaginea intitulată Be Sarcastic Pasul 10
    1. Practicați comentariile dvs. sarcastice.Dacă aveți un comentariu sarcastic, puteți implementa în multe situații diferite, practicați-o în mod regulat pe oameni diferiți pentru ao memora.De exemplu, când cineva întreabă o întrebare comună cum ar fi: "Ce se întâmplă?"S-ar putea să răspundeți cu" cerul."
    • Frecvența cu care ar trebui să practicați comentariile dvs. sarcastice depinde de rezistența memoriei dvs.Dacă puteți memora comentariul sarcasticului după ce ați practicat-o de două sau trei ori pe zi, nu este nevoie să o practicați mai mult decât atât.
    • Dacă aveți nevoie să vă practicați comentariul sarcastic mai des înainte de a vă putea memora, faceți acest lucru.
  • Imagine intitulată Be Sarcastic Pasul 11
    2. Luați notă de reacțiile pe care le obțineți atunci când practicați un anumit comentariu sarcastic. Dacă comentariul dvs. obține în mod regulat roluri de ochi, nu-l mai folosiți sau nu-l utilizați mai puțin des.Dacă aveți un comentariu Go-Sarcastic, care pare a fi un mare succes, lucrați în utilizarea regulată.
  • Amintiți-vă, chiar și sarcasmul bun poate fi folosit.
  • Imagine intitulată Be Sarcastic Pasul 12
    3. Fii creativ.Cele mai bune răspunsuri sau comentarii sarcastice se vor referi la cunoașterea dvs. profundă a publicului dvs. și a preferințelor, atitudinilor și credințelor acestora.Gândiți-vă cu atenție despre modul în care puteți lucra situația dvs. imediată și conversația altora într-un comentariu inteligent și sarcastic.
  • De exemplu, imaginați-vă că tu și prietenul tău Joe sunt fanii mari ai lui Hulk.Dacă Joe se rupe accidental o grămadă de mâncăruri fragile, ați putea spune sarcastic ", ați salvat din nou ziua, Hulk!"
  • Imagine intitulată Be Sarcastic Pasul 13
    4. Vorbește cu oamenii sarcastici.Timpul de petrecere a persoanelor care au ascultat persoanele care sunt bine practicate în sarcasm vă va ajuta să fiți mai sarcastici.Acordați atenție când și cum utilizează sarcasmul.Ascultați inflexiunea în vocea lor și expresiile faciale pe care le folosesc atunci când sunt sarcastice.
  • Imagine intitulată Be Sarcastic Pasul 14
    5. Nu vă fie frică să eșuezi.Fiind sarcastica necesită timp, focalizare și experiență.Pe măsură ce vă exercitați "mușchii tăi", veți deveni mai buni să fiți sarcastici.Continuați să încercați să utilizați sarcasmul, chiar dacă spuneți câteva glume că alții cred că nu sunt foarte amuzante.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar