Cum să fii mediu și intimidant atunci când este necesar

Fiind medie și intimidarea tot timpul poate fi obositoare și nu vă va ajuta să faceți prieteni. Cu toate acestea, există momente când este absolut necesar să sperie oamenii de pe un pic și să vă afirmați. Dacă trebuie să fii rău și intimidant față de cineva, atunci trebuie să ai o atitudine "Nu-mi pasă ce crede cineva," o doză sănătoasă de încredere și cuvintele de suspendare. Dacă doriți să știți cum să fiți meniți și intimidați când trebuie să fiți, consultați pasul 1 și fiți pe drum.

Pași

Partea 1 din 3:
Știind când să acționăm
  1. Imaginea intitulată este medie și intimidantă atunci când este necesar pasul 1
1. Știu când ar trebui să te ridici singur. Primul lucru pe care trebuie să-l cunoașteți este când ar trebui să fii intimidant și să spui. Nu puteți face acest lucru tot timpul sau va pierde valoarea - și veți pierde prieteni. Dar dacă cineva te-a pus jos, făcându-ți să te simți mic, sau să nu-ți dai datorat, ar putea fi timpul să întoarceți factorul mediu / intimidant. Dacă vă simțiți că există o persoană sau o persoană din viața voastră care vă tratează în mod constant cu lipsă de respect și că ați încercat să fiți drăguți și nu a funcționat, ar putea fi timpul să vă explorați partea voastră medie.
  • Dacă vă simțiți în mod repetat nerespectat sau trecute cu vederea, ar putea fi timpul să acționăm. Fiind domnul. Guy frumos sau MS. Fata frumoasă nu va lucra întotdeauna în favoarea ta, din păcate.
  • Imaginea intitulată este medie și intimidantă atunci când este necesar pasul 2
    2. Asigurați-vă că motivele dvs. sunt pure. Nu ar trebui să fii rău și intimidant să rănești sentimentele cuiva, să-ți arăți, sau doar să te simți mai bine. Dacă aceasta este ceea ce doriți, atunci s-ar putea să ajungeți doar să fiți meniți și intimidați tot timpul. Ar trebui să o faceți numai dacă simțiți că ați fost într-adevăr au fost auziți și trebuie să vă supuneți terenul sau dacă există o persoană sau o persoană din viața voastră care merg doar peste voi și nu vă duc în serios. Amintiți-vă că doriți să utilizați puterile dvs. pentru bine, nu rău.
  • Și acest lucru nu înseamnă că lupta împotriva focului cu focuri întotdeauna - dacă cineva este rău pentru tine, atunci soluția nu trebuie să fie medie înapoi. Dar dacă ați încercat orice altceva, atunci ar putea fi timpul să vă afirmați.
  • Imaginea intitulată este medie și intimidantă când este necesar pasul 3
    3. Nu o face prea mult. Dacă sunteți pe această pagină, atunci șansele sunt că v-ați găsit într-o situație directă în care vă simțiți ca și cum nu aveți alte opțiuni, ci să fiți puțin amenințători. Dacă este cazul, atunci este bine, dar nu ar trebui să încercați să faceți acest nou personaj permanent. Alegeți și alegeți bătăliile dvs. și nu aveți obiceiul de a fi mijloci și de intimidare față de prea mulți oameni sau noul dvs. personalitate ar putea să rămână.
  • Asigurați-vă că vă vedeți. Dacă se simte puțin prea bun pentru a fi rău și intimidant, atunci este timpul să vă retrageți.
  • Imaginea intitulată este medie și intimidantă atunci când este necesar pasul 4
    4. Asigurați-vă că nu vă schimbați complet. Există multe trucuri pentru a acționa și intimidarea și puteți adopta cu siguranță unele dintre ele. Cu toate acestea, nu doriți să aveți o transformare completă în care personalitatea dvs. originală a căzut complet de pe marginea drumului. Dacă nu acționați deloc ca tine în jurul oamenilor care vă cunosc, atunci ei pot crede că puneți un act și vă pot găsi chiar amuzant. Găsiți o modalitate de a integra elementele de răutate și de intimidare în personalitatea dvs. reală.
  • Nu vrei să-l exagerez. Dacă sunteți în mod normal timid și blând și începeți să acționați ca un bouncer la cel mai tare club din Manhattan, oamenii vă pot fi.
  • Partea 2 din 3:
    Adoptarea atitudinii
    1. Imaginea intitulată este medie și intimidantă atunci când este necesar Pasul 5
    1. Nu vă fie frică să spuneți nu. Oamenii care sunt meniți și intimidarea nu dau altora sau le-au lăsat să meargă peste tot. Trebuie să fiți gata să vă afirmați și să spuneți nu persoanelor care dau prea multe lucruri asupra voastră, vă întrebați pentru favoruri ridicole, sau doar puneți mai multă presiune asupra dvs. decât vă simțiți confortabil. Oamenii care sunt cu adevărat intimidați sunt mai interesați să facă oamenii să facă ceea ce doresc decât să ofere nevoilor altora.
    • Dacă ceva pare ridicol sau ne-dotat pentru tine, atunci spune așa. Acesta este noul dvs., amintiți-vă?
    • Este o chestiune de a obține respectul pe care îl meritați. Oamenii nu te vor respecta dacă știu că vei spune da tot ce vor să faci.
  • Imaginea intitulată este medie și intimidantă atunci când este necesar pasul 6
    2. Nu vă mulțumiți mai puțin decât meritați. Dacă doriți să obțineți atitudinea corectă, atunci trebuie să vă amintiți că meritați lucrurile pe care le doriți și că nu trebuie să vă petreceți viața pentru a doua rată. Ați putea dori să vă deplasați în scara de carieră sau pentru unii oameni enervanți să vă dea un spațiu la școală. Orice doriți, scrieți-l și vedeți că nu meritați altceva decât cel mai bun. Nu lăsați pe nimeni să vă spună altfel.
  • Trebuie să știți cu adevărat ce doriți să știți dacă vă stabiliți. Ia ceva timp să vă gândiți la ceea ce doriți din viață - și ceea ce sperați să obțineți prin a fi mijlocul și intimidarea.
  • Imaginea intitulată este medie și intimidantă atunci când este necesar pasul 7
    3. Fii bine cu a-ți face propriul lucru. Oamenii care sunt răniți și intimidarea au propriile lor idei despre modul în care ar trebui să fie trăit viața și nu dau sau nu se conformează noțiunilor de succes sau de ce trebuie să facă. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să vă puneți casa pe foc, dar înseamnă că ar trebui să rămâneți adevărați credințelor voastre și să nu vă îngrijiți prea mult despre ceea ce crede cineva. Dacă doriți să mergeți la un concert, dar nimeni altcineva nu-i place trupa, du-te singur. Dacă intrați într-o sală de clasă și nu cunoașteți pe nimeni acolo și nu vă simțiți ca fiind sociali, faceți un loc și faceți ceea ce doriți.
  • Opriți disperarea încercării de a arăta ca și cum vă potriviți și opriți-vă înconjurați de oameni pe care nu vă pasă într-adevăr de așa că vă uitați mai rece.
  • Imaginea intitulată este medie și intimidantă atunci când este necesar Pasul 8
    4. Vedeți lumea ca stridii. Nu te mai gândi la ceea ce ți-a dat lumea sau ce te-a împiedicat să faci și să te gândești la asta ca pe ceva ce poți să îmbrățișezi și poate chiar cuceri. Când intrați într-o cameră, nu vă retrageți în voi înșivă, vă îngrijorați că nu veți acționa calea cea bună sau că nu veți ști pe nimeni acolo - în schimb, gândiți-vă la timpul minunat pe care îl veți avea pentru ca totul Noaptea este în cadrul controlului tău.
  • Este o chestiune de atitudine. Dacă credeți că un milion de lucruri bune vă pot întâmpla și sunt încântați să începeți să obțineți ceea ce doriți, este mult mai probabil să se întâmple decât dacă vă accesați în poziția fetală în colț și plângeți, "Nimic bun nu se va întâmpla vreodată .."
  • Imaginea intitulată este medie și intimidantă atunci când este necesar pasul 9
    5. Lăsați validarea să vină din interior. Nu așteptați ca alți oameni să vă spună cât de uimitoare sunteți, cât de bine arăți, sau cât de mult merită. Deși este frumos să obțineți niște laude și distincții, niciunul nu va însemna un lucru dacă credeți că sunteți o persoană fără valoare, fără nimic de făcut pentru dvs. În schimb, faceți un pas înapoi pentru a face stocul de cât de minunat sunteți și lăsați oamenii să vadă că sunteți atât de confortabil cu voi că nu vă pasă de ceea ce ei cred despre dvs. - acum este intimidant.
  • Acest lucru nu înseamnă că trebuie să crezi că ești perfect. Aceasta înseamnă că trebuie să vă dați seama că sunteți o persoană demnă, defecte și toate.
  • Imaginea intitulată este medie și intimidantă atunci când este necesar pasul 10
    6. Au un sens clar despre ceea ce vrei. O altă modalitate de a intimida oamenii și de a părea chiar puțin înseamnă, este să știți exact ce faceți după. Ar putea fi că doriți să treceți prin sălile fără a vorbi cu oricine care vă aduce în jos - ar putea însemna că știți că doriți să absolvi colegiul în trei ani. Orice doriți, trebuie să aveți o viziune fermă asupra viitorului pe care doriți să îl atingeți, atât de ferm pe care oricine îl poate gândi pe orbită, "Wow, nu-l oprește."
  • Uită-te drept înainte în loc de jos la podea. Lăsați oamenii să vadă că vă uitați mereu spre viitor.
  • Imaginea intitulată este medie și intimidantă atunci când este necesar pasul 11
    7. Au opinii ferme. Oamenii care sunt meniți sau intimidați nu merg în jurul valorii de ceilalți ce cred că ar trebui să facă sau să întrebe în mod constant tot ceea ce cred. Deși puteți pune, desigur, convingerile voastre să găsească răspunsul potrivit, ar trebui să evitați să veniți ca o persoană care este nesigură și întotdeauna se întoarce la alții pentru răspunsuri. Nu ar trebui să fiți în măsură să precizați cum vă simțiți în legătură cu anumite probleme sau situații, dar ar trebui să aveți dovezi concrete pentru a reveni.
  • Deși toată lumea are dreptul la opinia lor, nu ar trebui să mergeți în jurul valorii de opiniile nefondate, dureroase sau doar enervante - acest lucru nu va face ca oamenii să vă respecte. Au credințe ferme, dar asigurați-vă că sunt fondate în realitate.
  • Imaginea intitulată este medie și intimidantă atunci când este necesar pasul 12
    8. Au control. Persoanele care sunt medii și intimidante au control asupra emoțiilor, trupurilor lor și cuvintele lor. Vorbiți într-un mod calm și măsurat și nu arătați ca și cum ați exploda dacă vă aflați într-o situație socială dificilă. Dacă vă aflați că vă încălziți sau ridicați vocea, apoi vă întoarceți și spuneți că aveți nevoie de o respirație. Dacă vrei ca oamenii să fie intimidați de tine, atunci vrei să gândească, "Wow, el / ea a însemnat cu adevărat afacerea când a spus că .."
  • Dacă doriți să sunați ca și cum ați avea convingere și doriți să fiți luați în serios, atunci trebuie să aveți control asupra cuvintelor și emoțiilor dvs.
  • Imaginea intitulată este medie și intimidantă atunci când este necesar pasul 13
    9. Executați încrederea. Nu poți fi rău sau intimidant pentru o plantă de casă dacă nu ai încredere să-l susții. Trebuie să acționezi și să arăți ca și cum ai iubi cine ești, așa cum știi unde te duci, și cum știi ce faci. Vorbiți cu convingerea, faceți contact vizual, aveți o poziție bună și nu vă vord sau nu priviți prea mult sau veți arăta nesiguri de tine. Nu ar trebui să fii arogant și perfect, dar dacă arăți prea multă slăbiciune, atunci nimeni nu te va putea să te ia în serios.
  • Fals până când o face. Dacă aveți limbajul corpului și controlul vocii, veți fi mult mai probabil să vă simțiți încrezători.
  • Partea 3 din 3:
    Luând măsuri
    1. Imaginea intitulată este medie și intimidantă atunci când este necesar Pasul 14
    1. Stai pe poziții. Indiferent de ce, nu vă întoarceți. Chiar dacă cineva spune ceva care vă face ca părerea dvs. să arate ca gunoi, continuă să susțină ceea ce credeți și spuneți exact ceea ce credeți. Nu mergeți, "Da, cred că ai dreptate, omule. eu miros urât," sau un fel de lucru. Continuă. Chiar dacă pierzi, va arăta oamenilor că nu te vei întoarce și că te ridici pentru ceea ce crezi. Asigurați-vă că nu dați impresia că sunteți prea încăpățânați să vă așezați.
  • Imaginea intitulată este medie și intimidantă când este necesar pasul 15
    2. Fiți rezervat. Acest lucru poate fi realizat prin utilizarea controlată a expresiilor faciale și a limbii verbale.Rămân politicos în modul dvs., dar în același timp nu dați prea mult de tine.S-ar putea să aflați că ajută la menținerea conversațiilor și de fapt, fără a intra în detalii personale.Acest lucru va crea un sentiment de mister și incertitudine pentru ceilalți, când vine vorba de interacțiunile dvs. cu ei.
  • De asemenea, amintiți-vă să nu vă temeți sau intimidați - deoarece altfel acest lucru va distruge efectul dorit.
  • Imaginea intitulată este medie și intimidantă când este necesar pasul 16
    3. Descrie o lipsă de emoții pozitive. Aceasta include evitarea comportamentului, cum ar fi râsul, glumind și zâmbind - chiar dacă în mod normal, acestea sunt atitudini tipice pe care le arătați altora. Dacă găsiți acest lucru dificil, urmărește să fiți în general fără emoție ca și cum puteți - în situația specifică pe care încercați să o apariți / intimidați - ar putea ajuta cu acest lucru. Cu toate acestea, exprimarea emotiilor negative, cum ar fi izbucniri de furie sau iritabilitate, este acceptabilă - deoarece acestea vor duce probabil la intimidarea persoanei / persoanelor de pe capătul de primire.
  • Imaginea intitulată este medie și intimidantă atunci când este necesar pasul 17
    4. Utilizați un ton adecvat de voce atunci când vorbiți. Asigurați-vă că ați sunat încrezător, dur și sigur de dvs. Nu vorbiți atât de liniștiți, oamenii nu vă pot auzi. Vorbește doar puțin mai tare decât de obicei, pentru a vă asigura că ați auzit. Va tăcea și oamenii. Nu spune nimic pentru a provoca un argument sau care ar putea să vă facă în necazuri, dar asigurați-vă că spuneți ceea ce credeți într-un fel ușor mai dur decât obișnuit.
  • Puteți întotdeauna să vă înregistrați acasă pentru a vedea cum vă aflați într-adevăr.
  • Imaginea denumită este medie și intimidantă când este necesar pasul 18
    5. Să fie blunt în a-ți exprima opiniile altora.Dacă se întâmplă că cineva a făcut o decizie proastă sau nu arată bine într-un fel, plonjați înainte și fiți cinstit cu ei - dar fără a fi tact, deoarece nu veți da impresia că este vorba dacă faceți asta. Probabil că veți obține efectul pe care îl aveți după mai bine dacă utilizați a sarcastic modul în care faceți comentariile dvs.
  • Aceasta este o modalitate excelentă de a arăta că nu-ți pasă ce gândesc ceilalți, care este o trăsătură intimidantă.
  • Imaginea denumită este medie și intimidantă când este necesar pasul 19
    6. Intrați într-o cameră ca tine. Oamenii care sunt meniți și intimidați știu ce sunt după și intră într-o cameră ca și ei. Este doar o vibrație pe care o dau, "Ieși din calea!" Acest lucru îl sperie pe oameni puțin și îi face să gândească, "Există o persoană care știe unde merge." Dacă vrei să fii rău și intimidant, atunci nu poți intra într-o cameră ca și cum nu știi unde te duci sau când vei ajunge acolo. Acționați ferm și afirmați dominația și faceți-o cât mai curând posibil.
  • Nu te uita în jur de nervozitate pentru cineva să vorbească. Dacă arăți ca știi unde te duci, vei intimida imediat oamenii.
  • Imaginea intitulată este medie și intimidantă atunci când este necesar pasul 20
    7. Nu râde de asemenea mult. Deși chiar și cei mai răi și cei mai intimidați oameni au o parte mai moale, nu veți face prea mulți oameni croi dacă vă spargeți la fiecare două secunde. Umorul este minunat pentru ameliorarea stresului și pentru a vă ajuta să vă conectați cu oamenii, dar dacă vă aflați în jurul unei persoane pe care doriți să o intimidezi, atunci glumele mai puține, cu atât mai bine. Nu le puteți lăsa să creadă că sunteți ușor, distractiv să fiți în jur sau prea relaxați sau să profitați de dvs.
  • Bineînțeles, dacă pur și simplu vă petreceți cu o grămadă de oameni pe care nu doriți să fiți rău, atunci râdeți tot ce doriți!
  • Imaginea intitulată este medie și intimidantă când este necesar pasul 21
    8. Permiteți realizărilor voastre să vorbească de la sine. Nu trebuie să vă loviți pentru a intimida oamenii sau pentru a fi rău pentru ei. Dacă vorbiți despre cât de uimitor sunteți la Soccer / Școală / Pornirea propriei companii, atunci oamenii vor fi mai puțin probabil să vă respecte sau să fiți intimidați de voi decât dacă au aflat despre acest lucru pe cont propriu. Dacă sunteți într-adevăr atât de mare, atunci oamenii își vor da seama probabil destul de repede - dacă trebuie să le spui, nu-i pasă prea mult.
  • Nu fiți atat de investit în bragging și arătați oameni cât de minunat sunteți în încercarea de a sperie oamenii. Acest lucru vă va face să vă pierdeți ca și cum sunteți disperați spre aprobare, care este opusul de a fi mijloci sau de intimidare.
  • Imaginea denumită este medie și intimidantă atunci când este necesar pasul 22
    9. Nu suge. Nu flatati oamenii cand nu inseamna, certa spre aprobare sau doar sa se comporte ca un grand suck-up. Acest comportament va face ca oamenii să creadă că veți obține toată validarea dvs. de la alte persoane și că nu știți cu adevărat ce vreți sau că nu credeți că puteți ajunge acolo pe cont propriu. Da, dacă suge la profesorii voștri, poporul popular sau șefii, oamenii din jurul tău vă vor pierde respectul pentru că nu vor crede că vă respectați.
  • Imaginea intitulată este medie și intimidantă atunci când este necesar pasul 23
    10. Gândiți-vă apariția dvs. Dacă vrei să fii rău și intimidant pentru oameni, atunci trebuie să te uiți împreună. Nu trebuie să vă îmbrăcați la nines sau să arătați că tocmai ați ieșit de pe pistă, dar ar trebui să purtați haine frumoase, curate, fără riduri, duș în mod regulat și faceți tot ce trebuie să arătați ca o persoană care de fapt îi pasă de apariția lor. Acest lucru arată un nivel de bază de respect pe care îl dați, ceea ce sugerează că alți oameni ar trebui să urmeze exemplul.
  • Nu lăsați oamenii să vă vadă că vă uitați la reflecția dvs. sau să vă fixați hainele sau să vă completați în public. Acest lucru vă va face să arătați un pic sigur de dvs.
  • Imaginea intitulată este medie și intimidantă atunci când este necesar pasul 24
    11. Nu arăta slăbiciune. Acesta nu este momentul să lași oamenii să vadă cât de nesigur, speriat sau nesigur că ești. Dacă doriți să intimidați oamenii, atunci trebuie să le lăsați să creadă că sunteți confortabil cu dvs., că sunteți sigur cu cine sunteți, și că nu aveți 8.000 de defecte pe care le difuzați în orice moment. Dacă arătați prea multă slăbiciune, oamenii se vor bloca pe ea și vor vedea că pot fi să vă spun înapoi.
  • Este bine să vă deschideți prietenilor despre slăbiciunile și nesiguranța dvs. Dar când vine vorba de a ieși în public și de a oferi oamenilor o speranță, păstrați-l pentru tine.
  • sfaturi

    Dacă este o persoană pe care o cunoașteți și ei au fost întotdeauna înțeles pentru dvs., ei vă pot lăsa singuri dacă le arătați care sunt șeful BOSS.
  • Țineți întotdeauna capul în sus și nu vă întoarceți!
  • Folosind mușchii faciali, împingeți sprâncenele împreună pentru a crea un aspect intens și pupa atunci când vorbiți și faceți punctul dvs. de vedere.
  • Dacă vă gândiți să le folosiți, nu mergeți peste borduri pe explozii furiei.Este un lucru de exprimat furia prin expresii faciale și cuvinte.Dar altul pentru a amenința pe cineva cu rău fizic.Evitați acest lucru cu orice preț, deoarece altfel vă va face probleme și probabil că veți ajunge să vă răniți oricum.
  • Fii drăguț cu prietenii tăi în fața persoanei, și dacă încearcă să o folosească împotriva ta, să-ți pui intimidarea.
  • Două tactici clasice de intimidare Surefire sunt "Stare-by Dogging" (blocarea contactului cu ochii prelungiți foarte intensi în timp ce treceți de acea persoană) și "Grin-Dogging" (contactul intens de ochi împerecheat cu un zâmbet mare exagerat - mai mult de un gest batjocoritor folosit a provoca). Fiți atenți când aceste tehnici sunt de obicei văzute ca provocatoare și pot începe cu ușurință o luptă.
  • Avertizări

    Încercarea acestor tehnici ar putea duce în continuare la probleme sau la o luptă, deci aveți grijă la alegerea dvs. de cuvinte și acțiuni în jurul unor persoane specifice.Utilizați cel mai bun sentiment de judecată cu privire la ceea ce este probabil să lucrați fără a fi probabil să ducă la situații foarte problematice.
  • Dacă sunteți pupa tot timpul, nimeni nu va vrea să fie în jurul tău.
  • Dacă într-adevăr nu vă place ideea de a ofensa sau a face dușmani posibile din alte persoane, acest articol probabil nu este pentru dvs.
  • Încercarea acestor pași este foarte puțin probabil să vă înscrie punctele de popularitate.Oamenii de multe ori nu-i plac pe alții care fac obiceiul de a fi mijloci sau de intimidare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar