Cum să cumpărați o mașină ca un dealer

Majoritatea oamenilor cumpără o mașină de la un dealer, plătindu-se pentru un marcaj în schimbul diverselor servicii. Dealerii acționează ca intermediari între distribuitorii de consumatori și en-gros. Mulți distribuitori en-gros vinde vehicule în licitațiile numai pentru prețuri mult mai mici decât publicul larg pot găsi în orice locație. În acest caz, privim pașii de bază pentru a lua pentru a achiziționa o mașină la un cost cu ridicata.

Pași

  1. Imagine intitulată Cumpărați o mașină ca un dealer Pasul 1
1. Cunoașteți diferența dintre o licitație cu ridicata numai a unui dealer și o licitație publică, repossession sau altă vânzare cu amănuntul.
  • O licitație numai pe dealer necesită o Licență de dealer auto În toate cele 50 de state și este principalul mod de dealers Rotiți inventarul excesiv. Spre deosebire de licitații publice, numai licitațiile de dealer au tendința de a oferi aproape de mașini noi, autoturisme noi, recente tranzacții sau vehicule doar în afara leasingului. În plus, multe vehicule sunt detaliate, au garanții existente și sunt evaluate cu atenție în ceea ce privește condiționarea.Imagine intitulată Cumpărați o mașină ca un dealer Pasul 1Bullet1
  • Licitațiile publice de mașini sunt deschise oricui, inclusiv dealerii savvy, astfel încât prețurile nu pot fi la fel de scăzute cum sugerează hype-ul. Vedeți aceste publicitate pe tot parcursul locului, inclusiv online și în spatele ziarelor.
  • Sfat de experți
    Bryan Hamby

    Bryan Hamby

    Professional Auto Brokerbryan Hamby este proprietarul Brokerului Auto Broker, o brokeraj auto de încredere în Los Angeles, California. A fondat Clubul Auto Broker în 2014 dintr-o pasiune pentru autoturisme și un talent unic pentru personalizarea procesului de distribuție a mașinii pentru a fi pe partea cumpărătorului. Cu 1.400 de oferte închise și o rată de reținere a clienților de 90%, Focusul lui Bryan este de a simplifica experiența de cumpărare a mașinilor prin transparență, prețuri corecte și servicii clienți de clasă mondială.
    Bryan Hamby
    Bryan Hamby
    Professional auto broker

    Licitațiile numai ale dealerului au de obicei prețuri mai mici. Bryan Hamby spune: "Puteți să vă uitați la inventarul la licitațiile numai pe site-uri precum Copart.com sau Manheim.com, dar trebuie să aveți permis de dealer pentru a participa. Cu toate acestea, există licitații publice pe care le puteți merge la. Prețurile sunt de obicei mai mari, deoarece există cumpărători privați care sunt dispuși să plătească mai mult pentru un vehicul de uz personal, spre deosebire de dealerii care licitează pentru cel mai mic preț, astfel încât aceștia să poată profita de mașină atunci când vor revinde mașina. Oricum, vă așteptați să plătiți integral dacă cumpărați o mașină la o licitație."

  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină ca un dealer Pasul 2
    2. Decideți ce mașină doriți, opțiunile de care aveți nevoie și condiția pentru care sunteți dispus să vă soluționați. Fii la fel de flexibil ca tine, cum vei fi cumpărat la licitație.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină ca un dealer Pasul 3
    3. Utilizați o sursă independentă pentru a determina valorile en gros andretail ale vehiculului dvs. țintă. Cele mai frecvent utilizate surse pentru acest lucru sunt, Drivere, Edmunds, Kelly Blue Book și Nadaguides.Nadaguides este deținută de asociațiile dealerilor de automobile, astfel încât prețurile lor sunt întotdeauna cele mai favorabile distribuitorilor - nu consumatorul.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină ca un dealer Pasul 4
    4. Stabili un buget. Nu uitați că prețul final va include taxe, înregistrare și alte taxe.De asemenea, luați în considerare costurile în curs - site-uri precum Driveride vă vor ajuta să estimați costul de proprietate.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină ca un dealer Pasul 5
    5. Decideți că nu veți depăși acest buget în niciun caz - un aspect cheie al cumpărării unei mașini ca un dealer nu este de a lăsa emoțiile să vă facă să cheltuiți mai mult decât ați decis.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină ca un dealer Pasul 6
    6. Obțineți acces la licitațiile cu ridicata utilizând una dintre aceste metode:
  • Localizați, cercetați și păstrați un cumpărător proxy sau un dealer proxy care are acces la licitații cu ridicata. Un cumpărător proxy este un individ (uneori un grup) care are licență legală de dealer și are un serviciu în care el sau ea participă la licitații cu ridicata pentru a cumpăra o mașină individuală pentru dvs.
  • Achiziționați a Licența dealer. Acest lucru este de obicei un proces consumator de timp și costisitor, care nu este practic decât dacă intenționați să cumpărați și să vindeți mașini ca o afacere. Statele se bazează pe dealeri de impozitare pentru venituri, deci există puțin sau deloc stimulent pentru un stat care să acorde o licență unei persoane care nu intenționează să funcționeze ca dealer de mașini.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină ca un dealer Pasul 7
    7. Cercetați licitații locale pentru a afla orele, locațiile și obținerea unei liste de vehicule disponibile. Odată ce ați găsit unul care are vehiculul dorit, faceți aranjamente pentru a participa la licitație sau pentru a avea cumpărătorul proxy la licitație.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină ca un dealer Pasul 8
    8. Face orice aranjamente financiare necesare. Fiecare licitație automată va avea propriile sale condiții - verificați-le în avans asigurați-vă că aveți opțiunile de plată corecte disponibile dacă câștigați mașina.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină ca un dealer Pasul 9
    9. Rămâneți în contact strâns cu cumpărătorul dvs. proxy în timp ce localizați mașina dorită prin cumpărare și livrare.
  • sfaturi

    Check out carfax și lista de rechemare pentru acea mașină specială pe care o căutați.
  • Cumpărarea la en-gros include adesea o garanție originală a producătorilor. Este o idee bună să selectați această opțiune.
  • Urmați aceleași orientări pe care le-ați cumpăra o mașină nouă sau utilizată.
  • Comparați cu atenție serviciile de dealer proxy, inclusiv taxele, disponibilitatea garanției și a altor factori.
  • Avertizări

    În majoritatea statelor este o infracțiune greșită de a cumpăra sau de a vinde prea multe mașini pe an fără licență de dealer. Acest număr variază în funcție de stat, deci asigurați-vă că știți care sunt legile dvs.
  • Feriți-vă de dealerii tradiționali auto care oferă un serviciu de comerț cu ridicata sau proxy. De ce ar face asta? Dacă ceva este prea bun pentru a fi adevărat, probabil este o ripoff.
  • ----
  • Asigurați-vă că lucrați cu un dealer proxy reputat care nu va dispărea după cumpărare.
  • Efectuarea unei mașini bune se bazează întotdeauna pe pregătirea produsului, cunoașteți factura, MSRP sau prețul mediu de vânzare al pieței etc., și știind cum să facă cea mai bună afacere cu vânzătorul.Primul se bazează pe cercetări cu ușurință desfășurate, acesta din urmă se bazează pe experiența hard-hard-forjată.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar