Cum să răspundeți la întrebările despre yahoo! Răspunsuri

Yahoo! Răspunsurile au fost menite să răspundă la întrebări - de ce să nu se alăture? În câțiva pași simpli, puteți fi pe cale să ajutați mai mulți oameni de departe!

Pași

  1. Imagine intitulată Răspuns Întrebări despre Yahoo! Răspunsuri Pasul 1
1. Creați un cont sau conectați-vă. Clic "conectare" la dreapta sus. Puteți să vă conectați cu un cont existent, fie să creați unul nou.
  • Dacă aveți un cont pe Facebook sau Google+, atunci vă puteți conecta la unul din aceste conturi și, prin urmare, nu va trebui să treceți prin probleme de a face un cont nou.
  • Imagine intitulată Răspuns Întrebări despre Yahoo! Răspunsuri Pasul 2
    2. Alegeți o categorie din meniul din partea stângă a paginii. Categoriile mai populare sunt pe lista principală, dar făcând clic pe "Mai mult" lângă partea de jos a meniului va arăta restul categoriilor.
  • Imagine intitulată Răspuns Întrebări despre Yahoo! Răspunsuri Pasul 3
    3. Alegeți o subcategorie dacă există una care se potrivește mai bine cu cunoștințele dvs. pe această temă. De exemplu, unele dintre subcategoriile pentru frumusețe și stil sunt părul și machiajul.
  • Unele subcategorii au subcategorii.
  • Imagine intitulată Răspuns Întrebări despre Yahoo! Răspunsuri Pasul 4
    4. Alegeți o întrebare pentru a răspunde. Dacă doriți să fiți primul care răspundeți, încercați să răspundeți la una dintre întrebările mai noi.
  • Imagine intitulată Răspuns Întrebări despre Yahoo! Răspunsuri Pasul 5
    5. Citiți întrebarea. Dacă aveți nevoie de mai multe informații înainte de a răspunde, apoi îl cercetați puțin.
  • Imagine intitulată Răspuns Întrebări despre Yahoo! Răspunsuri Pasul 6
    6. Scrieți răspunsul. Încercați să fiți clar și concise, cu o bună ortografie și punctuație. Yahoo are un Spellchecker pentru răspunsuri, deci veți primi un mesaj care vă informează că există un cuvânt greșit.
  • Dacă aveți majoritatea sau toate informațiile dintr-un alt site sau o carte, atunci asigurați-vă că îl includeți în "Sursă" Secțiunea sub caseta de text. Faceți clic pe linkul "Source" și lipiți adresa web a referințelor dvs. în zona de text care va apărea chiar mai jos în cazul în care introduceți mesajul dvs.
  • Imagine intitulată Răspuns Întrebări despre Yahoo! Răspunsuri Pasul 7
    7. Adăugați o imagine sau un videoclip dacă este necesar. Imaginea sau videoclipul nu pot fi inadecvate. O imagine nu poate fi mai mare de 5 MB și un videoclip nu poate fi mai mare de 600MB sau depășește 5 minute.
  • Faceți clic pe linkul "Adăugați fotografia / video" din partea inferioară a casetei de text și va apărea o casetă de dialog. Utilizați caseta de dialog pentru a găsi și a selecta imaginea sau videoclipul salvat local pe computerul pe care doriți să îl încărcați.
  • Imagine intitulată Răspuns Întrebări despre Yahoo! Răspunsuri Pasul 8
    8. Clic "Trimite"!
  • sfaturi

    Citiți Yahoo! Orientările comunitare ". Vă vor informa cum să formați un răspuns bun.

    Avertizări

    Nu omiteți informații personale în răspunsul dvs. Fii vag atunci când vine vorba de detaliile mai fine (în loc să spui vârsta reală, să dai o gamă, cum ar fi "14-25", Același lucru se întâmplă cu țara, dați o zonă mare, cum ar fi America de Nord / U.S.A./ Canada, etc.).
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar