Cum să răspundeți la întrebările lui gracie despre trecerea animalelor: lumea sălbatică

În trecerea animalelor: Wild World, puteți întâlni ocazia de a obține insigna Fashionista de la Gracie atunci când vă vizitează orașul dvs. Odată ce ați primit insigna Fashionista (care este cu adevărat mai mult ca un certificat), veți putea continua să luați chestionare de la ea când vizitează și câștigă niște obiecte grafice.

Pași

Partea 1 din 2:
Acceptarea testului
  1. Imagine intitulată Răspuns Întrebările lui Gracie despre trecerea animalelor Wild World Pasul 1
1. Faceți spațiu în sloturile dvs. de scrisori din poștă. Cel mai probabil, veți avea un loc liber deschis în sloturile dvs. de litere - Cu toate acestea, dacă nu, va trebui să renunțați la o scrisoare pentru a face un loc liber. Nu puteți iniția testul cu Gracie decât dacă aveți un loc deschis.
  • Pentru a elimina o scrisoare, faceți clic pe acesta, apoi alegeți "Aruncați" apăsând "A" peste această opțiune.
  • Aveți nevoie de o slot de scrisoare disponibil, deoarece dacă ați completat cu succes un quiz, Gracie vă va trimite un certificat prin poștă. Dacă nu există loc în sloturile de scrisori pentru a accepta poșta, atunci nu vă va da nici măcar opțiunea de a lua testul (ea va spune, de asemenea, ceva de-a lungul liniilor care indică acest lucru).
  • Imagine intitulată Răspuns Întrebările lui Gracie despre Crossing Animal World Pasul 2
    2. Vorbiți cu Gracie. Gracie va vizita orașul dvs. la întâmplare în trecerea animalelor, deci va trebui să verificați dacă este acolo. Dacă ea este în oraș, ea va apărea în fața primăriei, unde mașina ei este parcată.
  • Discutați cu ea apăsând "a."
  • Imagine intitulată Răspunsurile la întrebările lui Gracie despre trecerea animalelor Wild World Pasul 3
    3. Acceptați testul. Nu există premise pentru a se angaja în celălalt decât având un slot cu litere deschise. Deci, chiar dacă aceasta este prima dată când întâlnim Gracie, ea ar trebui să te întrebe dacă vrei o insignă de modă. Alegeți "Știți-o!"Pentru a începe un test.
  • Dacă doriți să știți un pic mai mult despre misiunea de modă a lui Gracie pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru testul, selectați "Uhhh .....ce?"Ceea ce îi cere lui Gracie să vă spună puțin despre cecul de modă.
  • Imagine intitulată Răspuns Întrebările lui Gracie despre trecerea animalelor Wild World Pasul 4
    4. Luați testul. Întrebările și răspunsul set sunt întotdeauna complet randomizate. Răspunsul ei oferă componentele cheie pe care le va căuta:
  • "Acești războinici curajoși, îmbrăcați imaculat, trebuie să prezinte un stil excepțional ... și să fie stăpâni ai artelor accesorii. Oh, și dragă, trebuie să răspundă la o întrebare despre stilul adevărat."
  • Răspunsul lui Gracie indică faptul că trebuie să purtați un costum care încorporează accesorii și se potrivește bine într-un singur stil și trebuie să răspundeți la întrebarea ei.
  • Imagine intitulată Răspuns Întrebările lui Gracie despre trecerea animalelor Wild Pasul 5
    5. Verifică-ți email-ul. Dacă aveți succes, veți primi insigna Fashionista într-una din sloturile dvs. de scrisori și veți putea da clopote Gracie pe vizite viitoare în schimbul elementelor potențial rare Gracie!
  • Partea 2 din 2:
    Răspunzând Gracie

    Răspunsul la întrebările lui Gracie nu este la o știință, lăsând mulți jucători să ghicească. Următoarele sunt sfaturi și idei care pot contribui la completarea cu succes a testului lui Gracie:

    1. Imagine intitulată Răspuns Întrebările lui Gracie despre Crossing Animal World Pasul 6
    1. Alegeți întotdeauna primul răspuns la orice întrebare. Mulți jucători raportează acest lucru ca fiind cea mai reușită metodă. Nu există un motiv solid în spatele acestei metode, altele decât rezultatele aparente.
  • Imagine intitulată Răspuns Întrebările lui Gracie despre trecerea animalelor Wild World Pasul 7
    2. Încercați să răspundeți la modul în care Gracie ar fi. Gracie este o girafă snobișă / snooty. Puteți spune prin conversație cu ea că nu-i place orașele mici și lucrurile pe care le percepe să fie asociate cu ei. În schimb, îi place lucruri extravagante și pline de farmec.
  • Imagine intitulată Răspunsurile la întrebările lui Gracie despre trecerea animalelor Wild World 8
    3. Imbraca-te bine. Rezultatul nu poate fi în întregime dependent de răspunsurile dvs. - După cum sa menționat mai sus, Gracie se uită, de asemenea, la costumul dvs., astfel încât această teorie acceptă faptul că există un scor general ascuns, compozitat atât în ​​cazul în care Gracie vă valorifică costumul și cât de bine răspundeți la întrebări determină dacă obțineți sau nu insigna de modă.
  • Pentru a impresiona Gracie, urmați standardele ei de a purta doar haine care se potrivesc (i.E., Nu purtați în același timp haine de diferite stiluri) și prin accesarea corectă și încorporarea pălăriei sau ochelarilor sau a altor elemente în costumul dvs.
  • Imagine intitulată Răspuns Întrebările lui Gracie despre trecerea animalelor Wild Pasul 9
    4. Distrează-te încercând să răspundă Gracie. Amintiți-vă, întrebările ei sunt aleatoriu - nu există întrebări setate care au stabilit răspunsuri. Primele două idei despre cum să reușească la verificarea modă a lui Gracie, adesea contrazic reciproc și adesea atât de mult să muncească. Deși rezultatele ar putea fi aleatorii, nu uitați să vă distrați cu jocul.
  • Ca exemplu al randomiei, un jucător a încărcat un videoclip la YouTube de interacțiunea lui cu testul lui Gracie. El nu alege primul răspuns la fiecare întrebare, totuși el primește insigna Fashionista, contrazis direct mandatul de a răspunde la fiecare întrebare cu prima alegere.
  • Cu toate acestea, alți jucători ar putea întâmpina același set de întrebări, răspund la toate acestea cu prima alegere și, potențial, să obțină insigna de modă.
  • sfaturi

    Ar trebui să vă gândiți să salvați jocul dvs. chiar înainte de a vorbi cu Gracie, astfel încât să puteți reîncărca dacă vă greșiți. Dacă sunteți nemulțumit de rezultatele quiz, renunțați la joc fără a salva și încărca salvarea pe care ați făcut-o chiar înainte de a vorbi cu Gracie. Întrebările și posibilele răspunsuri vor fi diferite de data aceasta, dar cel puțin veți avea o altă șansă de a obține insigna de modă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar