Cum să cumpărați rv-uri blocate

Încurajate sau repo (repossed) RV-urile sunt vehicule recreative care au fost repossedate de un creditor atunci când proprietarul nu reușește să plătească la timp. Banca sau creditorul va vinde apoi vehiculul într-o licitație, adesea la orice stat actual, acesta este și la un preț foarte scăzut, pentru a-și recupera pierderile. Aflați cum puteți găsi, inspectați și licitați pe un RV blocat, cu o valoare bună, fără a fi surprins sau dezamăgit de vehicul.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea repo rvs
  1. Imagine intitulată Cumpărați RV-uri blocate Pasul 1
1. Verificați lista repo a unei bănci. Adresați-vă banca sau uniunea de credit dacă vă permit să vizualizați lista de repo. Uită-te la această listă pentru a vizualiza și a licita pe vehicule pe care creditorul a fost repossesat și caută să vândă, ceea ce poate include RVS.
  • Rețineți că beneficiul utilizării acestei opțiuni este că puteți finanța direct RV prin bancă și adesea cu rate de dobândă scăzute sau 0%. Pe de altă parte, dezavantajul este că creditorii de obicei nu cheltuiesc banii pentru a curăța sau a repara vehicule repossedate înainte de vânzare.
  • Dacă sunteți interesat de un repo RV vândut direct de la un creditor, întrebați modul în care vehiculul a fost repossat. Un RV sa întors în mod voluntar, este de obicei în formă mult mai bună decât unul care trebuia să fie confiscat de la un proprietar necooperant.
  • Imagine intitulată Cumpărați RV-uri blocate Pasul 2
    2. Cumpărați de la un reseller repo. Verificați licitațiile deținute de distribuitorii RV-urilor repossedate, care este cea mai comună și mai populară modalitate de a le cumpăra. Verificați site-urile resellerilor și anunțurile locale pentru a vizualiza și a licita opțiunile lor sau pentru a afla locația unei licitații în persoană.
  • Rețineți că avantajul de a cumpăra de la un reseller la licitație este acela că acestea fixează bine vehiculele și sunt mai interesați să depună un volum mare de inventar decât să marcheze prețul de pornire. Doar feriți-vă de cei care percep un "cost de vizionare" sau orice alte taxe inutile în avans.
  • Luați act de faptul că poate fi dificil să găsiți RV de calitate într-un inventar foarte mare al vehiculelor în toate condițiile diferite. Stai departe de oricare dintre cele care nu au un titlu cu ei sau reseller-ul pretinde că titlul este "în tranzit", deoarece poate fi aproape imposibil să solicitați proprietatea fără unul.
  • Imagine intitulată Cumpărați RV-uri blocate Pasul 3
    3. Încercați să cumpărați de la un dealer. Încercați un dealer RV folosit pentru a verifica RV-urile reposserate pe care le-au cumpărat la licitație și au fost fixate. Rețineți că această metodă nu oferă cât mai multe economii pe RVS ca alții, dar cumpărarea de la un dealer elimină procesul de licitare și vă poate oferi mai multe opțiuni pentru finanțare și garanții.
  • Luați în considerare avantajele achiziționării REPO RVS de la un dealer. Dealerii achiziționează aceste RV-uri la licitație și vor face apoi o treabă bună de a le curăța, înlocuind unele articole și chiar a face reparații minore, astfel încât RV-urile sunt în formă mai bună atunci când sunt vândute.
  • Știți că dezavantajul este că dealerii vor urca prețul pe RVS repo pe care l-au fixat. Cu excepția cazului în care puteți observa o problemă și sunteți un negociator savvy, veți ajunge să plătiți aproximativ același preț ca orice alt RV utilizat.
  • Metoda 2 din 3:
    Cercetarea și inspectarea unui RV
    1. Imagine intitulată Cumpărați RV-uri blocate Pasul 4
    1. Verificați restul pieței. Verificați alte licitații sau site-urile reseller pentru a vă uita la prețuri comune, în special pentru RV-urile unui produs similar și model sau o condiție similară pentru unul care vă interesează. Să fie atenți sau pregătiți să negociezi pe ofertele de plecare sau să solicite prețuri care par mult mai mari decât altele pe piață.
    • Consultați Ghidul NADA pentru modelul RV Sunteți interesat să aflați valoarea redusă pentru marca și modelul specific. Asigurați-vă că un vânzător nu solicită o rată mai mare decât valoarea sa adevărată și că sunteți pregătit să nu licitați mai mult decât merită cu adevărat.
    • Luați în considerare că doriți să plătiți mai puțin pentru un repo RV decât ați cumpăra un RV obișnuit de la un dealer sau un vânzător privat, mai ales dacă nu aveți multe informații despre vehicul. Având în vedere toate necunoscute despre proprietarul anterior, riscul pentru dvs. garantează o reducere semnificativă a prețurilor.
  • Imagine intitulată Cumpărați RV-urile blocate Pasul 5
    2. Cercetarea RV. Determinați indiferent de informațiile pe care le puteți referi la un RV interesat de un creditor, reseller sau dealer. Apoi faceți orice cercetare suplimentară pe care trebuie să o găsiți dacă obțineți un preț corect și o valoare bună, având în vedere riscul și calitatea vehiculului.
  • Căutați vânzători care oferă fotografii, istoriile vehiculelor, numerele VIN și titlurile certificate. Cu cât mai multe informații furnizate în avans cu atât mai bine, deoarece înseamnă, de obicei, că RV este într-o formă mai bună, puteți face o cercetare mai bună și sunteți mai aproape de a obține o pregătire a drumului.
  • Dacă există reparații cunoscute care trebuie făcute pe un RV, obțineți un citat dintr-un magazin de reparații auto pentru suma estimată pe care o va costa pentru a le repara și a factorului în bugetul și considerentele dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați RV-urile blocate Pasul 6
    3. Inspectați cu atenție RV. Determinați când și pentru cât timp puteți inspecta un repo rv sunteți interesat și uitați-vă cu atenție pentru posibile daune. S-ar putea să puteți programa o întâlnire în avans sau să vizualizați o unitate împreună cu publicul înainte de începerea unei licitații. Puteți chiar să puteți testa un camion de motocușar sau camion.
  • Aduceți un mecanic experimentat sau un expert RV la inspecția dvs. dacă puteți. Obțineți cea mai mare evaluare posibilă cu privire la condițiile mașinii și posibilele probleme, astfel încât știți exact ce vă licitați sau cumpărați.
  • Dacă cumpărați un repo RV dintr-un alt stat și nu îl puteți inspecta personal, închiriați un serviciu independent de inspecție sau un mecanic de încredere pentru a vă uita la RV pentru dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Licitarea și obținerea unui RV
    1. Imagine intitulată Cumpărați RV-uri blocate Pasul 7
    1. Cunoașteți bugetul dvs. Utilizați cunoștințele dvs. din informațiile furnizate de vehicule, inspecția dvs. și cercetarea dvs. pentru a veni cu o sumă pe care nu o veți trece când licitați pe RV pe care doriți. Apoi plasați ofertele de ofertă sau multiple la un preț nu mai mare decât această sumă.
    • Acordați atenție ofertei de pornire oferite de către vânzător și începeți licitarea la sau chiar deasupra acestui preț.
    • Dacă licitați online, este posibil să puteți stabili o licitație maximă și să activați licitarea absentă, permițând să vă liciteze sistemul până la valoarea maximă.
  • Imagine intitulată Cumpărați RV-urile blocate Pasul 8
    2. Înțelegeți termenii și condițiile de la vânzător. Examinați toate contractele, termenii și condițiile furnizate de bancă, reseller sau dealer cu privire la procesul de licitare și vânzarea unui RV. Asigurați-vă că citiți cu atenție orice instrucțiuni și renunțări, astfel încât să înțelegeți ce sunteți obligat.
  • Unii revânzători vor cere să vă întâlniți cu un broker pentru a vă asigura că înțelegeți termenii de vânzare sau procesul de licitație înainte de a putea face o ofertă sau o ofertă.
  • Știți că, în general, sunteți legați de vânzarea unui repo RV odată ce plasați o ofertă pe aceasta, iar vânzarea este "așa cum este."Aceasta înseamnă că orice problemă sau problemă pe care o găsiți după vânzare nu poate fi contestată, chiar dacă nu a fost documentată de către vânzător. Vânzarea este definitivă și fără garanție.
  • Imagine intitulată Cumpărați RV-uri blocate Pasul 9
    3. Ridicați-vă RV și faceți-o pe stradă legală. Primiți RV dvs. ori de câte ori aveți alți ofertanți, plătiți și ați semnat documentele necesare. La fel ca orice altă mașină sau remorcă, trebuie să vă asigurați că poate fi condus legal în starea dvs. înainte de a vă putea bucura de utilizarea acestuia.
  • Returnați vehiculul în numele dvs., asigurați-l asigurat, înregistrat și orice alte reparații sau înlocuiri efectuate pentru a face ca strada legală. Verificați cu statul sau județul dvs. Dacă există pași suplimentari pe care trebuie să o luați pentru un RV în special.
  • Dacă licitați pe un RV din lista repo a unei bănci, este posibil să fie necesar să așteptați să aflați dacă oferta dvs. a fost acceptată după ce se compară cu alte oferte. Numai atunci puteți efectua o inspecție a unității înainte de a semna documentele finale, efectuați plata și luați casa RV.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar