Cum să fii femeia perfectă

Dezvoltarea personală este un proiect de viață lung. Lucrurile pe care le faceți și modul în care le faceți vă vor ajuta să fiți "perfecți."Indiferent dacă sunteți inspirat de o femeie particulară sau de calități specifice de diferite femei, puteți căuta să vă perfecționați lucrul la caracteristicile exterioare și interioare și trăind viața cu scopul dvs.

Pași

Partea 1 din 6:
Definirea perfectă
  1. Imaginea intitulată Fii femeia perfectă Pasul 1
1. Analizați modelele dvs. de rol. Gândiți-vă la femeile pe care le considerați "perfecte."Faceți o listă a calităților pe care le admirați despre ei. Luați în considerare lucrurile pe care le-au făcut în viață, abordarea lor față de viață, filozofia lor de a trăi, realizările lor, personalitatea lor, aspectul lor fizic și simțul lor de stil. Ce este că toți au în comun?
  • Gândiți-vă la femeile pe care le cunoașteți în viața reală, celebrități sau figuri istorice.
  • Imaginea intitulată Fii femeia perfectă Pasul 2
    2. Recunoașteți punctele forte. Gândiți-vă la starea vieții dvs. acum: lucrurile pe care le faceți, educația pe care o urmăriți, de locuri de muncă în care vă aflați, relațiile cu ceilalți, sănătatea fizică. Luați în considerare și calitățile personale. Faceți o listă a lucrurilor pe care sunteți cel mai mândru. Încercați să vă gândiți la exemple care dovedesc că sunteți așa.
  • De exemplu, "Sunt o fiică bună: i-am sunat pe părinții mei zilnic / o dată pe săptămână și să le vorbesc cu răbdare chiar și atunci când sunt apăsat pentru timp."
  • "Eu sunt diligent: am efectuat în mod constant la cele mai bune abilități, nu am procrastinat și am verificat cu atenție standardul muncii mele."
  • "Am un păr uimitor: este moale, strălucitor și lung."
  • Lista dvs. de puncte forte și dovezi va fi subiectivă - sunt unice pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Fii femeia perfectă Pasul 3
    3. Scrieți o definiție de funcționare perfectă. A punctelor tale forte, care considerați a fi perfectă? Gândiți-vă la perfecțiunile dvs. și la cele ale modelelor dvs. de rol și scrieți câteva propoziții sau o listă a ceea ce considerați că vă va face o femeie perfectă. Ce arata? Ce obiective veți obține că vor însemna că sunteți perfect? Ce comportamente, atitudini și valori veți adopta?
  • Evitați cuvintele "întotdeauna", "niciodată", "și" trebuie "(e.G. "Trebuie să vorbesc mereu într-un ton politicos de voce.") Astfel de cuvinte creează așteptări nerealiste și dezamăgire, vinovăție și frustrare atunci când nu sunt îndeplinite.
  • Definiția dvs. a femeii perfecte se aplică: Punctul exercițiului nu trebuie să fie exact ca o altă femeie. Mai degrabă este de a vă ajuta să vă definiți versiunea ideală a dvs.
  • Imaginea intitulată Fii femeia perfectă Pasul 4
    4. Recunoașteți punctele de creștere. Faceți o listă de aspecte ale sinelui actual pe care îl credeți că vă împiedicați să fiți perfecți. Fiecare om, chiar și un "perfect" are un anumit punct care poate fi privit ca fiind negativ. Amintiți-vă că este un amestec de pozitive și negative care creează "perfecțiune" într-o persoană.
  • Luați precauție suplimentară dacă oricare dintre femeile pe care le considerați perfecte sunt celebritățile sau persoanele curente cu care interacționați numai prin intermediul social media. Conturile media sociale sociale sunt adaptate pentru a reflecta doar ceea ce alege să dezvăluie. Imaginile pot fi editate și oamenii aleg să publice cele mai bune părți ale vieții lor. Profilele media sociale sunt fragmente ale vieții oamenilor și aceasta prezintă o versiune înclinată a realității.
  • Partea 2 din 6:
    Cultivând o personalitate
    1. Imaginea intitulată Fii femeia perfectă Pasul 5
    1. Extindeți-vă interesele. Urmăriți cunoașterea diferitelor subiecte sau meșteșuguri. Nu știți niciodată dacă aveți un talent nefondat. Verificați zona sau școala dvs. locală pentru diferite cluburi sau societăți în care puteți interacționa cu ceilalți care vă pot încuraja și vă puteți învăța. Poate că veți găsi că sunteți foarte buni la gătit sau din lemn. Dacă vă place, începeți cu lucrurile pe care le-ați dorit întotdeauna să știți mai bine, dar niciodată nu ați avut ocazia să urmați. Poate că ați vrut întotdeauna să vă dezvoltați abilitățile de fotografie sau să citiți literatura clasică engleză.
    • Dedicați o parte din ziua dvs. pentru a se angaja în aceste activități. Amintiți-vă că acest lucru este menit să fie plăcut. Veți avea ceva de așteptat la acest lucru este fără stres.
    • Nu orice interes nou va cere în mod necesar să vă părăsiți casa și să cheltuiți bani. Căutați documentare sau videoclipuri online pentru a viziona.
  • Imaginea intitulată Fii femeia perfectă Pasul 6
    2. Afișați o perspectivă pozitivă. Căutați în mod activ aspectele pozitive ale fiecărei situații și a unei persoane. Amintiți-vă că "pozitiv" nu înseamnă neapărat "bun."Un rezultat de învățare dintr-o situație negativă este un aspect" pozitiv ", dar care nu vă face situația" una bună ": vi se permite să luați în considerare lucrurile ca fiind negative și rele. Cu toate acestea, oamenii gravitează față de cei care prezintă o atitudine pozitivă. Dispoziția voastră însorită va încuraja pe alții să fie veselă.
  • Întrebați-vă: "Ce pot învăța din această situație? Ce pot face în mod diferit data viitoare pentru a preveni un astfel de rezultat? Ce am câștigat de la asta?"
  • Odată ce formați o opinie negativă despre cineva, începeți să observați lucruri despre ea, care vă vor confirma opinia și va ignora orice dovadă contrare. Dacă vă aflați gândindu-vă înseamnă lucruri despre o altă persoană, gândiți-vă deliberat de exemple care elimină opinia dvs. negativă. Sau gândiți-vă la motive care ar fi făcut-o să se comporte într-un mod pe care nu-l place. Poate că era obosită sau foame? Poate că a înțeles greșit situația?
  • Face un efort deosebit pentru a înveseli alte femei. Este foarte ușor să vă simțiți competitivi în jurul unei alte femei în timp ce căutați să fiți "femeia perfectă". Să se ridice deasupra acestei lucruri și să sprijine alte femei, spre deosebire de încercarea de a le sabota. Un exemplu simplu este, dacă un coleg care vă place vă cere să vă întreabă dacă știți termenul limită pentru un anumit proiect, nu sa-l sabotați, oferindu-i data incorectă. Sau dacă o altă femeie vă cere pentru rețeta unui fel de mâncare pe care ați adus-o la Potluck, nu lăsați ingredientele din rețetă sau să dați proporții diferite celor pe care le-ați folosit. Să susțină alte femei.
  • Imaginea intitulată Fii femeia perfectă Pasul 7
    3. Dezvoltați abilitățile sociale. Opriți și gândiți-vă ori de câte ori interacționați cu ceilalți despre ceea ce veți spune și faceți. Face o evaluare rapidă a diferitelor consecințe ale acțiunilor potențiale. Va trebui să practici prin punerea în situații în care sunt necesare abilități sociale. Citiți limba corpului, astfel încât să fiți mai capabili să evaluați pe alții. Citiți-le pe emoții pentru a înțelege mai bine modul în care acestea sunt transmise.
  • Identificați punctele dvs. de creștere analizând propriul dvs. comportament. Aveți probleme cu menținerea contactului cu ochii? Discursul tău este prea repede sau vocea ta prea tare când ești nervos? Stăm prea îndeaproape de ceilalți când vorbești cu ei? Întrerupeți când vor vorbi ceilalți? Aveți dificultăți în a spune nu?
  • Adresați-vă prietenilor / familiei Puteți avea încredere în fiți cinstiți fără a vă răni sentimentele cu privire la oricare dintre abilitățile dvs. sociale de care aveți nevoie pentru a lucra. Prietenii pot observa adesea lucrurile despre comportamentul dvs. pe care nu îl puteți. Asigurați-vă că persoana pe care o întrebi este socială calificată.
  • Alegeți una sau două abilități sociale la un moment dat pentru a vă concentra pe. Când ați făcut progrese semnificative în ele, apoi avansați la alte abilități.
  • Luați în considerare solicitarea unui prieten să se joace cu dvs. sau să practice în fața unei oglinzi.
  • Imaginea intitulată Fii femeia perfectă Pasul 8
    4. Controlați emoțiile. Învață să recunoști ce emoții se simt ca în corpul tău. Observați în mod activ modul în care vă simțiți pe parcursul zilei. Dacă vă simțiți iritabili, furioși sau orice altă emoție negativă, încercați să identificați sursa emoției. Uită-te la gândurile tale. La ce te gândești că te face să te simți așa? Știți că doar pentru că credeți că ceva, asta nu înseamnă că a crezut că este adevărat. Evitați să luați sentimente negative asupra altora.
  • Dacă simțiți că sunteți pe punctul de a prinde, luați respirații profunde, calmante. Inspirați încet prin nas, expirați încet prin gură. Dacă puteți, distanța de la situație: părăsiți camera și găsiți un loc liniștit. Dacă nu puteți pleca, încercați să beți un pahar de apă rece sau să vă așezați. Acest lucru vă va ajuta să vă liniștiți.
  • Emoțiile nu sunt în mod inerent negative, greșite sau rele. Procesați în mod regulat emoțiile prin jurnalitatea zilnică sau vorbind cu cineva în care aveți încredere în evenimentele din viața voastră. Păstrarea emotiilor îmbuteliate crește nivelul de stres și nu vă ajută să rezolvați problemele.
  • Partea 3 din 6:
    Încurajarea relațiilor
    1. Imaginea intitulată Fii femeia perfectă Pasul 9
    1. Urmați promisiunile. Amintiți-vă că, chiar dacă spui că veți face ceva fără a adăuga cuvintele, "Promit", ai făcut o promisiune. Dacă spui că vei face ceva, încercați să vă faceți totul. Dacă aflați că nu veți putea să o faceți, să informați persoana în avans și să vă cereți scuze, oferindu-vă motivul pentru că nu puteți face acest lucru. Aceste comportamente vor arăta că sunteți de încredere și cinstiți.
    • Configurați mementouri cu alarme pe telefonul dvs. sau în organizatorul dvs., astfel încât să puteți urmări angajamentele dvs. Estimați cât va dura pentru a face sarcina promisă. Setați-vă memento-urile în prealabil atunci când promisiunea dvs. este datorată, astfel încât să aveți timp suficient pentru a colecta orice resurse de care aveți nevoie pentru a vă îndeplini sarcina.
  • Imaginea intitulată Fii femeia perfectă Pasul 10
    2. Fi proactiv. Faceți un efort pentru a ajunge mai întâi la alții și pentru a rămâne în contact. Amintiți-vă orice evenimente viitoare pe care le menționează. Întreabă-le mai târziu. În această zi și vârsta de ocupație, oamenii apreciază și mai mult când alții ajung mai întâi. Utilizați oricare metodă de a rămâne în contact vă place, dar amintiți-vă că auzind o voce sau văzând o persoană în viața reală este întotdeauna diferită de a interacționa prin Internet.
  • Surprinde un prieten sau un membru al familiei cu un apel telefonic.
  • Urmăriți aniversările și zilele de naștere ale oamenilor.
  • Ieșiți din calea dvs. pentru a arăta recunoștința față de cineva care a făcut ceva bun pentru dvs. Spuneți vă mulțumesc, trimiteți cadouri sau încercați să returnați favoarea.
  • Creați un program pentru a apela familia și prietenii care sunt departe. Este posibil să nu fie posibil să faceți acest lucru în fiecare zi sau în fiecare săptămână. Puneți deoparte o oră în week-endul pe care îl puteți dedica pentru a ajunge la alții care nu sunt în viața de zi cu zi, dar care sunt importante pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Fii femeia perfectă Pasul 11
    3. Evitați bârfa. Vorbiți bine altora în spatele lor. Nu vă plângeți de ele, răspândiți zvonuri sau minciuni. Dacă cineva din compania dvs. începe să bârfească, îi cereți să oprească sau să direcționeze conversația la un alt subiect.
  • "Hei, să nu vorbim despre ea așa."
  • `Hai sa vorbim despre altceva."
  • "Cum vine proiectul dvs?"
  • Acest lucru nu înseamnă că nu este permis să discutați evenimente negative. Faceți acest lucru numai dacă este afacerea dvs., fără preocupare pentru cineva sau dacă încercați să înțelegeți ce sa întâmplat.
  • Imaginea intitulată Fii femeia perfectă Pasul 12
    4. Să fie fiabile și disponibile. Faceți timp pentru familia și prietenii dvs. Asigurați-vă că păstrați un echilibru între viața dvs. de muncă / viața școlară și viața socială. Setați limitele pentru tine: Marcați orele de zi în care veți face lucruri legate de muncă și vremurile în care veți fi cu familia și prietenii. Păstrați orice secrete care vă sunt încredințate ... Dacă cineva aduce subiectul, pretindeți că nu știți nimic despre asta.
  • Ia timp pentru a fi la curent cu ceea ce se întâmplă în prietenii apropiați și viața familiei. Așa cum aveți nevoie de alți oameni să vă bazați, ar trebui să fiți acolo pentru cei dragi la rândul lor.
  • Partea 4 din 6:
    Având grijă de aspectul fizic
    1. Imaginea intitulată Fii femeia perfectă Pasul 13
    1. Dezvoltați un stil de viață activ. A fi activă pe tot parcursul zilei și săptămânii vă va oferi beneficii uriașe fizic și mental. Un stil de viață activ este cel mai bun mod de a vă menține corpul în cea mai bună formă posibilă (spre deosebire de o mare izbucnire de activitate din când în când). Încercați să obțineți 30 de minute de exercițiu aerobic într-o zi. Ritmul cardiac ar trebui să fie în sus și nu ar trebui să fie atât de viguros încât să vă simțiți dificil să vorbiți așa cum vă exercitați.
    • Nu este nevoie să cheltuiți o mulțime de bani pentru a fi potriviți fizic. Alăturarea unei sală de gimnastică nu este singura modalitate de a rămâne sănătoasă - deși este cu siguranță o opțiune. Luați în considerare aderarea la o echipă sportivă sau solicitați unui prieten sau unui membru al familiei să vă alăture pentru o jogging zilnic. Căutați diferite videoclipuri sau bloguri de experți de fitness pe care îl puteți urmări.
    • Asigurați-vă că verificați acreditările oricărui "expert" pe care îl urmăriți. Verificați formarea, certificările și calificările pe site-ul lor. Nu doriți să urmați pe cineva care prezintă ca expert cum ați putea să vă răniți.
    • Dacă nu sunteți obișnuit să fiți activi fizic, vă va duce timp să vă construiți rezistența. Continuă!
  • Imaginea intitulată Fii femeia perfectă Pasul 14
    2. Dezvoltați-vă propriul sentiment de stil. Experimentați cu diferite stiluri de păr, machiaj și sartorial. Uită-te la modelele dvs. de rol ca un loc de plecare pentru un sentiment de modă. Dacă oricare dintre ei sunt stilisti sau celebrități, uită să vadă ce fel de stil poartă în aceste zile.
  • Căutați tutoriale online pentru diferite stiluri de machiaj. Machiajul nu numai că îmbunătățește frumusețea naturală, dar poate fi folosită și pentru a crea aspectul care evidențiază caracteristicile faciale pe care le admirați, cum ar fi ochii mari sau nasul subțire.
  • Rămâneți în bugetul dvs. Nu mergeți peste bord și nu încercați să cumpărați o replică a fiecărui costum pe care modelul dvs. îl are. Luați în considerare cumpărarea de droguri "dupes" de machiaj de brand high-end. Vă uitați doar la modelele dvs. de inspirație. Moda se schimbă în mod constant, dar stilul tău va fi întotdeauna.
  • Imaginea intitulată Fii femeia perfectă Pasul 15
    3. Urmați o rutină de îngrijire a părului și a pielii. Experimentați cu diferite piele naturală și de păr pentru a vedea care sunt potrivite pentru dvs. Acestea pot fi adesea făcute cu ingrediente care sunt deja disponibile în bucătărie. Cercetare online pentru ingrediente care se vor potrivi cu tipul si starea pielii.
  • Faceți un test de piele chiar și cu o mască de casă.
  • Pe termen lung, măștile cumpărate de magazin pot fi mai economice: măștile de casă nu pot dura cât timp. Cumpărați numai produse de îngrijire a pielii care au fost testate pe pielea umană și sunt făcute de companii de renume.
  • Mergeți la un dermatolog certificat dacă aveți o piele problematică. Un dermatolog vă poate oferi sfaturi pe care cremele și produsele vă vor potrivi cel mai bine și puteți conturiza o rutină pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Fii femeia perfectă Pasul 16
    4. Îmbunătățiți-vă poziția. Asigurați-vă că stați cu spatele drept. Când stai, ține-ți bărbia dreaptă, umeri în jos și înapoi, înapoi drept și ține-ți degetele de la picioare și tocuri aliniate. Coloana vertebrală trebuie să formeze o curbă naturală în formă de S. Dacă acest lucru este dureros, vă puteți îndrepta prea mult sau puteți avea o problemă cu spatele dvs. Vizitați medicul dvs. general dacă acesta este cazul. Dacă trebuie să ridici ceva de pe podea, îndoiți genunchii, mai degrabă decât să ajungeți în jos pentru a ridica. Acest lucru va împiedica rănirea înapoi. Exerciții regulate de întindere dacă găsiți că orice mușchi sunt strânși și vă împiedică să vă corectați postura.
  • Uită-te în oglindă pentru a vă ajuta să adoptați postura corespunzătoare. Odată ce vedeți că sunteți în poziția corectă, încercați să analizați ceea ce se simte în corpul dumneavoastră, astfel încât atunci când nu sunteți în jurul unei oglinzi, veți ști cum să vă ajustați poziția.
  • Modul în care vă purtați este indicativ de modul în care vă simțiți despre voi și pe alții din jurul vostru.
  • Postura corectă vă va ajuta, de asemenea, să vă îmbunătățiți și să vă mențineți sănătatea și să reduceți șansele de oboseală.
  • Partea 5 din 6:
    Atingerea ambițiilor
    1. Imaginea intitulată Fii femeia perfectă Pasul 17
    1. Identificați-vă obiectivele. Gândiți-vă la ceea ce doriți să obțineți pe termen lung. Gândiți-vă în ceea ce privește educația, cariera dvs. și familia dvs. Întrerupeți-vă obiectivele în pași logici, gândindu-vă la ce obiective va trebui să obțineți mai întâi pentru a continua. Aplicați acest principiu tuturor obiectivelor: Împingeți-le în pași mai ușor de gestionat. Asigurați-vă că obiectivele dvs. sunt specifice, măsurabile, bazate pe timp și realizabile. Acest lucru vă va ajuta să vă măsurați progresul și să vă păstrați să vă simțiți dezamăgit dacă nu atingeți obiective care au fost nerealiste în primul rând.
    • Dacă sunteți în mod deosebit inspirat de modelele dvs. de roluri și doriți să obțineți ceva similar cu acesta, citiți biografia lor. Uită-te la etapele lor și cum le-au atins. Unele dintre aceste informații pot să nu fie disponibile imediat și va trebui să faceți propriile dvs. cercetări. De exemplu, dacă doriți să rupeți în industria cosmetică, va trebui să cercetați diferite metode de a face acest lucru. Luați în considerare contactarea artiștilor de machiaj local sau contactați persoanele care proiectează machiajul pentru orientări suplimentare.
    • Uneori, planurile nu se dovedesc exact așa cum le dorim să ia din cauza circumstanțelor dincolo de controlul nostru sau pentru că altceva vă inspiră de-a lungul drumului. Asta e în regulă: găsiți o altă modalitate de a vă atinge scopul. Efectuați indemnizații în planul dvs. pentru obstacole. Dacă citiți istoria modelului dvs. de model, veți găsi că nu au avut întotdeauna nici o navigație fără probleme.
    • Luați în considerare renunțarea la o după-amiază pentru a elabora planul pe termen lung.
  • Imaginea intitulată Fii femeia perfectă Pasul 18
    2. Adunați resurse. Faceți o listă cu ceea ce aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele. Calculați cât de mult vă vor costa resursele. Suma de bani pe care o cheltuiți va depinde de scara obiectivului dvs. Uitați-vă la bugetul dvs. și vedeți dacă există modalități de reducere a costurilor. Luați în considerare achiziționarea articolelor second hand sau închirierea acestora în loc să le achiziționați. De exemplu, dacă aveți un buget scăzut și urmăriți o educație, luând în considerare obținerea manualelor secundare.Dacă obiectivul dvs. este un proiect la scară largă, care este în afara bugetului dvs., cum ar fi înființarea unei panificoieri personalizate, luați în considerare luarea unui împrumut sau a cererii de ajutor financiar.
  • Explorați opțiunile online sau întrebându-le pe alții care se străduiesc să obțină obiective similare pentru sfaturi despre modul în care s-au finanțat sau au obținut resursele lor. Încercați să nu lăsați lipsa de resurse să vă țină înapoi.
  • Imaginea intitulată Fii femeia perfectă Pasul 19
    3. Întreabă pentru ajutor. Pot exista unele lucruri pe care trebuie să le atingeți care sunt din experiența dvs. Cereți altora să vă ajute unde vă puteți lupta pentru a vă atinge obiectivele sau dacă știți că au cunoștințe că puteți beneficia de. Astfel de oameni vă pot arăta noi modalități de a face lucruri și de a vă transmite aceste abilități pentru dvs. De exemplu, dacă încercați să luați un examen de analist financiar (CFA), dar nu sunteți sigur de modul de abordare a materialului de studiu, întrebați pe cineva care a marcat foarte mult la examenul pentru sfaturile de gestionare a studiului.
  • Luați în considerare întrebarea prietenilor apropiați și a familiei sau outsourcingului. Căutați oameni care cunosc despre câmpul pe care îl priviți.
  • Amintiți-vă să le mulțumiți și să vă arătați recunoștința prin favoruri fie făcând ceva bun pentru ei, fie prin întoarcerea favoarei dacă au nevoie vreodată de ajutor.
  • Imaginea intitulată Fii femeia perfectă Pasul 20
    4. Implementați-vă planul. Începeți planul acum. Măsurați progresul dvs. Deoarece obiectivul (obiectivele) dvs. sunt bazate pe timp, aveți un program de urmat: acest lucru vă va ajuta să știți dacă sunteți pe drumul cel bun. Uneori, lucrurile se întâmplă că nu ați convocat și planurile dvs. pot fi întârziate. Nu luați asta ca o scuză pentru a renunța. Acest lucru nu înseamnă că nu faceți progrese. Găsiți soluții la problemele dvs. și factorului lor în planurile dvs. Amintiți-vă de modul în care obiectivul dvs. vă va face și viața dvs. perfectă.
  • Spune-i oamenilor că ai încredere în planurile tale. Cereți-le pentru sprijinul și încurajarea lor morală.
  • Urmăriți modul în care vă folosiți timpul scriu în jos ceea ce ați terminat la fiecare jumătate de oră. Înregistrați-vă activitățile timp de o săptămână pentru a vedea unde puteți fi mai eficient.
  • Partea 6 din 6:
    Acceptarea ta
    1. Imaginea intitulată Fii femeia perfectă Pasul 21
    1. Acceptați că veți avea întotdeauna defecte. Chiar și femeile de pe lista dvs. de "femei perfecte" vor avea defecte. Un defect nu este ceva care te face nelegat sau fără valoare. Mai degrabă, veți avea întotdeauna o modalitate de a dezvolta personal. Când vedeți un defect, găsiți modalități de a vă mai bine.
    • Repetați afirmațiile pozitive pentru dvs. zilnic, înainte de a părăsi casa:
    • "Mă accept, mă îmbunătățesc prin învățare și de auto-educare - mă accept."
    • "Aprobăm-mă, lucrez din greu în fiecare zi pentru a-mi atinge obiectivele - mă aprobăm."
  • Imaginea intitulată Fii femeia perfectă Pasul 22
    2. Iartă-te. Amintiți-vă că trecutul este trecutul. Dacă există greșeli pe care le-ați făcut, permiteți-vă să vă deplasați. Performanța dvs. din trecut nu vă definește viitorul. Dacă există ceva ce faceți în prezent acest lucru vă provoacă durerea, începeți să înlocuiți acel comportament cu una alternativă care vă va oferi pacea minții. Acest lucru poate fi dificil deoarece este nevoie de timp pentru a înlocui obiceiurile.
  • Discutați cu cineva despre cum vă simțiți în legătură cu lucrurile pe care le găsiți din greu pentru a renunța. Alți oameni vă pot ajuta să vă dați diferite perspective și să vă încurajați să continuați.
  • Imaginea intitulată Fii femeia perfectă Pasul 23
    3. Creați un sistem bun de asistență. Înconjurați-vă cu oameni care vă dau afirmații pozitive și vă încurajați să fiți cea mai bună versiune a dvs. Distanța de la cei care te-au pus în jos și să te bați în mod constant. Nu este posibil să evitați complet oamenii negativi, dar încercați cel mai greu să vă opriți socializarea cu ei și să vă limitați interacțiunile zilnice cu ele la școală sau la muncă.
  • Dacă cineva pe care îl interacționați cu o bază zilnică vă agregă în mod constant, fie să o confruntați cu problema, fie să discutați cu supraveghetorul dvs. sau cu un coleg de încredere pentru sfaturi despre modul în care Bestto se apropie de această problemă.
  • Știți că este bine să spuneți din când în când. Dacă cineva cere să-ți petreci timpul cu tine, dar te aduc în jos, le poți spune că nu vrei să stai cu ei.
  • Imaginea intitulată Fii femeia perfectă Pasul 24
    4. Sărbătoriți-vă puterile. La sfârșitul fiecărei zile, amintiți-vă de lucrurile pe care le-ați obținut astăzi. Amintiți-vă de lucrurile mari și mici. Realizările mici pot include lucruri precum "Mi-am făcut patul înainte de a pleca la școală în această dimineață."Unele realizări pot părea mici, dar pot avea nevoie de multă efort, e.G. "Nu m-am întors la sora mea când era nepoliticoasă pentru mine."
  • Vă recompensați periodic pentru a face lucrurile bine. Ieșiți la cină la restaurantul dvs. preferat dacă ați efectuat foarte bine în această săptămână. Sau cumpărați o nouă carte pentru a citi dacă ați reușit să mențineți o rutină de exerciții pentru câteva săptămâni.
  • Imaginea intitulată Fii femeia perfectă Pasul 25
    5. Puneți-vă viața în perspectivă. Pe măsură ce încercați să obțineți perfecțiunea, aruncați o privire la lucrurile pe care le faceți zilnic și cât de mult vă schimbați pe parcursul unei luni, șase luni sau un an. Reflectați asupra modului în care creșteți. Amintiți-vă că personalitatea dvs., obiectivele dvs., apariția dvs. și relațiile dvs. nu sunt statice: toate vor dezvolta și vor înflori când căutați să vă faceți viața mai bună.
  • Amintiți-vă că definiția dvs. de perfecțiune se aplică dvs. și numai dvs. De-a lungul modului în care ați putea fi inspirat de altcineva pentru a schimba un aspect al vieții voastre. Care nu înseamnă că intenționați să deveniți exact ca o altă femeie.
  • Avertizări

    Toată lumea are un tip de corp diferit. Dacă una dintre femeile dvs. perfecte are un tip de corp care este diferită de a ta, nu veți putea atinge acea formă. Chiar dacă "femeia perfectă" are un tip de corp care este la fel ca al tău, tu voi arata diferit de ea. Concentrați-vă pe a fi în formă și sănătoasă, mai degrabă decât a fi o clonă.
  • Perfecțiunea nu este niciodată o calitate statică la fel ca și cum vă schimbați în mod constant pe măsură ce creșteți. Toată lumea are suze și coborâșuri și, uneori, ați putea progresa la o rată mai lentă decât doriți. Ridicați-vă și continuați să mergeți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar