Cum să determinați ce să vă prețați elementele ebay

Indiferent de stilul de vânzare pe care îl faceți pe eBay, este important să prețați corect elementele dvs. pentru a crește volumul vânzărilor și profiturile. Dacă vindeți cu listarea stilului de licitație, prețul licitației de pornire la licitația dvs. trebuie să acopere costul produsului în plus față de taxele dvs. eBay și PayPal în cazul în care elementul nu primește oferta. Cu "Cumpărați acum listele" sau vânzările magazinului eBay nu există nici o licitare, deci prețul pe care listați ar trebui să reflecte cheltuielile dvs. și să vă garanteze un profit.

  1. Imagine intitulată Determinați ce să prețați elementele dvs. eBay Pasul 1
1. Căutare eBay închise licitații pentru a obține o privire precisă la ce prețuri alți vânzători au primit pentru aceleași elemente similare.
  • Conectați-vă la contul dvs. eBay și apoi faceți clic pe linkul etichetat "Avansat" lângă caseta de căutare.
  • Introduceți numele elementului dvs. în caseta de căutare după încărcările de pagină de căutare avansată, apoi derulați în jos și bifați caseta de lângă "Lista completă."
  • Găsi "Filtrează după" Meniu și alegeți "Preț: În primul rând" Apoi dați clic pe "Căutare" buton.
  • Așteptați ca rezultatele să se încarce. Veți vedea toate elementele care corespund criteriilor de căutare care au vândut pe eBay în ultimele 15 zile.
  • Derulați prin rezultate, astfel încât să puteți vedea întreaga gamă de prețuri de vânzare. Acordați atenție condiției și altor factori care pot afecta prețul realizat pe element.
  • Dacă vindeți stilul de licitație, intrați în licitațiile pentru a vedea ce prețurile licitate de pornire au fost pe elemente. Uneori este important să începeți licitarea la un preț scăzut și să obțineți o mulțime de activități de ofertă pentru a obține prețul în sus. Alteori, puteți găsi că elementele similare nu primesc licitație, caz în care trebuie să setați o ofertă de pornire mai mare.
  • Găsiți vânzătorul care a avut cele mai bune rezultate și a obținut cel mai mare preț pentru elementul său comparabil și prețul dvs. în consecință.
  • Imagine intitulată Determinați ce să prețați articolele dvs. eBay Pasul 2
    2. Folosește "Ce merită?" Caracteristică la eBay pentru a vedea prețurile medii de vânzare.
  • Faceți clic pe "Vinde" butonul de pe pagina de pornire eBay.
  • Așteptați ca pagina să se încarce, apoi tastați numele elementului dvs. în caseta situată în apropierea cuvintelor "Ce merită?" și faceți clic pe "Cauta-l caut-o" buton.
  • Rezultatele căutării vă vor spune numărul de articole similare vândute pe eBay în ultimele 15 zile, prețul mediu de vânzare și gama de prețuri ridicate și scăzute.
  • Utilizați prețul mediu de vânzare ca punct de plecare și ajustați prețul eBay în sus sau în jos în funcție de starea elementului dvs.
  • Imagine intitulată Determinați ce să prețați articolele dvs. eBay Pasul 3
    3. Căutați pe internet pentru a vedea prețurile pe care alți vânzători le întreabă dacă nu puteți găsi articolul dvs. pe eBay.
  • Dacă elementul pe care doriți să îl vindeți este rar, este posibil să nu găsiți altul ca pe eBay - acest lucru este valabil mai ales dacă vindeți antichități. În acest caz, căutați restul internetului pentru a vedea dacă elementul dvs. este oferit în altă parte.
  • Dacă găsiți articolul dvs. de vânzare la un alt site web și vă place prețul, vânzătorul solicită, referindu-se site-ul web în lista dvs. eBay pentru a oferi clienților potențiali o comparație a prețurilor.
  • Imagine intitulată Determinați ce să prețați elementele dvs. eBay Pasul 4
    4. Luați în considerare punerea unui preț de rezervă pe listarea stilului dvs. de licitație dacă vă este frică faptul că elementul ar putea vinde prea scăzut. Acest lucru împiedică vânzarea unui element dacă licitarea nu atinge prețul liniei de jos.
  • Dacă licitarea nu atinge rezerva la licitația dvs., aveți opțiunea de a alege să o vindeți celui mai mare ofertant la prețul său ridicat de ofertă sau deținerea elementului și încercând să o vindeți încă o săptămână.
  • Înainte de a decide să vă executați licitațiile cu un preț de rezervă, verificați mai întâi licitațiile eBay închise pentru elemente similare pentru a vedea dacă acest stil de vânzare este eficient în piața dvs. țintă. În unele categorii pe eBay, ofertanții ezită să deschidă oferta de licitații cu un preț de rezervă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Ebay cumpărătorii le place să obțină o afacere. Dacă vindeți mărfurile curente disponibile în magazinele de vânzare cu amănuntul, nu este neobișnuit ca prețurile eBay să fie de 20-60% sub vânzare cu amănuntul.

    Avertizări

    Caracteristica de căutare pe eBay este foarte specifică și va găsi doar înregistrări care au cuvinte în termenul de căutare. Schimbați formularea în jurul valorii sau gândiți-vă la alte cuvinte-cheie pe care vânzătorii le-ar putea folosi atunci când oferă un element similar cu dvs.
  • Unele vânzători de licitație eBay le place să înceapă toate înregistrările lor scăzute în speranța de a obține o licitație. Acest lucru este riscant, deoarece nu toate licitațiile de pe eBay primesc mai mulți ofertanți. Înainte de a încerca această abordare, asigurați-vă că căutați mai întâi elementul dvs. pentru a vă asigura că aveți o piață suficient de puternică pentru a atrage activitatea de înaltă ofertă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar